Jste spokojeni s Witch Hunterem ?
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jste spokojeni s Witch Hunterem ?
Zajímalo by mě proč na Witch Huntera jde použít VAN ( ztráta otravy ) ale bandage otravu neléčí..... Trošku přestřelené když žádná magie by na ně neměla jít.
sipku na seba a potom to ideRod Sacketts II píše:Zajímalo by mě proč na Witch Huntera jde použít VAN ( ztráta otravy ) ale bandage otravu neléčí..... Trošku přestřelené když žádná magie by na ně neměla jít.
jen rádoby bug, těžko opravitelnej, už se to tu řešilo
Chtěl bych se zptat na detail ohledně artefaktu Dum'Burk, witchhunter ho může vzít z pokladu ale není možnost jej nasadit, jelikož je vázán asi na str 220. To witch nedá ani v +25 ringách a pořád mi to píše, že v takovém ubohem brnění to nenasadím. Včera jsem si ten akrtefakt vytahl z dungu, tak jsem se chtěl zeptat jestli jej mám vyhodit nebo by s tím něco šlo udělat.
Nemůžu ti to teď říct s úplnou jistotou, ale myslím si, že sílou to nebude = vypozoruj si.Benik píše:Chtěl bych se zptat na detail ohledně artefaktu Dum'Burk, witchhunter ho může vzít z pokladu ale není možnost jej nasadit, jelikož je vázán asi na str 220. To witch nedá ani v +25 ringách a pořád mi to píše, že v takovém ubohem brnění to nenasadím. Včera jsem si ten akrtefakt vytahl z dungu, tak jsem se chtěl zeptat jestli jej mám vyhodit nebo by s tím něco šlo udělat.
Zkousel jsem,Fairy píše:Nemůžu ti to teď říct s úplnou jistotou, ale myslím si, že sílou to nebude = vypozoruj si.Benik píše:Chtěl bych se zptat na detail ohledně artefaktu Dum'Burk, witchhunter ho může vzít z pokladu ale není možnost jej nasadit, jelikož je vázán asi na str 220. To witch nedá ani v +25 ringách a pořád mi to píše, že v takovém ubohem brnění to nenasadím. Včera jsem si ten akrtefakt vytahl z dungu, tak jsem se chtěl zeptat jestli jej mám vyhodit nebo by s tím něco šlo udělat.
+25 ringmail komplet a MWL kite stit + GS = 212 str nešlo
Mytheril rin komplet + MWL kite stit + GS = 20
Adamantinum ring kombo + GS = 222 str nasadil jsem to
myslím že záměrem tohoto artefaktu není aby war nosil Ada ringmail, ta ochrana na STR je dána tak, že když se behá s artefaktem pvp aby neběhal třeba ve verite, když už nepříjde o artefakt ... Jenom je škoda aby WH byl bez možnosti artefakt nasadit ...
Děkuji za odpovědi, včera jsem zkoušel ruzné kombinace a mám podezření, že to bude dexterity a armor ... Nevím co s tím jelikož není možnost v +25 ringách s jakykoliv dostupným boostem pro WH ten Dum´burk nasadit. Něšlo by s tím něco udělat, aby tento artefakt byl dostupný i pro WH? 

Zas se na ten artefakt tolik netes, tak velka vyhra to zas neni.
Hlavne bacha pri spolecnem boji na vampiky, kteri budou po tvem boku, tem se to moc nelibi:D
Hlavne bacha pri spolecnem boji na vampiky, kteri budou po tvem boku, tem se to moc nelibi:D
Ano jsem spokojený s WH, akorát bych mu dal možnost jíst salaty + používaní warrior's časti. 

V nebi mě nechtějí v pekle se mě bojí tak jsem tady.
dobre ty :p moznost mu dat nejlepsi brnko :pChucko píše:Ano jsem spokojený s WH, akorát bych mu dal možnost jíst salaty + používaní warrior's časti.
Není to nejlevnější a je to warrior, tak by mohl warrior's oblečení nemyslíš ?Wallace píše:dobre ty :p moznost mu dat nejlepsi brnko :pChucko píše:Ano jsem spokojený s WH, akorát bych mu dal možnost jíst salaty + používaní warrior's časti.

to sami treba zbrane z kamenu vid?:p cim ho pak zabije kdyzje v bloku a summ bymu nic nebral:)
Cena si myslím nehraje roli, warrior's armor je nonfame brnko snad skoro na úrovni invul brnka jak statů, tak armoru, nebo aspoň jako +20, takže to by pak neměla smysl jeho nevýhoda, že nemůže plate
Je to warrior's brnko, tak by to warr měl umět taky použit, to je pak nevýhoda, když warrior neobleče warrior's častiXan píše:Cena si myslím nehraje roli, warrior's armor je nonfame brnko snad skoro na úrovni invul brnka jak statů, tak armoru, nebo aspoň jako +20, takže to by pak neměla smysl jeho nevýhoda, že nemůže plate
Je to Witch Hunter, jestli to bude pro tebe prijatelnejsi vysvetleni
ted co ma povolenou paru, blesk .... byvh mu brnko dal, nekdo te bude non stop parovat, ty hazes sipka self a veskere efekty zbrani od hracu neresistnes bo sipkou si rusis imunku.... nemuzes rr a takrka neuteces...Xan píše:Je to Witch Hunter, jestli to bude pro tebe prijatelnejsi vysvetleni
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Wh warriors armor? S postihom na ar kludne
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
To warriors brnko je v pořádku. Brnko s takovym poměrem cena výkon na WH nepatří. Ale povolil bych mu minotaurus. Je to jediná specka na dp, která neobleče topko pro své povolání. Myslim si, že by to žádný extra posílení nebylo a když shaman, kterej jinak obleče jen kůže, svoje chain topko nasadí, proč by nemoh nasadit WH to svoje?