Shaman

Odpovědět
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Shaman

Příspěvek od Balsamiko »

kamos si udelal otravene drapy a zmizly mu, je to spravně?
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

Ciatronic píše:
Sartoris píše:Mám u seba v kadi 101 deadly poison potion a milá Dzamila si zaumienila, že mi nevydá žiadnu otrávenú esenciu. Samozrejme, že pod smrteľným jedom som si hneď vybavil deadly. Vyskúšam ešte aj ostatné poison potiony.
zkus to se 102 potionama
Funguje se 101, ale musíš mít i ten bloodstone a 10k mc.

Jinak chci říct, že jsem nepochopil podstatu Magických drápů, které nedávají pois a dmg mají snad menší než původní otrávené drápy. Ten základ je super, výrazně rychlejší +9 zbraň (co do dmg), ale ty magické... :|
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Tymyan píše:Jinak chci říct, že jsem nepochopil podstatu Magických drápů, které nedávají pois a dmg mají snad menší než původní otrávené drápy. Ten základ je super, výrazně rychlejší +9 zbraň (co do dmg), ale ty magické... :|
Neni vyhoda tech magickych do velkych AR? Ze by davaly dmg co ignoruje AR, jako treba blesk. (Shamana nemam, tak nemuzu otestovat)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Je to nějaké čudné, ta příprava ryb při Vaření chvilku to šlo vařit a najednou to napsalo že mam málo potionů u sebe.... čtyry jsem uvařil lehce, ale další už nešly..... Že by ještě chyby scriptů?
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Nevim jak ostatní, ale ledová žere 100 gs, tak u těch dalších to bude asi podobně. Chyba to určitě nebude.
Josheff
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josheff »

Rod Sacketts II píše:Je to nějaké čudné, ta příprava ryb při Vaření chvilku to šlo vařit a najednou to napsalo že mam málo potionů u sebe.... čtyry jsem uvařil lehce, ale další už nešly..... Že by ještě chyby scriptů?

Ono to pri uvareni ti to z kade sebere 100 gs ale odecte je to az kdyz z te kade odlijes nebo do ni prilenejs 1 potion. Proste po uvareni se kad nerefresne
Josheff The Paladin
Ambrosia The Mage
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

achjo proc zrovna GS :cry:
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Když už se dělají nějaké změny mohli by jste současně i doplnovat web darkparadise? Děláte miliony změn ale aby člověk věděl něco k specializacím tak aby si nejdřív prošel novinky za poslední rok nebo pročítal celý forum dane specky se mi nezdá nejrozumnější teď je to ještě dobrý po předělání webu to není taková doba ale bude to dál a dál a bude to jen otravný proto by jsem poprosil aby dřív než uvedete další změny do provozu jste upravili i web
Blem
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blem »

Winis píše:achjo proc zrovna GS :cry:
Staci asi i Strenght potion. Alespon vcera jeste stacil, ale v dnesni dobe si clovek nemuze byt nicim jisty. :paranoid:
Josheff
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josheff »

Blem píše:
Winis píše:achjo proc zrovna GS :cry:
Staci asi i Strenght potion. Alespon vcera jeste stacil, ale v dnesni dobe si clovek nemuze byt nicim jisty. :paranoid:
No jelikoz nejde obyc agilitka na grizzlyho tak si tim nejsem jisty ja to varil taky s GSkama
Josheff The Paladin
Ambrosia The Mage
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ciatronic píše:Když už se dělají nějaké změny mohli by jste současně i doplnovat web darkparadise? Děláte miliony změn ale aby člověk věděl něco k specializacím tak aby si nejdřív prošel novinky za poslední rok nebo pročítal celý forum dane specky se mi nezdá nejrozumnější teď je to ještě dobrý po předělání webu to není taková doba ale bude to dál a dál a bude to jen otravný proto by jsem poprosil aby dřív než uvedete další změny do provozu jste upravili i web
Bylo to na webu driv nez ve script novinkach ... vsechny zmeny co sem udelal v ramci Shamana.

Aspon sem se snazil aby mi zadna neunikla.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Acarus píše:
Ciatronic píše:Když už se dělají nějaké změny mohli by jste současně i doplnovat web darkparadise? Děláte miliony změn ale aby člověk věděl něco k specializacím tak aby si nejdřív prošel novinky za poslední rok nebo pročítal celý forum dane specky se mi nezdá nejrozumnější teď je to ještě dobrý po předělání webu to není taková doba ale bude to dál a dál a bude to jen otravný proto by jsem poprosil aby dřív než uvedete další změny do provozu jste upravili i web
Bylo to na webu driv nez ve script novinkach ... vsechny zmeny co sem udelal v ramci Shamana.

Aspon sem se snazil aby mi zadna neunikla.

zajímavé v coockingu sem si nevšimnul žádné změny na to že se teda nějaké ryby vaří v sekci shamana sem si též nevšimnul žádné změny že by se ryby dali lovit kde ty změny teda jsou?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ciatronic píše: zajímavé v coockingu sem si nevšimnul žádné změny na to že se teda nějaké ryby vaří v sekci shamana sem si též nevšimnul žádné změny že by se ryby dali lovit kde ty změny teda jsou?
Cooking se Shamana moc netyka, kazdopadne prodej rybek funguje, koupit si ji muzes porad, rybareni neni jedini source. Netreba si stezovat. Navic si ty rybky porad muzes v jakemkoliv stavu porad koupit za nakolik tisic zlatych jak je uvedeno na webu. Ale pokud si neznalej hrac, kteremu spadl namakrovany rang s jednim micem do ruky, tak je fakt ze tu informaci vedet nemusis jak se ceny na trhu maji. Kazdopadne co neni na webu je ve hre a rekne ti kde jake npc.

btw dobrovolnosti se meze nekladou, muzes zacit a poslat mi upravene aktualni stranky ja je tam hodim.
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

Acarus píše:
Ciatronic píše: zajímavé v coockingu sem si nevšimnul žádné změny na to že se teda nějaké ryby vaří v sekci shamana sem si též nevšimnul žádné změny že by se ryby dali lovit kde ty změny teda jsou?
Cooking se Shamana moc netyka, kazdopadne prodej rybek funguje, koupit si ji muzes porad, rybareni neni jedini source. Netreba si stezovat. Navic si ty rybky porad muzes v jakemkoliv stavu porad koupit za nakolik tisic zlatych jak je uvedeno na webu. Ale pokud si neznalej hrac, kteremu spadl namakrovany rang s jednim micem do ruky, tak je fakt ze tu informaci vedet nemusis jak se ceny na trhu maji. Kazdopadne co neni na webu je ve hre a rekne ti kde jake npc.

btw dobrovolnosti se meze nekladou, muzes zacit a poslat mi upravene aktualni stranky ja je tam hodim.

Proč to tak rozepisuješ, stačilo říct "Vypozoruj si to" ne? :D
Sartoris
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sartoris »

Čo som si vypozoroval ja, tak mi zmizli otrávené drápy. Ale mám pocit, že tie otrávené drápy sa chovajú ako otrávená verite zbraň. Poisnem cca 6-8 krát a zmiznú, ako keby sa rozpadli. Je to teda uvažované tak, že otrávené aj magické drápy sa chovajú navonok ako zbrane a je možné ich zničiť (po výrobe to má 50 durabky)? Ak je to zamýšľané ako každá iná zbraň a v grizzlyho forme sa tie drápy musia nasadiť napadá má ešte jedna dôležitá otázka, ktorú si nechcem vypozorovať. Je možné, keď mám nasadené drápy, aby mi ich zožral acid ooze alebo greater poison mephit a iné monstrá čo žerú zbrane?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Sartoris píše:Čo som si vypozoroval ja, tak mi zmizli otrávené drápy. Ale mám pocit, že tie otrávené drápy sa chovajú ako otrávená verite zbraň. Poisnem cca 6-8 krát a zmiznú, ako keby sa rozpadli. Je to teda uvažované tak, že otrávené aj magické drápy sa chovajú navonok ako zbrane a je možné ich zničiť (po výrobe to má 50 durabky)? Ak je to zamýšľané ako každá iná zbraň a v grizzlyho forme sa tie drápy musia nasadiť napadá má ešte jedna dôležitá otázka, ktorú si nechcem vypozorovať. Je možné, keď mám nasadené drápy, aby mi ich zožral acid ooze alebo greater poison mephit a iné monstrá čo žerú zbrane?
Maji nizsi durabku to jo ale ne tak malou aby se hned rozpadly, mrknu na to o vikend budu upravovat i ty magicke drapy a mozna pridam jeste jedny.
Kosticka
Inkless
Inkless

Příspěvek od Kosticka »

Prvni otravene drapy zmizely hned po vyrobe. Druhe maji 40/50 a stale drzi:)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

On na nich mozna tika timer kdyz se equipnou ... nevim nejsem si jistej.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Acarus píše:
Ciatronic píše: Cooking se Shamana moc netyka......
Zajímavé já si myslel že coocking můžou všechny postavy, a že se přidali nějaké věci co jdou najednou vařit a nejsou na strankách neber si to nějak zle acare ale čekal bych když uděláte nějaké změny že je zahrnete ve všech hlediskách ve fishingu sem taky nenašel nic že by padali nějaké nové rybky. Ano promiň jen štourám ale mohl si mít teda aspoň tu snahu to napsat třeba mulambovi jakožto správci stránek aby to tam přidal. Neříkám nic zlého na ty změny líbí se mi vzhledem k tomu že před těma změnama byl shaman skoro zadarmo aspoň se mu rozšířili obzory jen mě zarazilo to že se udělali velké změny a nikde nejsou zahrnuty ani v popisu u shamana sem nenašel že se ryby dají také nachytat. A promiň ale nevím jak by sem ti měl poslat upravený stránky nejsem programátor takže netuším jak to myslíš pořádně a jestli myslíš aby sem ti poslal změny které se mají napsat na stránky tak klidně je nějak sepíšu postupem času až se zase dostanu z práce a budu mít trochu času ale myslím si že kdokoliv by to měl napsaný dřív než já(nemám na to moc času) ale tak do týdne by sem to mohl mít.
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Je správně že bílé ryby padaj tak málo? za cca 6 hodin 65 oranžových, 55 růžových a 16 bílých......
Odpovědět