Mapky pokladu

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapky pokladu

Příspěvek od Nagash »

Tenhle nesmysl s mapkama v T2A nemá obdoby. PKčkum stačí hlídat 2-3 místa a mapku si prostě nezajdete. Mělo to nějaký RP důvod ? Kdo si to Vymyslel ? Bude to tak na pořád ?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Nagash píše:Tenhle nesmysl s mapkama v T2A nemá obdoby. PKčkum stačí hlídat 2-3 místa a mapku si prostě nezajdete. Mělo to nějaký RP důvod ? Kdo si to Vymyslel ? Bude to tak na pořád ?
Důvod? Podpora PK co jiného. Je to nesmysl, od 3LVL neexistuje místo které by nebylo v T2A. Prostě hovadina.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

erunno píše:
Nagash píše:Tenhle nesmysl s mapkama v T2A nemá obdoby. PKčkum stačí hlídat 2-3 místa a mapku si prostě nezajdete. Mělo to nějaký RP důvod ? Kdo si to Vymyslel ? Bude to tak na pořád ?
Důvod? Podpora PK co jiného. Je to nesmysl, od 3LVL neexistuje místo které by nebylo v T2A. Prostě hovadina.
Dovod je ten, aby boli mapky na non-mark mieste, kedze si tam dualite s kraftom, co neni chcene... A stejne je to PVP/PVM shard, tak sa na to pk priprav alebo tam nelez a mapku predaj, NOOBE :P
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

jojo ista nemenovana gilda si tam tahala crafta na duala :)
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Severka píše: Dovod je ten, aby boli mapky na non-mark mieste, kedze si tam dualite s kraftom, co neni chcene... A stejne je to PVP/PVM shard, tak sa na to pk priprav alebo tam nelez a mapku predaj, NOOBE :P
Pokud vim, tak byly mapky hodne na ostrovech a na ostrove si to milej zlatej nemarknes,.......

Sikulka píše:jojo ista nemenovana gilda si tam tahala crafta na duala :)
Ta lidska zavist to je svinctvo co? :roll:

Jinak souhlasim s tim, ze dat vsechny mapky od lvl 3 do T2A je trochu prehnane, ta mapka je odmena z neceho co zabiju apod., a ne vzdy to padne,tak by clovek mel mit nekdy aspon nejakou sanci si ji taky zajit a ten pokladek z ni ziskat.... :|
Naposledy upravil(a) Aknah dne 15.01.2013 22:02:49, celkem upraveno 1 x.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

inak povedane uz si nemozem naharvit mapky blizko gz a potom si ich ist vybrat na miesto niekde v keli na mape kam noha pk ani nevkrocila? neprijemne... :/
aknah píše:ta mapka je odmena z neceho co zabiju apod., a ne vzdy to padne,tak by clovek mel mit nekdy aspon nejakou sanci si ji taky zajit a ten pokladek z ni ziskat....
dobry den. hrame uo uz 5 a viac rokov ale stale sa odmietame naucit elementarne veci na obranu pred pk...

ja mam doma dve lvl4 mapy ale nemam cas si ich zajst a ked mam cas tak nenajdem nikoho kto by to so mnou siel. mohli by ste urobit nieco aby som mal z nich ten poklad ked uz ich mam ale nijak nikaj nic sa neda ich zajst? plz :(
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

pockat a ono je nekde napsano ze v tom T2A se ty mapy chodit nedaji. nerikam ze jsem nejaky mapkar, ale kdyz uz jdu mapu (prevazne lvl 5) z cehoz plyne ze se tam nejaky cas zdrzim tak sem pk jeste nepotkal :)

navic mapa ve dvou lidech (budeme se bavit o pvm schopnych lidech)

lvl 3 zabere cca 10 minut
lvl 4 zabere cca 20 minut (mozna prehanim)
lvl 5 to snad ani nikdo nechodi ve dvou lidech ale v 5ti lidech cca pul hodky?

a pravdepodobnost ze za tech 10 minut vas vytrackujou pk je minimalni, takze na ty trojky bych si moc nestezoval. a taktez u ctyrek mapek.

a u lvl 5 map kdyz tam mate ranga ktery trackuje tak zjistite driv vy ze se tam blizi jendo pk nez on zjisti kde jste vy. Takze mate tu moznost si zavolat kamarady na pomoc. a ano pochybuju ze kdyz uz pk obihaji tak T2A obihaji v 6ti lidech.
Naposledy upravil(a) Arianna dne 15.01.2013 22:50:10, celkem upraveno 3 x.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Ja myslim ze jako zdatni PvPeri se s tim jiste nejak poperete.
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

Zaujimave, ze sa niekto, kto ma zalozlnu pvp guildu stazuje, ze su mapky v zonach s potencionalne moznym pvp. Alebo je ta guilda iba na stity?...

Tiez nepatrim medzi nadsenych lovcov pokladov ale presiel som dajme tomu 40 lvl 5 map a ani raz sa mi nestalo, ze by prisli pk(aka skoda).

Chcete este povedat, ze ked staci pkckam kontrolovat 2-3 vstupy nemozete si to urobit tiez? jednoducho uvidite vchadzat pk tak kopnete alebo si zavolate posily. Pri vchode do t2a zony detekt track ak je niekto na skoku tak si prelozite termin vybrania mamonu na iny cas. Vela krat je este pristup k mape takej, ze sa mozete ochranit 1 stenou a drzat ju dookola tiez nevidim problem vyuzit tento ucinny prostriedok obrany. Najde sa este vela dalsich sposobov ako neprenechat rozpravkovy pouklad z truhlice zakopanej pod zemou vrahom.

Treba to brat sportovo bez pkciek by tu bola nuda. Aj ked si hovorite, ze nie je to tak. Takze GL v mamoneni :)
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Aknah píše:
Sikulka píše:jojo ista nemenovana gilda si tam tahala crafta na duala :)
Ta lidska zavist to je svinctvo co? :roll:

Jinak souhlasim s tim, ze dat vsechny mapky od lvl 3 do T2A je trochu prehnane, ta mapka je odmena z neceho co zabiju apod., a ne vzdy to padne,tak by clovek mel mit nekdy aspon nejakou sanci si ji taky zajit a ten pokladek z ni ziskat.... :|
strsna zavist buuuuu zobrat o jedneho cloveka radsej viac alebo crafta namesto dmg stava sa
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Uvodom ze mapky nechodim a netusim kde vsade su tie miesta ale zatial som bol asi na 3.

Ak je pravda, ze su na cca 3 miestach tak by sa ten pocet mohol zmenit aj na ostrovy, aby PK nemali tak lahky zivot ak je to tak kriticke

Song: tak proti pk sa da branit ale rozdiel je ten, ze PKčka chodia v PVP equipe (vaha na behanie) a mapkari v PVM (s vahou 550 u wara a 400 u necra asi toho moc nenabeham). Okrem toho, na LVL 5 chodim v 4 ludoch a neverim, ze pkcka pridu tiez 4 :D. Samozrejme + zlozenie charov na pvp a na pvm je ine ...

Arianna, Joe: možno to bude tím, že dual mimo GZ je zakazany a kamarati PK ti pomahaju s kopanim tej mapky ;). A chces mi povedat, ze vkuse trackujes pol hodinu za toho rangera? teoria pekna ale to potom nemôzes bojovat a ked ich aj tracknes, takze im vlastne odovzdas mapku dobrovolne čo je tebe ako PKcku vyhodne ... A nie kazdy ma moznost zavolat si kamaratov, lebo nie kazdy hra pvp a ma kamaratov stale online ...
A ked to treba brat sportovo, ja by som dal mapky na ostrovy, nech to je športove a pkčka musia trochu pobehat ked chcu mamon a nie len poslat ranga nech pretrackuje raz za pol hodinu T2A
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

Reagoval som z toho dovodu lebo sa tu stazuje clovek co je TRUE frakcia. Z toho vyplyva, ze on by mal chciet mapky na skok do delu a nie sa pvp vyhybat to je moj nazor. Aktivne pk uz davno niesom takze nemam ani pk kamaratov mam akurat znamych.
Nemozete brat pk ako stroje, ze to obiehaju a trackuju kazdych 15 minut. Modraci si hovoria, ze vecne im tam pridu pk do 5 minut ale keby vedeli kolko krat to pk obehne kym na niekoho natrafi tak by sa k tomu ani nevyjadrovali.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Mihal píše:Uvodom ze mapky nechodim a netusim kde vsade su tie miesta ale zatial som bol asi na 3.

Ak je pravda, ze su na cca 3 miestach tak by sa ten pocet mohol zmenit aj na ostrovy, aby PK nemali tak lahky zivot ak je to tak kriticke

Song: tak proti pk sa da branit ale rozdiel je ten, ze PKčka chodia v PVP equipe (vaha na behanie) a mapkari v PVM (s vahou 550 u wara a 400 u necra asi toho moc nenabeham). Okrem toho, na LVL 5 chodim v 4 ludoch a neverim, ze pkcka pridu tiez 4 :D. Samozrejme + zlozenie charov na pvp a na pvm je ine ...

Arianna, Joe: možno to bude tím, že dual mimo GZ je zakazany a kamarati PK ti pomahaju s kopanim tej mapky ;). A chces mi povedat, ze vkuse trackujes pol hodinu za toho rangera? teoria pekna ale to potom nemôzes bojovat a ked ich aj tracknes, takze im vlastne odovzdas mapku dobrovolne čo je tebe ako PKcku vyhodne ... A nie kazdy ma moznost zavolat si kamaratov, lebo nie kazdy hra pvp a ma kamaratov stale online ...
A ked to treba brat sportovo, ja by som dal mapky na ostrovy, nech to je športove a pkčka musia trochu pobehat ked chcu mamon a nie len poslat ranga nech pretrackuje raz za pol hodinu T2A
A mozna to bylo mysleno tak, ze je tam muze pohlidat nekdo jiny.
A ne mihale nechci ti rict, ze ja vkuse trackuju, me je totiz celkem sumak jeslti pk dojdou nebo ne. A ono vkuse trackovat za rangera neznamena ze track poustis kazdou sekundu staci kazdou minutu.

Dale vzhledme k tomu ze ja jsem nic o kopnuti z mapky nepsal tak si asi reagoval na joeho. Kolikrat si ho v posledni dobe za to pk videl kdyz tady zase ze sebe sypes takove kraviny?
Jo a jeste bych ti rad rekl ze nam pk kopat mapy nepomahaji ja mining na rangovi mam
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Joewar píše:Reagoval som z toho dovodu lebo sa tu stazuje clovek co je TRUE frakcia. Z toho vyplyva, ze on by mal chciet mapky na skok do delu a nie sa pvp vyhybat to je moj nazor. Aktivne pk uz davno niesom takze nemam ani pk kamaratov mam akurat znamych.
Nemozete brat pk ako stroje, ze to obiehaju a trackuju kazdych 15 minut. Modraci si hovoria, ze vecne im tam pridu pk do 5 minut ale keby vedeli kolko krat to pk obehne kym na niekoho natrafi tak by sa k tomu ani nevyjadrovali.
Nemas PK kamaratov? Ariana je čo? Bimbo, sysel, ... A neviem kto beha potom ega/strigwire kedze som ich videl behat spolu ale mne je to jedno ...
Tiez sa mi nepaci, ze frakcie zneuzivaju vyhody v dungoch /golthian/ ale to ze je niekto frakcia neznamena ze musi stale hrat len PVP ... a ako som hovoril, ked nabehnu pkcka to nie je PVP ale pojezd, lebo PVM važia ovela ovela viac a ich equip je prisposobeny na PVM a PK maju equip na PVP ...
Tak viem, ze PKcka obiehaju napr. taky ICE aj 10x za hodinu, tak si vypocítaj kolko je to minut :) ... A to ze obehne 5x ja neviem 5 miest a zarobi si 500k je myslim velmi slusny zarobok ... To ako by si sa stazoval, ze musis travit hodinu v dungu aby si dosiel k pokladu ...
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Arianna píše:
A mozna to bylo mysleno tak, ze je tam muze pohlidat nekdo jiny.
A ne mihale nechci ti rict, ze ja vkuse trackuju, me je totiz celkem sumak jeslti pk dojdou nebo ne. A ono vkuse trackovat za rangera neznamena ze track poustis kazdou sekundu staci kazdou minutu.

Dale vzhledme k tomu ze ja jsem nic o kopnuti z mapky nepsal tak si asi reagoval na joeho. Kolikrat si ho v posledni dobe za to pk videl kdyz tady zase ze sebe sypes takove kraviny?
Jo a jeste bych ti rad rekl ze nam pk kopat mapy nepomahaji ja mining na rangovi mam
Ak mas 5 kamaratov tak nechas jedneho hlidat a ked uvidi pkcka tak kopnete a nechate tam mapku aby si ju PKčka zadarmo a v klude vylootili?

Sumak ti moze byt ze ci pkcka nedojdu alebo nedojdu ked su to tvoji kamarati lebo nepridu :) ... To ako keby ja hovorim, ze je mi jedno ze sa zakaze harvenie ked neharvim ... A ked ho pustas kazdu minutu, vies kolko policok trackuje ranger a kolko dokaze prebehnut hrač? Ak ano, potom vieš, ze ti je to zbytočne lebo ho skôr uvidis ako vypnes tabulku tracku :).
Spoliehal som na vašu inteligenciu ze rozoznate ktory post patril komu ale nabuduce to asi rozpisem ... A kazde pkcko sa legitimuje ze kto je to za modraka? Ja netusim komu patria pkcka a je taky problem vytrenit si pkcko, pozicat a hrat ho tajne ako si ty hraval tajne Catherin? Myslim, ze absolutne nie, aj ja by som mohol hrat pk a nikto by to nezistil ...
Nie, za pkčka nie za modrakov hej, takze ak su nalognuty za modrakov,nemôzu vas predsa pojet za pkcka ... a kopat som myslel ako celkovy proces od vykopania po vylootenie ....
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Nechcel som sa vyjadrovat vobec na temy mapky, ale ked uz, tak uz. Mapky sice nechodim, ale obcas si kupim mapku lvl5 (sice sa tam vzdy sklamem, ale to je jedno, a hlavne OT), ale musim povedat, ze za poslednych x mesiacov, co som zhanal grupu na mapky, popripade som bol pomahat na mapkach, som zazil pojazd 0 krat. Ano pani a damy, je to tak, 0x. A to nemam kontakt na ziadne pkcka na tomto serveri.
+ Musim sa vyjadrit k tomu Ice. Som maximalny Ice harvic, a kazde pk to o mne vie, ale som schopny si tracknut ludi pred vstupom do dungu, po vstupe do dungu, a hlidat si pristup hracov do dungu. To samozrejme neznamena, ze ma tam nikdy pkccka nepojazdili, ale to iste u mna plati pri vstupe do portu z magincie smerom k TK. Prejdem cez port, detecknem, tracknem hracov a zvierata, a ked nikoho nevidim, idem dalej a trackujem/deteckujem po ceste.
Popripade, keby som sa fakt tak strasne bal o ten mamon, co na mapky nosim, tak poprosim niekoho, nech mi hlida vstup do !1! portu, smerom TK, a napise na mapu/icq, keby zbadal PK.
Tolko z mojej strany.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Kesemot píše:Nechcel som sa vyjadrovat vobec na temy mapky, ale ked uz, tak uz. Mapky sice nechodim, ale obcas si kupim mapku lvl5 (sice sa tam vzdy sklamem, ale to je jedno, a hlavne OT), ale musim povedat, ze za poslednych x mesiacov, co som zhanal grupu na mapky, popripade som bol pomahat na mapkach, som zazil pojazd 0 krat. Ano pani a damy, je to tak, 0x. A to nemam kontakt na ziadne pkcka na tomto serveri.
+ Musim sa vyjadrit k tomu Ice. Som maximalny Ice harvic, a kazde pk to o mne vie, ale som schopny si tracknut ludi pred vstupom do dungu, po vstupe do dungu, a hlidat si pristup hracov do dungu. To samozrejme neznamena, ze ma tam nikdy pkccka nepojazdili, ale to iste u mna plati pri vstupe do portu z magincie smerom k TK. Prejdem cez port, detecknem, tracknem hracov a zvierata, a ked nikoho nevidim, idem dalej a trackujem/deteckujem po ceste.
Popripade, keby som sa fakt tak strasne bal o ten mamon, co na mapky nosim, tak poprosim niekoho, nech mi hlida vstup do !1! portu, smerom TK, a napise na mapu/icq, keby zbadal PK.
Tolko z mojej strany.
netusim kto si, ale nepomahal si tie mapky kopat napr. Harpagonom, Kačerom? A to, ze nemas kontakt na žiadne pkčka tomu neverim, kedze ja mam na icq minimalne 5 a to pkčka nemam rad (vela hračov ma aj pkčka).
Neviem či to nechapete ale track vam nepomoze/neochrani pred pk len vas upozorni a na otvorenych priestranstvach (mimo dungu) ani to, lebo skôr uvidite meno pkčka ako ho nakliknete v track okne ... Ale samozrejme sa nebavime o tom, ze pkcka kempia na skoku ale ze ta pridu pojet ked ty kopes mapu. A musim ta sklamat, do T2A su 4 spôsoby ako sa da dostat, takze neviem, ci ti pomoze strazit ten 1 :)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:A musim ta sklamat, do T2A su 4 spôsoby ako sa da dostat, takze neviem, ci ti pomoze strazit ten 1 :)
Aj ja ta musim sklamat :) vchodov je tam minimalne 5, nie som si isty ci nahodou aj 6 ;) a cez tie TOP secret vchody tam chodime a pojazdievame vsetko tak sa strachujte :P
Guilda IRSoul bude pripravovat podzimnu akciu, pre volny pohyb v T2A to bude 750k/mesacne a pre pohyb po celom DP a vo vsetkych dungoch to bude 2m/mesacne :) kludne mi napiste na ICQ :)
erunno píše:
Tu je vidno ako daleko "vidis" :) myslis si, ze keby bol jediny vchod do T2A nekempili by jediny vstup vsetky PK? jediny port by stacilo strazit a potom by si si na 1000% uz nezasiel mapu keby tam bol len jeden vchod... Takze mozte byt radi ze ich je tolko kolko ich je... Ale kludne nech sa spravi len 1 vchod do T2A...
Mihal píše:Ak je pravda, ze su na cca 3 miestach tak by sa ten pocet mohol zmenit aj na ostrovy, aby PK nemali tak lahky zivot ak je to tak kriticke
Ja si myslim ze by mali byt este namenej miestach tie mapky, kedze minule sme nasli mapu dakde v yewe na okraju GZ, takze tak malo tych miest nebude, a ano su aj na ostrovoch mapky...
Ked idete mocny velky grupac na mapku a mamonit az neuveritelny LEVEL 5 mapy mali by ste pocitat s rizikom PKciek, ci chcete zadarmo odmenu? pri lvl 5 mape nehrozi ziaden vylah, a ani nevravim ze sa to da zabit za 2 destrov aj IVM draka(a ano zabil som v 2 ivm draka)
Mihal píše:... a ako som hovoril, ked nabehnu pkcka to nie je PVP ale pojezd, lebo PVM važia ovela ovela viac a ich equip je prisposobeny na PVM a PK maju equip na PVP ...
Ked PK nabehnu na hracov ktory maju 500 vahu ANO JE TO PVP - player versus player, ci mi chces tvrdit ze PKcka pridu na mapu zabiju priserky skorej nez vy a ked ich zabiju v skorsom casovom limite tak vy tam lahnete a nechate im equipy alebo co? :)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Ty mapky jsou nesmysl, vratte to prosím do nějakého normalního smysluplného stavu. Děkuju.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Jamie píše:Ty mapky jsou nesmysl, vratte to prosím do nějakého normalního smysluplného stavu. Děkuju.
Sucastny stav je akuratny, avsak mam napad ako vylepsit tieto mapky.
LVL 1,2,3 dat ku GZ alebo rovno do GZ aby hraci mohli vyguardit zle PKcka, level 4 kade tade,

a level 5 mapy dat iba do delu dakde do vacsej ohradky, pripadne do buxu a tak aby bolo viac miest keby to chcelo ist nahodou viac hracov , rovno pod nos, ked chce niekto bez rizika mamonit taky velky mamon musi sa vysporiadat s nejakym rizikom.
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Odpovědět