MC

Vaše nápady a návrhy
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Re: MC

Příspěvek od Nycte »

Irto píše:Něco nového co takhle udělat za MC možnost pojištění si zbraní nebo equipu pro připad výlěhu. Jeden item pojistka ve výši 50K MC.

Navrh jak by to fungovalo:
Za 50K MC by šel koupit dead jenž by po použití zaznamenal nazev, durabilitu, typ, a ID itemu, zaroveň by mu do nazvu přibilo nejaká poznamka jako že se jedná o pojištěný item. (s důvodu podvodů s prodejem)
Irto píše:Ja psal o tom že to pujde na conteiner?
Kedze item je aj kvf zvitok, aj 5 bp a dokonca aj +3 hatchet, tym padom je item aj container. Zlato, snad si nemyslis, ze tu plesnes daku <>vinu ( odvazil by som sa to prirovnat k strigwyrovym napadom ) , dokonca si aj hrdo nadiktujes, co by IBA islo poistit kedze hras true NB ranga a kazdy ti to zozere :p
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Ty to nechápeš TOP zbran jako je masterviking je v takovémto dungy obrovsky znát a s timto pojištěním se i členové akce složí jen aby byl ve výpravě. Top brnění nikdo pojištovat nebude (300k MC).
Výsledek by byl takový že by se pojištovali pouze TOP zbraně a pouze v top dungeonech. Odpovídající hodnota by byla tak 500K MC.
Je to zajímavý nápad avšak něco jako pojištování věcí se mi moc nelíbí...........?Myslím že nás ten nápad teprve čeká a vznikne společnými silami.

Chce to najít věc na využití MC pro širokou veřejnost a ne jen pro 2 guildy a 3 zbraně na serveru.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Nycte píše:
Irto píše:Něco nového co takhle udělat za MC možnost pojištění si zbraní nebo equipu pro připad výlěhu. Jeden item pojistka ve výši 50K MC.

Navrh jak by to fungovalo:
Za 50K MC by šel koupit dead jenž by po použití zaznamenal nazev, durabilitu, typ, a ID itemu, zaroveň by mu do nazvu přibilo nejaká poznamka jako že se jedná o pojištěný item. (s důvodu podvodů s prodejem)
Irto píše:Ja psal o tom že to pujde na conteiner?
Kedze item je aj kvf zvitok, aj 5 bp a dokonca aj +3 hatchet, tym padom je item aj container. Zlato, snad si nemyslis, ze tu plesnes daku <>vinu ( odvazil by som sa to prirovnat k strigwyrovym napadom ) , dokonca si aj hrdo nadiktujes, co by IBA islo poistit kedze hras true NB ranga a kazdy ti to zozere :p
název, durabilitu, typ, a ID itemu Na základě všech zapsaných hodnot skript může věc pojistit nebo také nemusí je to už jen o doplněni if-else podminky jaké typy a názvy to prostě akceptovat může nebo nemůže.

Víš, Nycte o tom kontaineru jsem se bavil dneska už i s Quidem asi tak v 17:00h. Nejsem tak naivní že věřím že to projde, ale to nezmění nic na tom že je to možnost odčerpání MC ze světa za pocit bezpečí. Nic to negeneruje a stahuje to významný množství oběživa. Jak jsem psal mě by se pojištění moc netýkalo mam 113K MC tzv dva dungy a nemam co pojistovat :p

Chapu že by tě sralo kdyby jsi pojel napraskanou vypravu a oni si itemka schlamstla z5, rada pro tebe musel by jsi je treshnout dřív aby jsi jim jinak uškodil. :p
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Acarus píše:
Mephist píše:Vymyslet neco novyho je ale tezky :) Muselo by to byt neco, co by se pouzivalo a zaroven prilis neovlivnilo ostatni veci, nebylo to moc preboost a taky ne nejaka zbytecnost... Jednodussi by bylo zkusit pomoci MC rozhejbat neco, co ted treba moc nefunguje.
Neni to jednuduchy, co bys navrhoval jako neco co moc nefunguje. A v co by to melo krystalizovat, aby to fungovalo?
Co třeba glass zbraně ? ty moc nefungujou, nikdo to nekupuje nikdo to nevyrábí ... Hlavní důvod nízká durabka a hlavně ničení o zrcadlo ... v dungách kde člověk potřebuje nofame zbraň si ty zrcátka háže kdeco ... tak kdyby se daly MCčkama ty zbraně vylepšit aby se takhle neničily možná by se to nosilo více než jen svátečně ...
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Raziel píše:
Acarus píše:
Mephist píše:Vymyslet neco novyho je ale tezky :) Muselo by to byt neco, co by se pouzivalo a zaroven prilis neovlivnilo ostatni veci, nebylo to moc preboost a taky ne nejaka zbytecnost... Jednodussi by bylo zkusit pomoci MC rozhejbat neco, co ted treba moc nefunguje.
Neni to jednuduchy, co bys navrhoval jako neco co moc nefunguje. A v co by to melo krystalizovat, aby to fungovalo?
Co třeba glass zbraně ? ty moc nefungujou, nikdo to nekupuje nikdo to nevyrábí ... Hlavní důvod nízká durabka a hlavně ničení o zrcadlo ... v dungách kde člověk potřebuje nofame zbraň si ty zrcátka háže kdeco ... tak kdyby se daly MCčkama ty zbraně vylepšit aby se takhle neničily možná by se to nosilo více než jen svátečně ...
Nízká durábka problém není nikdy jsem glassku nerozmlátil přes došlou durábku, vždycky to bylo tak že jsem si neuvědomil že dotyčnej mob má ijs. Ale je fakt že je níčení o IJS jejím největším protikladem a v lepších dungách je tak nevyužitelná.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Acarus píše:Spis vymyslet neco novyho, kdy nebudete MCkama substituovat normalni obezivo ...
Návrhy

Jednorázové zbavení se části zásobních MC : losování o užitečné artefakty - cena losu 10-50K MC. Podobné akce tu byli za goldy a s trvalými předměty, myslím, že s artefakty by to za MC šlo.

Trvalejší odliv MC :
1) k nabíjení soulshardů používat namísto SD coiny. Například 500 MC na nabití. Beztak se s tím posilují zbraně, dávalo by to větší smysl.
2) poplatek za použití GM mortaru - použití za třebas 100 MC. I tak jsou to v objemu míchaných lektvarů tisíce MC.
3) použít jako vstup do některých dungů část MC, nebo předmět koupitelný za MC. Napadá mě nahrazení vstupů za RR, případně HODF.
4) Pokud je vzrůstající akumulace MC opravdu vysoká, navrhnul bych prodej teleportačních run / gate run za MC namísto GP. Je to jeden z mála "vendor_only" předmětů, snad kromě regů a u nich by to mělo i jakýs takýs důvod - magické runy, magické peníze. Hm, asi přemýšlím moc erpé :paranoid: 8)
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Irto píše:...Chapu že by tě sralo kdyby jsi pojel napraskanou vypravu a oni si itemka schlamstla z5, rada pro tebe musel by jsi je treshnout dřív aby jsi jim jinak uškodil. :p
Ani nie. Nemal som problem behat cove pvp s vamp kisskou (140/140!) popr tempestom, nemal som problem behat v ancestralke a +25 kombe. Mne o tie itemy vobec neslo a stacilo mi uskodit modrakom tym, ze som im skurvil hru :)

Cele toto je o tom, ze je to proste nelogicke. Vyprava v 10 ludoch si prebehne rieku, alebo neviem co a za hodinu casu (ak vobec to) ma moznost si spravit "NB" master vika, popr inej top zbrane/itemu, ktoreho ziskanie je 100x tazsie.
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

1)Non NB item za 5k MC. Nabíjel by se znovu pomocí MC.
Tento item by dával uživateli "ort" za 10K MC. Za 20k MC by dával ort jinému objektu, 40k VAO. (Stálo by to 20many ortself ,30many ort něčeho a 40many VAO )

2) Zbraně by se daly upravit za pomocí MC na poloviční náročnost na fame. Úspěšnost by byla 50%
+9......18k MC
+7......14k MC
..............

3) Docela dobré by bylo využít MC s ne moc dobrými "zbraněmi z formy" ....avšak to by využíval pouze warior.
příklad: za pár MC by šla forma o 1 stupen zlepšit. good- > excelent ->perfect,
good->excelent....3k MC
excelent -> pefect...6k MC
Zde by se tytvořil ještě lepší než perfektní :-) ......perfect -> "karel forma"... 16k MC

Popřípadě jakým směrem se chtějí GM vydat a zda vůbec má význam něco vymýšlet nebo budou všechny návrhy prostě špatný.....
Naposledy upravil(a) Bejkal dne 18.03.2012 11:49:52, celkem upraveno 1 x.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Bejkal píše:1)Non NB item za 5k MC. Nabíjel by se znovu pomocí MC.
Tento item by dával uživateli "ort" za 5K MC. Za 10k MC by dával ort jinému objektu, 20k VAO. (Stálo by to 20many ortself ,30many ort něčeho a 40many VAO )
.....
No tak ale tu troska zabrzdime :)ako je to sice napad, lenze ja uz som z toho na nervy ake su plechovky silne proste a este ort? alebo vao? :) lol
-warr/pal shrinkuje jazdo na dost velku dialku so stunom na 1 sec a timerom na odshrink jazditka
-gravuje steny ? wtf :) celych 12 rokov to nedokazal a teraz uz hej
-a este vao? )) ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Strigwyr píše:
Bejkal píše:1)Non NB item za 5k MC. Nabíjel by se znovu pomocí MC.
Tento item by dával uživateli "ort" za 5K MC. Za 10k MC by dával ort jinému objektu, 20k VAO. (Stálo by to 20many ortself ,30many ort něčeho a 40many VAO )
.....
No tak ale tu troska zabrzdime :)ako je to sice napad, lenze ja uz som z toho na nervy ake su plechovky silne proste a este ort? alebo vao? :) lol
-warr/pal shrinkuje jazdo na dost velku dialku so stunom na 1 sec a timerom na odshrink jazditka
-gravuje steny ? wtf :) celych 12 rokov to nedokazal a teraz uz hej
-a este vao? )) ...
lol prsk beha s insta dmg 40+hp za 2s a vejde se do 300gp ... olololol
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

zrušit MC v rewardach a je pokoj, sežeňte si dost +1 a +3 věcí když chcete +9 a prožeňte je recyklatorem
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Podle mě taky nejlepší cesta je zrušit veškeré MC z reward. A ono se to časem vytratí. I tak koupit +9 zbran vyjde na nějakých 15-20k MC nevím přesně já kupoval jen luk tak to člověk jen tak nenabere když už nebude mít 6k MC z jedné rewardy. Pro začátek by to mohlo stačit a uvidíme jaký to bude mít efekt za nějaký ten měsíc.

btw co ta nějaká uprava Glass zbraní aby se neničily o ijs? Fakt je to o tom že tam kde jsou potřeba je hromada potvor s ijs a pak jsou ty zbraně špatně použitelné.
Ursus Arctos
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ursus Arctos »

to je sice hezký že zrušíte mc z reward ale furt zapomínáte na lidi co těch MC nemaj 999999999 jako vy :)
Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

abych pravdu rekl, mam mc dokupy asi 80 K, a lidi co ted nemají aspon tolik MC, tak nechodi dungy a nemeli by je tak jako tak, takze na ty co je nemaji ted se patri z vysoka.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Bejkal píše: 3) Docela dobré by bylo využít MC s ne moc dobrými "zbraněmi z formy" ....avšak to by využíval pouze warior.
příklad: za pár MC by šla forma o 1 stupen zlepšit. good- > excelent ->perfect,
good->excelent....3k MC
excelent -> pefect...6k MC
Zde by se tytvořil ještě lepší než perfektní :-) ......perfect -> "karel forma"... 16k MC

Popřípadě jakým směrem se chtějí GM vydat a zda vůbec má význam něco vymýšlet nebo budou všechny návrhy prostě špatný.....
Tento nápad se mi velice líbí , sice wara nemám. Ale myslím si, že proč ne. možná bych to neudělal tak levné jak navrhuje Bejk.

good->excelent - 7k
excelent->perfect - 14k
perfect->superior perfect - 25k

Cena z jedné good formy na superior perfect 46k MC to se mi nezdá zas tak málo.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Já bych zbraně z foem umožnil využít i palům, nevim, jestli třeba z mapek jich není špetku moc. Taková poznámka na okraj mě napadla.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

Papez píše:Já bych zbraně z foem umožnil využít i palům, nevim, jestli třeba z mapek jich není špetku moc. Taková poznámka na okraj mě napadla.
jasně a ještě jim dej místo +10 náramku +20 a můžem wara rovnou zrušit ne ?
Ursus Arctos
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ursus Arctos »

Dudek píše:abych pravdu rekl, mam mc dokupy asi 80 K, a lidi co ted nemají aspon tolik MC, tak nechodi dungy a nemeli by je tak jako tak, takze na ty co je nemaji ted se patri z vysoka.
tak jsou i lidi co nechoděj dungy furt a ty mc je třeba potěšej aby si pak mohli udělat zbraně :D ale to ty asi nechápeš
Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Ursus Arctos píše:
Dudek píše:abych pravdu rekl, mam mc dokupy asi 80 K, a lidi co ted nemají aspon tolik MC, tak nechodi dungy a nemeli by je tak jako tak, takze na ty co je nemaji ted se patri z vysoka.
tak jsou i lidi co nechoděj dungy furt a ty mc je třeba potěšej aby si pak mohli udělat zbraně :D ale to ty asi nechápeš
Tak pořád mají možmnost si něco posbírat v PvP, nebo někde na povrchu a prohnat si je recyklátorem, takže jejich příliv MC zůstane pořád stejný, takže mám pocit, že to nechápeš ty.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

Dudek píše:
Ursus Arctos píše:
Tak pořád mají možmnost si něco posbírat v PvP, nebo někde na povrchu a prohnat si je recyklátorem, takže jejich příliv MC zůstane pořád stejný, takže mám pocit, že to nechápeš ty.
ja k dungarum nepatrim a harvim pravidelne, trashuju +1-+5 a ze bych tech mc nejak hodne ziskal, to rict nemuzu
takze s prebytkem maji problem jen dungari
Odpovědět