Mě osobně jakýkoliv nucený PvP odrazuje a spustu lidí taky, to vidíte ve všech MMO že vetšinová populace je PvE. Jasně k UO to asi patří ale osobně si myslím že by nebylo na škodu mít tu víc PvE only lokací ať si každej přijde na svý.
Kamenujte dle libosti
PK zmeny?
Re: PK zmeny?
nespletl sis hru?Fenrim píše:Mě osobně jakýkoliv nucený PvP odrazuje a spustu lidí taky, to vidíte ve všech MMO že vetšinová populace je PvE. Jasně k UO to asi patří ale osobně si myslím že by nebylo na škodu mít tu víc PvE only lokací ať si každej přijde na svý.
Kamenujte dle libosti
Indeed. Prijde mi to jako rozkopavani babovicek na piskovisti.Fenrim píše:Mě osobně jakýkoliv nucený PvP odrazuje a spustu lidí taky...
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Mě osobně přijde, že s tím jste si tu zakládali účty. Ten svět byl takhle stvořen. Je hloupost někam se "naprdelit" a pak si ztěžovat na základní kameny chodu serveru.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
To bys nemohl navrhovat zadny upravy, ani zmeny cehokoli, protoze "Tak to bylo, kdyz si sem prisel hrat".Prafotr Morava píše:Mě osobně přijde, že s tím jste si tu zakládali účty. Ten svět byl takhle stvořen. Je hloupost někam se "naprdelit" a pak si ztěžovat na základní kameny chodu serveru.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: