pokracovani...

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Ohledně uváděných prohřešků by chtělo zmínit, že jsou 6 let staré. V té době se trestalo jinak a jinak se bugovalo, jinak se na to pohlíželo. Měla bys svůj prohřešek srovnávat se současnými podobnými prohřešky.

OT: Zajímavé jsou i na starých stránkách DP.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Nemluva
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Re: pokracovani...

Příspěvek od Nemluva »

Po dlouhé době hodně zábavné téma. Vem si k srdci, co ti píše Pheme. Neradí ti špatně.
Dark Sisel
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Dark Sisel »

Hej Acarusu omg já šilhám na oko a taky nechápu proč si my smazal paladina a dalších X postav... mohl by si mi je pls vrátit??

A že se nikdo nepostaví GM? Já co sem posledně sněma měl nějaký problém taky sem skončil deletnutýma acc ;-)
Fancinuje mě že tady píšeš takové sračky na forku a beztak už trénuješ další postavu :-(
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

no tak sa nwviem k comu to prirovnt

ad 1. : 18 x si pouzila program za ktory sa maze (maze sa za jeden krat)
ad 2. : podla toho co pises si priputana na lozku no ak to je prvda sucitim s tebou (na 50% ale nie mas tam fotky ktore s tymmoc nesuhlaSIA)
ad 3. : pitalo sa to us aj gm co tymto chces dosiahnut 1/2 dp si mysli ze si krava + mas par ludi co ta ma rado (nikto z nich nic nenapisal => pozdravujem muziho zice jej nemame nadavat ale svojim spravanim si to cini sama)
ad 4. : spravodlivost -> co to je chces 3k logou a skili na zaklad alebo zmazat acc? spravodlivost nebude nikdy bud ten trest zober aky je alebo pal do prdele

*post od nesitelneho hajzla*
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

apropo post od teba vypada:
som zena lutujte ma ze som zena hramnna dp us X rokou a som zena kazdy ma len znevihodnuje som zena ktora ma invalidny dochodok stalo sa to jeden krat(jednymslovom 18) ved ja som si len preniesla logy ja som nevedela na co to je ved to malo takhy slusny a nevinny nazov ako bank hack . Na dp posobym us vela rokou som strasne mentalne retardovana co v poslednych dnoch potvrdzuju moje posty. Chcela by som s5 svoje acc lebo hrmnespocetne vela rokou bez prohresku (videla som par GM na obrazku) ak mi to nedovolite alebo priam zakazete podrezem si zili (mozno us konecne poriadne)

- reralita si blba ako tago
- tvoje nemoci neseru nikoho
-tak bud hraj za co mas alebo zavri pekac
- ad mrtvoli us som raz z DP zrazu ozivoval mrtvolu na chodnuku a stacilo mi -> mam dozivotne trable ... :D
Naposledy upravil(a) Sikulka dne 22.09.2011 01:43:13, celkem upraveno 3 x.
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

Jako dobry , 10 stran breku o tom jak ti smazali postavu..

Nejdulezitejsi byla informace hned na zacatku, ze mas invalidni duchod. komu to tady cpes? jak s tim souvisi smazani postavy?

Taky mi kdysi smazali postavu za uplne stejnou blbost.. pry to bylo zneuziti externiho programu, jako ty. Ale me se zdalo , ze sem nic neudelal, presne jako ty.
Nezalozil jsem topic na foru. Hm, vzlastni co? Proc jsem asi nezalozil topic na foru :-)

Ale jinak jed dal...
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Mno, tak už si každej, kdo měl potřebu, kopnul a už by se to tu pomalu mohlo nechat vyšumět do ztracena...
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

smějeme se s dívkou blesku :lol:
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Ked pojdes do kuchyne a spravis kazdemu z gm teamu jeden poriadny sendvic, myslim ze by ti tie acc mohli vratit. :evil:
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Johny Matovic píše:Ked pojdes do kuchyne a spravis kazdemu z gm teamu jeden poriadny sendvic, myslim ze by ti tie acc mohli vratit. :evil:
:)) ted zrovna jsem si obalovala houby s bramburkama na platky, myslis ze by si dali? :)) nee muchomurky to fakt nejsou :D
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Estel píše:
Johny Matovic píše:Ked pojdes do kuchyne a spravis kazdemu z gm teamu jeden poriadny sendvic, myslim ze by ti tie acc mohli vratit. :evil:
:)) ted zrovna jsem si obalovala houby s bramburkama na platky, myslis ze by si dali? :)) nee muchomurky to fakt nejsou :D
Urcite by si dali skus im napisat ;p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Johny Matovic píše:
Estel píše:
Urcite by si dali skus im napisat ;p
To vis ze jo, dam jim houby a stejne z toho bude houby :D
Mozna tak lysohlavky by jim bodli, pardon Qvidovi vlastne spis by bodlo se zmodelovat(neodpustila jsem si jeho vyraz) a dat si brko, mimochodem, sem netusila, ze nam tu delaj gm hulici, to uz se tady pak vazne nicemu nedivim :)))
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Estel píše:Mozna tak lysohlavky by jim bodli, pardon Qvidovi vlastne spis by bodlo se zmodelovat(neodpustila jsem si jeho vyraz) a dat si brko, mimochodem, sem netusila, ze nam tu delaj gm hulici, to uz se tady pak vazne nicemu nedivim :)))
Koukam, ze tu na DP mate stale srandu. :D
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Nemluva
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Nemluva »

Já vím, že je ta holka úplně mimo, ale čím konkrétně porušila pravidla? Házíš bany jako hrachem Eliško...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nemluva píše:Já vím, že je ta holka úplně mimo, ale čím konkrétně porušila pravidla? Házíš bany jako hrachem Eliško...
Sem ji mel zabanovat ja ? Kdyby me nekdo nazyval hulicem, aniz by mohl nejak objektivne soudit a tedy se do me nejakym takovymto zpusobem navazel, tak bych ho klidne zabanoval. Pokud si mysli, ze sme banda fetujicich magoru a poziracu prirodnich drog, tak si to samozrejme myslet muze, ale nedocka se tim padem od nas nicehoz.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

A je po legraci. I kdyz to uz bylo porad dokola.

@Mara: Včera jsi říkala, že nejsi holka! :D
podpis
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Acarus píše:
Nemluva píše:Já vím, že je ta holka úplně mimo, ale čím konkrétně porušila pravidla? Házíš bany jako hrachem Eliško...
Sem ji mel zabanovat ja ? Kdyby me nekdo nazyval hulicem, aniz by mohl nejak objektivne soudit a tedy se do me nejakym takovymto zpusobem navazel, tak bych ho klidne zabanoval. Pokud si mysli, ze sme banda fetujicich magoru a poziracu prirodnich drog, tak si to samozrejme myslet muze, ale nedocka se tim padem od nas nicehoz.
Když už jste u toho banování, tak dle Vašeho pravidla :

Zároveň budeme, počínaje touto novinkou, přísněji postihovat i urážky hráčů vzájemně. Nechceme nikomu vyloženě šlapat na paty, takže se v tomto ohledu stále budeme snažit být benevolentní a vždy přihlédnout ke konkrétní situaci, nicméně chceme zdůraznit, že, stejně jako při útocích na GM, za slovní útoky na hráče můžou být považovány i pomluvy, útok jako takový nemusí být postaven na přímých nadávkách a falešné obvinění ze supportu je považováno za pomluvu.

Výše řečené platí samozřejmě nejen pro hru, ale i pro diskuzní fórum, komunikaci přes ICQ a další mimoherní projevy.

Tak byste měli zabanovat i některé, zde rádoby diskutující, kteří Estel urazili nebo to platí jen pro někoho?
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Bizon píše:
Acarus píše:
Když už jste u toho banování, tak dle Vašeho pravidla :

Zároveň budeme, počínaje touto novinkou, přísněji postihovat i urážky hráčů vzájemně. Nechceme nikomu vyloženě šlapat na paty, takže se v tomto ohledu stále budeme snažit být benevolentní a vždy přihlédnout ke konkrétní situaci, nicméně chceme zdůraznit, že, stejně jako při útocích na GM, za slovní útoky na hráče můžou být považovány i pomluvy, útok jako takový nemusí být postaven na přímých nadávkách a falešné obvinění ze supportu je považováno za pomluvu.

Výše řečené platí samozřejmě nejen pro hru, ale i pro diskuzní fórum, komunikaci přes ICQ a další mimoherní projevy.

Tak byste měli zabanovat i některé, zde rádoby diskutující, kteří Estel urazili nebo to platí jen pro někoho?
v tomto pripade ju nikto neurazil iba konstatovali fakty
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Bizon píše: Když už jste u toho banování, tak dle Vašeho pravidla :

A ja s tebou i souhlasim. Zde trebas vidime to, ze moderatori nefunguji jak by meli a jejich reakcni doba je vskutku nemala.
Kazdopadne se zasadim o to, aby vec byla prosetrena.
Pokud, uz dana situace nebyla jinym zpusobem resena.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Pokud vím, tak všichni jež se nějak nevhodným způsobem opřeli o Estel tak byli zcenzurování a bylo jim posláno upozornění, že pokud se to bude opakovat tak budou zabanováni.
Odpovědět