Souboj o průchod z Ilshenaru3 - PvP

Vše o podobných aktivitách ve hře
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Souboj o průchod z Ilshenaru3 - PvP

Příspěvek od Lucky »

Retromancer píše:
Retromancer píše:Ale koneckonců proč by se nemohl postavit zase naopak těžký dung a dokud ho nedojdou čistě PK, tak se průchod neotevře? :wink:
Pročpak jsem to asi napsal? Protože si tu spousta PvP hráčů stěžovala a podivovala se, pročpak nevyrazili chrabří modří PvM hráči bránit průchod před PK? Prostě proto, že to nejsou PvP hráči no 8)
Jako ted nevim na co narazis, spoustu pk a obecne pvp hracu jsou i top pve hraci a to jestli si equipnou redt nebo blue rly nic neznamena, alá ne moc dávny frakční quest... jo tys tam vlastne nebyl tak to pak nevíš nic no...
Rict ze modraky pvp nezajima, ok tak v tom pripade vypnete gz v cove at se to tam konecne vylidni...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Když se vypne GZ v Cove tak se pošťuchovací PvP přesune někam jinam, kde možnost zabíhat do GZ bude. Tenhle styl PvP tu byl, je a bude vždycky. Ale taky už vlastně nevím, o čem se bavíme. Těm tvým top pve hráčům je fuk, jestli někam PK přístup mají, nebo nemají a těm, kterých se to otevření dotkne nejvíc, to za nějaký odklad zřejmě nestálo no. A ano, na frakčních eventech kupodivu nejsem, protože nejsem PvP hráč - co na tom? Já tu nikdy a nikde nepsal, že PvP hráč jsem :wink:
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Retromancer píše:Já tu nikdy a nikde nepsal, že PvP hráč jsem :wink:
Akorat tu pises do vsech PvP topicu a myslis si, jak tomu rozumis :)
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Wrall Nightmare píše:
Retromancer píše:Já tu nikdy a nikde nepsal, že PvP hráč jsem :wink:
Akorat tu pises do vsech PvP topicu a myslis si, jak tomu rozumis :)
Na většinu těch plků nemusím stoprocentně rozumět PvP, stačí mi znát mentalitu zastydlých puberťáků, kteří tu nejvíc na všechno nadávají 8)
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Retromancer píše: Na většinu těch plků nemusím stoprocentně rozumět PvP, stačí mi znát mentalitu zastydlých puberťáků, kteří tu nejvíc na všechno nadávají 8)
:clap:
Neděláš ty náhodou do politiky? Nechtěl bys? Nebo ve školství by ses určitě uplatnil... :clap:
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Retromancer píše:Na většinu těch plků nemusím stoprocentně rozumět PvP, stačí mi znát mentalitu zastydlých puberťáků, kteří tu nejvíc na všechno nadávají
Tak tak, protože kdo hraje pvp, tak je zastydlý puberťák. Kdežto pvm hrajou jen mentálně vyspělí fotrové od rodin. Jaké štěstí, že je ten svět tak jednoduchý.

Apropo - píšeš, že nepíšeš, že si pvp hráč. Na kolik % tedy na základě svých zkušeností tomu pvp rozumíš? ;P Ať v tom máme konečně jasno.
Nexios
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Trochu soudnosti do svych postu huntere a min agrese
Verim, ze rozumu mas dost, abys prisel na to proc ta pvp akce dopadla jak dopadla
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pheme píše:Trochu soudnosti do svych postu huntere a min agrese
Verim, ze rozumu mas dost, abys prisel na to proc ta pvp akce dopadla jak dopadla
Asi bych to pravda zvládl pochopit, ale veřejně se přiznávám, že vůbec nevím o jakou akci šlo a nečetl jsem dokonce ani tenhle topik, krom asi tři posledních postů.

Ale stihl jsem si všimnout, že jakákoliv hodnota toho topiku už je dávno v tahu, tak jsem si nemohl nechat ujít rejpnutí do "pvp nehraju, ale vím o něm dost, bo pvp hrajou děcka" ;P Agrese v tom není, však víš, že tohle rejpání do samozvanejch psychologů přes přímý vztah ingame<->rl chování, je jen moje oblíbené a vpravdě nevinné škádlení ;P
Nexios
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Co se tu řeší? Že se na jednorázovej PvP quest nepřihlásilo dost hatedů, protože v tom nebyl mamon?
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Zamčeno