Stity
Re: Stity
To nemusi hrat aby se k tomu mohl vyjadrit, staci ze si o tom precetl. (c) Aknah
hral jsem za paladina 3 roky a zazil jsem s nim soucasne nastaveni brneni...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
ja bych to nechal jak to je, akorat bych dal vyuziti tem kulatejm stitum, ktery nenosej uz ani vampove ani rangove
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Podám takový smělý návrh ...
Warriors a Paladins : veškeré štíty (pokud by to šlo nascriptit tak aby heather nebyl možný na koni, bylo to pěkné)
Clerics : vše kromě heaterů
Vampires : Vše kromě železných kitů a heaterů
Rangers : jen dřevěné, lehké štíty : wooden, dřevěnej kite
Poměr AR štítu ku brnění je správný, jen bych pozvedl armor Metal a Bronze shieldu. Samozřejmě že Buckler a Wooden jsou slabé štítý ale Bronze i Metal mi přijdou dost velký i bytelný na to aby byli na úrovni .. dřevěného kitu?
Warriors a Paladins : veškeré štíty (pokud by to šlo nascriptit tak aby heather nebyl možný na koni, bylo to pěkné)
Clerics : vše kromě heaterů
Vampires : Vše kromě železných kitů a heaterů
Rangers : jen dřevěné, lehké štíty : wooden, dřevěnej kite
Poměr AR štítu ku brnění je správný, jen bych pozvedl armor Metal a Bronze shieldu. Samozřejmě že Buckler a Wooden jsou slabé štítý ale Bronze i Metal mi přijdou dost velký i bytelný na to aby byli na úrovni .. dřevěného kitu?
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Podlem me zajmavejsi napad nez zrusit Heater na koni, to stejne nemohl napsat nikdo kdo toho plecha hraje, byl urcite nejakej vamp, nebo mage co o tom ví nevic. Jen tak dál, možná se někdy dostanou na řadu ty opravdu zavažné "problémy"Aken píše:Já bych třeba přidal těm štítum co se nevyužívají nějaký bonus do inteligence na ukor toho armoru. Já bych třeba u druida uvítal víc many na úkor armoru. Jen názor.
Napady tu padli nektere pekne, lec nektere zcela technicky nerealizovatelne. Jina lec realizovatelne, tak by sli jednoduse obejit.
Takze nemusite se bat, co se tyka AR stitu nehodlame na ne sahat a pokud ano, tak na ty nevyuzivatelne ... aby k necemu aspon byly. Ono je to stejne jako se zbranema, stejne hraci budou pouzivet tu nejvic nejuzitecnejsi kombinaci. ( ve vysledku jedna varinanta a to ta zrovna nejvyhodnejsi dostupna ).
Takze nemusite se bat, co se tyka AR stitu nehodlame na ne sahat a pokud ano, tak na ty nevyuzivatelne ... aby k necemu aspon byly. Ono je to stejne jako se zbranema, stejne hraci budou pouzivet tu nejvic nejuzitecnejsi kombinaci. ( ve vysledku jedna varinanta a to ta zrovna nejvyhodnejsi dostupna ).
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Na miss ma vliv Bojovy skill napr. Sword, dexa ovlivnuje rychlost utoku (nevim jak tady ale na midkemiii ta dexa fungovala)Aken píše:Má to vliv na rychlost na missovani by to asi mit vliv nemělo, ale to budou přesně vědět jen gm.