Vyveska
Re: Vyveska
[/quote] Jako posledni dobou registrace ucutu na vyvesku jela v pohode ....[/quote]
Acare, jestli je registrace na vyvěsku funkční, tak vážně nevím, kde je chyba. Když zkusím registraci přes stávající herní účet, jméno postavy ve hře a aktivní heslo na fórum, tak dostanu stále tutéž odpověď „Chybne prihlasovaci udaje“. Nějaký nápad co s tím?
Acare, jestli je registrace na vyvěsku funkční, tak vážně nevím, kde je chyba. Když zkusím registraci přes stávající herní účet, jméno postavy ve hře a aktivní heslo na fórum, tak dostanu stále tutéž odpověď „Chybne prihlasovaci udaje“. Nějaký nápad co s tím?
Tak hlavne vyveska nema co docineni s forem. To heslo tam co mas napsat je to, ktery chces mit. Ucty s novymi postavami jdou zalozit az par dni po zalozeni, nez se importne soucasny save a chceck mezi tim co zadavas a co skutecne v save je. Jinak osobne sem s tim nic nedelal, a nikdo z kolegu taky ne, a mezi postem ze to bezi se neobjevil zadnej problem, tak bych rekl, ze bude chyba nekde jinde.Tomicz píše: Acare, jestli je registrace na vyvěsku funkční, tak vážně nevím, kde je chyba. Když zkusím registraci přes stávající herní účet, jméno postavy ve hře a aktivní heslo na fórum, tak dostanu stále tutéž odpověď „Chybne prihlasovaci udaje“. Nějaký nápad co s tím?
Tomicz píše:Jako posledni dobou registrace ucutu na vyvesku jela v pohode ....
mam stejny problem, kdo tu registraci delal by se mel jit zastrelit
Můj problém s přihlášením na vývěsku byl díky Acarusovi pomoci vyřešen. Šlo o to, že jsem byl zaregistrovaný z dřívějška (což jsem ani nevěděl) a zjevně zapomněl heslo. Novou registraci už systém na stejný účet nedovolí a píše to tuhle chybovou hlášku. Naštěstí se mi po několika marných pokusech podařilo na původní heslo přijít, takže hurá!
Mam problem taky. "chybne prihlasovaci udaje". Nepredpokladam ze se jedna o redchozi registraci jelikoz jsem registracni formular tehdy vyplnoval poprve. Muze mi nekdo ucet na vyvesku poresit prosim ? Popripadne co potrebuju sem sdelit aby to bylo mozne.
Diky moc.
Diky moc.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Mně poslední dobou zlobí opravdu velmi pomalé načítání vývěsky.. ostatní stránky mi jedou v pořádku takže mým netem to není.

take mam pomale nacitani
já taky, pouzivam Operu a FF.
rychlost pripojeni :

rychlost pripojeni :

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
"Chybne prihlasovaci udaje"
hraju dva tydny na DP a to uz by mohlo byt importnute ne ? i kdyby se jednalo o predchozi registraci, tak heslo pouzivam jen jedno na vsechno a uzivatelske jmeno je v cookies.
porad jeste mam co trenovat jsem porad v cechu nebo v dolech misto trhu takze ta vyveska je pro me dulezita abych si moh vydelat na specializaci a nejak tim vykompenzovat pro guildy az se budu uchazet tu svoji kratkou dobu na DP.
hraju dva tydny na DP a to uz by mohlo byt importnute ne ? i kdyby se jednalo o predchozi registraci, tak heslo pouzivam jen jedno na vsechno a uzivatelske jmeno je v cookies.
porad jeste mam co trenovat jsem porad v cechu nebo v dolech misto trhu takze ta vyveska je pro me dulezita abych si moh vydelat na specializaci a nejak tim vykompenzovat pro guildy az se budu uchazet tu svoji kratkou dobu na DP.
Vsak ano ....
vyplnim jmeno postavy kterou hraju (dodrzena mala/velka)
vyplnim nazev accountu (dodrzena mala/velka)
vyplnim email a heslo
pak kliknu vytvor ucet a haleluja, chybne prihlasovaci udaje ^^
vyplnim jmeno postavy kterou hraju (dodrzena mala/velka)
vyplnim nazev accountu (dodrzena mala/velka)
vyplnim email a heslo
pak kliknu vytvor ucet a haleluja, chybne prihlasovaci udaje ^^
zkousel jsem co se dalo a stale nic. vytvarim tedka dalsi account a treba na tenta vyveska pujde.
nevim co jste s tim udelali ale vyveska uz zas rychle najizdi, dekujuuu 

Jojo, taky jsem si vsiml... Diky..Raona píše:nevim co jste s tim udelali ale vyveska uz zas rychle najizdi, dekujuuu
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
stale nefungujici registrace na vyvesku, alespon pro me. odzkousen novy account a nova postava. nic.
je k dispozici ICQ na nekoho kdo vyvesku spravuje ze bych poprosil o manualni pridani do databaze ? dekuji
je k dispozici ICQ na nekoho kdo vyvesku spravuje ze bych poprosil o manualni pridani do databaze ? dekuji
Chybne prihlasovacie udaje - kto s tym konecne nieco spravi?? Vyskusane 4acc a stale to iste.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Mužu vás lidi poprosit , nechte si ty vaše lejna na ICQ nebo třeba sem přez SZ a nepište je na vyvešku.Už mě s tím začínáte srá..Nebo se aspoň neschovávejte za fejk ména jako Emil , Rexík a podobně.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Emil 06.10.2016 05:00 880008@gmail.com
Kupim blood/black/myth sphere recepty od Scorpa za 5k
icq 200107467
* Naposledy upraveno dne 06.10.2016 14:44, celkove upraveno 1 krát.
Lord Pi 05.10.2016 17:15 ICQ 214071201
"Scorp -K-" jo všechny to hrozně sere, ale ty jsi šulin taky tak drž hubu Smile))
Scorp -K- 05.10.2016 11:10 kesemot2@centrum.sk
Gratulujeme ti ze si u offline vendora nakupil dusty za 5K/kus a teraz ich predavas 25/kus. Fakt to nikoho ineho nenapadlo, len nie kazdy je asi taky Mamontak no Smile Ja ti nezavidim, ja som si svoje fairy dusty nakupil Tlesk Tlesk Btw Johny, viem ze recept uz maju vsetci, kto si ho sam nezistil, ten si ho u mna kupil Smile
* Naposledy upraveno dne 05.10.2016 11:16, celkove upraveno 1 krát.
Kupim blood/black/myth sphere recepty od Scorpa za 5k
icq 200107467
* Naposledy upraveno dne 06.10.2016 14:44, celkove upraveno 1 krát.
Lord Pi 05.10.2016 17:15 ICQ 214071201
"Scorp -K-" jo všechny to hrozně sere, ale ty jsi šulin taky tak drž hubu Smile))
Scorp -K- 05.10.2016 11:10 kesemot2@centrum.sk
Gratulujeme ti ze si u offline vendora nakupil dusty za 5K/kus a teraz ich predavas 25/kus. Fakt to nikoho ineho nenapadlo, len nie kazdy je asi taky Mamontak no Smile Ja ti nezavidim, ja som si svoje fairy dusty nakupil Tlesk Tlesk Btw Johny, viem ze recept uz maju vsetci, kto si ho sam nezistil, ten si ho u mna kupil Smile
* Naposledy upraveno dne 05.10.2016 11:16, celkove upraveno 1 krát.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je jen ze 2 stránek , dál nemám chut listovat.Hoši přeháníte to.