dle tohodle blabolu nejsi intelektualne o moc vys nez ten,na koho reagujes.. púokud vubec teda...Arcane Mystery píše:Omlouvám se za offtopic.
Night Storm napsal tuhle blitku:
"Camarila si sice hrala na vampirskou komunitu... ale kdy? kdyz ja zacal hrat v roce 2004 uz to byla mrtva guilda."
Když ty jsi začal hrát v roce 2004, tak ta guilda (ale budeš se divit) aktivně existovala, měla členy kterým víc než na slávě a mamonu z dungů záleželo na hraní upírů RP způsobem(což asi nepochopíš protože nevíš co to RP je). Upíři v Camarille se vyznačovaly velmi nízkým PVM skillem a velice vysokou inteligencí, skvělou povahou a kamarádstvím, které potkáš málokde. To že jsme takhle exitovali někde v ústraní Trinsicu mělo taky svoje důvody. Nejhorší co může potkat RP hráče je když potká postavu ve hře a hustí do něj jakej nebyl skvělej fotbal, jak se těší z nového telefonu...
A ten Camarilák jen kouká, vyslechne to. A s prominutím se zeptá co to je fotbal a mobil. Upír středověku vážne fotbal nehraje a nepotřebuje kredit.
Nakydal jsi tady obrovské množství hnoje a já si jenom říkám co jsi vlastně za člověka. To že Balt přizná že něco neví je naprosto zásadní. Neví jednou něco. Je to člověk.
Zajímavé kolik lidí se strachuje ještě teď z ekonomické krize. A ještě zajímavější je ten steak, kdy lidi říkají že DP upadá. Ničeho takového jsem si nevšiml. Jen jsem si všiml že je to dobrý důvod(výhovorka) aby vlastně nemuseli lognout vůbec. Vždyť na tom DP se stejně nic nedějě. No jo když nelogneš ty a dalších 100 lidí z důvodu že to tady upadá, tak skutečně dojde k úbytku hráčů. Těch kteří hráli pro mamonek, dneska ho mají a nemají jedinej důvod proč se jen taky vydat po DP a vyndavat si potvory ze kterých nikdy nic nepadlo a nikdy nic nepadne. Omluv mě ale jdu kilit ty potvory bez lootu. Hraju pro zábavu a lásku pro RPG. Tohle píšu z nenávisti/záště/znechucení lidma jako jsi právě ty. Fandim ti i v reálu, doufám že to dotáhneš daleko a nebudeš po mě sockovat cígo na ulici. Asi bych zařval Guards.
EDIT(gramatika+násobilka+title)
nemotas jenom jabka a hrusky,ale jeste ananasy,banany a mango...
ano,camarilla nebyla 2004 dead,to vim,ale ty blitky co si tam psal dal... sorry ale to se i 14ti lety decko nastve za ten blabol... hlavne to o lasce k rpg... to si pockej na diablo 3,kdyz tak milujes rpg... proste si jenom chtel podrtit a stalo za *****......