Získat novou krev

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Měl by se zvýšit růst všech skillů, převážně tactiky, sw, fenc, archery, taming, alchemy, mining, carto, bs prostě těch nejdůležitějších?

Žádné macrování, posílejte lidi hned s GM skilly do světa
10
9%
Rozhodně ano, zvýšit růst o 200%
6
5%
Rozhodně ano, zvýšit růst o 100%
17
15%
Spíše ano, ale ne všechny skilly, ale jen ty bojové a o 100%gain
15
13%
Je mi to úplně jedno, jsem mamon, všechny postavy mám na max a nové lidi nechci
11
9%
Rozhodně ne, nechat růst tak jak je
45
38%
Rozhodně ne, růst ještě snížit (leze to moc rychle)
13
11%

Celkem hlasů: 117

Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

a ja bych do loterie nedal ani kacku setrim na vanoce ...
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

toto s tym premazavanim veci atd.... bol len taky napad ale aj tak najviac dufam ze prejdu tie skillpointy
Mate radi ptacky?
Nymir
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Získat novou krev

Příspěvek od Nymir »

Xiin píše:Server potřebuje nové lidi, jinak BOHUŽEL asi brzo zemře.
DP je už mrtvé.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Získat novou krev

Příspěvek od Mrakoplas »

Nymir píše:
Xiin píše:Server potřebuje nové lidi, jinak BOHUŽEL asi brzo zemře.
DP je už mrtvé.
expert na dp povedal:p
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

No, nebudu se vyjadrovat k topicu celemu, ani s emi to nechce cist, ale k pointe prvniho postu:

Jako rozesilat spam, tak jak naznacil Mov, to neni dobry napad... Poslel 500 mailu a mozna zacnou hrat dva lidi... Jo hod to na nastenku ve skole/praci a uvidis ;-)

Ale kazdopadne reknu jedno - UO neni hra, ktera by se dala dohrat... ani to neni zabava jen na par tydnu... je to bud zalezitost pro prumerneho jedince na minimalne dva tri roky, nebo to proste nema cenu. Jde i poznavani systemu a vsechno v UO je hodne komplexni, nechapu a ani si nedokazu predstavit, jak by nekdo tady hral dva tydny a uz byl ve vyprave do nejakeho medium dungu.

Na Ultime me bavilo, ze sem vzdycky mel toho jeste moc pred sebou nove vyzvy a tak. Kdybych mel za mesic vse max a za dva mesice vsechny dungy prochozene a poklady ve svych sekurkach, nema me tu uz vic co drzet... A to chcem, udelat z toho levnu zabavu?

Je pravda ze DP uz je takove uz trosku v duchodu, ale porad to jeste muze byt dobra zabava pro ty, kteri tu hraji a urcite se obcas daji potkat lidi, kteri by to zkusit chteli a zkusi to...

Jestli nekdo cche pomoct DPcku, at radsi misto sezeni ve svem domecku a pak port gh a z tama dung, radsi zajde mezi lidi, mezi takovou tu spodinu ktera na HB tezce zkaci licha a podobne... To je to proc tu hrali driv lidi a nebylo jich malo, ten svet byl dost zivy a vsude bylo plno lidi, dneska mesta prazdne...
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Ash píše:No, nebudu se vyjadrovat k topicu celemu, ani s emi to nechce cist, ale k pointe prvniho postu:

Jako rozesilat spam, tak jak naznacil Mov, to neni dobry napad... Poslel 500 mailu a mozna zacnou hrat dva lidi... Jo hod to na nastenku ve skole/praci a uvidis ;-)

Ale kazdopadne reknu jedno - UO neni hra, ktera by se dala dohrat... ani to neni zabava jen na par tydnu... je to bud zalezitost pro prumerneho jedince na minimalne dva tri roky, nebo to proste nema cenu. Jde i poznavani systemu a vsechno v UO je hodne komplexni, nechapu a ani si nedokazu predstavit, jak by nekdo tady hral dva tydny a uz byl ve vyprave do nejakeho medium dungu.

Na Ultime me bavilo, ze sem vzdycky mel toho jeste moc pred sebou nove vyzvy a tak. Kdybych mel za mesic vse max a za dva mesice vsechny dungy prochozene a poklady ve svych sekurkach, nema me tu uz vic co drzet... A to chcem, udelat z toho levnu zabavu?

Je pravda ze DP uz je takove uz trosku v duchodu, ale porad to jeste muze byt dobra zabava pro ty, kteri tu hraji a urcite se obcas daji potkat lidi, kteri by to zkusit chteli a zkusi to...

Jestli nekdo cche pomoct DPcku, at radsi misto sezeni ve svem domecku a pak port gh a z tama dung, radsi zajde mezi lidi, mezi takovou tu spodinu ktera na HB tezce zkaci licha a podobne... To je to proc tu hrali driv lidi a nebylo jich malo, ten svet byl dost zivy a vsude bylo plno lidi, dneska mesta prazdne...
Ok ale co to pomoze tomu ze zacne hrat viac ludi ked sa postavim na hb vsetky prisery na mna hodim script na pitie gb ked mam pod 100hp a idem afk?
Mate radi ptacky?
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Stich píše:Ok ale co to pomoze tomu ze zacne hrat viac ludi ked sa postavim na hb vsetky prisery na mna hodim script na pitie gb ked mam pod 100hp a idem afk?
Vubec nechapes, a presne kvuli takovym lidem tady umira to co tu bylo driv, a to komunita... Proste dneska mysli vsichni jen na mamon, vubec kdyby tady nekdo hodil neco jako Role Playing, to jeste pred dvema trema roky se nasli lidi co aspon trosku takhle hrali, vyjimecne a spis byla sranda, ale proste ted prd.

Vubec asi nepochopils myslenku, server nezachrani o 20 vic makrujicich v baracku ani dve skupiny vyprav v dungu navic, ktere po dojiti odlognou. Server zato obohati lidi, kteri hraji, pohybuji se po svete, obchoduji na trhu a vubec proste delaji to co by se melo delat v online hrach, a to je interakce s ostatnimi hraci i mimo svoji guildu/partu...

Spis je to jenom ma predstava, ale tak... Nikomu nenakazes jak ma hrat :) Takze tak
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Ash píše: Server zato obohati lidi, kteri hraji, pohybuji se po svete, obchoduji na trhu a vubec proste delaji to co by se melo delat v online hrach, a to je interakce s ostatnimi hraci i mimo svoji guildu/partu...
Jsem rád že nás(Hated) konečně neko pochopil a pochválil :mrgreen:
Správce charity válečníků
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Raynor píše:
Ash píše: Server zato obohati lidi, kteri hraji, pohybuji se po svete, obchoduji na trhu a vubec proste delaji to co by se melo delat v online hrach, a to je interakce s ostatnimi hraci i mimo svoji guildu/partu...
Interakce s ostatnimi hraci mimo gildu "kal vas flam...lol lamo lezis" ?
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Pheme píše:
Raynor píše:
Nevim, jestli to tak dělá tvoje Amonthia, ale u nás to takhle nechodí mno. :roll:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Miky Mora píše:
Pheme píše:
Raynor píše: Jsem rád že nás(Hated) konečně neko pochopil a pochválil :mrgreen:
Nevim, jestli to tak dělá tvoje Amonthia, ale u nás to takhle nechodí mno. :roll:
I nech jim jejich iluzi Shartíku, jsme přeci strašná prasata :D
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

offtopic vratte sa k teme
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Ash píše:Jestli nekdo cche pomoct DPcku, at radsi misto sezeni ve svem domecku a pak port gh a z tama dung, radsi zajde mezi lidi, mezi takovou tu spodinu ktera na HB tezce zkaci licha a podobne... To je to proc tu hrali driv lidi a nebylo jich malo, ten svet byl dost zivy a vsude bylo plno lidi, dneska mesta prazdne...
Jo, jo, jo.

Souhlasím s tím, že míst, kde by se lidi potkávali navzájem, kde by potkali hráče jak na jejich úrovni, tak někoho, ke komu vzhlížet a za kým jít (myšleno třeba někoho, za kým bych šel do guildy, protože je dobrý hráč) je málo... žalostně málo...

Konkrétně - větší počty hráčů se rozhánějí (cech warů), zrušily se cechy, kde lidi vždycky potkávali ostatní hráče, u Brit banky se neobchoduje a nemakruje.

Myslím, že by tomu pomohlo alespoň to jedno místo - třeba ta Brit banka, kde by se lidi mohli potkat - alespoň ti, co jsou svolní k tomu se vůbec s někým bavit a seznamovat se (především herně mladší hráči - prozatím bez kolektivu)...
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Moment. Ono se nesmějí hráči potkávat kolem Brit banky?
Nexios
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Hunter píše:Moment. Ono se nesmějí hráči potkávat kolem Brit banky?
Pochopitelně, že se tam mohou potkávat, ovšem ta pravděpodobnost, že se potkají a začnou se bavit a domluví se, že někam půjdou, popř. si vymění icq a napíší si příště, by se o dost zvýšila, kdyby tam mohli trénovat např.

černobílej screen :
Zavzpomínej na dávné časy, kdy jsi byl nb a neznal jsi ostatní hráče - kde ses sešel s někým, s kým jsi šel na první výpravy a s kým tě později bavilo hrát ?

U mě to byl třeba cech, u někoho hb, u někoho cech varů při treinu, nb dung, fire dung apod.

Dneska je těch míst, kde se mohou hráči ztratit více, hráčů bez kontaktů je méně a tam, kde by se přirozeně mohli potkat je jejich shromažďování potlačováno. (vím proč tomu tak je, ale možná pomalu přichází čas říct si jestli je přínosnější pro hratelnost na serveru rozehnat od sebe 10 lidí a nebo je naopak "pokopnout", aby se nějak setkali)
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Mesmeric píše: I nech jim jejich iluzi Shartíku, jsme přeci strašná prasata :D
Zkusim reagovat na tebe
Predne nerikej "jim" pisu to ja, ja sam za sebe
A nevim jestli jste strasna prasata, ale osoba platek to je u me zaruka kvality

K tematu:
Pro me je ted spis dulezite jaci lide zde hraji a budou hrat, nez kolik
Precejenom odstraneni vykopavaciho dolu byl pro neznale yoko miningu urcite zajimavy krok to zde zkusit
A jestli potkate nejake zacatecniky(jestli) mate moznost ovlivnit jejich nazor na hrani zde
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

no ja myslim ze aby sa tu zacalo hrat zavysi najviac na gm pozrite sa na kelevar kazdy tyzden event nejaky quest atd.... tu? raz za mesiac dva nejaky mass quest aby sa nepovedalo a hotovo alebo uprava dungov vacsina dungov sa stazila mne osobne to nevadi aspon sa nenudim ale pre nb hracov to znamena ze zase nemaju kam ist na vypravu lebo vsetko je pre nich moc hard tie eventy by urcite pomohli len to by sa musel niekto tomuto shardu venovat a nie jebat nanho a raz za cas hodit ludi do jailu lebo sef/ucitel na mna nahucal tak si idem komplexi riesit na hracoch... ja si idem dat taku polrocnu pauzu od dp a budem vemli zvedavy ci sa tu nieco zmeni
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Stich píše:no ja myslim ze aby sa tu zacalo hrat zavysi najviac na gm pozrite sa na kelevar kazdy tyzden event nejaky quest atd.... tu? raz za mesiac dva nejaky mass quest aby sa nepovedalo a hotovo alebo uprava dungov vacsina dungov sa stazila mne osobne to nevadi aspon sa nenudim ale pre nb hracov to znamena ze zase nemaju kam ist na vypravu lebo vsetko je pre nich moc hard tie eventy by urcite pomohli len to by sa musel niekto tomuto shardu venovat a nie jebat nanho a raz za cas hodit ludi do jailu lebo sef/ucitel na mna nahucal tak si idem komplexi riesit na hracoch... ja si idem dat taku polrocnu pauzu od dp a budem vemli zvedavy ci sa tu nieco zmeni
tu bol jeden škaredý post ktorý som písal v nie zrovna čistom stave :p
Naposledy upravil(a) Legend Of Pain dne 18 lis 2009 12:03, celkem upraveno 1 x.
clear brainwashing
dNb prezents
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Založte znovu Průvodce a Učně :)
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

pro pritahnuti je dulezita reklama a pro udrzeni hracu je dulezita hratelnost , hlavne zruseni dolu velmi pomohlo a myslim ze ani zvyseni rustu skillu by nebylo od veci.

Podle mne nejlepsi by bylo udelat nekde verejne maly pruvodce malou mapku kde by byly nejaky pozice nb dungu atd protoze ja kdyz zacinal vubec jsem netusil kde jsou jediny co jsem znal byla stoka a hb.

EDIT:Kdyz nekdo sestaví rozumnej navod s funkcnima odkazama + instalace yoka tak Uo budu propagovat na hernich serverech ktere znam.
Odpovědět