Hraci ubyvaji
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Mno. Hráči dle mého ubývají spíš z jinejch důvodů.Mrakoplas píše:2. hraci dlemeho ubyvaji, jelikoz jediny prisun novych hracu sou kamaradi, kamaradu kamaradu kamaradu... a tak se neni cemu divit, ze nas ubejva...
Lidé odcházejí. Jistě. Hráči, které hraní (na DP) už nebaví, popřípadě hráčí, kteří přešli na nějakou hru novější. A takových hráčů je čím dál víc.
A teď kdo přichází. Napsal jsi to správně, kamarádi kamarádů. Maximálně. Je se ale taky třeba zeptat proč. Nu, odpověď nebude tak složitá, nebát se toho, tak snad použiju i slovo "nasnadě".
- Jak už jsem psal. UO je (nesmíme si nic namlouvat) hra stará. A to ne jen tak stará, ona je hodně stará. Vyšla dokonce dřív, než začla hrát pověstná guilda 1618-1648. Je prostě z dob, kdy Burger King byl ještě princ.
- A s tím musí nutne souviset grafické zpracování. Na rok 1997 revoluční, na rok 2009 už potom méně. Disponuje vlastně už jen jedinou nepřekonanou featurou a tou je často opěvovaný "bordel v báglu". Aneb zvedni si svou róbu, abys pod ní mohl najít svůj meč. Čtverečky ostatních her se můžou jít vycpat.
- A to se teprve dostáváme k jádru problému a tím je bezpochyby DP itself. Konkrétně tedy emulátor a jeho důsledek, že půlka věcí tady funguje jinak a druhá půlka nefunguje vůbec. DP je i přesto postavené velice dobře - systém je zábavný a hratelný. Problém je v tom, že to, co je neodolatelným lákadlem někdy na začátku tisíciletí, to už nemusí stejně fungovat o x let později. Protože teď už hráč má na výběr. A navíc, změnila se hráčská základna. Teď se od hry očekává něco jiného, než dřív. Krásně to bylo vidět třeba na příkladu Aliens vs. Predator 1 a 2. V jedničce se nedalo ukládat, ve dvojce se už savovat dá - klasicky co dva kroky. Co mě tak napadlo.
- Například, jak už jsem psal, jedna z věcí, která sem tahala lidi bylo třeba i to, že to bylo zadarmo. Teď už to je každému jedno. Dále třeba nebylo třeba tak stabilní a kvalitní (=drahé) připojení, jako na jiné hry. Opět, teď už to je taky jedno. Mamka platí net, taťka hru. Anebo taky ne - ono net už je teď za hubičku a i v hodně podřadné brigádě si na to študák nemá problém vydělat za pár chvilek.
- Mno a potom klasika, a to jiné hry. Píše se to tady pořád dokola.
Proč hrát něco starého, obtížně naučitelného, podivně fungujícího a s malou hráčskou základnou, když je tu xyz dalších her, kde všechny tyto věci odpadají. Jaj, lognu Lineage 2 první server co uvidim a mám na neofiku 2k lidí, na ofiku 6k a jedem. Je to barevné. Je to animované. Je to v kurzu, neboť je to etnokompatibilní via Korejský původ. K zabití moba se nemusím nic učit, kliknu F1, objeví se magická, animovaná a hezky ozvučená střela a .. mob umře. Super. Když tam chci prodávat, nic nemusim řešit, hra sama podporuje samoobchodování i časech afk, či v některých hrách i v čase odlogu. Páni.Mara z Acoma píše:Proste dneska kdyz si ma 14ti lety kluk vybrat mezi wowkem a uo tak ma celkem jasno, ja nevim co je na tom k nepochopeni
Pokud by tomuhle serveru pomohla reklama, tak to bych asi klasifikoval jako zázrak a volal bych do televize

Jop, s tímhle taky dejmetomu souhlasím. Otázka je, co je "zjednodušování". Ten důl, to ano. Ale aby se ze zjednodušování nestalo pouze přidávání lootu. Ono, za málo času máš málo zábavy i v tom pořád omílaným WoWku. Jen je to teda barevnější, to zas jo. Ale obecně MMORPG prostě ŽEROU hodně času. Tečka. Teda, bodka.Johny Matovic píše:ne ze prestavaju hrat pc hry ale dneska je take mnozstvo druhych hier ktorym nemusis venovat tolko casu ako uo (povedzme si pravdu ...na normalne hranie uo treba skutocne obrovske mnozstvo casu) a maju pomerne rovnake mnozstvo zabavy v omnoho krajsej grafike....
Cesta k dalsim hracom je podla mna preto v zjednodusovani hernych systemov a nie v ich stazovani (ako sa to deje na DP)
1.Krokom by mohlo byt zrusenie NB dolu......
Nexios
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Já nemám žádnej prohřešek, nikdy jsem nebyl afk, ani neprasil, nebugoval. A měl jsem 3x ban. Teď hraju na druhou šanci. Tyhle šance jsou jenom o tom - až zase někdo někde dostane ban, a já mám s ním sdílenou ip - bude mi DP stát za měnění ip na veřejnou (nebo jak to tam chodí) a připlácet 50,-? (ano, je to prd, ale i tak.. stojí to za to?)Samial píše:A někteří sou zabanovaní kvůli společnému připojení na net..
Já už čekám jenom na ten finální ban. A ten bude buď za sdílenou ip, nebo za moje blbý kecy.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
To ze UO neumi pekny graficky prvky neni pravda, kdyz se testoval prvne manawydan, tak pokrok jaky ten server mel byl neskutecny(i kdyz o proti wow asi nic moc). Kdyby neco takoveho bylo vyuzito pro DP a postavene na logice DP, tak bomba nejvetsi a verim ze zakladnu by to melo sirokou. Vsak datadisku na UO vyslo nekolik a novy klienty umej kupu veci.Hunter píše:- A to se teprve dostáváme k jádru problému a tím je bezpochyby DP itself. Konkrétně tedy emulátor a jeho důsledek, že půlka věcí tady funguje jinak a druhá půlka nefunguje vůbec. DP je i přesto postavené velice dobře - systém je zábavný a hratelný. Problém je v tom, že to, co je neodolatelným lákadlem někdy na začátku tisíciletí, to už nemusí stejně fungovat o x let později. Protože teď už hráč má na výběr. A navíc, změnila se hráčská základna. Teď se od hry očekává něco jiného, než dřív. Krásně to bylo vidět třeba na příkladu Aliens vs. Predator 1 a 2. V jedničce se nedalo ukládat, ve dvojce se už savovat dá - klasicky co dva kroky. Co mě tak napadlo.
Bohuzel cas, aktivita a odhodlanost GM dal zelenou smerem ladeni systemu pred zasadnimi inovativnimi prvky a proto sme tam kde sme. Protoze hra uz v podstate od prvni revize sumu nabizi to same, jen kamenky maj jiny barvy a jiny efekty.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- The Hypermangan
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Pridam se do klubu... DP je dead a ma asi tak 3 moznosti co bude dal:
1) Necha se to tak jak to je a do roka je tak 30 lidi online nebo total konec.
2) Udelaj se zasadni zmeny a inovace a hracska komunita je prijme a shard zacne pritahovat i naky ty novy lidi.
3) Udelaj se zasadni zmeny a inovace, ktery komunita neprijme a shard padne.
Z toho plyne jedno - Zasadni zmeny jsou nutne a neni co ztratit. Bud se to povede a shard pojede dal nebo se to nepovede a vysledek bude stejnej jako kdyby se neudelalo nic.
1) Necha se to tak jak to je a do roka je tak 30 lidi online nebo total konec.
2) Udelaj se zasadni zmeny a inovace a hracska komunita je prijme a shard zacne pritahovat i naky ty novy lidi.
3) Udelaj se zasadni zmeny a inovace, ktery komunita neprijme a shard padne.
Z toho plyne jedno - Zasadni zmeny jsou nutne a neni co ztratit. Bud se to povede a shard pojede dal nebo se to nepovede a vysledek bude stejnej jako kdyby se neudelalo nic.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
K tomuhle by me zajimala reakce nekoho z GM teamu. Aneb mam skoncit hned, nebo jeste doufat ze se to tu pohne nekam kupredu....Night Storm píše:to by ty zasadni zmeny nekdo musel uskutecnit -> dp je na dojezdu
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- The Heretic
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
to je zase moda kricet, ze dp konci? fajn :)
doomsday tu mame v prumeru jak casto? kazdejch 5 let? ok, ok
ten nejblizsi je kdy? 2012? ok, ok
a ten dalsi vyznamnej? 2028? ok, ok
doomsday tu mame v prumeru jak casto? kazdejch 5 let? ok, ok
ten nejblizsi je kdy? 2012? ok, ok
a ten dalsi vyznamnej? 2028? ok, ok
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]