Hraci ubyvaji

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Odbanujte secky hrace a sekcy ip a uvidite kolik lidi se mozna vrati :P
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mrakoplas píše:2. hraci dlemeho ubyvaji, jelikoz jediny prisun novych hracu sou kamaradi, kamaradu kamaradu kamaradu... a tak se neni cemu divit, ze nas ubejva...
Mno. Hráči dle mého ubývají spíš z jinejch důvodů.

Lidé odcházejí. Jistě. Hráči, které hraní (na DP) už nebaví, popřípadě hráčí, kteří přešli na nějakou hru novější. A takových hráčů je čím dál víc.

A teď kdo přichází. Napsal jsi to správně, kamarádi kamarádů. Maximálně. Je se ale taky třeba zeptat proč. Nu, odpověď nebude tak složitá, nebát se toho, tak snad použiju i slovo "nasnadě".

- Jak už jsem psal. UO je (nesmíme si nic namlouvat) hra stará. A to ne jen tak stará, ona je hodně stará. Vyšla dokonce dřív, než začla hrát pověstná guilda 1618-1648. Je prostě z dob, kdy Burger King byl ještě princ.

- A s tím musí nutne souviset grafické zpracování. Na rok 1997 revoluční, na rok 2009 už potom méně. Disponuje vlastně už jen jedinou nepřekonanou featurou a tou je často opěvovaný "bordel v báglu". Aneb zvedni si svou róbu, abys pod ní mohl najít svůj meč. Čtverečky ostatních her se můžou jít vycpat.

- A to se teprve dostáváme k jádru problému a tím je bezpochyby DP itself. Konkrétně tedy emulátor a jeho důsledek, že půlka věcí tady funguje jinak a druhá půlka nefunguje vůbec. DP je i přesto postavené velice dobře - systém je zábavný a hratelný. Problém je v tom, že to, co je neodolatelným lákadlem někdy na začátku tisíciletí, to už nemusí stejně fungovat o x let později. Protože teď už hráč má na výběr. A navíc, změnila se hráčská základna. Teď se od hry očekává něco jiného, než dřív. Krásně to bylo vidět třeba na příkladu Aliens vs. Predator 1 a 2. V jedničce se nedalo ukládat, ve dvojce se už savovat dá - klasicky co dva kroky. Co mě tak napadlo.

- Například, jak už jsem psal, jedna z věcí, která sem tahala lidi bylo třeba i to, že to bylo zadarmo. Teď už to je každému jedno. Dále třeba nebylo třeba tak stabilní a kvalitní (=drahé) připojení, jako na jiné hry. Opět, teď už to je taky jedno. Mamka platí net, taťka hru. Anebo taky ne - ono net už je teď za hubičku a i v hodně podřadné brigádě si na to študák nemá problém vydělat za pár chvilek.

- Mno a potom klasika, a to jiné hry. Píše se to tady pořád dokola.
Mara z Acoma píše:Proste dneska kdyz si ma 14ti lety kluk vybrat mezi wowkem a uo tak ma celkem jasno, ja nevim co je na tom k nepochopeni :)
Proč hrát něco starého, obtížně naučitelného, podivně fungujícího a s malou hráčskou základnou, když je tu xyz dalších her, kde všechny tyto věci odpadají. Jaj, lognu Lineage 2 první server co uvidim a mám na neofiku 2k lidí, na ofiku 6k a jedem. Je to barevné. Je to animované. Je to v kurzu, neboť je to etnokompatibilní via Korejský původ. K zabití moba se nemusím nic učit, kliknu F1, objeví se magická, animovaná a hezky ozvučená střela a .. mob umře. Super. Když tam chci prodávat, nic nemusim řešit, hra sama podporuje samoobchodování i časech afk, či v některých hrách i v čase odlogu. Páni.

Pokud by tomuhle serveru pomohla reklama, tak to bych asi klasifikoval jako zázrak a volal bych do televize :)
Johny Matovic píše:ne ze prestavaju hrat pc hry ale dneska je take mnozstvo druhych hier ktorym nemusis venovat tolko casu ako uo (povedzme si pravdu ...na normalne hranie uo treba skutocne obrovske mnozstvo casu) a maju pomerne rovnake mnozstvo zabavy v omnoho krajsej grafike....
Cesta k dalsim hracom je podla mna preto v zjednodusovani hernych systemov a nie v ich stazovani (ako sa to deje na DP)
1.Krokom by mohlo byt zrusenie NB dolu......
Jop, s tímhle taky dejmetomu souhlasím. Otázka je, co je "zjednodušování". Ten důl, to ano. Ale aby se ze zjednodušování nestalo pouze přidávání lootu. Ono, za málo času máš málo zábavy i v tom pořád omílaným WoWku. Jen je to teda barevnější, to zas jo. Ale obecně MMORPG prostě ŽEROU hodně času. Tečka. Teda, bodka.
Nexios
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

King píše:Odbanujte secky hrace a sekcy ip a uvidite kolik lidi se mozna vrati :P
a kolik nebanutejch odejde:p
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Mrakoplas píše:
King píše:Odbanujte secky hrace a sekcy ip a uvidite kolik lidi se mozna vrati :P
a kolik nebanutejch odejde:p
Dokuď se to nevyzkouší nezjistíme konkrétní čísla :-d
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

ja bych to nedělal lidi co dostali bann tak ho dostali s určitým záměrem za svje prasarny a bugování serveru ja bych jim to rozhodně nerušil
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Calderik píše:ja bych to nedělal lidi co dostali bann tak ho dostali s určitým záměrem za svje prasarny a bugování serveru ja bych jim to rozhodně nerušil
Jo ae počítej s tim,že i dost lidí dostalo BAN za to ,že měnili postavy..což je asi hroznej prohřešek ;)
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

A někteří sou zabanovaní kvůli společnému připojení na net..
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Samial píše:A někteří sou zabanovaní kvůli společnému připojení na net..
Já nemám žádnej prohřešek, nikdy jsem nebyl afk, ani neprasil, nebugoval. A měl jsem 3x ban. Teď hraju na druhou šanci. Tyhle šance jsou jenom o tom - až zase někdo někde dostane ban, a já mám s ním sdílenou ip - bude mi DP stát za měnění ip na veřejnou (nebo jak to tam chodí) a připlácet 50,-? (ano, je to prd, ale i tak.. stojí to za to?)
Já už čekám jenom na ten finální ban. A ten bude buď za sdílenou ip, nebo za moje blbý kecy.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Hunter píše:- A to se teprve dostáváme k jádru problému a tím je bezpochyby DP itself. Konkrétně tedy emulátor a jeho důsledek, že půlka věcí tady funguje jinak a druhá půlka nefunguje vůbec. DP je i přesto postavené velice dobře - systém je zábavný a hratelný. Problém je v tom, že to, co je neodolatelným lákadlem někdy na začátku tisíciletí, to už nemusí stejně fungovat o x let později. Protože teď už hráč má na výběr. A navíc, změnila se hráčská základna. Teď se od hry očekává něco jiného, než dřív. Krásně to bylo vidět třeba na příkladu Aliens vs. Predator 1 a 2. V jedničce se nedalo ukládat, ve dvojce se už savovat dá - klasicky co dva kroky. Co mě tak napadlo.
To ze UO neumi pekny graficky prvky neni pravda, kdyz se testoval prvne manawydan, tak pokrok jaky ten server mel byl neskutecny(i kdyz o proti wow asi nic moc). Kdyby neco takoveho bylo vyuzito pro DP a postavene na logice DP, tak bomba nejvetsi a verim ze zakladnu by to melo sirokou. Vsak datadisku na UO vyslo nekolik a novy klienty umej kupu veci.

Bohuzel cas, aktivita a odhodlanost GM dal zelenou smerem ladeni systemu pred zasadnimi inovativnimi prvky a proto sme tam kde sme. Protoze hra uz v podstate od prvni revize sumu nabizi to same, jen kamenky maj jiny barvy a jiny efekty.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
The Hypermangan
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Hypermangan »

Hm pokud by ste chtěli novej client tzn. i novou spheru,tak to radši ještě zvažte...nova sphera zabila Kel,zabije i DP...
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

jak chces zabit nieco co je uz mrtve? :)
clear brainwashing
dNb prezents
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

teraz je to nejak v mode, ze ti co dostali ban pisu na forum ako je dp mrtve?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Castian píše:teraz je to nejak v mode, ze ti co dostali ban pisu na forum ako je dp mrtve?
Já ban nemám a myslím si to taky :p.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Pridam se do klubu... DP je dead a ma asi tak 3 moznosti co bude dal:

1) Necha se to tak jak to je a do roka je tak 30 lidi online nebo total konec.
2) Udelaj se zasadni zmeny a inovace a hracska komunita je prijme a shard zacne pritahovat i naky ty novy lidi.
3) Udelaj se zasadni zmeny a inovace, ktery komunita neprijme a shard padne.

Z toho plyne jedno - Zasadni zmeny jsou nutne a neni co ztratit. Bud se to povede a shard pojede dal nebo se to nepovede a vysledek bude stejnej jako kdyby se neudelalo nic.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

to by ty zasadni zmeny nekdo musel uskutecnit -> dp je na dojezdu
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Night Storm píše:to by ty zasadni zmeny nekdo musel uskutecnit -> dp je na dojezdu
K tomuhle by me zajimala reakce nekoho z GM teamu. Aneb mam skoncit hned, nebo jeste doufat ze se to tu pohne nekam kupredu....
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

vcera te to bavilo zitra ne? ja to tady teda doklepu do konce :) zas tak moc zatah na cas to neni..
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Heretic »

to je zase moda kricet, ze dp konci? fajn :)

doomsday tu mame v prumeru jak casto? kazdejch 5 let? ok, ok
ten nejblizsi je kdy? 2012? ok, ok
a ten dalsi vyznamnej? 2028? ok, ok
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od The Hardy »

www.Alias jak kvam leze doprdele modrákům.cz už končí.
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

kdyz jsi dostal pred xy rokma ban jako sporstak a pubertak , tak si se snazil vratit jak jen to slo , bo nic jinyho hrat neslo

tedka to uz neplati
clen fora vod dob Imperia
Odpovědět