Mamon/čas (ustřiženo z Ceny adamantia)

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Inkvizitor Dan píše:...
tvoje posty, se opravdu diskuzi nazvat nedaji... jelikoz KAZDY kdo s tebou nesouhlasi, je idiot a bleje **** ... To, ze pises spisovnejc z tebe opravdu diskutujiciho cloveka nedela...

tvoje averze vuci pokladum v top dngach a argumentace proti topkam je zavistiva sama o sobe... to proste neokecas...

a to, ze tvuj projev je vice spisovny z tebe diskutera opravdu nedela...
(po 2*)

jelikoz tvoje navrhy sou totalne ale uplne TOTALNE mimo misu, nepromysleny a ZCELA neproviditelny... absolutne nejsi schopnej se podivat na problem NEZAUJATE a myslis si, ze svejma blitkama zmenis server...

proste danik se nam po roce harveni s +s+ vzbudil a chce najednou zmenit shard "aby byl vice spravedlivy" ... a vubec ti nevadi, ze kdyby se provedly zmeny tebou navrhovany (max ty pvp zony meli nejakej smysl) tak, ze to shardu nakonec ublizi...

ja shardu taky nerozumim a nevim co je pro nej dobre... ale to, ze ty blejes navrhy jak hurvinek, to poznam i ja...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Podivej:

1) KAZDY kdo semnou neslouhlasi rozhodne neni idiot. Ono kdyby sis nebral do huby jen to co se ti hodi, mohl bys jen v tomhle topicu najit 2 posty, kde uznavam seriozni argumenty ( Morlith, Hunter atd. ) a priznavam fakt, ze jsem problem nadnesl. Ale to uz se ti nehodi do kramu ze ano?

2) O nadhled a objektivitu se snazim maximalnim zpusobem, ale ne vzdy to jde, coz jsem tu uz neklikrat take napsal. Kazdopadne si troufnu rict, ze tento nadhled si dokazu udrzet mnohem lepe nez ty a nereaguju utocnejma, urazlivejma a podobnejma postama na cokoli, co by mohlo ohrozit cokoli co se mi hodi do kramu. Chapu , ze se z tebe posledni dobe stal mocny mamontak, ktery vsemu rozumi, ma nejlepsi nadhled nade vsim a nehodla v zadnem pripade akceptovat nic o cem si mysli, ze by z toho nemel zisk.

3) To ze se ti moje navrhy a nazory nezdaji, neznamena, ze to s diskuzi nema nic spolecneho. Naopak. Ve tvem jedinem postu neni jediny seriozni argument k diskuzi, kterej by nejak vyvracel cizi argumenty serioznim zpusobem. Jsou to jen utocne a zesmesnujici a egohonicske spamy.

4) A bliti navrhu jako hurvinek. Oka tak mozna bleju nesmysly, ale co ty si kdy zkusil pro ten shard udelat? Ja bych rekl, ze velky kulovy. Akorat tu delas machra a shazujes snahu lidi, co jenom neberou, ale snazej se i davat. I kdyz v mem pripade je to ''jen'' snaha o konstruktivni kritiku.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Uz me to neba:p

mas pravdu ... a ja jen budu doufat, aby se nejakej z tvejch napadu " pure pro shard" ... neuskutecnil...

Pod vlivem Mamonstva
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Ok to ti nemuzu vzit. Jsem rad ze tu budem dale koexistovat aniz bychom si lezli na nervy.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Inkvizitor Dan píše:Ok to ti nemuzu vzit. Jsem rad ze tu budem dale koexistovat aniz bychom si lezli na nervy.
ono me to zejtra prejde:)

Pod vlivem Mamonstva
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Viděl bych to jako souboj levice s pravicí.
Zástupce levice - Dan chce větší dostupnoust topek atd...(nebudu to tu celé rozepisovat) pro všechny
Zástupce pravice - Lidi, kteří tomu ten čas taky musí obětovat a to že na to stačí jeden dobrý mage je irelevantní (čas je čas, pro každého tiká stejně)
a to si nemlže dovolit každý...
Já sám jsem zástupce druhého směru. Když ten čas nemáš, nebudeš mít ani dobrý itemy a je fuk jak moc si skill, ono je rozdíl skillovat 2 hodinky v low dungu nebo být 6 hodin pořád v zápřahu. Jmění stojí ČAS a úsilí ne jen to úsilí...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Už vám z tý hry slušně jebe...
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Xviva píše:Už vám z tý hry slušně jebe...
Toto je kvalitny nazor!
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Prafotr Morava píše:Viděl bych to jako souboj levice s pravicí.
Zástupce levice - Dan chce větší dostupnoust topek atd...(nebudu to tu celé rozepisovat) pro všechny
Zástupce pravice - Lidi, kteří tomu ten čas taky musí obětovat a to že na to stačí jeden dobrý mage je irelevantní (čas je čas, pro každého tiká stejně)
a to si nemlže dovolit každý...
Já sám jsem zástupce druhého směru. Když ten čas nemáš, nebudeš mít ani dobrý itemy a je fuk jak moc si skill, ono je rozdíl skillovat 2 hodinky v low dungu nebo být 6 hodin pořád v zápřahu. Jmění stojí ČAS a úsilí ne jen to úsilí...
To vidis vcelku blbe hele, uplne si to prekroutil. Nejsem tak dobrej recnik jako Raegann, kterej popsal problem velice presne, jeho post vyjadruje presne muj postoj a podepisuju se pod to.
Snad neni tak tezky pochopit, ze mi jde o uplnej opak toho co jsi prave popsal jako muj cil. Jde mi o to aby ty topka nebyli dostupny jen za cas, kterej repetetivne tomu venujes bez poteby pridat dalsi hodnoty , ale za cas + ty pridany hodnoty.
Ty nejlepsi equipy, v zadnym pripade nemaj co delat u absolutne prumernejch lidi co v nicem nevynikaji a jedine co tomu venuji je cas, kterej si v dungu odklikaj jakozto war/rang a pod. co se nechaj tim dungem protahnout od lidi co v necem vynikaji. Ale ani ty lidi co v necem vynikaji, by nemeli mit pristup k top equipu, jen za to, ze jednou zaskillujou tezkej dung, kterej se naucej nazpamet a nasledne jim slouzi jako nekonecna pokladnicka k jejimuz podojeni jim staci venovat potom uz zas jen cas bez dalsich pridanejch hodnot.
Stejny je to s makrem. Nakoupis material, zapnes makro a jedina nasledna interakce pro zisk je pak uz jen prodej na trhu. Ale to uz tady zas opakuju Raeganna.
Co chci je , aby se to systemove osetrilo tak, ze timhle zpusobem pujde ziskat pouze prumernej equip a ten top byl jen za questy/novy dungy/ prestaveny dungy, kde se eliminuji prumerni jedinci, kteri se jen vezou a tezi ze schopnosti ostatnich.
Snad uz jsem to vyjadril dost jasne.

Edit: Chapu, ze tohle se bude libit malokomu, protoze by vic jak 50 procent soucasnejch majitelu top equipu jiz nikdy zadny dalsi nevidela a byli by nastvany, protoze jsou o sobe presvedceni, ze jsou nejlepsi, protoze 20x dosli Desp 1+4. Pro me ale bude vzdycky nejlepsi jen ta skupinka co to dosla poprve aniz by vedela co je ceka. ( Samozrejme viz. diskuze s Hunterem o problematice toho, ze to dojde prvni skupina co sklidi zasloueznou odmenu a ty ostatni co to dojdou stejne jako ta prvni skupinka na vlastni pest uz tu odmenu nemaji uplne adekvatni tomu ze to dosli na vlastni pest. Ovsem porad prumerny poklady v top dungach mnohem prevysuji to , co si zaslouzi skupina co to jde po osme beze zmeny, coz teda plati defakto pro jakejkoli dung, ale dungy s nejvetsim lotem samozrejme v tomhle delaj nejvetsi problem)
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Hele, jak byste napsali jednou větou ty půl stránkový posty? :P
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Ono, nebudeme lhat, pro osobni skill je tu taky moznost uplatneni... viz ziva voda, nebo rangers kvest ... na zive vode pry "ten prvni" jsem slysel, ze mel angelik komplet... na rangers to asi taky nebylo nic maleho... takze to rutini chozeni od skillovani tu rozliseno a radne odmeneno je...

Chozeni "rutinich" despu, neni stejne jako makreni nekde doma v safe zone...
jelikoz i Emp i Ara umiraji a ty topka tam nechavaji ... a ono kdyz se nato podivas zcela strizlive ... kolik je topek v tech "rutinich" dngach? max tak jedna cast ... na 10 ? lidi ... jestli te todle pali... tak to nechapu .

a kolik lidi ma dneska 4 topka v zasobe a nevi co s nima? a jsou to lamy co si to nezaslouzi...

osobne nechapu, kde si vzal, ze 50 % majitelu topek sou prumerne lamy... ja si troufam rict, ze 90% majitelu topek to umi dost nato, aby si to topko zaslouzili a udrzeli... a tech zbejvajicich 10 % o to topko nekde prijdou driv, nez ho seskladaji ...

i kdyby 50% byli lamy... tak porad 50 % si to topko zaslouzi.

a osobne chci videt tebe jak si zajdes pro tebe nerutini 10 hodinovej desp 3 a najdes tam poklad jako ja najdu za dve hodky v Tk ... protoze kolik je novych dngu?

a dal... novym dngem te ty magove protahnou uplne stejne jak despem 3 ... porad ti budou rikat, co mas delat a ty budes jen plnit jejich prikazy...porad muzes bejt slabej prumer a novej dng si dojdes...

a topko co takhle ziskas... myslis, ze ho lidi budou brat do novych dngu typu ankh 3 ? nebudou... bude se to akorat valet v bance.

dle meho osobniho nazoru, pokud ti vadi styl "vic casu, vic mamonu"... vybral sis spatnou hru, ba i spatnej zivocisnej druh...

Pod vlivem Mamonstva
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Jo Dane změň celý dépečko protože +s+ nemaj čas chodit despy a nemaj mamon, ale přitom sou mnohem víc skilled než lidi co ho maj.. Wtf?
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Jenze na to, aby se upravovaly dungy, stavely novy, delaly novy questy, kde by podle tebe mely bejt ty topka, tady nikdo nema podle me cas. Kdyz by to bylo treba jako s Ank 3 nebo Imp quest, ze to dosla prvni skupina a pak se to zavrelo a po nekolika mesicich to je porad zavreny, tak by tech topek byl sakra nedostatek, na to ze to nektery lidi tahaj dost casto do dungu a prichazej o ne:).

Edit1. Kdyby to topka padaly podle tebe, tak uz si je nidko do dungu nevezme, pac by vedel ze si ho driv jak za X let timhle stylem neziska, a lezely by jen nekde securkach.

Edit2 to Mrak. Jo ja nevim jak to tam bylo, daval jsem to jen jako priklad ze to je nejspis casove narocny vsechno:)

Edit3. Nehlede na to, ze v tech novejch/upravenejch dungach/questech bys stravil vic casu nez kdyby sis mel zajit ten Desp 1+4, nez bys prisel na to kudy kam a jak:). Myslim si, ze soucasnej stav je docela dobrej, lidi to nosej, prichazej o ne a tak to ma bejt:)
Naposledy upravil(a) Hajek II. dne 24.05.2009 10:54:55, celkem upraveno 2 x.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Hajek II. píše:...
u ankh tri bych videl problem nekde jinde, nez v case gm.

Pod vlivem Mamonstva
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Inkvizitor Dan píše:.....
ale kdyz se to tak upravi jak si napsal mily dane toho topka se nedockas protoze. na to nebudes mit

Edit: jinak kdo vybira despy vi ze tam ty topka nejsou tak casto ....

Edit2: kdyz o topko muzes prijit v low dunugu (drowy) tak proc bys ho tam nemoh ziskat mily dane ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

King píše:
Inkvizitor Dan píše:.....
ale kdyz se to tak upravi jak si napsal mily dane toho topka se nedockas protoze. na to nebudes mit

Edit: jinak kdo vybira despy vi ze tam ty topka nejsou tak casto ....

Edit2: kdyz o topko muzes prijit v low dunugu (drowy) tak proc bys ho tam nemoh ziskat mily dane ?
Tyvole Kapr a neutocnej post? To jde dohromady? Wtf?
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Beruska píše:Tyvole Kapr a neutocnej post? To jde dohromady? Wtf?
Vsechno nej kapre
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Pheme píše:Vsechno nej kapre
dik
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

King píše:Edit2: kdyz o topko muzes prijit v low dunugu (drowy) tak proc bys ho tam nemoh ziskat mily dane ?
Nj, tak ale o topko můžes na druhou stranu hodně teoreticky přijít i v nějakým Decu, nebo dokonce (méně teoreticky) třeba v Covepvp. Potom by se dala tedy položit i otázka, proč topka nepadají z cvak pokladu ve zmiňovaném dungu, či při pokliku na Cove bránu.

Nic, řečnická. Jen jsem si chtěl takhle v neděli po obědě postnout ;P
Nexios
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Inkvizitor Dan píše: Ty nejlepsi equipy, v zadnym pripade nemaj co delat u absolutne prumernejch lidi co v nicem nevynikaji a jedine co tomu venuji je cas, kterej si v dungu odklikaj jakozto war/rang a pod.
No vidis z toho na vychazi ze prumerny hrac jako ty co to mu ten cas nevenuje by to topko nikdy ziskat nemel.

Ale jakej je problem jestli nekdo to topko ziska za pul roku velmi aktivnim hranim a nebo za 4 roky prumernym hranim. A pokud se po 4 letech hrani placas mezi tim mit na regy a na blood brnko tak je asi hold nekde chyba za klavesnici a ne v systemu.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Odpovědět