Ono se bezne stava ze server nelaguje prijde ws a minutu nejde nic udelat? Kdy naposled se ti to stalo? Jakoze uz nehraju tak aktivne jako driv, ale zjevne sem mel zatim stesti ptze me se to stalo poprve (pokud nepocitam pad serveru a lagy za ktery mohlo dp pripojeni).Sir Artuhr píše:Spis me pripadne hloupe to zase obkecavat tema klasickyma kecama o suportu, kamaradickovani a vlezdoprdelkovstvi jak to tady predvadel autor. GM jsou urcite tak zle a zlomyslne, ze to urcite nechteli vubec resit. Ale jestli tu bylo GM ktere se vyzna v technicke strance veci, tak rozhodlo spravne a veci se nahrazovat nemaji a je uplne jedno kolik vyprav umrelo. Pro vsechny je to stejne. Jako kdyby se zakladal pokazde topik, kdyz nekdo umre na podobny zpusob, tak tu neni nic jinyho. I me se to osobne stalo nekolikrat a to ze nas nekdo neresnul rozhodne nepovazuju za nejakou nespravedlnost nebo spiknuti analkoliku,bastetu,pochlebovacu apod..
Save 01:00am
Re: GM Save lagy
Svatý bojovník bez víry
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
jako to bude prave tim ze uz moc nehrajes:) Ale tenhle problem tu byl nedavno co ja vim.Mesic dva zpet? Byl save kterej trval i 2 minuty. Pak to zase najelo. Ovsem bez zdi apod. NeprijemnostAri píše: Ono se bezne stava ze server nelaguje prijde ws a minutu nejde nic udelat? Kdy naposled se ti to stalo? Jakoze uz nehraju tak aktivne jako driv, ale zjevne sem mel zatim stesti ptze me se to stalo poprve (pokud nepocitam pad serveru a lagy za ktery mohlo dp pripojeni).
Neprijemnost, ale furt resitelna, ve chvili kdy ws skonci padnou zdi a ty minutu naklikavas svitek a ono se nic nedeje je to uz jaksi problem neresitelny.Sir Artuhr píše:jako to bude prave tim ze uz moc nehrajes:) Ale tenhle problem tu byl nedavno co ja vim.Mesic dva zpet? Byl save kterej trval i 2 minuty. Pak to zase najelo. Ovsem bez zdi apod. Neprijemnost
Edit: jinak dlouhej save nejsou zadny lagy, takze dlouhy ws sou mrzuty, ale to uz clovek bere jako samozrejmost, chvile kdy neudelas nic po ws uz mi tak samozrejma neprijde a zajimalo me kdy se ti naposled stala situace kdy po ws neudelas zhola nic, dyz je to bezny
Naposledy upravil(a) Ari dne 14.03.2009 15:12:09, celkem upraveno 1 x.
Svatý bojovník bez víry
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
v Noci každej 2 savej ;p
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Jak resitelna? Ja myslim ze kdyby to bylo resitelne, tak uz je to davno vyresene toho se prave nebojim. Asi je to technicky problem takove razu, ze je velmi slozity na reseni.Jenze to asi lidi nejsou lidi schopni pochopit. Ja sice vim, ze na dp ma kazdej pocit, ze vi vsechno o vsem, ale nekdy by se to chtelo pouze zamyslet.Ari píše:Neprijemnost, ale furt resitelna, ve chvili kdy ws skonci padnou zdi a ty minutu naklikavas svitek a ono se nic nedeje je to uz jaksi problem neresitelny.Sir Artuhr píše:jako to bude prave tim ze uz moc nehrajes:) Ale tenhle problem tu byl nedavno co ja vim.Mesic dva zpet? Byl save kterej trval i 2 minuty. Pak to zase najelo. Ovsem bez zdi apod. Neprijemnost
Tak znovu, dlouhy WS je mrzuty, ale o tom se nikdo nebavi.Otazka stoji proc pri minutovym zaseku serveru nikdo nebyl ochotny vypravam pomoct.Sir Artuhr píše:Jak resitelna? Ja myslim ze kdyby to bylo resitelne, tak uz je to davno vyresene toho se prave nebojim. Asi je to technicky problem takove razu, ze je velmi slozity na reseni.Jenze to asi lidi nejsou lidi schopni pochopit. Ja sice vim, ze na dp ma kazdej pocit, ze vi vsechno o vsem, ale nekdy by se to chtelo pouze zamyslet.
Svatý bojovník bez víry
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak strategie DP a jejich GM ... jestli se ti něco nelíbi tak si polib prdel a táhni jinam páč mi GM a naši suportéři se tu máme dobřeSir Artuhr píše:Tim jsem chtel dospet k zaveru, ze je tady nikdo nenuti hrat jakoze. A vubec nejaky prachy bych do tehle diskuze nezatahoval.Hunter píše:Co to meleš vořechu. Viď píše, že "tym som chcel povedat, ze s tym nic nespravite a treba sa s tym zmierit :p" čili "zde za to GM prachy neberou a tak se smiřte s tím, že si budou do záležitostí zasahovat dle jejich chutě (uvážení)". Čili
Čili

co mi to tu cpes r2 ? si to precitaj este raz znova, dakujemSir Artuhr píše:logika totoLeon píše:logika toto![]()
Ono je nekde napsany, ze GM na dp za svoji praci berou penize jako nejake gm na ofic serveru wow? To ti opet trosku nevyslo.Jako nevim kolikrat uz to na tomto foru zaznelo ale: Nikdo vas tu nenuti hrat.
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim si to predstavujes jak hurvinek valku se mi zda. A jak jako pomoct? Kdyz se vi, ze tyhle problemy jsou, tak proc do toho dungu lezou za prve a za druhe tady nejde o kazdy WS, ale o nahodne ws, ktere jsou tak dlouhe. Takze pocitam ze si gm odtedka rozdeli hlidky 24/7/365 a budou sledovat, kdy je ten spatny save a pak obskace 4 vypravy a udela co? hodi jim zdi? nukne potvory? vubec nemluve o tom, ze se to da taky prezit. Jenze kdyby to prezili, tak by asi vubec nejaka stiznost na foru o dlouhych savech nebyla ze?Ari píše: Tak znovu, dlouhy WS je mrzuty, ale o tom se nikdo nebavi.Otazka stoji proc pri minutovym zaseku serveru nikdo nebyl ochotny vypravam pomoct.

Ehm, takze uplne jakoze naposled, jsi retardovany? O dlouhy ws nikomu nejde.Sir Artuhr píše:Ja nevim si to predstavujes jak hurvinek valku se mi zda. A jak jako pomoct? Kdyz se vi, ze tyhle problemy jsou, tak proc do toho dungu lezou za prve a za druhe tady nejde o kazdy WS, ale o nahodne ws, ktere jsou tak dlouhe. Takze pocitam ze si gm odtedka rozdeli hlidky 24/7/365 a budou sledovat, kdy je ten spatny save a pak obskace 4 vypravy a udela co? hodi jim zdi? nukne potvory? vubec nemluve o tom, ze se to da taky prezit. Jenze kdyby to prezili, tak by asi vubec nejaka stiznost na foru o dlouhych savech nebyla ze?A jestli myslis formu pomoci, ze jim vrati veci. Nemusim ti tady opet citovat pravidla ze?
Pokud minutovej zasek a sileny lagy po ws sou fenomen posledni doby, ktereho jsem si jen nevsim, hluboce se omlouvam ze sem lez do dungu ve chvili kdy ma server potize a este drzkuju.
Svatý bojovník bez víry
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Jo ták. A já pořád myslel, že když si někoho quotoval, tak jsi odpovídal k jeho postu. A ty jsi nám tu zatím pouze chtěl sdělit, že pokud přestaneme na DP hrát, tak na nás GM nezavolaj cajti.Sir Artuhr píše:Tim jsem chtel dospet k zaveru, ze je tady nikdo nenuti hrat jakoze.
Dobré vědět!
Přesně tak. Konečně je jasno.Hybernatus píše:Přesně tak strategie DP a jejich GM ... jestli se ti něco nelíbi tak si polib prdel a táhni jinam páč mi GM a naši suportéři se tu máme dobřenám tu nic nechybí je to tu naše
Cyve tomu vůbec nerozumíš. Když padnou 4 výpravy, tak se resnou. Když jen tři a jedna přežije, tak se resne jen jedna další podle toho, kdo vytáhne kratší slámku. Když půjde 7 výprav, dvě padnou, 4 nepadnou a ta poslední vlastně nakonec žádnej dung nešla, tak se dvě živý zabijou IK bleskama, jednu z těch třech mrtvejch resneš a ta co nevyšla zaplatí 750k g jako starostný.Sir Artuhr píše:Ja nevim si to predstavujes jak hurvinek valku se mi zda. A jak jako pomoct? Kdyz se vi, ze tyhle problemy jsou, tak proc do toho dungu lezou za prve a za druhe tady nejde o kazdy WS, ale o nahodne ws, ktere jsou tak dlouhe. Takze pocitam ze si gm odtedka rozdeli hlidky 24/7/365 a budou sledovat, kdy je ten spatny save a pak obskace 4 vypravy a udela co? ..Ari píše:Tak znovu, dlouhy WS je mrzuty, ale o tom se nikdo nebavi.Otazka stoji proc pri minutovym zaseku serveru nikdo nebyl ochotny vypravam pomoct.
Chce to tabulku. Aby jeden věděl, od kolika minut a od kolika padlejch výprav už se resuje.
Nexios
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Hunter píše:Jo ták. A já pořád myslel, že když si někoho quotoval, tak jsi odpovídal k jeho postu. A ty jsi nám tu zatím pouze chtěl sdělit, že pokud přestaneme na DP hrát, tak na nás GM nezavolaj cajti.Sir Artuhr píše:Tim jsem chtel dospet k zaveru, ze je tady nikdo nenuti hrat jakoze.
Dobré vědět!Přesně tak. Konečně je jasno.Hybernatus píše:Přesně tak strategie DP a jejich GM ... jestli se ti něco nelíbi tak si polib prdel a táhni jinam páč mi GM a naši suportéři se tu máme dobřenám tu nic nechybí je to tu naše
Cyve tomu vůbec nerozumíš. Když padnou 4 výpravy, tak se resnou. Když jen tři a jedna přežije, tak se resne jen jedna další podle toho, kdo vytáhne kratší slámku. Když půjde 7 výprav, dvě padnou, 4 nepadnou a ta poslední vlastně nakonec žádnej dung nešla, tak se dvě živý zabijou IK bleskama, jednu z těch třech mrtvejch resneš a ta co nevyšla zaplatí 750k g jako starostný.Sir Artuhr píše:Ja nevim si to predstavujes jak hurvinek valku se mi zda. A jak jako pomoct? Kdyz se vi, ze tyhle problemy jsou, tak proc do toho dungu lezou za prve a za druhe tady nejde o kazdy WS, ale o nahodne ws, ktere jsou tak dlouhe. Takze pocitam ze si gm odtedka rozdeli hlidky 24/7/365 a budou sledovat, kdy je ten spatny save a pak obskace 4 vypravy a udela co? ..Ari píše:Tak znovu, dlouhy WS je mrzuty, ale o tom se nikdo nebavi.Otazka stoji proc pri minutovym zaseku serveru nikdo nebyl ochotny vypravam pomoct.
Chce to tabulku. Aby jeden věděl, od kolika minut a od kolika padlejch výprav už se resuje.

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Ano jsem asi retardovany, protoze se ti snazim vysvetlit ponekolikate ze ten problem neni to ze jsou po ws lagy, ale jeden velky lag je samotny save, ktery trva dlouho a pak zdi padaji situace se meni a lide breci:( Tak teda doufam ze zacnes zas hrat a teda na to konecne prijdes sam jak to s tema lagama vlastne je:pAri píše:[
Pokud minutovej zasek a sileny lagy po ws sou fenomen posledni doby, ktereho jsem si jen nevsim, hluboce se omlouvam ze sem lez do dungu ve chvili kdy ma server potize a este drzkuju.
Takze to ze minutu po ws nelze vykonat zadnou akci je stav vlastne normalni a ja si ho jen nevsim? Fakt sem nevsimavej, ale ze az takhle? Sakra muzu se aspon zeptat kdy byl naposled tak zakerny ws? Abych vedel kdy mam logovat a mohl tento fenomen konecne vice prozkoumat.Sir Artuhr píše:Ano jsem asi retardovany, protoze se ti snazim vysvetlit ponekolikate ze ten problem neni to ze jsou po ws lagy, ale jeden velky lag je samotny save, ktery trva dlouho a pak zdi padaji situace se meni a lide breci:( Tak teda doufam ze zacnes zas hrat a teda na to konecne prijdes sam jak to s tema lagama vlastne je:p
Svatý bojovník bez víry
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Škoda mluvit ty o voze a on o koze ...ty o tom, že WS je jeden velkej laga a lagy josu před a potom a mi tady o tom, že to prostě nebyl normální lag nani normální SaveSir Artuhr píše:Ano jsem asi retardovany, protoze se ti snazim vysvetlit ponekolikate ze ten problem neni to ze jsou po ws lagy, ale jeden velky lag je samotny save, ktery trva dlouho a pak zdi padaji situace se meni a lide breci:( Tak teda doufam ze zacnes zas hrat a teda na to konecne prijdes sam jak to s tema lagama vlastne je:pAri píše:[

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Takze uplne posledni post protoze uz nemam silAri píše: Takze to ze minutu po ws nelze vykonat zadnou akci je stav vlastne normalni a ja si ho jen nevsim? Fakt sem nevsimavej, ale ze az takhle? Sakra muzu se aspon zeptat kdy byl naposled tak zakerny ws? Abych vedel kdy mam logovat a mohl tento fenomen konecne vice prozkoumat.

Ze aby Artuhr nedokazal cist a nevsim si ze pisu "po ws" a ne "pri ws"? Tomu neverim!! To musi mit jine vysvetleni.Hybernatus píše:Škoda mluvit ty o voze a on o koze ...ty o tom, že WS je jeden velkej laga a lagy josu před a potom a mi tady o tom, že to prostě nebyl normální lag nani normální Save
No nic Artu, nepochopil sem co to tvoris, ale pobavilo to

Edit: jinak stat si furt za svym at pisu sebevetsi nesmysl je rly dulezity!!

Svatý bojovník bez víry
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo to je určitě lepší než přiznat, že by to mohlo bejt jinak než je zapsáno v mé kebulyAri píše:Ze aby Artuhr nedokazal cist a nevsim si ze pisu "po ws" a ne "pri ws"? Tomu neverim!! To musi mit jine vysvetleni.Hybernatus píše:Škoda mluvit ty o voze a on o koze ...ty o tom, že WS je jeden velkej laga a lagy josu před a potom a mi tady o tom, že to prostě nebyl normální lag nani normální Save
No nic Artu, nepochopil sem co to tvoris, ale pobavilo toAspon sem zabil cas nez zacne fotbal.
Edit: jinak stat si furt za svym at pisu sebevetsi nesmysl je rly dulezity!!

Co třeba začít ty posty i číst? Já vim, že je zábava vlést do nějakýho topiku zavřít oči na někoho kliknout a toho kvotneš a pak si tam prostě napíšeš post co tě zrovna napadne a tak, ale jestli si přečteš ten můj tak se ti pokusím napsat co se jim teda stalo no. Byl save a po savu byl minutový "lag", ve kterém hráči nemohli nic udělat a monstra je zabily. Takže se stali 2 slovy dvě věci. WS + následný lag. Pro tebe ještě jednou WS + následný lag. A radši dotřetice byl WS + následný lag. Jo pochopil si tu už snad správně nebyl jen WS, ale byl to WS + následný minutový lag. Uff, tak snad už.Sir Artuhr píše: Nevim kde jsi prisel na to, ze po ws jsou minutu lagy ve kterych se neda hrat. Stav je ten ze ws trva neumerne dlouho. Tento fenomen muzes pozorovat, ale vyskyt tohodlouhotrvajiciho typu ws je ciste nahodny a neni v nem pravidelnost. Tudiz ti skutecne nemuzu povedet, kdy mas nalogovat.Ostatne toto je shrnuti vsech predchozich postu pro tebe.