Support

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Zamčeno
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Koukam ze to neustal .. a jeste do toho zacne cpat slovo support + reci kolem nemam rad xx lidi proto .
XX lidi loguje zjisteho duvodu jiste acc ..
Urcite se tady nejednalo o obchod je o vyziti bezpecne zony a omyl pro klik .. jedine co souhlasi ze to byla chyba ze se nekouklo ze netrefil target na hrace co chtel a hned klik.

Sam pujcuji hracum co znam nejake ty rare cetky nedela me to problem jedine co je problem presne strach z toho ze se treba dotycny takhle zplete a ja pak o neco prijdu a nejde o hodnotu prodejni jako je tady michano ze slo o obchod ,ale o hodnotu kteri nekteri hraci mozna ani nedokazi pochopit.

Neco jako item dead za ucast v guild hrach pro guildu a nejak by se mel prenest jdu trh a omylem odkliknu nekomu ... asi by to neresil a vratil pokud ne take bych napsal GM a neni to rare item ,ale item jiste hodnoty.

Osbne bych se pri takovem omylu pri jistych vecech na GM obratil .

Jsem rad ze None nebo Sofie rozhodli a poresili to aspon tak.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Hiki píše:Jsem rad ze None nebo Sofie rozhodli a poresili to aspon tak.
Paneboze Hiki moc se ti smeju...

edit: nejenze si za gmkama behal na srazu jak pejsek.:p
nejenze tem kterym nemas rad vyhrozujes smazanim:p
ale ty ete takhle na forum:p
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucifers Angel »

Hiki nemá nic, jo moment má :p přístup k pokladu CoNT :) :) :) :)

(Mrakoplash: Jo to jo, on je ještě větší pako než si myslíš, podlejzák, hraje si na empa (porad se povysuje), a tak dále - Jeho oblibeny smajl .o) )
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Obcas jsem docela stastnej ze nevidim do toho kdo komu co a za kolik... Jeste by me to pak nastvalo, napsal bych takovejhle topik na forum a nekdo, kdo ma dlouhy prsty by me pak nechal zmlatit... nebo jeste hur zabanovat
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Enquea píše:Obcas jsem docela stastnej ze nevidim do toho kdo komu co a za kolik... Jeste by me to pak nastvalo, napsal bych takovejhle topik na forum a nekdo, kdo ma dlouhy prsty by me pak nechal zmlatit... nebo jeste hur zabanovat
Hiki by tě zabanoval, smazal, zbil.... A ty? Ty bys mu mohl znásilnit jeho přítelkyni .o)))
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Lucifers Angel píše:
Enquea píše:Obcas jsem docela stastnej ze nevidim do toho kdo komu co a za kolik... Jeste by me to pak nastvalo, napsal bych takovejhle topik na forum a nekdo, kdo ma dlouhy prsty by me pak nechal zmlatit... nebo jeste hur zabanovat
Hiki by tě zabanoval, smazal, zbil.... A ty? Ty bys mu mohl znásilnit jeho přítelkyni .o)))
Nene, pritelkyni zabil a povesil na lampu a znasilnil psa...
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Enquea píše:
Lucifers Angel píše:

Psa nemá, mají kočku u přítelčininých rodičů :p
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Lucifers Angel píše:
Enquea píše:
Lucifers Angel píše: Hiki by tě zabanoval, smazal, zbil.... A ty? Ty bys mu mohl znásilnit jeho přítelkyni .o)))

Psa nemá, mají kočku u přítelčininých rodičů :p
Pes, kocka to je jedno nejsem vybiravej
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Lucifers Angel píše:A sakra, já jsem myslel ze je tu seznamka ZOOFILŮ ... /UPS/ omlouvám se, nedorozumění :oops:
Enquea píše:Pes, kocka to je jedno nejsem vybiravej
:clap:
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Stillwater píše:
Lucifers Angel píše:A sakra, já jsem myslel ze je tu seznamka ZOOFILŮ ... /UPS/ omlouvám se, nedorozumění :oops:
Enquea píše:Pes, kocka to je jedno nejsem vybiravej
:clap:
Tak vsak jsem tu spravne ne?
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Hiki píše:....
A todle prosim vypoti clovek co ukradl trzbu z prace (mysleno v RL life)..
Take it Easy..

E: tak se pamatecni roba mela linknout na postavu pro kterou to mela byt pamatka a nemuselo by se nic resit, ale kazdopadne mi to smrdi...
A to ze ma None k urcitim hracu bliz nez by bylo zadouci sleduju uz delsi dobu..
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

No vida. To jsou mi věci.
Úplně se mi chce postnout, ale zrovna se mi nechce rozquotovavat deset lidí, tak snad někdy v noci. Třeba.

Tak abych to tu nenechal úplně prázdné, tak třeba preklep !! a spamm.
Nexios
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Jo keby mali gmka blizsie k vam co tu postujete(niektori) tak by ste drzali hubu a krok, z niektorych z vas ide cista zavist lebo sa najde niekto ochotny pomoct a hned je z toho support..

Myslim si, ze tady nikdo u nikoho nebrecel aby dostal robu a plast spatky. Nechcem hovorit za DBSka ale podla toho co viem mu bolo jedno, ci robu dostane naspat. Iba nechcel aby item ktory ma priblizne 6 rokov vo vlastnictve a je spojeny s urcitym jeho hernym obdobym nosil nepravom niekto kto sa k nemu dostal nedoopatrenim a ani nevedel ako. Este aby sa v nom vystavoval permanentne na trhu, ked si ho ani nezasluzil.

Jedinej kto tu breci je miki mora, keby si mal aspon trochu hrdosti takyto topick ani nezalozis. Nieco si dostal nedoopatrenim tak sa necuduj ze pravoplatny majitel sa stazuje. Mimo to, roba a plast sice nema original farbu ale stale ma nazev Robe of Fun a Cloak of Fun tak mozes byt rad, ze mas aspon nieco. A nevyhovarat sa na to, ze je to chyba majitele, kopa lidi z vas pri tom nesedi s cistou hlavou tak sa necudujte ked sa niekto raz uklikne na postavu ktora tam nemala co robit...
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Vzhledem k Všem postům, bych se tedy rád zeptal GM, zda tento postup je standartní.

Tzn. zda se mohu na GM obrátit, kdykoliv omylem někomu něco dám. A požádat o navrácení věcí nebo aspoň jejich znehodnocení.

A pokud standartní není, tak proč byl v tomto případě tento postup uplatněn.

Pokud je to tedy možné. Pokud ne, tak stačí říct - drž hubu a krok :wink:

Předem děkuji za odpověď.
Naposledy upravil(a) Bizon dne 12.03.2009 12:36:49, celkem upraveno 1 x.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Castian píše:Jo keby mali gmka blizsie k vam co tu postujete(niektori) tak by ste drzali hubu a krok, z niektorych z vas ide cista zavist lebo sa najde niekto ochotny pomoct a hned je z toho support..

Myslim si, ze tady nikdo u nikoho nebrecel aby dostal robu a plast spatky. Nechcem hovorit za DBSka ale podla toho co viem mu bolo jedno, ci robu dostane naspat. Iba nechcel aby item ktory ma priblizne 6 rokov vo vlastnictve a je spojeny s urcitym jeho hernym obdobym nosil nepravom niekto kto sa k nemu dostal nedoopatrenim a ani nevedel ako. Este aby sa v nom vystavoval permanentne na trhu, ked si ho ani nezasluzil.

Jedinej kto tu breci je miki mora, keby si mal aspon trochu hrdosti takyto topick ani nezalozis. Nieco si dostal nedoopatrenim tak sa necuduj ze pravoplatny majitel sa stazuje. Mimo to, roba a plast sice nema original farbu ale stale ma nazev Robe of Fun a Cloak of Fun tak mozes byt rad, ze mas aspon nieco. A nevyhovarat sa na to, ze je to chyba majitele, kopa lidi z vas pri tom nesedi s cistou hlavou tak sa necudujte ked sa niekto raz uklikne na postavu ktora tam nemala co robit...
Kdyz je pro nej ten item tak cenej tak proc tu cenu nezkusil vycislit a dostat ho zpatky za gp nebo jiny postradatelny itemy? Dostat ja takhle nahodou nakej item tohodle typu, tak si necham dat "nalezny" a vratim mu ho :)
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

None píše:
Miky Mora píše:........
Vezmu to poporade, neznam tebe ani DBSku tim bych zacal. Rikas tu, ze sem si nevyslech tvuj nazor, je to divny ale z hidu sem ti ji neprebarvoval . Pokud si vzpomenes tak jsme si povidali na karibiku a nerek si nic jineho nez rikal ten druhy hrac. Je to hloupost, ale ja za hrace vracel veci kdyz nekomu upadly na trhu a pokud byl v dungu poklad z veci padlejch tak taky. Proste mam asi jiny hodnoty nez ty. Chapu ze sis myslel ze ti ji dava jen tak aby si byl vic rare. Kdyz jsme spolu mluvili tak si rek ze je tvoje a ze ji nikomu nedas tak sem ti robu a plast nechal. Vim ze byla asi chyba zasahovat do sporu hracu, ale proste nemam levoty rad. Co nekomu (treba tobe) pripada normalni, jako tady (nechat si tu robu) nemusi byt ok pro nekoho jineho. Jak to tu ctu tak uz jsem z tak jasnyho suportu pro mne neznameho hrace vylecenej.
Cekal sem ze napises ze nemam rad pk kdyz sem v guilde kde je nemame. Pk mi nevadi, ale to asi nema cenu te o tom presvedcovat, bez pk by to tu byla nuda. Opakuje se to tu vzdy kdyz zacne byt nejaka pk guida aktivni, tak pak vzdy jakakoliv vec proti jejimu clenovi/clenum je jasna diskriminace za to ze ma zle pk...
Tak podívej. Hned první věc, která mě zarazila bylo to, že si ani nebyl ochotný to se mnou řešit po icq, ale s DBS jo. Vyslechl si jednu stranu a udělal si z toho závěr. To že si mě a jeho kopl na Karibik, dal si mi 1 otázku, že jak sem k tomu přišel, nepokládám za vyslechnutí i druhé strany. Mojí odpovědi (že jsem to od něj dostal, ještě si se mi smál, že jasně, že sem to asi dostal na Vánoce) si stejně nevěřil a ani ses nepodíval do logu. Tak mi tu nevykládej, že sis to pořádně prověřil. Odteďka v tom případě řeš všecky takovéto podobné případy a budu to považovat za vyřízené, ale pokud vyřešíš jen případ někoho takového, tak všichni NBci, kterým spadla +1 katana na trhu by tě měli proklínat.

Těm pár lidí, kteří ví na co tu narážím a snaží se mě tu bránit, tak těm děkuju.

Ostatní asi ani nemá cenu komentovat. Je jasné, že když je to kauza PK (které pojíždí modráky v dungu=nemáte jej rádi) vs GM, tak do toho vložíte svoje emoce a nebudete se obouvat do GM. Proč taky že? Jen by se tu do vás každej pouštěl, tak na co ty hádky...

Pak je tu skupinka těch, kteří jsou přímo kamarádi DBS. Tak tady je jasné, že podrží svého kamaráda, takže taky nějak nemá cenu komentovat. Snad jen pro Nycteho: Vy, když ste pojeli toho modráka u vašeho domu, co měl v báglu sochu a nevim co ještě za věci, který mu pak následně GM vrátilo, tak ty si určitě byl na straně toho modráka, že jo? :lol:

Pak ještě pro sofinku: Udivuje mě to, že jste vždy, ale naprosto vždy na straně svého kamaráda GM aji kdyby smazal všechny PK gildy nebo já nevim co. Vždycky to nějak vtipně odůvodníte, proč s tím GM souhlasíte a všechno je v pohodě. Neříkej mi, že si třeba aspoŇ někdy v duchu neřekneš: Kua, ten Triglav to fakt asi neměl dělat, ale tak co. Nebudu mu na fóru podrážet nohy, vypadalo by to blbě.

EDIT: Jo a ještě byl taky pěkný rozvor na trhu s členama z Crusaders. Mluvili tak, jakoby věděli že bude DBS vyhověno. Že dělám chybu, že mu to nechcu vrátit, že se o to GM postarají, mi bylo řečeno. Trošku zarážející:)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Support

Příspěvek od Kelnor »

Miky Mora píše:Mikiho první pohádkovej post ...
Moc hezkej příběh, ale vysvětli mi, čeho se tu dovoláváš ? Ses pokusil a vlastně i provedl moc hezkou a milou prasárničku, která tady sice strašné spoustě lidí přijde uplně normální aa dostal jsi za to patřičnej trest, smazali ti ukradenej pláštík, tak o co tady jde ? To se jako dostáváme do stiuce, kdy podrazáci a zloději začínají řvát na fóru a dovolávat se nějaké vyšší spravedlnosti ? Dovol abych se zasmál.
Kelnor - Člen Spolku
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Kelnor píše:
Miky Mora píše:Mikiho první pohádkovej post ...
Moc hezkej příběh, ale vysvětli mi, čeho se tu dovoláváš ? Ses pokusil a vlastně i provedl moc hezkou a milou prasárničku, která tady sice strašné spoustě lidí přijde uplně normální aa dostal jsi za to patřičnej trest, smazali ti ukradenej pláštík, tak o co tady jde ? To se jako dostáváme do stiuce, kdy podrazáci a zloději začínají řvát na fóru a dovolávat se nějaké vyšší spravedlnosti ? Dovol abych se zasmál.
Nedovolávám se tu ničeho, chtěl sem se s tímhle příběhem podělit s ostatníma a znát na to jejich názory.
Zjevně asi nevíš, jak jsem tyto itemy získal, protože kdyby si to věděl, nenapsal bys to, že jsem zloděj. Krádež má od tohoto případu hodně, ale opravdu hodně daleko. Byla to jeho chyba, že to dal nesprávné osobě. Ne moje prasárna nebo nějakej podraz, o kterým tu mluvíš. Za chyby se většinou platí. V některých případech ale asi holt ne...
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Prima tak to si asi zkusim nechat vratit stone druidku co jsem omylem nekomu dal na trhu. Jsem nevedel, ze ted je moznost ubrecenym vedleklikacum vratit veci:p

Jako lae opet me pobavila nase hvezdicka shart. Takze ty jsi vlastne chtel vypect celou guildy crusader, protoze jsou to zly a suportacky hovada:( A zatim nekdo vypekl tebe. Oh no:(
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Pro takovy ty lidi co jim dela problem obcas chapat

De o to ze nekdo ma k gm jaksi bliz a nekdo zase jaksi dal a o to tu de a doufam ze se nemam moc rozkecat co kde jak.

Jinak teda bych chtel videt nycteho na fotce jestli je fakt tak drsnej jak na foru a ve hre.
Zamčeno