Brno - letní sraz

Záležitosti hráčské komunity (srazy, IRC a podobně)
Odpovědět
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Pheme píše:nemuzes psat trosku jako, ze pises lidem?
Nemůže. Věř mi. ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Carolyn píše:
Pheme píše:nemuzes psat trosku jako, ze pises lidem?
Nemůže. Věř mi. ;p
Nevěříte? Věřte !
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Mno jako nic proti, ale jestli do kempu prijede prvni Bimbo a spol, tak nemyslim si, ze vzbudi tolik duvery, aby je poslali stanovat nekde lip, nez do rozku za zachodky. Takze by chtelo, aby si toto vzal na starosti nekdo zodpovedny a taky trosku rozumne vystupujici...
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Ash píše:Mno jako nic proti, ale jestli do kempu prijede prvni Bimbo a spol, tak nemyslim si, ze vzbudi tolik duvery, aby je poslali stanovat nekde lip, nez do rozku za zachodky. Takze by chtelo, aby si toto vzal na starosti nekdo zodpovedny a taky trosku rozumne vystupujici...
bimba a spol? jen ja tam s nim dojel prvni a ja sem rozumny a rozumne vystupujici :D no mozna se to zmenilo kdyz videli ten 5ti litrovej soudek vina a 3litrovej slivovice co tahl bambus v batuzku
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Alassea píše:
Ash píše:Mno jako nic proti, ale jestli do kempu prijede prvni Bimbo a spol, tak nemyslim si, ze vzbudi tolik duvery, aby je poslali stanovat nekde lip, nez do rozku za zachodky. Takze by chtelo, aby si toto vzal na starosti nekdo zodpovedny a taky trosku rozumne vystupujici...
bimba a spol? jen ja tam s nim dojel prvni a ja sem rozumny a rozumne vystupujici :D no mozna se to zmenilo kdyz videli ten 5ti litrovej soudek vina a 3litrovej slivovice co tahl bambus v batuzku
A rok predtim sem tam byl prvni ja s kamosem a kupodivu sme dostali pekne misto 8)
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Sir Bimbo
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Sir Bimbo »

Sir Artuhr píše:Bych prijel na otocku. Otocil par panaku a jel zas dom:p
Jo dojeď sem na tebe zvědavej frajere.Jednak cotoho vypiješ teda a jednak si konečné vyříkáme co protimně máš aproč furt jen prudíš přes net , třeba se nakonec ještě shodnem a vyžerem tam spolu tu bečku cotam dokulím.
Naposledy upravil(a) Sir Bimbo dne 21.07.2008 17:14:33, celkem upraveno 2 x.
Sir Bimbo
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Sir Bimbo »

Jako asi vocoti jde , žesme tam dojely s TOnckem v 3 odpoledne a byly tam první takco sme mněli čumět na ten rybník , jako každej normální typan sme votevřely škopky slivku vínko a dalise do nálady a ty žesi dojedeš bůhví kdy a pak brečíš tak to neřeš , jako když mi napíśete na ICQ co mám vyřídit tak není problém domluvímto botam budeme opět brzo zase s TOnckem a je klid a pak se až namrdáme a můžeš být vklidu myslím že ikdyž jsme byly moc tak jsme tam nikomu nevadily , banaopak si myslím že tam byla spousta lidí co se k nám pŕidala a byla ráda a kalila snáma , jestli sitoty ten z té chatky od hjazlíků z hora někdo tak se nedivím že prudíš když jsem kadil tak to byl sakra smrad :P a né jen já myslím že potom ránu mnělo víc lidí krušný sraní.Neber sito něják osobně ale taký kecy mně štvou jako divejse jato nepopíram nejsem člověk kterej si dá jako ty 3 4 Piva a pak celej večer plká o UO nebo nevím očem mysme tam jeli slavit a bavitse , taktotaky vypadalo pohoda paráda , a myslímjsi že nato cojsem tam vypil tak jsem vypadal furt dost důvěryhodně 2 3 lidi z toho cosem vypil by mněli otravu alkoholem tak to ber vpotaz že :P
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

vo co vám tady jako de

?

(ale jinak ano, jsem rád, že tam snad dokonce i někdo možná dorazí chapci! *smajl*; tak kdo si uleví?)
Nexios
Edgard
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Edgard »

podle toho jak budu mít volno tak asi dorazim
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Sir Bimbo píše:
Jo dojeď sem na tebe zvědavej frajere.Jednak cotoho vypiješ teda a jednak si konečné vyříkáme co protimně máš aproč furt jen prudíš přes net , třeba se nakonec ještě shodnem a vyžerem tam spolu tu bečku cotam dokulím.
Ja te sice vubec neznam, ale slivku si spolu klidne dame pokud mas nejakou dobrou:) A me uz nejak preslo to soutezeni kdo kolik vypije. Ja proste vypiju co zrovna zvladnu:)
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Hunter píše:vo co vám tady jako de

?

(ale jinak ano, jsem rád, že tam snad dokonce i někdo možná dorazí chapci! *smajl*; tak kdo si uleví?)
Nech toho Veškrno, laskavě !
Sir Bimbo
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Sir Bimbo »

Sir Artuhr píše:
Sir Bimbo píše:
Ja te sice vubec neznam, ale slivku si spolu klidne dame pokud mas nejakou dobrou:) A me uz nejak preslo to soutezeni kdo kolik vypije. Ja proste vypiju co zrovna zvladnu:)
Osvěžímti paměť neboj . Ale zrovna milý to nebude proto jsem na tebe zvědav jestli jsi ten taky blb po netu nebo si v RL vpoho.To ber bez urážky.Jinak Slivovice není od soutěžení jeto lék , bylo tam náhodou kosa v Toncek byl i nemocnej , já sem samozřejmě nemohl onemočnět ale :P
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Ja nejezdim na srazy se hadat a hlavne ne o ultime, tak to si asi moc nepokecame, protoze hru fakt nehodlam resit:p Urcite budes zase hlavni hvezda, tak te nechci zdrzovat :p Ale tak hlavni je ze tam jedou lidi co uz znam z drivejska z realu, proto tam chci hlavne jet:)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ja si tam klidne na nekoho ulevim.
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Acarus píše:Ja si tam klidne na nekoho ulevim.
takze jedes jo?
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Patejl píše:
Acarus píše:Ja si tam klidne na nekoho ulevim.
takze jedes jo?
Nejedu.Prijede ale asi muj bracha.
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Acarus píše:Nejedu.Prijede ale asi muj bracha.
Jo? A je svobodnej? ^^
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Carolyn píše:
Acarus píše:Nejedu.Prijede ale asi muj bracha.
Jo? A je svobodnej? ^^
Ano je.A je bohatej.
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Acarus píše:Ano je.A je bohatej.
Jo? Já mám zas dobrej původ a taky psa s dobrým původem!
Sir Bimbo
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Sir Bimbo »

Sir Artuhr píše:Ja nejezdim na srazy se hadat a hlavne ne o ultime, tak to si asi moc nepokecame, protoze hru fakt nehodlam resit:p Urcite budes zase hlavni hvezda, tak te nechci zdrzovat :p Ale tak hlavni je ze tam jedou lidi co uz znam z drivejska z realu, proto tam chci hlavne jet:)
O UOčku tam kecat nebudem :P spíš proberem kvalitu té slívky a tak :P
Odpovědět