Nemůže. Věř mi. ;pPheme píše:nemuzes psat trosku jako, ze pises lidem?
Brno - letní sraz
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mno jako nic proti, ale jestli do kempu prijede prvni Bimbo a spol, tak nemyslim si, ze vzbudi tolik duvery, aby je poslali stanovat nekde lip, nez do rozku za zachodky. Takze by chtelo, aby si toto vzal na starosti nekdo zodpovedny a taky trosku rozumne vystupujici...
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
bimba a spol? jen ja tam s nim dojel prvni a ja sem rozumny a rozumne vystupujiciAsh píše:Mno jako nic proti, ale jestli do kempu prijede prvni Bimbo a spol, tak nemyslim si, ze vzbudi tolik duvery, aby je poslali stanovat nekde lip, nez do rozku za zachodky. Takze by chtelo, aby si toto vzal na starosti nekdo zodpovedny a taky trosku rozumne vystupujici...

Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
A rok predtim sem tam byl prvni ja s kamosem a kupodivu sme dostali pekne mistoAlassea píše:bimba a spol? jen ja tam s nim dojel prvni a ja sem rozumny a rozumne vystupujiciAsh píše:Mno jako nic proti, ale jestli do kempu prijede prvni Bimbo a spol, tak nemyslim si, ze vzbudi tolik duvery, aby je poslali stanovat nekde lip, nez do rozku za zachodky. Takze by chtelo, aby si toto vzal na starosti nekdo zodpovedny a taky trosku rozumne vystupujici...no mozna se to zmenilo kdyz videli ten 5ti litrovej soudek vina a 3litrovej slivovice co tahl bambus v batuzku

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Jo dojeď sem na tebe zvědavej frajere.Jednak cotoho vypiješ teda a jednak si konečné vyříkáme co protimně máš aproč furt jen prudíš přes net , třeba se nakonec ještě shodnem a vyžerem tam spolu tu bečku cotam dokulím.Sir Artuhr píše:Bych prijel na otocku. Otocil par panaku a jel zas dom:p
Naposledy upravil(a) Sir Bimbo dne 21.07.2008 17:14:33, celkem upraveno 2 x.
Jako asi vocoti jde , žesme tam dojely s TOnckem v 3 odpoledne a byly tam první takco sme mněli čumět na ten rybník , jako každej normální typan sme votevřely škopky slivku vínko a dalise do nálady a ty žesi dojedeš bůhví kdy a pak brečíš tak to neřeš , jako když mi napíśete na ICQ co mám vyřídit tak není problém domluvímto botam budeme opět brzo zase s TOnckem a je klid a pak se až namrdáme a můžeš být vklidu myslím že ikdyž jsme byly moc tak jsme tam nikomu nevadily , banaopak si myslím že tam byla spousta lidí co se k nám pŕidala a byla ráda a kalila snáma , jestli sitoty ten z té chatky od hjazlíků z hora někdo tak se nedivím že prudíš když jsem kadil tak to byl sakra smradAsh píše:Mno jako nic proti, ale jestli do kempu prijede prvni Bimbo a spol, tak nemyslim si, ze vzbudi tolik duvery, aby je poslali stanovat nekde lip, nez do rozku za zachodky. Takze by chtelo, aby si toto vzal na starosti nekdo zodpovedny a taky trosku rozumne vystupujici...

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Ja te sice vubec neznam, ale slivku si spolu klidne dame pokud mas nejakou dobrou:) A me uz nejak preslo to soutezeni kdo kolik vypije. Ja proste vypiju co zrovna zvladnu:)Sir Bimbo píše:Jo dojeď sem na tebe zvědavej frajere.Jednak cotoho vypiješ teda a jednak si konečné vyříkáme co protimně máš aproč furt jen prudíš přes net , třeba se nakonec ještě shodnem a vyžerem tam spolu tu bečku cotam dokulím.Sir Artuhr píše:Bych prijel na otocku. Otocil par panaku a jel zas dom:p
Osvěžímti paměť neboj . Ale zrovna milý to nebude proto jsem na tebe zvědav jestli jsi ten taky blb po netu nebo si v RL vpoho.To ber bez urážky.Jinak Slivovice není od soutěžení jeto lék , bylo tam náhodou kosa v Toncek byl i nemocnej , já sem samozřejmě nemohl onemočnět aleSir Artuhr píše:Ja te sice vubec neznam, ale slivku si spolu klidne dame pokud mas nejakou dobrou:) A me uz nejak preslo to soutezeni kdo kolik vypije. Ja proste vypiju co zrovna zvladnu:)Sir Bimbo píše:Jo dojeď sem na tebe zvědavej frajere.Jednak cotoho vypiješ teda a jednak si konečné vyříkáme co protimně máš aproč furt jen prudíš přes net , třeba se nakonec ještě shodnem a vyžerem tam spolu tu bečku cotam dokulím.Sir Artuhr píše:Bych prijel na otocku. Otocil par panaku a jel zas dom:p

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
O UOčku tam kecat nebudemSir Artuhr píše:Ja nejezdim na srazy se hadat a hlavne ne o ultime, tak to si asi moc nepokecame, protoze hru fakt nehodlam resit:p Urcite budes zase hlavni hvezda, tak te nechci zdrzovat :p Ale tak hlavni je ze tam jedou lidi co uz znam z drivejska z realu, proto tam chci hlavne jet:)