Carolyn píše:Říkám vám, že nejlepší z celého toho zápasu byla etuda "Rolba" ;p
Jojo, ta byla hruba, jeste jak se vsichni od nas ze stridacky rezali Fakt neco podobneho sem jeste nezazil, treba ze se udelala mlha nebo neco pdobneho jo, ale tohleto... byt to u nas, tak nemaji druhou rolbu
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Uz to zacina... aby ctvrtfinale nebyl nas konec...
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Nevim co tu k tomu píšete je to moc dlouhý ale to co předvádí duo Hadamšit s Hniličkou je fakt nádhera...Ten ušišlanej polák kvůli tomu že neumí pořádně počítat, nás dostal do čtvrtfinále se švédskem, přitom stačilo aby neodvolal brankaře a my nedostali gola a mohli sme mít Švýcary. Ten druhej pablb by zas potřeboval našít pytel mezi betony a naučit se všechno nevyrážet...jojo tým je dobrej ale bez dobrýho golmana to prostě nejde, myslim že čtvrtfinále bude konečná
Caligula píše:Budme radi za snehulaka, taky Hadamczik mohl vzit Cechmanka, ten toho v sezone taky moc neodchytal a ze to jsou kamosi
já čekal že veme Turka
Ze by po 12 letech vychytal zase titul... Ne, tam jako se nabizelo vzit uz jenom toho Mensatora, nebo treba zkusit vzit Malka... ale ten nevim neivm, driv to byl jeden z nejlepsich extraligovych golmanu, nevim jak ted
mensátor by byl prima sice ´by to bylo joh první mistrovství a třeba by vyhořel ale pořád lepší než mít brankáře s nohama do O takže mu tam všechno proletí
Prafotr Morava píše:mensátor by byl prima sice ´by to bylo joh první mistrovství a třeba by vyhořel ale pořád lepší než mít brankáře s nohama do O takže mu tam všechno proletí