Kradeze

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Vretoman
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vretoman »

Cool Art píše:
Vretoman píše:ee vsetci sme si rovni to by bol support, nestaci ti ze su tu basteti?
Mozno si hovoris, ano ja nemam nic cenneho, tak mne nemaju co ukradnut, alebo nema co bugnut a preto ked nepomozu mne, tak nech nikomu, bol by to support, ale pockaj, ked o par rokov nieco ziskas a zmizne ti to... Radsej si patkrat rozmysli, ci ma zmysel sa o nieco snazit...
ehm tymito vynimkami by si roztocil spiralu dalsich a dalsich ziadosti o nejake ustupky. napr hram tu cca 7 rokov bez prehresku, podarilo sa mi vyexpirovat dva accounty kde boli postavy so skladackami, kovarna a skill baracik s plno blbostami. No holt berem to ze mam smolu. Mam si teraz narokovat ze asi o 3-4 dni som blbo logol a zrusili sa mi accounty ,ze ja chcem predlzit dobu pre starsich hracov na 4 mesiace?

PS jeje 23.4. 2001 mam regmail od prveho accountu, co mi date GM ku 7. narodeninam :lol: :lol: :lol:

PS2 co som vsetko nenasiel v reg maily
"4.1 Je zakazano vykradani mrtvol modrych hracu navzajem. Mrtvolu hrace
muzete vybrat pouze v pripade, ze jste o to pozadani samotnym hracem.
Pravidlo se nevztahuje na cervene (PK) postavy a na boje mezi Guidami."
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Acarus píše:Sem netusil ze na hrbitovech maji net.
tak tohle bylo hodně ubohý
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Tam maj i hromadnou dopravu
podpis
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Vretoman píše:
PS2 co som vsetko nenasiel v reg maily
"4.1 Je zakazano vykradani mrtvol modrych hracu navzajem. Mrtvolu hrace
muzete vybrat pouze v pripade, ze jste o to pozadani samotnym hracem.
Pravidlo se nevztahuje na cervene (PK) postavy a na boje mezi Guidami."
ted za to nekdo dostane prudice, nekdo logy, nekdo nic :) vim no je to podle postaveni hvezd, podle toho kolik toho acarus vypil atd atd, 8)
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Vretoman píše:
Cool Art píše:
Vretoman píše:ee vsetci sme si rovni to by bol support, nestaci ti ze su tu basteti?
Mozno si hovoris, ano ja nemam nic cenneho, tak mne nemaju co ukradnut, alebo nema co bugnut a preto ked nepomozu mne, tak nech nikomu, bol by to support, ale pockaj, ked o par rokov nieco ziskas a zmizne ti to... Radsej si patkrat rozmysli, ci ma zmysel sa o nieco snazit...
ehm tymito vynimkami by si roztocil spiralu dalsich a dalsich ziadosti o nejake ustupky. napr hram tu cca 7 rokov bez prehresku, podarilo sa mi vyexpirovat dva accounty kde boli postavy so skladackami, kovarna a skill baracik s plno blbostami. No holt berem to ze mam smolu. Mam si teraz narokovat ze asi o 3-4 dni som blbo logol a zrusili sa mi accounty ,ze ja chcem predlzit dobu pre starsich hracov na 4 mesiace?"
Tak ja by som nechcel len pre seba, ale ked proste niekoho vykradnu alebo niekomu nieco zmyzne chybou hry, tak nech sa o neho GMka postaraju vratenim aspon par itemov abo tak...
Nechcem nic za to ze som tu dlho, nechcem nic navyse, len to co som mal a o co som prisiel chybou hry..
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Prafotr Morava píše:
Myslím, že spíš hodně výstižné vzhledem k tomu, co Mil "udělala"...
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Heheh...flame na tohle tema tu jeste nebyl... :D :D
Ja jsem si jen s odstupem casu rikal, skoda, ze kovarnici nejezdili driv, mohli sjet ten "pohreb"

Jinak v Český Lípě na hřbitově se dala chytit otevřená wifina :p
podpis
Trollhammaren
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Trollhammaren »

Prafotr Morava píše:
*podepsal se*
YHBT. YHL. HAND.

www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Prafotr Morava píše:
no nevim co bylo vic ubohy no. Je mi to jedno tohle me nikdy nemrzi no, ze pisu co si myslim.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Acarus píše:no nevim co bylo vic ubohy no. Je mi to jedno tohle me nikdy nemrzi no, ze pisu co si myslim.
Jsi nejhorší GM!!!!! :-D a oni všecko ví, takže jsi hulvát!
podpis
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Sofia píše:
Prafotr Morava píše:
Myslím, že spíš hodně výstižné vzhledem k tomu, co Mil "udělala"...
Mno, Mil, spis ma dcera Petenka, ale ja ji budu branit, tak jak ona branila mne ...co si tak prijit o tom popovidat v realu..treba na onkologii do Hradce Kralove, nebojite-li se...Pristi chemoterapii mam od 23.4. do 25. 4. a nasledujici kazdych 14 dnu (az do konce cervence)... Rada budu bojovat o zivot s vasi podporou... Duff si to pak spoji s navstevou Sida, ne? Neni problem mne tam najit, znaji mne uz pro to, ze jsem psala dopis na reditelstvi s dekovanim za uzasnou peci o pacienty...no a prave i tim, ze se odmitam vzdat ac uz mam na prave strane bricha streva pryc (dalsi casti nebudu vypisovat, stejne to sem nepatri)... Treba vas naucim mit jine lidske hodnoty :) a mozna se polekate a budete chodit na preventivni prohlidky.. Se mnou se rakovina pere uz vic nez tri roky..potvora.. vzdycky nejaka ta metastaza hodi neco prez krev do jinych mist... A verte mne, ze po te chemii lezim jako mrtvolka zhruba tri dny, nastesti doma u Petenky (v tom HaKacku), nedaleko bydliste i Sida z TM .. Byva mi desne spatne... Ale ja se nevzdam, nebudu nikdy ta babka s drbanim o sousedech na pavlaci.. a az padnu tak to bude za pochodu :) ...Myslim, ze mam tu nejlepsi dceru na svete... Jasne i ty ostatni me deti,ale ona mi obetovala nejvic s tou pomoci (viz. to vase vecne porypavani do te "smrti") ...
Asi tak, Sofi, Akare a spol. DP mam rada, je to muj druhy svet :) Hravam jen z Prahy..prejizdim mezi Prahou a HK. Onkologii v Praze odmitam po zkusenostech s Bulovkou... Tam to byl horor... Nastesti mi lekari vyhoveli.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Sofia píše:Myslím, že spíš hodně výstižné vzhledem k tomu, co Mil "udělala"...
Docela Mil rozumim, proč to udělala a jestli to nedokážeš pochopit docela mě to mrzí cenil jsem si tvou mysl na víc...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Ze by nekdo nezasvecenym aspon nastinil, o cem se tu zacina flamovat, ze i dobrak od kosti Acarus jde na to tak z ostra?
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Prafotr Morava píše:
Sofia píše:Myslím, že spíš hodně výstižné vzhledem k tomu, co Mil "udělala"...
Docela Mil rozumim, proč to udělala a jestli to nedokážeš pochopit docela mě to mrzí cenil jsem si tvou mysl na víc...
Diky, za sebe i Petenku.. mozna, ze kdyby slo o jejich maminku tak by mluvili jinak. Kez je podobny boj nikdy nepotka.

p.s. Sofi a dojedes-li do HK ukazu ti i me mile vnoucky :)
Naposledy upravil(a) Caroline dne 14 dub 2008 17:36, celkem upraveno 1 x.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

šlo to, myslím si, vyřešit trochu jinak, než udělat z lidí blbce.
podpis
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Mil, my bychom ti rádi oporou byli, ovšem kdybys už jednou neohlásila vlastní smrt a všichni tě neobrečeli. Víš, jsme také lidé a někteří z nás tě měli i rádi, takže to pro ně byla docela rána. A myslet si, že budou všichni jásat, když se tu zjevíš a řekneš: "A hele, já vlastně neumřela, já si z vás jen vystřelila a chtěla jsem abyste mě litovali, tak pardon, teď mě zase mějte rádi." To je podle mě ubohé... A začínat s tím, že jsi na onkologii a opět umíráš... no, to je bezpochyby všem líto, ale už po nikom z dotyčných nemůžeš chtít osobní angažovanost, všechny jsi poslala do háje ve chvíli kdy jsi zinscenovala vlastní smrt a kdy tě všichni obrečeli. Nikdy ses ani nepokusila se omluvit třeba Naje, která tě měla za mrtvou ještě před pár měsíci než jsem jí řekla, že si vesele běháš po DP, ta mi to nechtěla vůbec věřit. Pokud je ti špatně, tak věř, že je mi tě líto, ale nechtěj aby ti někdo znovu uvěřil.
Naposledy upravil(a) Sofia dne 14 dub 2008 17:39, celkem upraveno 1 x.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

hehe, taky se těšim, až to budu umět takhle okecat :-D
podpis
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Duffy píše:šlo to, myslím si, vyřešit trochu jinak, než udělat z lidí blbce.
Nevis tomu hlavu ani patu, Duffy..to je ten problem, kamo ... Ale je dobre, ze se tohle tema otevrelo..jednou snad nekdo procte zpravy lekaru a pak se treba i Petence omluvite..o mne nejde..ja mam jiny problem a desne mooc chci zit
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Caroline píše:
.....
Já ti držím palce
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Caroline píše:Nevis tomu hlavu ani patu, Duffy..to je ten problem, kamo ... Ale je dobre, ze se tohle tema otevrelo..jednou snad nekdo procte zpravy lekaru a pak se treba i Petence omluvite..o mne nejde..ja mam jiny problem a desne mooc chci zit
Neznám Tvou diagnozu, takže nemůžu nic posoudit. Jen vím, že na DP je minimálně jeden člověk, který je na tom sakra mizerně a taky své přátele neklame takovýmhle způsobem.
podpis
Odpovědět