Paladin

Odpovědět
Machlik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machlik »

Pallando píše:nevidim duvod proc by se zatim melo neco kompenzovat, sice warum se to zvysilo a palum sebralo, ale kdo z waru to zatim namaxoval? navic to bylo jenom zfunkcneni skillu a nejak vyrazne to aspon zatim neovlivni hru, zatimco zvyseni AL by bylo prime posileni palata a myslite ze to je treba?
potreba to neni, ale bylo by to fajn :roll:
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Luxian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luxian »

Machlik píše:potreba to neni, ale bylo by to fajn :roll:
kdyby mel cler pog tak by to bylo taky fajn.. ale potreba to neni :roll:
Red Sonya
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Red Sonya »

Bumbrdlouch píše:
Kehril píše:V nastaveni skillu ale nejde o RP. Ale o to jak to chodi v dungach. Na AL je zavisle vypousteni klamaku pokud se nepletu a jeslti jo tak beru vse z5. Jakou ma war moznost uprku nebo se vylecit? Bandy, GH, salaty nebo hodit klamaka.

Pal si da reactive, str, armor, gh, bandy, salaty, IM a jeste ma mit moznost poustet rychlejc klamaka ? Myslim ze tady ma prave stejne jako war proto, ze ma vic moznosti na vyber.
boha...a nebude to tim ze ma war primarne mlatit? proto asi ma mensi miss, silnejsi uder, .... a v neposledni rade POISONING, Pal je neco mezi utocnikem a obrancem, tudiz vetsi moznost branit se(at uz v vetsim AR(resilo se daaavno), vetsim healem, zmineny busty nebo mensi pauzou na klamaky) je na miste...
Já bych spíš brala upravit tu dlouhou pauzu teleportu.
Bumbrdlouch
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bumbrdlouch »

Red Sonya píše:
Bumbrdlouch píše:
Kehril píše:V nastaveni skillu ale nejde o RP. Ale o to jak to chodi v dungach. Na AL je zavisle vypousteni klamaku pokud se nepletu a jeslti jo tak beru vse z5. Jakou ma war moznost uprku nebo se vylecit? Bandy, GH, salaty nebo hodit klamaka.

Pal si da reactive, str, armor, gh, bandy, salaty, IM a jeste ma mit moznost poustet rychlejc klamaka ? Myslim ze tady ma prave stejne jako war proto, ze ma vic moznosti na vyber.
boha...a nebude to tim ze ma war primarne mlatit? proto asi ma mensi miss, silnejsi uder, .... a v neposledni rade POISONING, Pal je neco mezi utocnikem a obrancem, tudiz vetsi moznost branit se(at uz v vetsim AR(resilo se daaavno), vetsim healem, zmineny busty nebo mensi pauzou na klamaky) je na miste...
jako misto 12ti minut treba 8 jo? jj bez toho nemuzu zit ;p (pokud vubec tak to na uniosnou hranici neprotlacis - je to delany tak aby se portovani nepouzivalo na pohyb ale na to kdyz nekde zapadnes..)
molovh
Red Sonya
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Red Sonya »

Bumbrdlouch píše:
Red Sonya píše:
Bumbrdlouch píše:boha...a nebude to tim ze ma war primarne mlatit? proto asi ma mensi miss, silnejsi uder, .... a v neposledni rade POISONING, Pal je neco mezi utocnikem a obrancem, tudiz vetsi moznost branit se(at uz v vetsim AR(resilo se daaavno), vetsim healem, zmineny busty nebo mensi pauzou na klamaky) je na miste...
jako misto 12ti minut treba 8 jo? jj bez toho nemuzu zit ;p (pokud vubec tak to na uniosnou hranici neprotlacis - je to delany tak aby se portovani nepouzivalo na pohyb ale na to kdyz nekde zapadnes..)
Mě se stalo, že jsme šli dung a jak řikáš jsem "zapadla". Tak jsem portla. Pár minut nato jsme šli přes pasti a už jsem nemohla portit. Jak to asi dopadlo .... Boost, pořádnej rozeběh a........ lagy ....... :(
Red Sonya
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Re: Paladin

Příspěvek od Red Sonya »

Nechci být prudérní, ale už nevim, kam to napsat abych dostala alespoň odpověď "víme o tom", tak to písnu i sem:

BUG skillů
Problém: ráno 2.6. cca v 8:00-8:30h jsme šli dung. mněla jsem oblečenou dámskou robu "Holines Robe of Macefighting" a nasazený náramek "Red Sonya´s paladin´s bracelet of Grand Expertness". Tudíž skilly Macefighting a Parring 90+10+10=110. Dostala jsem IK a po ressu jsem měla Macefighting a Parring -10%, tj oboje 80. Nemůžu brát náramek a mít max skilly. Už se to jednou stalo a GM mi opravilo skilly, teď ale nikdo nereaguje, takže zatim "trenuju" skilly znova. Asi to bude bug, ale to už nechám na odborníky......

Pokud máte někdo zkušenosti s tímto problémem, písněte prosím. Jestli třeba buguje Dámská roba na MF + náramek, tak potom nebudu nasazovat tuto kombinaci. Ale jestli to dělá i v jiných případech, ráda bych o tom věděla....... děkuji
Fargo
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Fargo »

Stalo se mi uplne to same. Damska roba Holinesska na MF + naramek Grand Expertness ...po ik bugli skilly. Gm me to tenkrat do 10 minut v dungu opravili ale pri dalsi smrti to buglo zase pak me vymenili i robu (panskou na mf) a uz se mi to nestalo.
Twenty
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Twenty »

no já teda nevim, ale mě se zdá paladin nechutně silnej i bez těch +20 hadrů. Jen nechápu, proč má svatý bojovník menší healing než potulnej hraničář. Jinak u pala už dost stačej ty dva qesty, nemluvně o tom, že má větší Camping, což je jeden z nej skillů na dp a to si srandu nedělám. *jde si sehnat bedroll*
Bumbrdlouch
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bumbrdlouch »

Twenty píše:no já teda nevim, ale mě se zdá paladin nechutně silnej i bez těch +20 hadrů. Jen nechápu, proč má svatý bojovník menší healing než potulnej hraničář. Jinak u pala už dost stačej ty dva qesty, nemluvně o tom, že má větší Camping, což je jeden z nej skillů na dp a to si srandu nedělám. *jde si sehnat bedroll*
paladin ma +20 hadry? tj naka novinka ne?

jako asi sou vsichni blby kdyz rikaj ze pal je strasnej misser(a bouzel maj pravdu) a ze by mel bejt lepsi na vedlejsi skilly(jak uz se tu resilo ale nic se s tim nedelalo)
molovh
Twenty
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Twenty »

Bumbrdlouch píše:
Twenty píše:no já teda nevim, ale mě se zdá paladin nechutně silnej i bez těch +20 hadrů. Jen nechápu, proč má svatý bojovník menší healing než potulnej hraničář. Jinak u pala už dost stačej ty dva qesty, nemluvně o tom, že má větší Camping, což je jeden z nej skillů na dp a to si srandu nedělám. *jde si sehnat bedroll*
paladin ma +20 hadry? tj naka novinka ne?

jako asi sou vsichni blby kdyz rikaj ze pal je strasnej misser(a bouzel maj pravdu) a ze by mel bejt lepsi na vedlejsi skilly(jak uz se tu resilo ale nic se s tim nedelalo)
já jsem řekl, že i když je paladin nemůže mít, tak je stejně silnej, komu prostě příjde slabej, ať ho nehraje, mě příjde že je to povolání, který si dáš, když se nemůžeš za boha rozhodnout který povolání vlastně chceš. Je prostě nejuniverzálnější, v tom je dobrej... :!:
http://www.ftipky.cz/vid.php?id=707&ko=1&radit=dat
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

no univerzál zas ne ale něco mezi warem a clerem
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

Proč furt řešíte jestli je nebo není dobrej atp. Prostě je takový a komu se to nelíbí tak má možnost jiné postavy.
Noobikem navždy :)
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Ardent píše:Proč furt řešíte jestli je nebo není dobrej atp. Prostě je takový a komu se to nelíbí tak má možnost jiné postavy.
presne tak tohle bych uplne promazal.. jeden rekne ze jo je dobrej / druhej ne je spatnej..
co si pamatuju tak diskuze o paladinovi jsou nejmin tri roky porad stejny.. furt to samy dokola.. :arrow: :lock:
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Night Storm píše:
Ardent píše:Proč furt řešíte jestli je nebo není dobrej atp. Prostě je takový a komu se to nelíbí tak má možnost jiné postavy.
presne tak tohle bych uplne promazal.. jeden rekne ze jo je dobrej / druhej ne je spatnej..
co si pamatuju tak diskuze o paladinovi jsou nejmin tri roky porad stejny.. furt to samy dokola.. :arrow: :lock:
To iste ako Mage vs Necro. Paladin je super povolanie na PvM vela skillov dobry armor boosty heal, rozne zbrane rozne efekty tych zbrani - missuje viac ako warrior ale nie tak aby bol zbytocny. Vie ressovat pohodlne zo svitku cim je trosku zvyhodneny. A na PvP ani nehovorim je to super psotava urcite by som ju nechal tak ako je.
Machlik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machlik »

mozna bych akorat zvedl SW na 100% (z RP hlediska... paladin by mel byt rovnez jako warrior mistr v boji s mecem, i kdyz o neco slabsi...) :roll: ale to bych chtel asi moc ze...
Machlik - NB Paladin
pivař 4ever
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

asi ano :p
bo pal je mozna mist mece ale ne takovej jako war
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Edwin z Thaye
Inkless
Inkless

Příspěvek od Edwin z Thaye »

Paladin je mistr vsech umeni boje zbrani- ma vetsi SW nez ranger, vampir a ranger sou stejne zdatny s bodnymi zbranemi jako pala, a s palcatem je tusim stejne dobry jako klerik- vsichni ostatni sou horsi krom wariora...furt tam vidim to jeho mistrovstvi mece, a nejlepsi zdatnost s ostatnimi zbranemi jako mistri jinych oboru boje, berte to tak ze mistrovstvi je 90- nikdo z ostatnich povolani nema vic krom wara, ten je proste jeste lepsi nez paladin
Trollhammaren
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Trollhammaren »

Machlik píše:mozna bych akorat zvedl SW na 100% (z RP hlediska... paladin by mel byt rovnez jako warrior mistr v boji s mecem, i kdyz o neco slabsi...) :roll: ale to bych chtel asi moc ze...
Z Rp hlediska podle mne je to tak jak to je ideální a logické: Paladin je ten kdo léčí,čte knihy vzdělává se,modlí se. Snaží se o osvětu druhých.Bojuje pouze tehdy, je li to nutné a není jiné řešení. Boj není jeho každodenní obživou. To jsou spíše modlitby a léčení lidí.

kdežto War: je to hloupý hovádo co pro něj je máchání mečem denní chleba,ten nečte knihy ani neprovádí žádnou osvětu. Jeho jedinej cíl jsou prachy a sláva a cesta k nim vede přes ten ostrej nesmysl co má v ruce. Proto s ním taky umí mnohem líp než Pal, protože boj je jeho smysl života narozdíl od Paladina.

no toť můj názor na rp záležitosti Rp Pal versus War :)
YHBT. YHL. HAND.

www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Trollhammaren píše:
Machlik píše:mozna bych akorat zvedl SW na 100% (z RP hlediska... paladin by mel byt rovnez jako warrior mistr v boji s mecem, i kdyz o neco slabsi...) :roll: ale to bych chtel asi moc ze...
Z Rp hlediska podle mne je to tak jak to je ideální a logické: Paladin je ten kdo léčí,čte knihy vzdělává se,modlí se. Snaží se o osvětu druhých.Bojuje pouze tehdy, je li to nutné a není jiné řešení. Boj není jeho každodenní obživou. To jsou spíše modlitby a léčení lidí.
ehm co to tady meles?
1) kdyz uz, tak dp ma "vlastni" rp system, takze zadne tvoje predstavy
2) cte knihy? vzdelava se? nepletes si to s knezem/mnichem?
Přeji pěkný den!
Machlik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machlik »

nejspis mate pravdu, navic jsem s takovou (mozna i s ostrejsi) reakci pocital... ale kazdopadne ten 20ti procentni rozdil mezi warem a palem je dle meho nazoru trosku moc velky... nevic paladin jakozto svaty rytir... mno nic, nebudu to resit, protoze i kdyby se to zvedlo, bylo by to ze zacatku spis na skodu... prece jen by se pak jeste muselo dotrenovat tech 10% nez by clovek mohl nasadit bracelet of grant expertnes... no proste... never mind :wink:
Machlik - NB Paladin
pivař 4ever
Odpovědět