Necromancer
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
ja teda Big Hunter jsem, takze sem si kliknul na odkaz "pravidla" ;PRicollast píše:nejsem hunter, abych kuli tobě hledal po dp webu, ale sem si nba 100% jistej že neznalost neomlouvá, tam někde je
- Neznalost pravidel v žádném případě neomlouvá, takže si je ve vašem vlastním zájmu pořádně prostudujte a řiďte se jimi.
Nexios
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ja teda absolutne nemam za potrebu tu s niekym z vas riesit taketo veci. Pokial nejaky gm sa bude chciet so mnou pobavit o tom, ze v dobe, ked som vobec nevedel o tom, ze pouzivanie lighu cez yoko je zakazane a sam som to nikdy nepouzival, som bol pri tom ako niekto mal udajne zapnute light cez yoko, co vobec nemusi byt pravda, mozno si chcel iba pohonit ego, sam to dokazat neviem a asi ani nikto iny, tak to bude nieco ine a rad sa o tom pobavim.Hunter píše:ja teda Big Hunter jsem, takze sem si kliknul na odkaz "pravidla" ;PRicollast píše:nejsem hunter, abych kuli tobě hledal po dp webu, ale sem si nba 100% jistej že neznalost neomlouvá, tam někde je
no viz dale potom Pravidla pro logování, klienty a externí programy
- Neznalost pravidel v žádném případě neomlouvá, takže si je ve vašem vlastním zájmu pořádně prostudujte a řiďte se jimi.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Cannibal Corpse
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat ,jestli je normální to , že nekro muže nosit heater štíty. Pokud je to v souladu s pravidly nic , tak se nic neděje. Jestli je to nějaká chyba nebo bug , mělo by se to opravit.
Dude i miss them ... I still hope that they will come back as the best band ever ... I still hope that they will come back as Blink 182
- Cannibal Corpse
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k tomu ze to nedava armor a parrying neumi tak je to imo celkem jedno, kdyz chce nekdo behat s 30 vahou navic at si poslouzi (aneb klidne to zakazte..)Triglav píše:Možná bychom mohli necrovi zakázat "těžké" štíty nosit. Herní dopad by byl minimální a nedávalo by to takový nesmysl.
hemeneks more gadzo vazelina!
- NightKiller
- Orc Writer
Jedine buckler je coolDexxter píše:jediny dopad ktory ma napadol ze ak mam heather/kite kovane z adamantia, tak ho uz u necra na staty nevyuzijemTriglav píše:Herní dopad by byl minimální

Dhaos-Prapodivný Modrý Nekromant na lamě
Lucius Vorenus-Hodný červený Nekromant na koni
Locke Cole-Chaotický Nekromant na zostovi
NightKiller-Warrior s +7 max +20 částmi
Borbarad-Hyperaktivní čas od času červená zbuglá žába
Lucius Vorenus-Hodný červený Nekromant na koni
Locke Cole-Chaotický Nekromant na zostovi
NightKiller-Warrior s +7 max +20 částmi
Borbarad-Hyperaktivní čas od času červená zbuglá žába
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli to tu bylo někde psaný, ale chtěl bych se zeptat co Negr a Detect hidden
. Myslim že jeho skilli v tomhle umu je docela malý na to že podel mě by negr měl cítit vše co se ve vzduchu děje a vždy objevit odkud to jde ne ;)takhle odhidnu tak akorát LSN dvě políčka ode mě
Nechtělo by to trošku zbednou ....třeba na kilo?

- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
dohladaj si to v novinkach/scriptovnych novinkach a porovnaj s ostanymi povolaniami, potom myslim ze sa tvoja otazka zodpoveda. Egal: skillcup pre tento skill bol znizovany na hodnotu 15 aby sa zabranilo odhidovaniu priser a hracov niekolko obrazoviek od seba. Max je 18 a to u ranga tak je tych 15 u negra akurat.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]