Absolutne nebylo ucelem cokoli znechutit,ale musi pochopi ze nevyhovi proste vsem.Ja budu jen rad,kdyz turnaj bude,ale chteli by to jeste promyslet.Pepik píše:2 Mrak: to rozdejcháš, každej máme svůj názor a tady to aspoň nebolí
2 Sir Arthur: [sarkasmu]+3 hála mě netrápí, přišel jsem o +5 vika[/sarkasmu]. Spíš mě štve, že jste Kamikazemu pěkně znechutili jeho nápad...
2 Hunter: V tom případě mám asi smůlu, v 99.99% potkávám trošku jiné "PvPery". Čest vyjímkám.
Jinak, osobně jsem uvažoval, že se přihlásím - někde k těm zkušenostem opravdu musím přijít. Holt, asi to bude muset bejt tou tvrdší cestou.
PvP Liga
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
99:99% sis vycucal z prstu .. pojezdy vyprav nejsou zdaleka tak caste, jako byvaly (kuprikladu za casu aktivnich Thiefu atp.) .. a pojezdy craftu a podobny kraviny .. to uz taky moc lidi nedela .. to, ze kazdy sjeti crafta/vypravy nekdo pobreci na foru, takze to vypada, ze to je 100x za den, to uz je vec druhaPepik píše:2 Hunter: V tom případě mám asi smůlu, v 99.99% potkávám trošku jiné "PvPery". Čest vyjímkám.
radsi to pvp zacni aktivne behat a pak ho teprve hodnot .. driv vazne ne .. protoze dle tvych nazoru se neda nez usuzovat, ze aktivni pvp a ty vazne brachove nejste
Nexios
Peknej napad na turnaj. Jen je urcenej pro jinou skupinu lidi nez pro pvpery... Nikdo nerika ze na pvp turnaji musej bejt lidi co pvp umej (ty tam nejspis nebudou). Tim bude turnaj zajimavejsi pro ty zucastnene, pro ktery je nadlidskej ukon, vzpomenout si, kde maj makro na sipku. Turnaj pro tuhle skupinu lidi je dobra vec, pokud by je ale z turnaje nevyradila vyse vstupneho.