Ashe píše:Nevim zda se mi to dza ale ja jakozto uzivatel Yoka kdys se stretnu nekde z hracem co uziva Phoenix a on promluvi tak mi to pokazde hodi error tabulku na odkliknuti ona sama osobe nedela zatim nic jen do odkliknuti nevidim co dotycny pise ale co vic v pvp kdyz se vam to obevi tak kolikrat neni cas to odklikavat a pokud to tam mam delsi dobu tak nasledue pad clienta..
A co vic?
Ted cca za poslednich 20 minut co sem jako modrak behal po svete proti pk tak sme e nejak lehce skladaly a potom kdyz zacaly psat tak kazdy znich rval cc ja to jebu. nevim cim to je zda phoen opravdu nejak shazue Yoko nebo ne ale kazdopadne se to zhorsuje a phoenaru je cim dal vic. (mne osobne to pada dost casto vic jak predtim)
Pridavam se k tomuto, myslel jsem ze mi to delaji 7kcy, ale nikoliv co sem se ptal lidi z guildy tak to dela bezvyjimky vsem co maji Yoko a promluvi hrac s fenou. Hodi to hlasku "Cannot load systran language pair" a nekdy spadne klient rovnou nekdy ne, ovsem pokud neni odkliknuta tak spadne po chvili stejne. Vypozoroval sem to predevsim u oranzoveho pisma feny, ovsem muze to byt jenom zdani.
CC jsou dle mojeho pozorovani castejsi ale jestli je to fenou, klentem, 7ckama, kouli, mnou .... netusim.