Paladin
Re: Paladin
Iskariot - zvednout durabillitu silver/shadow brnění , ice viky přidat do monster (ice fiend šance - 1/500 , ice dragon 1/50 ,snow dragon 1/50, lvl 10 mobek - 1/25? ) lock pokladů lvl 9 - 1/10.
Teuton - odebrat poisoning
- přidat z hlavy reactive armor , heal (kouzlo strenght - svitek)
Magic - snížit náročnost Knight zbraní:
fame:4000
- často se mi stalo ,že do mě bouchla příšera , která žere kamu a pak sem svoje hlavní zbraně nemohl nasadit...
Teuton - odebrat poisoning
Magic - snížit náročnost Knight zbraní:
fame:4000
- často se mi stalo ,že do mě bouchla příšera , která žere kamu a pak sem svoje hlavní zbraně nemohl nasadit...
Xan píše:Navrh:
Teuton
+ povolit heal a reactiv z hlavy (todle k palovi proste patri a je nesmysl to nahradit svitky)
- zakazat klidne poison zbrane. Silu, bless a armor ze svitku(nahazovat muze dexou)
Zbytek nechat
Pánové a hrál ho vůbec někdo z Vás? Mám Teutona od začátku specek rozhodl jsem se pro něj okamžitě jak specky pro pala přišli na světlo světa.Miki píše:Teuton - odebrat poisoning
Zakázat Poison? Proč?! Jako jedinej paladin má možnost otrávených zbraní a podle mě je to dobře protože to z něj dělá použitelnější postavu.. takže je to blbost mu to vzít.
Povolit Heal a Reactive Ar. - s tím bych souhlasil - ale je mi to i tak trochu jedno

Jediné co by se mohlo změnit je deBOOST za obouručky postih na síle by se mohl zrušit a postih na dex. by se mohl snížit na polovinu. Stejně by myšlenka Teutona zustala zachována a navíc by byl ještě použitelnější než nyní - měl by trošku víc dmg do vyššího armoru.
Problem taky je, ze do pvp si magicka moc nevemes, protoze v pvp vynikaji kamenovky, iskariot ma hodne uzkej vyber (i kdyz dps maji mit vsechny zbrane stejny, mf mi prijdou stejne vadny:-)), a teuton v pvp prichazi o velkou survivabilitu kvuli in mani svitkum, ktery mystikem nevyvazis a z pary nevycastis. A do pvp jsou vsechny pal specky dost omezeny a obyc pala bez zadnych bonusu a s mensim skillem se nechce nikomu hrat;-)
Magic pal veru nie je moc na pvp... ale urcite ho netreba zlepsovat ako bolo navrhnute bo v PVM je to fakt pecka pal...Xan píše:Problem taky je, ze do pvp si magicka moc nevemes, protoze v pvp vynikaji kamenovky, iskariot ma hodne uzkej vyber (i kdyz dps maji mit vsechny zbrane stejny, mf mi prijdou stejne vadny:-)), a teuton v pvp prichazi o velkou survivabilitu kvuli in mani svitkum, ktery mystikem nevyvazis a z pary nevycastis. A do pvp jsou vsechny pal specky dost omezeny a obyc pala bez zadnych bonusu a s mensim skillem se nechce nikomu hrat;-)
A co sa tyka pvp s obyc palom, ja praveze vsetkych solidnych pvperov co poznam hraju obyc pala... a to je nanic... uz ked tak to chce aspon u toho teutona povolit reaktiv a heal z hlavy (dokonca ani STR boost by nemusel byt) a hned by si ludia pokupovali aj toho teuton specku...
- Neviem ako vam, ale mne sa zda ze snad ten teuton je horsia specka ako obyc pal... nemate dvojrucky ani tie uplne najhlavnejsie boosty ktore robia pala palom... teuton ej vlastne skoro war ktory nemoze dvojrucky...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Tak problem taky je, jak jsem uz kdysi psal, ze nektere specky jsou dosti jednoduche(coz samozrejme neni na skodu) a pak prisly promakanejsi specky, ale narusilo to vyvazenost. Ale zpet k tematu, nez teutona, radsi jsem si udelal guarda - vetsi dmg guard zbranemi, hp, skill, supr stity, ktere supluji kouzla. Oproti tomu je pal specka suchon s par statama a % navic. Nad tim by se to chtelo zamyslet, kdyz uz se tak promakavaji specky jako u wara a wampa, pripadne shaman, proc vice nevylepsit jednodusi specky jako pal, aby to nebylo jen par bodu statu a skillu s velkymi nevyhodami.
Priklad:
Teuton - povolit heal a flam spell, specialni stity, ktere zas nesbira guard, nastavit efekt pri parry ruznymi stity (pripadne sance na efekt pri kombinaci mace, kryss, longsword a podle stitu na sobe, kdyz to jde i u destra a helmy). Napadu je spousty, jen je skoda zustat u par bodu statu a skillu, kdz u jinejch specek je videt, jak se s tim da vyhrat
Priklad:
Teuton - povolit heal a flam spell, specialni stity, ktere zas nesbira guard, nastavit efekt pri parry ruznymi stity (pripadne sance na efekt pri kombinaci mace, kryss, longsword a podle stitu na sobe, kdyz to jde i u destra a helmy). Napadu je spousty, jen je skoda zustat u par bodu statu a skillu, kdz u jinejch specek je videt, jak se s tim da vyhrat
UrciteXan píše:...

- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Magic - s tou karmou souhlasim, třeba v ankhu 3 je to pro magickýho pala dost nepříjemný. Pak quest megaphomela ......... znemožnuje nasazení knightek.
Iska - mi přijde v pohodě co se týče skillu a nastavení, ale shadow a silver bych upravil. Jak už tu bylo řečeno nynější nastavení nemá využití v dungu, ale jen na solo harvestu .
Teuton - přidat In many a RA do spell booku, aby bylo možno hrát ho i v pvp. Mám s tím osobní zkušenost asi po měsíci běhaní teutona jsem zrušil specku a teď hraju se základním palem a ten se mi zatím osvěčil nejvíc. + by neškodilo kdyby každý štít dával jinou abku, např s frakčníma a heater štítama možnost kouzlit In many z hlavy .... ale nad tim by se někdo musel asi ještě zamyslet, bohužel ted nemám čas píšu v rychlosti z práce .....
Iska - mi přijde v pohodě co se týče skillu a nastavení, ale shadow a silver bych upravil. Jak už tu bylo řečeno nynější nastavení nemá využití v dungu, ale jen na solo harvestu .
Teuton - přidat In many a RA do spell booku, aby bylo možno hrát ho i v pvp. Mám s tím osobní zkušenost asi po měsíci běhaní teutona jsem zrušil specku a teď hraju se základním palem a ten se mi zatím osvěčil nejvíc. + by neškodilo kdyby každý štít dával jinou abku, např s frakčníma a heater štítama možnost kouzlit In many z hlavy .... ale nad tim by se někdo musel asi ještě zamyslet, bohužel ted nemám čas píšu v rychlosti z práce .....
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Chtěl jsem psát, že to je snad samozřejmost, že hráči chtějí vždy víc a pak jsem se koukl do novinek a napíšu to hned za sebe: Víc toho nebude?:D In mani nebude? případně alespoň ten flam při parry hitu od hráče?;)Acarus píše:UrciteXan píše:...... premyslim. Neco sem vymyslel a zrealizoval, ale asi budete chtit vic.
Jinak děkuji za šipku u guarda
Tak jsem zkoušel teutona celej proces s knightkama, stit samozrejme nepadl - 3x maul:p.
Ale za ty dungy + par harveni jsem si nevsiml, ze by me to nahodilo reaktiv a bless, tak v pulku casu jsem si to hazel sam. Tak nevim jestli je to poznat kdyz to ma hodit, ale nehodi protoze uz mam.
Hazi to nejakou hlasku popr efekt pri nahozeni nebo i vynechani?
Jinak potom durabka stitu o 2 bodiky.
Ale za ty dungy + par harveni jsem si nevsiml, ze by me to nahodilo reaktiv a bless, tak v pulku casu jsem si to hazel sam. Tak nevim jestli je to poznat kdyz to ma hodit, ale nehodi protoze uz mam.
Hazi to nejakou hlasku popr efekt pri nahozeni nebo i vynechani?
Jinak potom durabka stitu o 2 bodiky.
uz ses zamyslel ?Nagash píše:Magic - s tou karmou souhlasim, třeba v ankhu 3 je to pro magickýho pala dost nepříjemný. Pak quest megaphomela ......... znemožnuje nasazení knightek.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Teuton
frakcni + heater - in many z hlavy, + 20 parring
knight - + 15 str j ok, ale pridal bych jeste nejakej bonus do bojovek, sehnat ten stit neni zadna sranda ....
kite drevo, kite zelezo - + 15 do bojovek
mystik - pri pouziti kouzla ress instant ress jako u clera vstavat a cvicit
bucler - silnejsi in many treba za 20 hp
magic wood stity - silnejsi bles
pala spec zbrane z ice wika +20 zbrane
magickej pal - mystik + topko pri pouziti ress kouzla efekt vstavat a cvicit
knight - + 15 str j ok, ale pridal bych jeste nejakej bonus do bojovek, sehnat ten stit neni zadna sranda ....
Je to hezký, ale zas bych trochu brzdil, to už by se fakt muselo sáhnout i na ostatní specky:)
pro teutona to vsecko ? i me na rychlo mrk v praci to prijde jako docela bullshit.Nagash píše:Teuton
ale mozna az na to kouknu doma dyl zmenim nazor.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Tak nemusis davat vsechno, muzes vybrat treba jen dve veci. Nebo taky nic.
Ale jak rikam ted mi prijde Teuton fakt o hodne slqbsi nez ty dve dalsi speky pro pala.
Za zamysleni by urcite stali ty spec zbrane z ice wiku, podle me by je nemusel vyuzivat jen iskariot, je jasny z je bude mit vzdy nejsilnejsi, ale proc je trochu nezlepsit i pro ostatni paladiny
Ale jak rikam ted mi prijde Teuton fakt o hodne slqbsi nez ty dve dalsi speky pro pala.
Za zamysleni by urcite stali ty spec zbrane z ice wiku, podle me by je nemusel vyuzivat jen iskariot, je jasny z je bude mit vzdy nejsilnejsi, ale proc je trochu nezlepsit i pro ostatni paladiny
no neco vybrat by asi i slo. ale dat vse to eek.Nagash píše:Tak nemusis davat vsechno, muzes vybrat treba jen dve veci. Nebo taky nic.
knight stit - okNagash píše:Teuton
kite drevo - viac bojoviek by som paladinovi uz rozhodne nedaval...
buckler - rozhodne nie.. s tymto by mal silneshi heal/s nez kler s IVM... urco neposilovat uz i tak dost silne in mani
Myslim ze by tu bolo miesto len pre 1 vec podla mojho nazoru -
- tak ako musi nosit veci guard/destro - tak bude musiet nosit paladin invul heater a s nim by dostal in mani a reaktiv z hlavy...
takto si bude pal musiet drzat aj do pvp drahy stit a k tomu prislusnu famu nan... pripadne este nejaku abilitu pre magicwood / mystik
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
Já nevím co řešíte , podle mě by bylo nejlepší mu povolit z hlavy kouzlo Heal a Reactive Armor. Popřípadě mu dát nákou abillitku do štítu. I s těma změnama pro mě Teuton není přijatelnej.
Paladina vždy dělalo paladinem kouzlo Heal a Buffy. STR oželím mám pomalejší Bless , ale čekat až mě něco trefí a nebo to nosit ve svitkách je hnus.
Teuton i po relativně zajimavém posílení je nejhorší odnoš paladina.
Paladina vždy dělalo paladinem kouzlo Heal a Buffy. STR oželím mám pomalejší Bless , ale čekat až mě něco trefí a nebo to nosit ve svitkách je hnus.
Teuton i po relativně zajimavém posílení je nejhorší odnoš paladina.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Bud heal z hlavy, nebo aspon u teutona heal svitky s 0 vahou.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
proto ma nehohazne velkou DEX takze velka vaha u nej nevadi , nez tu staminu projde tak napohodu, jen ste liny ty svitky tahat nic vic