Phoenix

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Povolit?

Ano
132
43%
Ne
102
33%
Ano jen se stejnymi podminkami pro vsechny + kontrola na spravnost souboru(verdata etc.)
76
25%

Celkem hlasů: 310

Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Phoenix

Příspěvek od Atalia »

Retromancer píše:Otázka je myslím trochu jiná - bude další revize summonů (respektive degenerace summonů) kvůli phoenixu? Nepadání záložek a žádné CC jsou jedna věc, ovládání všech sumonů funkční alternativou příkazu "all kill" je věc druhá. Nic se vlastně nezměnilo a přesto velká skupina hráčů výrazně posílila. Proto je myslím dotaz, zda se to bude nějak řešit, celkem zásadní.
Toto by znevýhodnilo hráče, kterým nikdo nechce dát skript na ovládání sumů do phoenixe či sami phoenixe používat nechtějí.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Atalia píše:
Retromancer píše:Otázka je myslím trochu jiná - bude další revize summonů (respektive degenerace summonů) kvůli phoenixu? Nepadání záložek a žádné CC jsou jedna věc, ovládání všech sumonů funkční alternativou příkazu "all kill" je věc druhá. Nic se vlastně nezměnilo a přesto velká skupina hráčů výrazně posílila. Proto je myslím dotaz, zda se to bude nějak řešit, celkem zásadní.
Toto by znevýhodnilo hráče, kterým nikdo nechce dát skript na ovládání sumů do phoenixe či sami phoenixe používat nechtějí.
ja som jedine a zasadne za 100% poslusnost summov... cokolvek ine sposobuje nehorazny spam maga a takisto nemoze moc dobre robit cokolvek ine, ked fuurt musi spamovat... Ked sa mame hrou bavit, preco je nutnost stale dokola mackat all kill? To ze summ udrzi target par sekund neni vtipne podla mna :roll:
Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martini »

Lucky píše:
Martini píše:tak nechcete vratit starej prikaz All friends, kdyz uz je tu takova vychytavka jako Phoenix?
Copak nemas voditko ?
to opravdu nemam no, jelikoz se mi nelibi a je takovy divny... :p
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Martini píše:
Lucky píše:
Martini píše:tak nechcete vratit starej prikaz All friends, kdyz uz je tu takova vychytavka jako Phoenix?
Copak nemas voditko ?
hlavne je cez pol baglu a farbu ma ako farbiace lizatko :?
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Atalia píše:Toto by znevýhodnilo hráče, kterým nikdo nechce dát skript na ovládání sumů do phoenixe či sami phoenixe používat nechtějí.
Prejmenovani a nasledne ovladani jednim tlacitkem(macknes pise sklbcak kill, macknes pise skilbcakovec kill...atd...pokud mas vykouzlene a prejmenovane sumony tech jmen) je primo v mikee phoenix, takze ten "script" muzes mit take.....je to samozrejme velky skok pro hrace, kteri toho moc neumi jako ja

All kill ktery by fungoval na vsechny tve sumony to, ale neni, musis spamovat a spamovat a spamovat
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Martini píše:
Lucky píše:
Copak nemas voditko ?
Jestli myslite spratelit sve sumony mezi sebou, tak me bylo receno, ze je to bugovani
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Pheme píše: Jestli myslite spratelit sve sumony mezi sebou, tak me bylo receno, ze je to bugovani
To jsou veci na ty peci... a naky podrobnejsi info?
Jakoze bez frendovani lichu bych si treba LALa hodne tezko daval...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Lucky píše:
Pheme píše: Jestli myslite spratelit sve sumony mezi sebou, tak me bylo receno, ze je to bugovani
To jsou veci na ty peci... a naky podrobnejsi info?
Jakoze bez frendovani lichu bych si treba LALa hodne tezko daval...
No ved o to ide, aby si si ho nedaval na solo :( ale tak, ked uz si sa priznal bez boja, tak budes zmazany rychlo a bezbolestne :unibrow:
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Severka píše: No ved o to ide, aby si si ho nedaval na solo :( ale tak, ked uz si sa priznal bez boja, tak budes zmazany rychlo a bezbolestne :unibrow:

Kód: Vybrat vše

House	2bc14c	-	Zneužívání ducha ke špehování, obcházení nastavení serveru nebo podílení se na činnostech s tímto souvisejících. Blokace a nasledne smazani techto uctu:mecenas kari luckyfly clerda3 Kovar3 chroust1
To uz je zde obsazeno neboj se ;p

Jinak nak sem se nikde nedozvedel ze by to bylo bugovani jakoze oficialne. Takze to bude nejspis featurka ala fenix.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Atalia píše:
Co sem si to jen tak narychlo prosel tak ten script je v zakladnim baliku phoenixe na amonthia wiki. Tak reknime si narovinu Phoenix tady uz nejakou dobu je a lahsie ovladanie summov neni zadna novinka... phoenix dal nejake vyhody ale pvm se stezovalo na jinych mistech, kdyby to byl takovej problem, ze si toho krakena da pri harvu za polovicni cas, verim, ze s tym gmka neco udelaji. Mne se treba zda, ze spideri byli upravovani bez toho aby se to nekde oznamilo.. to jak ted drzeji target na hrace kdyz kolem nich beha tucet summonu mi prijde docela stezeni pvm, mozna sem si to predtym nevsiml ale ted mi davaji vic zabrat:p
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Castian píše:Mne se treba zda, ze spideri byli upravovani bez toho aby se to nekde oznamilo.. to jak ted drzeji target na hrace kdyz kolem nich beha tucet summonu mi prijde docela stezeni pvm, mozna sem si to predtym nevsiml ale ted mi davaji vic zabrat:p
To sa mi tiez zda :) ale tak, stat za maga s 10 ar a okolo mna nahana lsn warriora a mna si nevsima je celkom sranda 8)
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Severka píše:
Castian píše:Mne se treba zda, ze spideri byli upravovani bez toho aby se to nekde oznamilo.. to jak ted drzeji target na hrace kdyz kolem nich beha tucet summonu mi prijde docela stezeni pvm, mozna sem si to predtym nevsiml ale ted mi davaji vic zabrat:p
To sa mi tiez zda :) ale tak, stat za maga s 10 ar a okolo mna nahana lsn warriora a mna si nevsima je celkom sranda 8)
ked k tomu spiderovi nejdes tak urcite bude drzat target na wara to je normal
Mate radi ptacky?
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Když už teda máme další schválený program, nechceme do "Hráči sobě" hodit nový topic pro Phoenix stejně jako ho má Yoko?
Bez podpisu
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Hlavně v tejhle hromadě imhotopiku se každá kloudná věc ztratí, takže bych to nějak rozpáral a udělal z toho důležité třeba.. třeba ten program nějak popsat (odkazy maj na wikinu maj smysl asi jako tlačítko search) a udělat teda nějakou funkční a hratelnou verzi [epic rejp], ne, že jen Mikee smaže svý uba skripty, plaginy a nastavení a postne to do éteru :p [/epic rejp] (nebylo myšleno jako urážka)
E: Jo, vim, že se na tom pracuje..
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

ty ve, jeste nadavejte mikeemu, ze nedava svoje pluginy a scripty volne... az to tak budou delat vsichni, proc ne... co sem tak slysel tak hodne lidi ma ty feny jeste daleko vic upraveny... a vubec ja byt mikeem tak to spoplatnim zadne OS a mate po prdeli :p Nebo bych stim hral sam a vsem bych se smal.. Takze mikeemu by kazdej TOP fena hrac mel koupit flasku a ne si stezovat ze svoje scirpty nedava verejne...
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Big Bud píše:ty ve, jeste nadavejte mikeemu, ze nedava svoje pluginy a scripty volne... az to tak budou delat vsichni, proc ne... co sem tak slysel tak hodne lidi ma ty feny jeste daleko vic upraveny... a vubec ja byt mikeem tak to spoplatnim zadne OS a mate po prdeli :p Nebo bych stim hral sam a vsem bych se smal.. Takze mikeemu by kazdej TOP fena hrac mel koupit flasku a ne si stezovat ze svoje scirpty nedava verejne...
jj mike totiz hral prvni na fene :(
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Tak kdo znate mikee tak vite, ze phoenix napsal uz davno, kdyz jeste hral
Za druhe, to, ze se k hrani na chvili vratil a diky tomu se phoenix dostal i k vam/nam normalnim hracum a ne jen k programatorum kteri si ho stahli z netu, kde je volne ke stazeni a ze diky jeho usili je mezi povolenejma, tak za to by ste meli spis dekovat
A jako posledni vec, kdo mikee znate tak vite, ze neni milovnikem scriptu, vetsinu, co od nej uvidite jsou ty ktere na nem nekdo vybrecel at je napise
Neschovava pred vama zadne super samodungchodici scripty, jednak proto, ze je nema a nepotrebuje

Takze jestli chcete super scripty, aby ste se necitili ukrivdene, nerikejte o ne mikee, ktery stejne nema na hrani a psani scriptu cas, ale co sem tak cetl na foru lidem jako.....tombstone, lucky, carda, krysa...a lidem kteri je od nich maji
Ja jsem treba pozadal jedoho, co je od nich ma...walace, tady na foru, ale nezda se, ze by mel chut je zverejnit
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

King píše:
Big Bud píše:ty ve, jeste nadavejte mikeemu, ze nedava svoje pluginy a scripty volne... az to tak budou delat vsichni, proc ne... co sem tak slysel tak hodne lidi ma ty feny jeste daleko vic upraveny... a vubec ja byt mikeem tak to spoplatnim zadne OS a mate po prdeli :p Nebo bych stim hral sam a vsem bych se smal.. Takze mikeemu by kazdej TOP fena hrac mel koupit flasku a ne si stezovat ze svoje scirpty nedava verejne...
jj mike totiz hral prvni na fene :(
on hu mikee hlavne vymyslel ze :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

fakt ? no to sou mi novinky
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Pheme píše: Neschovava pred vama zadne super samodungchodici scripty, jednak proto, ze je nema a nepotrebuje.
No já jsem slyšel něco jinýho. :)
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Odpovědět