Phoenix

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Povolit?

Ano
132
43%
Ne
102
33%
Ano jen se stejnymi podminkami pro vsechny + kontrola na spravnost souboru(verdata etc.)
76
25%

Celkem hlasů: 310

Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Phoenix

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Morlith píše: ked som videl ako si jeden nekro vyownil fenu za chvilu s 10 skeletonmi
Píšeš že to umíš taky, tak na co si teda stěžuješ? Tady je prostě jedna vlna lidí kteří od začátku byli proti, a když neuspěli, tak se snaží za každou cenu aspoň uškodit těm, kteří v tom "jeli" na svoje triko. Já bych s tebou i souhlasil, ale musíš si uvědomit že drtivá většina lidí co používá fenu má jen hotkeys bez skriptů. Ty skripty má skupinka vlezdoprdelků kolem empa a pár šťastlivců co umí skriptit.

Prostě se na to zkus podívat i očima těch lidí, kteří na tenhle program přešli za cenu ztrát svých vychytaných skriptů co měli na yoku, ale zase za to dostali stabilního klienta.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

jo a kde najdu lama skripty na yoko? ty ti taky nikdo neposle , protoze je ma par lidi
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Pan tato z prdele nebeskej
citujem sam seba: "ked som videl ako si jeden nekro vyownil fenu za chvilu s 10 skeletonmi... (no rucne ovladat 10 skeletov to holt nedamm, nemyslim ze by som dal vobec 5)"
Ne neumim to to za 1. za druhe, nesnazim sa uskodit, bol som proti, ano. Je to povolene, prosim, vychytavky sa mi nepacia, ale uz davno nezeriem ultimu tak aby som sa s tym snazil nieco robit, hrajem to pre svoju zabavu a tak ako sa mi paci bodka.
Rozhodne nechcem nikomu uskodit, ale fena je holt zvyhodnenie pre prskov a klera, to ti povie kazdy kto trosku vidi co ten program dokaze (a kazdy kto si pozrie par screenov), myslim ze to vedia aj GeeMka a za posledne dni sa nepovedalo nci nove co by sa nepovedalo za posledne mesiace, toz si nemyslim ze by sa "zrazu" malo nieco udiat...
ps.: nepaci sa mi ze ludia hraju na nizkych stenach, a ze bez TS si nevedia ani prdnut, a kopec dalsich veci, kebyze chcem uskodit ostatnym hracom tak tu mas odo mna minimalne 3 topiky z brekotom ;)
pps.: a nepacia sa mi ani vychytane skripty na yoku :p (jojo bishopka je vychytana ja viem :( )
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Morlith píše:Pan tato z prdele nebeskej
citujem sam seba: "ked som videl ako si jeden nekro vyownil fenu za chvilu s 10 skeletonmi... (no rucne ovladat 10 skeletov to holt nedamm, nemyslim ze by som dal vobec 5)"
Tak to si dal zrovna fakt mocny priklad :p Neviem ci som ja taky Intergalakticky super hero alebo si ty len trosku pomalsi,ale ja som fakt nemal problem ovladat 7 sumou len s internymi makrami... :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Johny Matovic píše: Neviem ci som ja taky Intergalakticky super hero alebo si ty len trosku pomalsi,ale ja som fakt nemal problem ovladat 7 sumou len s internymi makrami... :p
Myslis cler sumony?
Jestli, ne tak jak vypada takove interni makro na ovladani 7 sumonu?
Nebo jsi nastavil 7 klaves? Fakt?

K veci, mozna jste si nahore vsimli hlasovani, jedna z moznosti je:
Ano jen se stejnymi podminkami pro vsechny + kontrola na spravnost souboru(verdata etc.)

A lide, jestli vam je zatezko poslat mikeemu(zverejnit http://www.amonthia.com/wiki/index.php/Phoenix ) par obycejnych scriptu (ne ty "pustim a projde sam dung") tak, co uz s vama
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Ne neumim to to za 1. za druhe, nesnazim sa uskodit, bol som proti, ano. Je to povolene, prosim, vychytavky sa mi nepacia, ale uz davno nezeriem ultimu tak aby som sa s tym snazil nieco robit, hrajem to pre svoju zabavu a tak ako sa mi paci bodka.
Rozhodne nechcem nikomu uskodit, ale fena je holt zvyhodnenie pre prskov a klera, to ti povie kazdy kto trosku vidi co ten program dokaze (a kazdy kto si pozrie par screenov), myslim ze to vedia aj GeeMka a za posledne dni sa nepovedalo nci nove co by sa nepovedalo za posledne mesiace, toz si nemyslim ze by sa "zrazu" malo nieco udiat...
ps.: nepaci sa mi ze ludia hraju na nizkych stenach, a ze bez TS si nevedia ani prdnut, a kopec dalsich veci, kebyze chcem uskodit ostatnym hracom tak tu mas odo mna minimalne 3 topiky z brekotom ;)
pps.: a nepacia sa mi ani vychytane skripty na yoku :p (jojo bishopka je vychytana ja viem :( )
pises ze se chces u ultimy pobavit me a urcite vic lidi nebavi vytahovat zalozky kdyz tebe jo tak si je vytahuj me nebavi 10 minut sumit na dark talona jesli tebe jo delej to dal a vysoke steny ? tak je mej vsak to vidis jen ty tak se u toho bav .. preju ti prijemnou hru
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Pheme píše:Myslis cler sumony?
Jestli, ne tak jak vypada takove interni makro na ovladani 7 sumonu?
Nebo jsi nastavil 7 klaves? Fakt?
Nie myslim magove hadicky napr.(popr kombinacia hadiciek s earthami) sedem+ klaves
To makro vyzera asi tak ze si z giant vipera pomaly odstranujes posledne pismenka :p chce to rychle ruky tj all
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Carl Casius Clai
Inkless
Inkless

Příspěvek od Carl Casius Clai »

Ano je to tak , ja mel! na necrovy klaves 11 pro ovladani summonu.
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

King píše:
pises ze se chces u ultimy pobavit me a urcite vic lidi nebavi vytahovat zalozky kdyz tebe jo tak si je vytahuj me nebavi 10 minut sumit na dark talona jesli tebe jo delej to dal a vysoke steny ? tak je mej vsak to vidis jen ty tak se u toho bav .. preju ti prijemnou hru
jo dik moc cenim si to, aj ked to bolo btw neskutocne zbytocny post od teba ked si zrekapituloval to co sa napisalo ale tak chapem :) a este raz dik, tez ti prajem peknu hru )
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Morlith: Jo kurňa! Jako když tě prostě baví chodit Desp 6 hodin, si ho 6 hodin jako choď, ale tak sakra slušnej člověk si pro poklad dojde po stolech. No jestli tě navíc baví nehidnout, když do tebe jde dmg, tak si nehiduj jako tvoje věc, normální člověk si bugne bandou stance. No jestli tebe kámo baví nevědět kde je jaká výprava pro pojetí, to je jako taky jen tvůj boj - člověk, co se chce u ultimy pobavit, tak si rozhodně čekuje idčka targetem, protože nikdo soudnej se přece nebude zdržovat obíháním.

Soudruhu, tak jsi tady ty pro tu hru, nebo ta hra pro tebe - když si pustíš singl, tak ho přeci taky nebude dohrávat bez trainerů a cheatů. Protože brácho, kdo by se mohl bavit u chcípání na "Nightmare!", když si můžeš navolit "I'm too young to die" a rozjet nějaký IDDQD a seš prostě doma!

Tak se bratře sakra přizpůsob a začni se konečně u tý hry bavit.
Nexios
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Hunter píše:Bla bla bla ja sem mistr sveta a vim vsechno

psal sem tady neco o nejakych trainerech ? nebo naopak cheatach ? dochazeni po stolech ? a vis Huntre namlouvej si co chces ale taky rad neumiras... u onlinovky bodejt ze si nastavis u singlovky Nejtezsi obtiznost ale tvoje tlacitko quick save musi byt pekne ojete...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Otázka je myslím trochu jiná - bude další revize summonů (respektive degenerace summonů) kvůli phoenixu? Nepadání záložek a žádné CC jsou jedna věc, ovládání všech sumonů funkční alternativou příkazu "all kill" je věc druhá. Nic se vlastně nezměnilo a přesto velká skupina hráčů výrazně posílila. Proto je myslím dotaz, zda se to bude nějak řešit, celkem zásadní.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Retromancer píše:Otázka je myslím trochu jiná - bude další revize summonů (respektive degenerace summonů) kvůli phoenixu? Nepadání záložek a žádné CC jsou jedna věc, ovládání všech sumonů funkční alternativou příkazu "all kill" je věc druhá. Nic se vlastně nezměnilo a přesto velká skupina hráčů výrazně posílila. Proto je myslím dotaz, zda se to bude nějak řešit, celkem zásadní.
zadna bejt nemusi, staci zprovoznit 'all kill' aby fungoval jak ma, protoze nic jinyho ten skript neopravuje

navic pokud vim furt funguje ten trik ze se summuje primo na jeden target a summoni do nej furt dou dokud nezacastite neco na jinej target

... Vision vs Speech test ...
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Wizzy píše:navic pokud vim furt funguje ten trik ze se summuje primo na jeden target a summoni do nej furt dou dokud nezacastite neco na jinej target
Z tohohle to snad už Morlithe pochopíš lépe, o čem byla řeč.
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Prafotr Morava píše:já nikdy nechtěl přecházet z yoka na fenu, ale ty cc mě poslední dobou tak štvou, že to bude asi jedinný důvod.
Já nikdy nechtěl přecházet z assista na yoko, ale když je ten phenix povolenej, tak ho asi zkusim. :)
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Corax píše:Já nikdy nechtěl přecházet z assista na yoko, ale když je ten phenix povolenej, tak ho asi zkusim. :)
On byl povolenej i když byl zakázanej v pravidlech. Takový věci se tady neřešej. To si nemusel čekat.
Nexios
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Wizzy píše:navic pokud vim furt funguje ten trik ze se summuje primo na jeden target a summoni do nej furt dou dokud nezacastite neco na jinej target
Tohle bych rek ze tak uplne neni pravda ptze pri nulove dmg se sum splasi, tzn pokud si tema sumama nemyslel jen earthy ale treba i hadice tak to tak imho neni (pokud se teda za tech par mesicu neco nezmenilo).
Svatý bojovník bez víry
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

j tak pouzijes prikaz kill na nejblizsiho summa a jde do nej opet
Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martini »

tak nechcete vratit starej prikaz All friends, kdyz uz je tu takova vychytavka jako Phoenix?
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Martini píše:tak nechcete vratit starej prikaz All friends, kdyz uz je tu takova vychytavka jako Phoenix?
Copak nemas voditko ?
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Odpovědět