Paladin
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paladin
zdar docela by mě zajimala u paladina teda přednostně u iškariota jedna drobna věc a to jestli by se dalo nějak nastavit teda když už ma iškariot omezení že nemuže sw a fenc zbraně protože ma za ně debuf jestli když se za iškariota jdou knightky dalo nějak upravit že by jako iškariot dostaval jen to co on využije protože logicky vzato jako iškariotovy mi bude k ničemu že mam zbraně na sw a fenc když na ně mam debuf, ne že bych chtěl nějak nadavat nebo něco ale jen by mě zajimalo ohledně těch knightek jestli to neni škoda když pak člověk co je de za iškariota vytahne spearu a bardu ktery sou mu uplně k ničemu, nebo jestli se daji někde vyměnit za mace zbraně nevim
Když se koukneš zpět už se to tu řešilo, jsem Teuton a štve mě že dostávám obouručky. Navrhoval jsem již vyměnu za nějáký poplatek a bylo mi odpovězeno že by to možná šlo.... ale pak se to zřejmě smetlo ze stolu... máš pravdu bylo by fajn moci si bud vyměnit zbraně které nevyužiješ nebo dostávat jen to co využiješ... tedy u Iška maul, mace a štít a u Teutona jednoručky a štít... třeba se nad námi slitují.Sir Arthorius píše:zdar docela by mě zajimala u paladina teda přednostně u iškariota jedna drobna věc a to jestli by se dalo nějak nastavit teda když už ma iškariot omezení že nemuže sw a fenc zbraně protože ma za ně debuf jestli když se za iškariota jdou knightky dalo nějak upravit že by jako iškariot dostaval jen to co on využije protože logicky vzato jako iškariotovy mi bude k ničemu že mam zbraně na sw a fenc když na ně mam debuf, ne že bych chtěl nějak nadavat nebo něco ale jen by mě zajimalo ohledně těch knightek jestli to neni škoda když pak člověk co je de za iškariota vytahne spearu a bardu ktery sou mu uplně k ničemu, nebo jestli se daji někde vyměnit za mace zbraně nevim
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
brečet tady nebudu ale jako je to škoda protože zbytečně takovyhle využitelny itemy a kord pokud sou linknutý na char smrdí v bedně
Nezda se vam ze od te doby co jsou specky na Wary,je Paladin totalni misser?
ani ne
Paladin oproti warovi by měl být misser .)
Aj, zase se začně někde brečet:) war by měl být v boji vždy schopnější, pal ve specce dohnal základního wara, ale měl by být opět celkem pozadu za speckou wara, stav podle mě ok, war by měl mít největší boj. skilly
Dobry den nevím zda se to někde už řešilo ale šlo by udělat aby magickemu paladinovi při opravování statů po save (str po save 100) shodilo do batohu i naušnice?
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nemohl by si teuton natrenit skill poisoning, kdyz uz jako jedinej pal muze pouzivat poison zbrane?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Měl bych dotaz na GM
Nešlo by magickému dát bonus do skillu i z těch jediných 3šutrovek? IJS forka, IJS speara a Garou Axe?

Zbraně z kamenů skill přidávat nebudou.
Stejně to bude pravděpodobně bez přemýšlení opět zavrhnuto ale těch pár minut nic nestojí.
Chtěl jsem navrhnout když je Magickej Paladin "magickej" tak by mu mohly přidávat skill nejen knightky ale taky Magic Wood Guny/Shieldy a třeba jen 5-7%
Tak a můžete to opět bez přemýšlení zavrhnout jak je vaším zvykem
Chtěl jsem navrhnout když je Magickej Paladin "magickej" tak by mu mohly přidávat skill nejen knightky ale taky Magic Wood Guny/Shieldy a třeba jen 5-7%
Tak a můžete to opět bez přemýšlení zavrhnout jak je vaším zvykem

Myslim, ze keby pridali bojovky na MW zbrane tak by sa to nevyrovnalo DMG aky ma magicky paladin s knightkami momentalne takze az tak nevidim zmysel v pouzivani tychto zbrani. Jedine, ze maju nejake skryte vyuzitie na ktore som doteraz neprisiel.
Mě napadá jen, že by pk magic pal mel zbran s bonusem do skillu, ale coz je samo o sobe kravina:-)
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
U magic paladina je nejvetsi slabost v tom ze knightky nedavaji efekt a extra dmg do mobu s human body (model 190 & 191), diky pridanym skillum a tim padem mensi missovosti se to porad ale oplati vic jak +9tky. Jeste otazka jestli by nezaslouzil pridat nejake kouzlo, s lepsim ekvipem se clovek dostane na 85 magery a je sice hezke ze si clovek haze boosty silne tak nak jako klerik ale paladin co se rozhodl venovat magii by se novemu kousku naucit klidne mohl a to treba jedno z nasledujicich:
-energy wortex: nejde kouzlit ze svitku tim padem vycarovat to by nebylo uplne jednoduche, ve vetsich dungach se stejne nepouzivaji ale mohl by si sve vyuziti najit kdyz by nebyl ve vyprave zadny summoner, treba na knightkach
-blade spirits: na nabijeni guardianu, jako jediny sum nebere sloty ale to uz ma vampir takze to spis ne
-dispel field: je mozny uz stejne pomoci lava bomby ale to je takove "barbarske" reseni, pravy ritir by si to mohl efektivne hodit kouzlem
-harm: do dungu na priserky ke kterym se nejde dostat a uzitecne do pvp (do pvp by se neco hodilo ostatni maji +do skillu/statu, magic s knightkama toho moc neudela)
-ijs/para/ivm: uz moc velky luxus
Pri vyberu specializace jsem uvazoval i nad Teutonem, u toho mi prijde jako nejvetsi handicap to ze kdyz by chodil s Myth scimem (pro paladiny skvela zban) tak si neda bandu ani in mani, asi by me nevadilo mit bonus typu ze pri nasazenem myth scimu mu rana do stitu da in mani (tim by se mohl lecit o lehci moby)
-energy wortex: nejde kouzlit ze svitku tim padem vycarovat to by nebylo uplne jednoduche, ve vetsich dungach se stejne nepouzivaji ale mohl by si sve vyuziti najit kdyz by nebyl ve vyprave zadny summoner, treba na knightkach
-blade spirits: na nabijeni guardianu, jako jediny sum nebere sloty ale to uz ma vampir takze to spis ne
-dispel field: je mozny uz stejne pomoci lava bomby ale to je takove "barbarske" reseni, pravy ritir by si to mohl efektivne hodit kouzlem
-harm: do dungu na priserky ke kterym se nejde dostat a uzitecne do pvp (do pvp by se neco hodilo ostatni maji +do skillu/statu, magic s knightkama toho moc neudela)
-ijs/para/ivm: uz moc velky luxus
Pri vyberu specializace jsem uvazoval i nad Teutonem, u toho mi prijde jako nejvetsi handicap to ze kdyz by chodil s Myth scimem (pro paladiny skvela zban) tak si neda bandu ani in mani, asi by me nevadilo mit bonus typu ze pri nasazenem myth scimu mu rana do stitu da in mani (tim by se mohl lecit o lehci moby)
No jestli kouzla tak treba radsi IVMNait Magusanus píše: post...

Ale každopádně PK nemám, navrhoval jsem to protože rád používám MW zbraně a přijde mi škoda že když už jsou MAGIC WOOD = magické dřevo tak by nám aspoň těch 5% skillu dávat mohly. Ničemu to neublíží nebo snad jo?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
dispel a dispel field pre magickeho paladina mi pridu ako dobry napad...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Rozhodne by som teda paladinovi nedaval ivm svitok.. To by mu mohli dat rovno invul mod.
Pri posilnovani magica by som radsej asi riesil ako spominal Night nevyhodnu knightiek na human mobov (prestavit ich alebo zaviest este jednu extra zbran
)
A k magerke by som mu pridal nieco neskodne ako bolo uz spominane grav alebo vanko a ak by to bolo mozne s podmienkou topka nech to neni zadarmo :p
Pri posilnovani magica by som radsej asi riesil ako spominal Night nevyhodnu knightiek na human mobov (prestavit ich alebo zaviest este jednu extra zbran

A k magerke by som mu pridal nieco neskodne ako bolo uz spominane grav alebo vanko a ak by to bolo mozne s podmienkou topka nech to neni zadarmo :p
VAN bych jako problém neviděl, je to pomocné kouzlo a myslím si, že by ničím extra pala neznevýhodňovalo.
An Ort a An Grav - na sumy a mágovské zdi má bomby, na hráče a EF stěny - jedině do pvp a i tam si myslím, že by to nijak nevadilo, protože stejně nemůže žádnou kloudnou zbraň do pvp (kamenovky), takže ho to nijak extra neznevýhodní a pořád se do pvp i s tímhle asi nijak víc nevyplatí
Knechtka na humany - jak Iškariot nevedu (chodit quest aby mi padlo x zbraní, které použiji jen s -20 str a -40 dex, nemá smysl), takže neposoudím, jestli chybí, tak proč ji nedodělat.
Přidal bych mu buď výše uvedené spelly (VAN určitě/ AO, AG - nejsem si jist) a nebo zbraň, né obojí (taky jde o to, ejstli by knechtka na humany měla efekt na hráče)
IVM, Harm, Wortex apod... rozhodně ne - IVM je záležitost čistě klera, buchně bych nedával kouzlo na dálku, sumy určitě ne(blade spirity na nabíjení guardianů-pokud je řeč o war specce, tak myslím, že nějaké GM psalo, že pokud se to bude nabíjet přes sumy apod, tak se to zatrhne)
An Ort a An Grav - na sumy a mágovské zdi má bomby, na hráče a EF stěny - jedině do pvp a i tam si myslím, že by to nijak nevadilo, protože stejně nemůže žádnou kloudnou zbraň do pvp (kamenovky), takže ho to nijak extra neznevýhodní a pořád se do pvp i s tímhle asi nijak víc nevyplatí
Knechtka na humany - jak Iškariot nevedu (chodit quest aby mi padlo x zbraní, které použiji jen s -20 str a -40 dex, nemá smysl), takže neposoudím, jestli chybí, tak proč ji nedodělat.
Přidal bych mu buď výše uvedené spelly (VAN určitě/ AO, AG - nejsem si jist) a nebo zbraň, né obojí (taky jde o to, ejstli by knechtka na humany měla efekt na hráče)
IVM, Harm, Wortex apod... rozhodně ne - IVM je záležitost čistě klera, buchně bych nedával kouzlo na dálku, sumy určitě ne(blade spirity na nabíjení guardianů-pokud je řeč o war specce, tak myslím, že nějaké GM psalo, že pokud se to bude nabíjet přes sumy apod, tak se to zatrhne)
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
neni trosku prehnane aby svitek na ress u iskariota mel jen 1 nabiti ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.