Craftsman

Odpovědět
Neme
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Re: Craftsman

Příspěvek od Neme »

Atalia píše:Opravdu bandana nepřidává nic do skillu mining?
Nene, pouze hiduje.
The Vampire
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Craftsman specializace

chci se zeptat jestli by se nedalo zlehcit nabijeni Craft kladiva? Urcite chapete, ze sam Craft nikam jit mlatit nemuze. Kdyz jsme zabijeli balika, tak nez umrel strefil jsem se do nej jen jednou, samozrejme bez dobiti. A je jasne, ze nikdo nebude cekat na krafta, nez si dobije nejakou palici. (zkouseli jsme to a 20 nabiti asi za 30 minut s pomoci 3 lidi)

Dale ubirani nabiti z kladiva je random? Proc to obcas sebere 5 nabiti za jeden ingot a jindy zase jen jedno nabiti? Neni to chyba? Kazdopadne jestli predelani jednoho ingotu bude stat 5 nabiti, tak to asi nikdo nebude vyuzivat.

Fce double lootu je take random? Nebo jen chybne nastaveno?
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Hm to co padalo nepada tejden sekam zadnej oak ani ebon nechce to trochu prenastavit?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Mrs.Beanes píše:Craftsman specializace

chci se zeptat jestli by se nedalo zlehcit nabijeni Craft kladiva? Urcite chapete, ze sam Craft nikam jit mlatit nemuze. Kdyz jsme zabijeli balika, tak nez umrel strefil jsem se do nej jen jednou, samozrejme bez dobiti. A je jasne, ze nikdo nebude cekat na krafta, nez si dobije nejakou palici. (zkouseli jsme to a 20 nabiti asi za 30 minut s pomoci 3 lidi)
Ano sam si to tezko nabije. Ale nabit se da celkem lehce, kdyz je vas vic, uo neni single player hra a u krafta uz tuplem ne.
Mrs.Beanes píše: Dale ubirani nabiti z kladiva je random? Proc to obcas sebere 5 nabiti za jeden ingot a jindy zase jen jedno nabiti? Neni to chyba? Kazdopadne jestli predelani jednoho ingotu bude stat 5 nabiti, tak to asi nikdo nebude vyuzivat.
Ubirani nabiti je nasteveno spravne.
Mrs.Beanes píše: Fce double lootu je take random? Nebo jen chybne nastaveno?
Nerozumim otazce. Ale nascriptene je to tak jak to ma byt. Pokud je nekde psano ze loot probehne 2x tak to je jako kdyby clovek zvedla dva pytliky s danym lootem.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Acarus píše:

Ano sam si to tezko nabije. Ale nabit se da celkem lehce, kdyz je vas vic, uo neni single player hra a u krafta uz tuplem ne.
Mno, paladin se s tim asi docela vyřádí. Teď ještě vědět, kolik ada ingů a dalších věcí potřebuju na náhradní kladivo :-)
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Papez píše:
Acarus píše:

Mno, paladin se s tim asi docela vyřádí. Teď ještě vědět, kolik ada ingů a dalších věcí potřebuju na náhradní kladivo :-)
Co vim, tak paladin to kladivo neunese, nebo se pletu ?
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Acarus píše:Ano sam si to tezko nabije. Ale nabit se da celkem lehce, kdyz je vas vic, uo neni single player hra a u krafta uz tuplem ne.

Zkouseli jsme crafta vzit do dungu a opravdu je nabijeni nastaveno celkem dostatecne.
Acarus píše:Ubirani nabiti je nasteveno spravne.

Mel jsem na mysli, ze pri rozbijeni stejneho mnozstvi stejneho druhu kovoveho ingotu kladivo spotrebovava ruzne mnozstvi nabiti (zatim jsem tuto nianci zpozoroval pri rozdilnych poctech nabiti kladiva/ zhruba mene jak 10 a vice jak 10 nabiti).
Acarus píše:Nerozumim otazce. Ale nascriptene je to tak jak to ma byt. Pokud je nekde psano ze loot probehne 2x tak to je jako kdyby clovek zvedla dva pytliky s danym lootem.
Na tuto odpoved jsem se chtel zeptat, kdyz jsem zjistil, ze jedno rozbiti myth ingotu stoji 5 nabiti kladiva. Pri jednom pokusu s myth prachem se ocarovani loot pytliku podarilo a jindy nikoliv. Sehnat 5 nabiti zabere pomerne hodne casu a tudiz mi nastaveni prislo dost nevyvazene. (Nevyvazenym nastavanim chapu takove, ktere se pro hrace nevyplati vyuzivat / viz. kovove roby, kde se bezuspesne navrhovali ruzne zmeny)
Takze odpoved se naskyta uplne sama, a to: "Vypozoruj si sam.".

Konec hlaseni, Lukas
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

No podle meho pozorovani mne prislo, ze na predelani Blacku jsou potreba 2 nabiti, na predelani mytherilu 3 nabiti (a je jedno, jestli predelavam 1 ingot nebo hromadku 50). Blood zatim nevim, ten jsem predelal zatim vzdycky, ale asi bude potreba 1 nabiti.
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Hajek II. píše:No podle ....... potreba 1 nabiti.
Ja s tvym popisem nesouhlasim..

EDIT: nyni jsem to zkousel znova a musim rici, ze se to chova vice nez podivne.
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

No ja to zkousel v risi, kdyz mne 2x napsalo ze jsem to nabil, tak mi mytheril predelat nesel a kdyz to napsalo po 3. tak mne to uz slo:)
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Chtěl jsem se zeptat, mám nabité kladivo a NPC co mě dalo specku na loot mi říká, že kladivem lze kouzlit na kovy a dřevo a lze jeho moc vložit i do oblibené části oděvu. Ale nic z toho mě nešlo, zkoušel sem kladivem očarovat obyč logy, nový logy jako fir-tree, plum a lime a taky nešly. Pak sem zkoušel čarovat na ruzný hadry, magický, nemagický + zbroje z kovu + zbroje magický a furt kladivo píše Na toto nelze použít! Jen chci vědět jeslti to vůbec jde nebo to nemám už zkoušet dál...díky
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Bereg Sunrise píše:Chtěl jsem se zeptat, mám nabité kladivo a NPC co mě dalo specku na loot mi říká, že kladivem lze kouzlit na kovy a dřevo a lze jeho moc vložit i do oblibené části oděvu. Ale nic z toho mě nešlo, zkoušel sem kladivem očarovat obyč logy, nový logy jako fir-tree, plum a lime a taky nešly. Pak sem zkoušel čarovat na ruzný hadry, magický, nemagický + zbroje z kovu + zbroje magický a furt kladivo píše Na toto nelze použít! Jen chci vědět jeslti to vůbec jde nebo to nemám už zkoušet dál...díky
Zalezi ktereho mistra se ptas.... navic nikde se o robe nepise ze to musis delat kladivem, no ...
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Ptal jsem se toho Master Minera Drahul tusim se jmenuje. Ok :), dik, ale prislo me to logicky kladivem na logy kdyz rika ze moc kladiva jde predat na drevo...
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

23.09.2011 14:01:04 - Ocroc

- Material Deed (viz forum)

už funguje? Bude někdy možnost vytvořit tento deed nejen z banky, ale třeba i securky/bezpečný bedny/či obyč bedny? Sekám dřevo mimo gz a nosím do baračku, ne do banky. Takže teď když bych chtěl logy přesunout do jiného baráčku, musel bych vše nanosit do banky.... a to už to můžu normálně přenosit kam potřebuju ....
Legie (navzdy!!)
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Vyrobit již lze.
Material Deed má sloužit k transparentnějšímu obchodování, né k přenášení materiálu mezi baráky. Proto bylo zvoleno nabírání materiálu z banky a jen pro tyto základní suroviny, které ve většině (logy/iron) prodávájí začínající hráči.
Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Připojím se pro možnost vzít materiál ze securky. Jinak fajn věc :P
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.

Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Ocroc píše:Vyrobit již lze.
Material Deed má sloužit k transparentnějšímu obchodování, né k přenášení materiálu mezi baráky. Proto bylo zvoleno nabírání materiálu z banky a jen pro tyto základní suroviny, které ve většině (logy/iron) prodávájí začínající hráči.
A co udelat deed pro pokrocilejsi hrace v cene materialu cca 10k gp co by umel deedovat i v securce(pokud to jde technicky)? Protoze takhle budu pokazdy psat GM page, aby mi za 10k prenoslo 25k logu do banky, kde si z nich pak udelam deed. To bude otravny jak pro vas, tak pro me :)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Kůli problémům s detekování BH, GM nebudou žádne předměty přenášet do banky hráčům. Poplatek 10k se vztahuje na snadné úkony, případně úpravy v rámci domečku které vyžadujete od GM. Přenesení itemu v rámci domků je pouze na dobré vůli daného GM.
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

A přenesení truhly z domku do domku ještě možné je ? za poplatek...
Marco Polo
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marco Polo »

Bereg Sunrise píše:A přenesení truhly z domku do domku ještě možné je ? za poplatek...
Tedka jsem se stehoval a jedno hodne Gm me bedny preneslo co kus to 1Ok
1:Kde jsi ?
2:Ležim..
1:Kde ?
2:Jdeš me ress?
1:Nasel jsem te...
1:Asi za ducha ne ?
Odpovědět