Paladin

Odpovědět
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Re: Paladin

Příspěvek od erunno »

Glacius píše:Pladina teda nemám, ale není nahodou soudě podle názvu "Snake sting" speciálka na hady ? Pokud s nim řežeš pavouky, tak je dost možný že to ma stejnej dmg jako plus 9 kryss :) Pokud se pletu tak se omlouvám....
Bohůžel kdyby to tak bylo bylo by to fajn. Ale pokud si dobře pamatuji tak se specialní zbraně při použití na něco jiného rozbijely a byla o tom hláška. A pak by byla další chyba v NPC které ti dava vybrat jestli chceš po dojití časti Q s povouky, zbraň na ně určenou jako jednoruču nebo obouručku.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

erunno píše:
Acarus píše:
erunno píše:Rád bych se zeptal povolaných osob jestli tady teda nějáká existuje!

Udělal jsem si s palem quest na specializovanou zbran "Sneak Sting" a co jsem zkoušel tak jsem zjistil že s dmg na tom uplně stejně jako obyč +9kryss. Jsem Teuton chapu že nemám mít stejně silně specialky jako Iskariot, ale tohle už je trochu moc ne? Člověk si udělá quest vrazí do toho prachy za Ice Vik a nakonec dostane dá se říct obyč +9??? akorát s jinou barvou a jmenem?! a to nepočítam ještě ten kryss +9 kterej jsem do toho dal.

Rád bych dostal odpověď od GM nebo toto radši všichni z GM teamu ignorují?
Je silnejsi jak obyc zbran, kterou jsi do toho vlozil. Navic jako pridana hodnota, je za ses chvili trebas i bavil.
Acare zkousel jsem +9kryss a tuto specialku asi 4hodiny na všechn ruznych pavoucich.... DMG a rychlost zbrane byla absolutne stejná jako s tou Devitko tak mi neřikej ze je to silnejsi.
V porovnani s tim co ma iskariot, se ti to muze zdat malo ucinne, ale vez, ze ta zbran ma o dost vyssi dmg nez puvodni +9 verze.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Acarus píše:V porovnani s tim co ma iskariot, se ti to muze zdat malo ucinne, ale vez, ze ta zbran ma o dost vyssi dmg nez puvodni +9 verze.
Acare to si jen nalháváš?! Sakra 4hodiny jsem s tím mlatil pavouky porovnaval jsem +9 kryss a specialku a bylo to naprosto stejný!!!!!
Acarus

Příspěvek od Acarus »

erunno píše:
Acarus píše:V porovnani s tim co ma iskariot, se ti to muze zdat malo ucinne, ale vez, ze ta zbran ma o dost vyssi dmg nez puvodni +9 verze.
Acare to si jen nalháváš?! Sakra 4hodiny jsem s tím mlatil pavouky porovnaval jsem +9 kryss a specialku a bylo to naprosto stejný!!!!!
Nic si nenalhavam, ja se narozdil od tebe muzu podivat do scriptu, kde ta dmg je nastavena ... klidne mi to muzes vyvracet svym testem, u kteryho nevidis hpcka danych potvor a tedy ani presny rozsah dmg, ale dmg na jeden uder je proste vetsi u ty specky nez u obyc kryssu. Muzes o tom vest spory, muzes o tom debatovat, ale to je asi tak vsechno co s tim muzes delat.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Acarus píše:
erunno píše:
Nic si nenalhavam, ja se narozdil od tebe muzu podivat do scriptu, kde ta dmg je nastavena ... klidne mi to muzes vyvracet svym testem, u kteryho nevidis hpcka danych potvor a tedy ani presny rozsah dmg, ale dmg na jeden uder je proste vetsi u ty specky nez u obyc kryssu. Muzes o tom vest spory, muzes o tom debatovat, ale to je asi tak vsechno co s tim muzes delat.
Jooooo scripty jako by vase scripty byli dokonaly! Ale to ze 4hodiny jsem to zkousel a porovnaval to je ti u prdele, ty mas pouze svoji pravdu. Vidis jen cripty a ne realitu.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

erunno píše:
Jooooo scripty jako by vase scripty byli dokonaly! Ale to ze 4hodiny jsem to zkousel a porovnaval to je ti u prdele, ty mas pouze svoji pravdu. Vidis jen cripty a ne realitu.
Vem si radsi pilulku.

Edit: Ti jen osvetluju, kde pro sve tvrzeni beru nejake argumenty. Vzhledem k tomu, ze dmg zbrani se bere ze scriptu, je celkem zasadni tento argument, nemyslis ? Myslim si, ze s testovanim zbrani a nejen kryssu, mam mnohem vetsi zkusenosti nez ty, takze verim, ze ti to tak muze pridat, ale vez, ze to neni pravda. Poradim ti jednu vec, si tu zbran tedy nedelej, kdyz se ti nelibi.
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tanya »

Acar ma pravdu...nevim co tu stale resis erunno. :roll:
Smoking
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoking »

Neplanujou se přidat nějaky šutrovky s kladnym efektem pro knajt pala? Myslim, že nějakej in mani wm or wh bych ocenil nejen ja.p A klidne by jsem ho dal za 4-6 sutru.
Naposledy upravil(a) Smoking dne 11.12.2011 20:39:21, celkem upraveno 1 x.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Tanya píše:Acar ma pravdu...nevim co tu stale resis erunno. :roll:
Já řeším to že jsem si udělal Q na specialní zbraň. A ona má opravdu stejnej DMG jako +9kryss, ovšem pokud mi nevěří a mele si jen tu svou tak je to těžké. Nejspiš ji nikdy v životě konkrétně s Teutonským paladinem nezkoušel. Takže proto se opírá pouze o své božské scripty a když mu někdo řekne že to tak neni tak mu stejně nevěří. Takže je to jedno.
Jakub Bohem
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub Bohem »

no vys koule je program a program se ridi svymy skripty a ne jen tak jak sam chce takze pokud acar rika ze je tam nejaka hodnota tak tam asi bude
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

erunno píše:...Já řeším...
Ty něco bereš?
Mohl bys tady smrtelníkům osvětlit, jak jsi při svém čtyřhodinovém testu zjistil, že ty zbraně mají úplně stejný dmg?
(Doufám že nečekáš, že by +9 ubrala skeletonovi 50% života a specka 80%, takže by mě fakt zajímalo jak jsi to testoval a přišel -po tak jistě vyčerpávajícím testu- k takovým výsledkům)
Leinad
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leinad »

Ocroc píše: - Robe of Holiness - nova barva (az u novych rob)
Pekna: ) Dik.
Pain, DoHR
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Smoking píše:Neplanujou se přidat nějaky šutrovky s kladnym efektem pro knajt pala? Myslim, že nějakej in mani wm or wh bych ocenil nejen ja.p A klidne by jsem ho dal za 4-6 sutru.
Když si to nakousl, já bych byl pro mf šutrovku se zastavovacím účinkem protivníka (fenc má shrinku, sw glowku, mf nemá nic) pro Iškarioty (IK na 2 rány nemám na mysli :wink: )
Jinak také děkuji za hezké Holinesky.
Neděkuji za budoucí +10 heal pro Brujahy -> bojovky to má s šerpou jako pal s náramkem, heal tedy stejný, sice -10 str, ale gs až za +60, spelly jako para, fieldy... boostící spelly jako flam a armor není problém nahradit itemy, Ex Uus na nahození shozených statů bohatě stačí, imunka -> Chudák pal (jde mi hlavně o pvp plné prsků, kde tedy nehraje moc roli plate/chain/ring) :roll:
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

IK na dve rany :)))

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Jestli sleduješ hotpicy, tak víš na co odkazuju :)
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Ducky píše:IK na dve rany :)))
Jojo, to mi připomíná: "... To jsme došli s kámošem ve dvou na solovku..."
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Piscot píše:
Ducky píše:IK na dve rany :)))
Jojo, to mi připomíná: "... To jsme došli s kámošem ve dvou na solovku..."
tiez je to v "hotpic"-och ?
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Jelikoz to na strankach neni, tak pro info lidem co se rozhodujou jakou specku:
Teutonovi nedava mysticky stit supinku na ress, ale zase mu pridava +30str a +100dex.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Zkousel jsi kdyz ho mas nasazenej na nej poklikat?
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

erunno píše:Zkousel jsi kdyz ho mas nasazenej na nej poklikat?
Jo, resil jsem to uz driv s GM a bylo mi receno, ze teuton ma jine bonusy z toho stitu, nez tu supinku.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Odpovědět