Phoenix
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Re: len tak...
Ono kdyby sis udělal do yoka plugin ktery ti umoznuje vkladat zdrojaky jako u feny tak bys to měl na stejno .. ale musíš přiznat že to je to stejny pouze musíš mit zdrojaky..Cpt.Rookie píše:Jenže zatímco v Phoenixu jdou neuvěřitelné věci udělat ve scriptu, který se do Phoenixu nahraje, tak abys dosáhl podobných výsledků v Yoku, potřebuješ právě upravit zdrojáky.
Pročež napsatje tak šílené zjednodušení, až to tvrzení skoro není pravda.Smoce píše:Všechno co de v Phoenixu jde taky v Yoku ..
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: len tak...
Ale protože je nemáš, tak v současné době, za současného stavu věcí, to stejné není.Smoce píše:pouze musíš mit zdrojaky..
post++;
:)
Jo to jo ..mozna by to slo podle toho udelat .. nevim nemel sem cas na to koukat . mam pocit ze na opensources to bylo ...Castian píše:Zdrojaky k starsi verzi yoka se na webu daji najit.
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se bavíme o současné době (současné verzi Yoka, současné verzi Phoenixu), tak zdrojáky veřejné podle všeho nejsou.Castian píše:Zdrojaky k starsi verzi yoka se na webu daji najit.
Pro jistotu se ještě jednou quotnu a zvýrazním.
Ale protože je nemáš, tak v současné době, za současného stavu věcí, to stejné není.
post++;
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tak kapitáne, kolik lidí používá "základní" nastavení a dovednosti yoka/feny a kolik lidí se vyžívá v překopávání zdrojáků a patlání "uber" skriptů? Až si odpovíš, tak se vracíme na začátek, že pro obyčejmého smrtelníka bez správnýych přátel je fena stejná jako yoko.
Zakážeš jim Fenu, vrátí se z5 ke svým "vylepšeným" yoko verzím. Ale odnesou to ti kteří ten program mají bez pluginů a pužívají jen hotkeys které bohatě stačí.
Zakážeš jim Fenu, vrátí se z5 ke svým "vylepšeným" yoko verzím. Ale odnesou to ti kteří ten program mají bez pluginů a pužívají jen hotkeys které bohatě stačí.
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Moje "vylepšená" verze Yoka například party systém "neumí". To by mi ho musel někdo ještě asi mnohem víc "vylepšit" a to tedy nevím kdo, protože nikdo z mejch známejch nikdy na Yoku party systém nerozchodil. V Phoenixu (nepoužívám ho, tedy nemohu ozkoušet) jsem měl ale pocit, že např. s udržováním záložek vytažených problém nemá nikdo.
Tedy otázka, po tom prvním odstavci, který není nutné brát v potaz, by zněla asi takto: Jak moc je náročně rozchodit party systém na Yoku vs na Phoenixu?
Tedy otázka, po tom prvním odstavci, který není nutné brát v potaz, by zněla asi takto: Jak moc je náročně rozchodit party systém na Yoku vs na Phoenixu?
Nexios
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
A budeš za to můj nejvíc nejlepší kamarád Bubba, co mi z Yoka udělá 10 tisíc řádkový monstrum, který mi pojede 6 permaskriptů a budu mít makra aka "jeden hotkey na místnost"? Prostě - pokud míň hp než něco, tak banda, ale když nemám čas riskovat bandu za 2, tak ivm hlava, ale když na něj není čas, tak ivm svitek, ale pokud kouzlim, tak gh, ale jen, pokud je to akutní, ale pokud mam timer, tak bishopku, ale pokud už ji mam na hlavě, tak fiz kouzla a ivm svitek sebe, ale pokud zrovna sumim, tak nefizovat, ale počkat, abych si nesebral slot, ale pokud předpokládám, že bych to nedosumil, ale umřel, tak i to sumení fiz a hodit ten svitek? Na jedno tlačítko pls.Baltik píše:a protahnes me dungama pls pls pls? zn.damage nemam zdrojaky yoka ano :p
Jo a taky chci, aby mi to psalo "piju velkou modrou" dycky, když piju velkou modrou. A klidně i v době, kdy žádnou velkou modrou nepiju. Timer nepotřebuju, jen se mi líbí ta hláška.
Nexios
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to doplnil. Obyčejného smrtelníka, který se nechce učit nový jazyk a nemá správné přátele je Phoenix opravdu na to, na co Yoko. Když si tedy odmyslíme ten pořád omílaný argument o absenci CC.Otec Z Nebes píše:pro obyčejmého smrtelníka bez správnýych přátel je fena stejná jako yoko.
Těm ostatním nabízí Phoenix už v základu (tj. původní verze od Mikeeho + to, co si dokážu (třeba podle scriptů od ostatních) napsat sám) mnohem více.
Samozřejmě tam trochu více figurují ti kamarádi, protože upatlat svůj první prasácký script v Yoku je přece jenom trochu jednodušší.
Mimochodem, vzhledem k tomu, že tady ten program povolený není, tak se snad ani nedá zakázat. Maximálně se dá začít postihovat jeho používání.
post++;
Ses sikovny kapitane, rozjed me zde povoleny razor a ja budu spokojenyCpt.Rookie píše:Já bych to doplnil. Obyčejného smrtelníka, který se nechce učit nový jazyk a nemá správné přátele je Phoenix opravdu na to, na co Yoko. Když si tedy odmyslíme ten pořád omílaný argument o absenci CC.Otec Z Nebes píše:pro obyčejmého smrtelníka bez správnýych přátel je fena stejná jako yoko.
Těm ostatním nabízí Phoenix už v základu (tj. původní verze od Mikeeho + to, co si dokážu (třeba podle scriptů od ostatních) napsat sám) mnohem více.
Samozřejmě tam trochu více figurují ti kamarádi, protože upatlat svůj první prasácký script v Yoku je přece jenom trochu jednodušší.
Mimochodem, vzhledem k tomu, že tady ten program povolený není, tak se snad ani nedá zakázat. Maximálně se dá začít postihovat jeho používání.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nechapu v cem to nepochopite???je tu vyslovne napsany co je povoleny a zbytek je zakazanej , nevim sem asi debil , ale kdo pochopu tuhle vetu , ze phoenix zakazanej neni tak ja sem asi debil.
Je zakázáno používat jiné než schválené externí programy, které ovlivňují chod klienta případně komunikaci mezi klientem a serverem. Schválené externí programy je přísně zakázáno zneužívat k navozování herních bugů nebo nepřiměřenému zvýhodnění oproti ostatním hráčů.
Schválené externí programy jsou: UOAssist, Autopilot, Winpilot, EasyUO, Yoko-Injection a Razor.
Je zakázáno používat jiné než schválené externí programy, které ovlivňují chod klienta případně komunikaci mezi klientem a serverem. Schválené externí programy je přísně zakázáno zneužívat k navozování herních bugů nebo nepřiměřenému zvýhodnění oproti ostatním hráčů.
Schválené externí programy jsou: UOAssist, Autopilot, Winpilot, EasyUO, Yoko-Injection a Razor.
Přesně o tomhle mluvím ..Otec Z Nebes píše:Tak kapitáne, kolik lidí používá "základní" nastavení a dovednosti yoka/feny a kolik lidí se vyžívá v překopávání zdrojáků a patlání "uber" skriptů? Až si odpovíš, tak se vracíme na začátek, že pro obyčejmého smrtelníka bez správnýych přátel je fena stejná jako yoko.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
[quote=Michaels][/quote]
Mno jestliže Mikee nechal zdrojáky volně ke stažení, člověk si to může upravit k obrazu svému... Co když se pak fena bude jmenovat WinPilot? a řeknu že jsem to takhle stáhnul...? leda že by stránky odkazovaly ke stažení originálních programů, jinak se to postihovat nedá
nechci se zastávat feny nebo tak, ale jestliže je to ošetřený od bugování a zbytečného zatěžování serveru, tak kde je problém?
Lidi si to zkusí, zjistí že to je něco jiného než yoko, neví co dělat, nesedne jim to a začnou odsuzovat fenu protože ostatním jde...
btw: napíšete script, zkompilujete... chyba? víte kde... interní compilátor s logem je fajnová věc
Mno jestliže Mikee nechal zdrojáky volně ke stažení, člověk si to může upravit k obrazu svému... Co když se pak fena bude jmenovat WinPilot? a řeknu že jsem to takhle stáhnul...? leda že by stránky odkazovaly ke stažení originálních programů, jinak se to postihovat nedá
nechci se zastávat feny nebo tak, ale jestliže je to ošetřený od bugování a zbytečného zatěžování serveru, tak kde je problém?
Lidi si to zkusí, zjistí že to je něco jiného než yoko, neví co dělat, nesedne jim to a začnou odsuzovat fenu protože ostatním jde...
btw: napíšete script, zkompilujete... chyba? víte kde... interní compilátor s logem je fajnová věc
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Potom přichází na scénu věc jménem "zdravý rozum", která nám říká že i přejmenový Phoenix je pořád nepovolený program.Brejechcenko píše: Mno jestliže Mikee nechal zdrojáky volně ke stažení, člověk si to může upravit k obrazu svému... Co když se pak fena bude jmenovat WinPilot? a řeknu že jsem to takhle stáhnul...? leda že by stránky odkazovaly ke stažení originálních programů, jinak se to postihovat nedá
post++;
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele: