Paladin
Re: Paladin
přece nemůžeš chtít za paladina nosti speciálku pro paladina co je to jako za blbost? Vitěj poutníče ve světě Darkparadise, Vítej tam, kde vše je možné.. aha :p
Nepřidává bonusy navíc = nemůže ji nosit? To se mi nějak nezdá...Big Bud píše:přece nemůžeš chtít za paladina nosti speciálku pro paladina co je to jako za blbost? Vitěj poutníče ve světě Darkparadise, Vítej tam, kde vše je možné.. aha :p
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
zase niekto chyta za slovicka... autor chcel napisat ze sa knight palachovi ani v najmensom neoplatia specialky... co sa mi tiez zda byt trosku nenormalne ako vela veci na DP... specialna zbran cisto pre paladinov ktora je povedal by som nie najlahsie ziskatelna sa neoplati nosit za paladina... ale aspon vidime ze GM team je moc zaneprazdneny mazanim uctov za kraviny namiesto toho aby prehodnotil a vyvazil niektore podla mojho nazoru dolezite veci.Piscot píše:Nepřidává bonusy navíc = nemůže ji nosit? To se mi nějak nezdá...Big Bud píše:přece nemůžeš chtít za paladina nosti speciálku pro paladina co je to jako za blbost? Vitěj poutníče ve světě Darkparadise, Vítej tam, kde vše je možné.. aha :p
Mate radi ptacky?
Je to fakt pokud specialka pro pala tak by měla být pro všechny paladiny. Dobrá Iškariot ji má nejlepší ale má daleko větší bonusy takže osobně si myslím že by nebylo na škodu nechat ostatním paladinům nějákej bonus ze specialky. Iškariot má pokud se nepletu +15% skillu a +20tactiky... Takže bybylo rozumné aby osatním speckam nebo i obyc palovi specialní zbraně dávali napřiklad 10% bojovky a tactiky.
On ty spec. zbrane snad nenasadi ? Pokud ne, tak je to chyba, pokud je nasadi, zadny problem nevidim.
Co je mi znamo, war je trebas nenasadi a tedy je nema moc pouzivat. Pal je nasadi a tedy je pouzije. V tom pripade nevidim problem v pouzitelnosti.
Co je mi znamo, war je trebas nenasadi a tedy je nema moc pouzivat. Pal je nasadi a tedy je pouzije. V tom pripade nevidim problem v pouzitelnosti.
Tak to vypadá že někteří lidé co sem přispívají postrádají selský rozum,nebo toho paladina vůbec nemají. Neřekl jsem že by magický nebo jakýkoli jiný paladin krom iškariota ty speciálky nemohl nosit. Pouze jsem poukazoval na fakt v poměru použitelnosti a dostupnosti se speciálky nejvíce vyplatí iškariotovi. Určitě bych bonus od speciálek ponechal pouze iškariotovi,tím neříkam že by si to nikdo nemoh udělat na jiný druh pala. Pouze nebude mít ten bonus.
Prostě každý speciální paladin má bonusy od něčeho.
Magickej z knight zbraní, Iškariot ze speciálek, Teuton ze štítů, smiřte se s tím.
Kdyby měl mít každý bonusy ze všeho, tak by asi chodili palové se spec. zbraní a knight štítem a měli by 180 sw a 160 taktiku, ne? +100 str a +200 dex nejlépe.
(toto není post proti Figinkovi, který tu evidentně jako jediný nemá v hlavě piliny)
Magickej z knight zbraní, Iškariot ze speciálek, Teuton ze štítů, smiřte se s tím.
Kdyby měl mít každý bonusy ze všeho, tak by asi chodili palové se spec. zbraní a knight štítem a měli by 180 sw a 160 taktiku, ne? +100 str a +200 dex nejlépe.
(toto není post proti Figinkovi, který tu evidentně jako jediný nemá v hlavě piliny)
Ahoj,
je úmyslom že Thorovo kladivo nepridáva mf a taktiku iškariotovi ako ostatné mf zbrane, alebo sa na túto zbraň zabudlo?
je úmyslom že Thorovo kladivo nepridáva mf a taktiku iškariotovi ako ostatné mf zbrane, alebo sa na túto zbraň zabudlo?
Pain, DoHR
Je to artefakt nikoliv bezna zbran.Leinad píše:Ahoj,
Oki, mna len zmiatlo že artefaktové holy kissky skilly davajú. Ale asi to teda nie je pravidlo. Ďakujem za rýchlu odpoveď.
Pain, DoHR
Ahoj ja mam takovi mali problem nwm jestly je to u vsech jak u palu tak waru co proste mozou knightky ale proste sem rad magie tak sem si udelal knightky a kamos mi rikal ze je neaka zmena ze kdyz je mate v bance pri save tak se vam opravi me se to nedeje.Chtel bych vedet jestly je to neaky drb ze se samy opravuji a nebo je to jen u palachu ze speckam nebo i u waryoru.Predem dekuji za odpoved.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj to já wm - je to jenom u speckam waryjorů co jsou rádi magie.John Sina píše:Ahoj ja mam takovi mali problem nwm jestly je to u vsech jak u palu tak waru co proste mozou knightky ale proste sem rad magie tak sem si udelal knightky a kamos mi rikal ze je neaka zmena ze kdyz je mate v bance pri save tak se vam opravi me se to nedeje.Chtel bych vedet jestly je to neaky drb ze se samy opravuji a nebo je to jen u palachu ze speckam nebo i u waryoru.Predem dekuji za odpoved.
Rád bych se zeptal povolaných osob jestli tady teda nějáká existuje!
Udělal jsem si s palem quest na specializovanou zbran "Sneak Sting" a co jsem zkoušel tak jsem zjistil že s dmg na tom uplně stejně jako obyč +9kryss. Jsem Teuton chapu že nemám mít stejně silně specialky jako Iskariot, ale tohle už je trochu moc ne? Člověk si udělá quest vrazí do toho prachy za Ice Vik a nakonec dostane dá se říct obyč +9??? akorát s jinou barvou a jmenem?! a to nepočítam ještě ten kryss +9 kterej jsem do toho dal.
Rád bych dostal odpověď od GM nebo toto radši všichni z GM teamu ignorují?
Udělal jsem si s palem quest na specializovanou zbran "Sneak Sting" a co jsem zkoušel tak jsem zjistil že s dmg na tom uplně stejně jako obyč +9kryss. Jsem Teuton chapu že nemám mít stejně silně specialky jako Iskariot, ale tohle už je trochu moc ne? Člověk si udělá quest vrazí do toho prachy za Ice Vik a nakonec dostane dá se říct obyč +9??? akorát s jinou barvou a jmenem?! a to nepočítam ještě ten kryss +9 kterej jsem do toho dal.
Zdravím, dosavadní specializace wampa i ranga mají svou hezkou barvu rób z cobů, tak se ptám, zda by bylo možno toto přidat i paladinům? díky
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
U rangu uz se tak vyrabi. Ale napad dobrej
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
erunno píše:Rád bych dostal odpověď od GM nebo toto radši všichni z GM teamu ignorují?
Tobě nestačí ticho jako odpověď? Jsi přebůstlej paladin, tak se s tim smiř.
Jdi do háje RetroRetromancer píše:erunno píše:Rád bych dostal odpověď od GM nebo toto radši všichni z GM teamu ignorují?
Tobě nestačí ticho jako odpověď? Jsi přebůstlej paladin, tak se s tim smiř.
Je silnejsi jak obyc zbran, kterou jsi do toho vlozil. Navic jako pridana hodnota, je za ses chvili trebas i bavil.erunno píše:Rád bych se zeptal povolaných osob jestli tady teda nějáká existuje!
Acare zkousel jsem +9kryss a tuto specialku asi 4hodiny na všechn ruznych pavoucich.... DMG a rychlost zbrane byla absolutne stejná jako s tou Devitko tak mi neřikej ze je to silnejsi.Acarus píše:Je silnejsi jak obyc zbran, kterou jsi do toho vlozil. Navic jako pridana hodnota, je za ses chvili trebas i bavil.erunno píše:Rád bych se zeptal povolaných osob jestli tady teda nějáká existuje!
Pladina teda nemám, ale není nahodou soudě podle názvu "Snake sting" speciálka na hady ? Pokud s nim řežeš pavouky, tak je dost možný že to ma stejnej dmg jako plus 9 kryss Pokud se pletu tak se omlouvám....
mr.THC (before rename)