Phoenix
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera jsem to také stáhl a vyzkoušel a já nevím no ...
Ted se do mě prosím nenavážejte, vůbec tomu programu nerozumím, jsem starý assistář a už 6 let yokař, ale v čem to má být tak super?
Co mi tam chybí, nebo to nějak nejde, nevím ...
Nevidím nahoře na liště život, str, staminu, manu, peníze, armor, regy
Neotevírají se mi samy mrtvoly, i když mám corpse autoopen "on"
Nefungují žádné scripty co tam jsou nějak pevně dány či co, nejde vůbec žádná přednastavená hotkey
Nejde si "pořád rozsvítit"
Nezobrazují se co jsem natrénit za dobu nalognutí, příklad o +0,5 tactiky
Nevím jak to udělat nebo co, ale záložky mi pořád normálně padají jako v yoku
Co se mi líbí:
Hezké menu programu, pěkné grafické
Pokud to je pravda, že to nepadá (nemám ozkoušeno)
Ted se do mě prosím nenavážejte, vůbec tomu programu nerozumím, jsem starý assistář a už 6 let yokař, ale v čem to má být tak super?
Nefungují žádné scripty co tam jsou nějak pevně dány či co, nejde vůbec žádná přednastavená hotkey
Co se mi líbí:
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
problem nebude ve fenixuXiin píše:Tak včera jsem to také stáhl a vyzkoušel a já nevím no ...
Co se mi líbí:
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
No neporadim ti nic jinyho nez se v tom trochu pohrabat:) Prohlidnout si ty skripty, neco pripsat neco nastavit:) Absolutne nerozumim nejakymu programovani a presto jsem to nejak nastavil a zatim mi to tak staci:) Takze si s tim pohraj a treba na neco prides:)Xiin píše:No úúúžasná odpověd typu posthunt. Bože, třeba vysvětlit???
Prima, někdo inteligentní. No, já to právě zkoušel, nejvíc mě vrtá hlavou to, že mám zapnuto to samo otvírání mrtvol a stejně to neotvírá. To mi nejde na rozum. Jinak totálně nevím, kde zapnout tu lištu nahoru, aby to také zobrazovalo život, armor, manu atd. jako v yoku, v yoku to jde krásně v Display záložce, v Phoenixu ani tuk.Hajek II. píše:No neporadim ti nic jinyho nez se v tom trochu pohrabat:) Prohlidnout si ty skripty, neco pripsat neco nastavit:) Absolutne nerozumim nejakymu programovani a presto jsem to nejak nastavil a zatim mi to tak staci:) Takze si s tim pohraj a treba na neco prides:)Xiin píše:No úúúžasná odpověd typu posthunt. Bože, třeba vysvětlit???
Otázka další (protože celý ten posthunt číst nebudu) je to tedy povoleno či nikoliv? Jednoznačně ano, nebo ne. Či když to budu používat, stane se mi něco?
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Necti posthunt, poznas tam kteri lide pisi k veci(ja to nejsem)Xiin píše:(protože celý ten posthunt číst nebudu)
Take se dozvis, ze phoenix delal mikee a dal tam na nej link(ono je to stejne volne pristupny program tak si ho muzes najit sam), ale v jeho linku sou v nem scripty a nastaven jeden profil i s hotkey
Dalsi vec, sve upravy phoenix maji treba tombstone, carda, krysa a nejaky link daval i lucky
Ted zalezi ktery ty a od koho mas, jestli od mikee tak na to sam prijdes co a jak, jestli ty upraveny od tech dalsich budes se jich muset na radu zeptat
A samozrejme
Schválené externí programy jsou: UOAssist, Autopilot, Winpilot, EasyUO, Yoko-Injection a Razor.
Takze asi zadnej oficialni zajem delat o phoenix info a zerejnovat scripty(treba mrakoplas) nebude
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
To byla hlavní výhoda a i důvod, proč všichni nastoupili z Assista na Yoko. Žádné CC. Kdo ví, zda-li to byly osmitisícřádkové permaběžící skripty, které v důsledku způsobily, že všem Yokařům (krom Redda) to více či méně často padá. Nebo kdo/co za to může.Kiriela píše:No hlavni sila pheonixe je ze zadne CC... Nevim jak vy ale me a kamosum kolikrat CC zkazilo celej dng...
Nexios
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
tak si skus zajit jiny dung nez shame ..Dave Lister píše:nevim jak pro vas ale pro me dung bez cc = nuda bez rizika..
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
len tak...
Jen dodám takový malej detail ..
Všechno co de v Phoenixu jde taky v Yoku ..
jde pouze o to že pochybuju že každý má zdrojáky Yoka .. (na Opensources máte první verze ale nemyslím si že je zachované všechno jak v tom novém)
tím že Mikee dal do placu zdrojáky Phoenixa tak umožnil scripterum nahlédnout a udělat do toho záslůžné moduli co se GM nelíbi ..
Ten kdo má zdrojáky programu prostě může všechno .. Jsou ovšem vyjímky.... ale v podstatě je to tak .. kdyby tvůrce Yoka co se teď používá dal do koloběhu zdrojáky tak máte uplně to stejný jak na phonix .. a yoko padá kvůli špatně vyhodnocovaní v keši vevnitř programu (stabilitě paketu) .. tudíš IF(zdrojáky YOKO == Phoenix)
jde pouze o to že pochybuju že každý má zdrojáky Yoka .. (na Opensources máte první verze ale nemyslím si že je zachované všechno jak v tom novém)
tím že Mikee dal do placu zdrojáky Phoenixa tak umožnil scripterum nahlédnout a udělat do toho záslůžné moduli co se GM nelíbi ..
Ten kdo má zdrojáky programu prostě může všechno .. Jsou ovšem vyjímky.... ale v podstatě je to tak .. kdyby tvůrce Yoka co se teď používá dal do koloběhu zdrojáky tak máte uplně to stejný jak na phonix .. a yoko padá kvůli špatně vyhodnocovaní v keši vevnitř programu (stabilitě paketu) .. tudíš IF(zdrojáky YOKO == Phoenix)
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: len tak...
A copa teprv potom takovy to stary rusky joko ;pSmoce píše:Jen dodám takový malej detail ..
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: len tak...
Jenže zatímco v Phoenixu jdou neuvěřitelné věci udělat ve scriptu, který se do Phoenixu nahraje, tak abys dosáhl podobných výsledků v Yoku, potřebuješ právě upravit zdrojáky.
Pročež napsat
Pročež napsat
je tak šílené zjednodušení, až to tvrzení skoro není pravda.Smoce píše:Všechno co de v Phoenixu jde taky v Yoku ..
post++;