Despise
Re: Despise
Jenom doufám pro pána krále že ty zmeny nedelala fairy
Tak to se tam dojdem tedy podivat
Umřeme?

Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Samozrejme chapem, ze su ludia, ktorym by sa to nepacilo, ale na druhu stranu, mohlo by to trochu prospiet pokladomQvido píše:Kompletní přestavba v plánu není. Zabralo by to mnoho času a nemyslím si, že by to mělo kladné ohlasy. Sem tam se v despu něco změní ale to jsou spíš maličkosti.

Nevím jak by to mohlo prospět pokladům.
No tak zo skusenosti, ked sa zmenil desp, chvilku sa tam objavovali krajsie poklady, pre tych prvych, ktori to presli.
V despu nejsou spatne poklady.
Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Mohol by si nam povedať kto si? Alebo sa za seba hambíš? Mám rád ludí, čo sa skrýbajú za anonymné nicky a hlásajú velké veci ...Authority píše:No oproti minulemu rokmu sa poklady dost zhorsili.
Podla mna sa tie poklady zlepsili v priemere, občas je to bieda občas nehorazny preboost ...
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Na to kolik kdo má nahrabáno je to myslím normálka.....Authority píše:Nam alebo mne?
Všichni mají všechno....MAMON....Zde na DP zůstali lidi, kteří tu sou xy let a mají takovýho majetku, že neví co s tím.
Řídíš se pravidlem jak v parlamentu....hamty hamty hamty, ať mám víc než tamty....
Já osobně mám holou prdel a nestěžuju si...hraju to narozdíl od 90% hráčů z nudy a ze zábavy, ne pro totální mamon...
V tom je u Vás problém....hrajete na mmon a ne pro zábavu....
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Pro nechápavé......jsi moc rozmlsanej...buď rád, že tam je něco...Authority píše:???
mohli by jste zkontrolovat jestli nebugnul respawn v mistnosti na pozici 5568,776 ?
Podle me ne, meli sme to tam taky, jestli je to to co myslim 

Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Rovnou to zavřete ten dung
Nedoplnit poklad od 3.5.2015 k dnešnímu dni v jedničce, pouze jeden Artefakt
toje výsměch lidem do tváře, nedivte se, že už ten dung nikdo nechodí ani chodit nebude proč...? Toje fakt ubohý 

- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Ok, nechám tam pár klamáků a krvavejch band :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
No evidentně ti to přijde vtipné, ale mně spíše smutné, o poklad ani tak nešlo, šli jsme to ve 3 lidech z hecu to zkusit pokořit, což se povedlo a byli sme spokojení. Já to beru z pohledu guild a lidí, kteří nemají bohužel miliony a mraky věcí, z pohledu toho, že by jste tím měli motivovat i jiné guildy a hráče, aby ten dungeon chodily.. A když už by se jim to podařilo, tak aby měli zaslouženou odměnu a né výsměch na konci... Čím více motivací pro lidi, tím jich bude přibývat a né ubývat.Mulambo píše:Ok, nechám tam pár klamáků a krvavejch band :p
-
- Orc Writer
Ten post nemyslíš vážně, že ne ?
Jakože až tam bude poklad, tak dáte echo lidem, co tam moc nechodí a počkáte, až se jim to podaří vybrat. O mamon přece jde, ale až na prvním místě jako vždy.
Jakože až tam bude poklad, tak dáte echo lidem, co tam moc nechodí a počkáte, až se jim to podaří vybrat. O mamon přece jde, ale až na prvním místě jako vždy.
Bolo to myslene tak, ze ak ludia uvidia, ze tam byvaju pekne poklady, ktore stoja aj za par vylehov, ked sa to nova guilda bude ucit chodit, tak sa tam odhodla ist aj nova alebo menej skusena guilda. S takymito pokladmi to neni motivacia pre nove guildy, aby to isli vyskusat, lebo tam na tych ekvipoch minu 10x viac, ako na konci samotny poklad. Nikto tu nehovoril o ziadnom echu. Nikto nebude hovorit: "Hej, v despe 3 je pekny poklad, chod ho vybrat". Ten poklad ludia uvidia na strankach, a sami sa rozhodnu, ci im za taky poklad stoji do toho despu ist. Ale ked po 3 mesiacoch uvidis doplneny jeden artefakt, tipujem ze to motivacia pre vela ludi nebude. A to som ani ten tento desp nebol, len chapem co Bimbo mysli, tak dufam ze zas niekto zacne pisat veci tipu: "A neplac zase" 

McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
-
- Orc Writer
A nevyvbere ten poklad, před těmi chudaky, někdo kdo tam chodí i když poklady nejsou a udělají na ně pak dlouhý nos a ještě si řeknou, juchů ?
Noncompet Ismentis píše:A nevyvbere ten poklad, před těmi chudaky, někdo kdo tam chodí i když poklady nejsou a udělají na ně pak dlouhý nos a ještě si řeknou, juchů ?
To by mě zájimalo kdo... Tohle nebyly posty na hádání, ale k zamyšlení ze strany a pristupu gm k chozeni tohoto dungeonu a hraní na tomto serveru. Ano je tu možnost že to vybereme i my, ale nebyly jsme ten dung 3 měsíce,tzn dost prostoru pro ostatní nemyslís? A jestli se chceš dal hádat, nebo jen zbytečně prudit, tak už jsem nepis prosím pěkně, jsou tu i lidé,kteří uvažují nad motivací pro ostatní.