Aspon mam novy rune book za 1m !!! a to se vyplati Jsou to seper veci tedka mam ranga totalne nehratelneho a vypada to ze stim ani zadne gm nic momentalne nedela...Ciatronic píše:Myslím že nejsi jedinej už několika lidí sem se ptal co si dali za specializaci a říkali shaman ale zmizli mi všechny nb věci co sem dostalDark Sisel píše:Je mozne aby me u shamana bugli ty zele veci co sem nafasoval od toho stromu??? a vsechny zmizeli
Ranger
-
- Walking Scribbler
Re: Ranger
Ehm jak sme to ztizili palum ?MorTreX píše:nebudu tady psat basnicku, reknu kradce co si otom myslim, vetsi kravinu jak to ztizit rangum a palum uz proste vymyslet ani nejde!!! dungy jsou tezsi a tezsi ale ani tohle nepomohlo, tak ted rozdelujete chary a berete jim kouzla a skilly. a co kdyz ani tohle nepomuze, co budete delat potom? tak rozdelte jeste maga na 3 skupiny, zednik, summer a bleskovac... nebo treba nahazejte rovnou na zacatek kazdyho dungu 15 LDcek 20 LSNek, 30 draku, 50 arachu kdyz uz nevite co stim. fakt jsem znechucenej ztoho!
Id kdy vam to co ?
Já teda nevim co rang, toho jsem nikdy aktivně nehrál, ale osobně se těším, až si ten extra míč vydělám a koupím si specku za pala, protože s magičem i s teutonem by se mohly dát tvořit docela zajímavé věci, alespoň podle stránek. Jediný co mi na tom vadí, je ta cena, protože nejsem žádný mamonář co si střádá poklady jak nějakej drak, ale žiju tak nějak z ruky do huby, ale např. palovi jak vrátili ress ze svitku tak se na základu nic nezměnilo a řády jsou už něco navíc, tak se holt bude muset platit no.MorTreX píše: vetsi kravinu jak to ztizit rangum a palum uz proste vymyslet ani nejde!!!
I nekdo rozumnej kdo umi cist se tu nasel no...Piscot píše:Já teda nevim co rang, toho jsem nikdy aktivně nehrál, ale osobně se těším, až si ten extra míč vydělám a koupím si specku za pala, protože s magičem i s teutonem by se mohly dát tvořit docela zajímavé věci, alespoň podle stránek. Jediný co mi na tom vadí, je ta cena, protože nejsem žádný mamonář co si střádá poklady jak nějakej drak, ale žiju tak nějak z ruky do huby, ale např. palovi jak vrátili ress ze svitku tak se na základu nic nezměnilo a řády jsou už něco navíc, tak se holt bude muset platit no.MorTreX píše: vetsi kravinu jak to ztizit rangum a palum uz proste vymyslet ani nejde!!!
U ranga ten nerf neceho byl nutny. Proste. Rekli ste si o nej vy a v ramci zachovani rovnovahy.
-
- Walking Scribbler
Ja si Dosel k tomu stromu a ze si udelam toho Shamana tak sem nejak napsal to heslo a dalo me to ty zelene itemy do baglu chtel sem si je upravit a kdyz sem snima pohl tak zmizely... takze nemam zadne itemky a ke vsemu mam ranga co nasadi jen luk... Kdyztak se na to podivej ID=0x00229403Acarus píše:Id kdy vam to co ?
nemluvim tady jen o paladinach, mozna palum jste to moc nestizili mozna jo ale oto tady nejde. proste uz nemate lepsi napady jak tu hru zlepsit tak aby to vyhovovalo ne jen vam ale i lidem co to hrajouAcarus píše:Ehm jak sme to ztizili palum ?MorTreX píše:nebudu tady psat basnicku, reknu kradce co si otom myslim, vetsi kravinu jak to ztizit rangum a palum uz proste vymyslet ani nejde!!! dungy jsou tezsi a tezsi ale ani tohle nepomohlo, tak ted rozdelujete chary a berete jim kouzla a skilly. a co kdyz ani tohle nepomuze, co budete delat potom? tak rozdelte jeste maga na 3 skupiny, zednik, summer a bleskovac... nebo treba nahazejte rovnou na zacatek kazdyho dungu 15 LDcek 20 LSNek, 30 draku, 50 arachu kdyz uz nevite co stim. fakt jsem znechucenej ztoho!
Id kdy vam to co ?
Hraju jen postavu ranga a rozdělení se mi nezdá zas nějak hrozný jen se mi nelíbí že nenasadím třeba luk když si myslím že lc je težší a náročnejší na ovladání z relativního hlediska jinak se mi to vůbec nepříčí aspoň nějaká změna a jak se říká změna je život
-
- Inkless
To kdyby ste rangovi vzali ten pog a srdce, misto toho na oplatku jak jsi tu psal dali ty morfy medvedu a jelena, tak bylo vse ok a dostali ste za svou praci pochvalu, protoze to by se lidem libilo, bylo by to neco navic jako u pala.
Po resyncu bude moznost kdyz neco shamanovi chybi si pro to dojit k tomu npc to zadarmo da kdyz nemate veci na morf do forem a hlavne nahrdelnik.Dark Sisel píše:Ja si Dosel k tomu stromu a ze si udelam toho Shamana tak sem nejak napsal to heslo a dalo me to ty zelene itemy do baglu chtel sem si je upravit a kdyz sem snima pohl tak zmizely... takze nemam zadne itemky a ke vsemu mam ranga co nasadi jen luk... Kdyztak se na to podivej ID=0x00229403Acarus píše:Id kdy vam to co ?
ani proti tomu bych nebyl.... ale to co je ted...zadnej subklass..... budu hrat paskvilaCarl Casius Clai píše:To kdyby ste rangovi vzali ten pog a srdce, misto toho na oplatku jak jsi tu psal dali ty morfy medvedu a jelena, tak bylo vse ok a dostali ste za svou praci pochvalu, protoze to by se lidem libilo, bylo by to neco navic jako u pala.
Legie (navzdy!!)
Rang bol prilis over, musel sa nejak oslabit. Keby sa rusili len cisto pogy a/alebo srdce, nedostal by nic ako nahradu.Takto ma aspon nieco nove zaujimave.Mianek píše:ani proti tomu bych nebyl.... ale to co je ted...zadnej subklass..... budu hrat paskvilaCarl Casius Clai píše:To kdyby ste rangovi vzali ten pog a srdce, misto toho na oplatku jak jsi tu psal dali ty morfy medvedu a jelena, tak bylo vse ok a dostali ste za svou praci pochvalu, protoze to by se lidem libilo, bylo by to neco navic jako u pala.
Este som zvedavy na upravu necra ako sa oslabi.
a nezda se ti to trochu kruty na to ze to muze i fizznout a hc se dela ze 2 logu takze jestli budou padat 2 tak ten co muze jen lc bude mit sanci ze si aspon 1 udela kdyz to ten co muze hc bude mit jen 1 sanci na udelani a fizzuje to celkem pekne? co takhle dat na vyber nejakej sutr tam treba kterej by po zabiti kinga mohl pouzit jen 1 a mohl si tam vybrat co chce jestli lc nebo hc nebo lukAcarus píše:Bude predelana odmena ... Tzn ze da elven logy. A pak bude moct byt vyrobeno bud Lc/Hc/BowCiatronic píše:A co Quest na elvenku?
Odmena tam bude adekvatni tomu co tam je tedka, mozna i lepsi...Ciatronic píše:a nezda se ti to trochu kruty na to ze to muze i fizznout a hc se dela ze 2 logu takze jestli budou padat 2 tak ten co muze jen lc bude mit sanci ze si aspon 1 udela kdyz to ten co muze hc bude mit jen 1 sanci na udelani a fizzuje to celkem pekne? co takhle dat na vyber nejakej sutr tam treba kterej by po zabiti kinga mohl pouzit jen 1 a mohl si tam vybrat co chce jestli lc nebo hc nebo lukAcarus píše:Bude predelana odmena ... Tzn ze da elven logy. A pak bude moct byt vyrobeno bud Lc/Hc/BowCiatronic píše:A co Quest na elvenku?
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ranger mi pripadal srovnatelny s warem. Vim, ze se vsak warum nelibila snadna herni strategie rangeru = ranger nemusi furt hledat mistecko, kde by mohl mlatit, ranger proste pres vsecko strili.Leinad píše:
Rang bol prilis over, musel sa nejak oslabit. Keby sa rusili len cisto pogy a/alebo srdce, nedostal by nic ako nahradu.Takto ma aspon nieco nove zaujimave.
Jeste som zvedavy na upravu necra ako sa oslabi.
Ja jsem si zvolil pro hru ranga, protoze hra je snim jednodussi, ale uvedomte si, ze abych mohl chodit dungy, tak jsem ho musel natrenovat. Rozdil v treningu mezi rangem a warem je taming. Kdo ho sam nenatrenoval, tak nevi o cem je rec.
U ranga byl tezky zacatek, hrani je vsak pote snazsi. U wara je jednodussi zacatek, ale slozitejsi hrani.
Dnes si lide vezmou ranga do dungu jen kvuli tamnuti jezditka. K nicemu jinemu uz neni, dmg to ma jak paladin a toho v dungu bez specialek taky nikdo nechtel. Rang co jenom strili, ale netamne konika nikdo nechce. (A nebo nejspise do dungu bude nutny jen jeden druid a zbytek ostrostrelci).
Doufam, ze nikdo nebude mit nic proti, kdyz si budema mezi sebou vice propujcovat Acc. Svoji specializaci totiz nehodlam menit pred kazdym dungem.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Dneska si odtamtud kluci odnasej dve nebo tri elvenky, nepredpokldam, ze budeme prekvapeni.Acarus píše: Odmena tam bude adekvatni tomu co tam je tedka, mozna i lepsi...
Ano správně měla by se tam přidat cedulka zákaz kempování pod trestem ztráty majetku myslím že by si to všichni rozmysleliMrs.Beanes píše:Dneska si odtamtud kluci odnasej dve nebo tri elvenky, nepredpokldam, ze budeme prekvapeni.Acarus píše: Odmena tam bude adekvatni tomu co tam je tedka, mozna i lepsi...
pise se na strankach pokud se premenis v shamana budes mit 100 wrestling pokud mas max archery, ja mam archery max a udelal jsem si shamana a mam 80 wrestling
-
- Inkless
Spatny napad to neni udelat nejake specializace, jenze mi prijde, ze si z oslabeneho ranga udelam neco co je vlastne bud jen mofnuta mlaticka s vice str nez ma rang, bo tamera, nebo strelce ktery vlastne umi jen strilet. Celkove ani jedna specializace neumi to co oslabeny rang, ja si zrejme necham oslabeneho ranga pac mi hra s nim prijde porad zabavnesi nez s moznostmi specializaci. Proste ste z nejzabavnejsiho povolani udelali neco co ma par vychytavek ale jejich pouzivani je neumerne drahe a slozite.
- Legend Of Pain
- Pencil Master
ja nechápem načo sa premienate keď sa vam to nepaci, ste snad retardovani alebo co:). na port si uz kazdy aj tak zvykol. -10 do bojovky je zanedbatelne, magera no budiz co sa da robit, ze. (moj sub. pohlad na pvM ranga)
jedine ma mrzi to srdiecko no
jedine ma mrzi to srdiecko no
Já nevim proč tak brečíte kvůli tomu tamingu, jako by ho u všech specek zrušili úplně. Co jsem vyčetl, tak taming bude mít rang vždy minimálně 110? Trošku jsem to nepobral u toho šamana a nejsem si jistej, kolik dává neklace. Ale pořád s tím rang tamne většinu mustů a do těžkých dungů se těch rangů stejně bere víc, tak co řešíte? Když někde budete běhat sami, tak jezdítka po světě a všechny klamáky si tamnete a v dungu bude jeden rang s menším dmg, ale tamne všechny musty, třeba na první pokus a navíc tam budou rangové s větším dmg. Jestli tomu správně chápu:-p