Raxik píše:Libi se me, jak si Libor stoupne pred Nycteho (ktereho by sundal na 2 rany) a otoci se k nemu zady, kdyby se nekdo z modraku k nemu nahodou chtel dostat . Klidne za napomahani PK to mohlo byt ...
možno aj na 3 lebo mal topko ktoré dáva flam status
Stone imp morf je nové topko a dává flam? Něco o čem nevím?
zisti si čo robí Ancestral Bone Brnko u nekra a potom píš Sherlock
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
a ted z uplně jiného úhlu... mě se hrozně líbí jak tu každej rozjíždí teorie jak si prasíme vlastní lidi, jak mg propadli panice, že všude práskač najednou. WTF? se proberte dementi, jediné jasné pravidlo na dp je: Pokud máš možnost sprasit nějakého chuja od kačerů a nebo WR, tak do toho. Když mi zvonil telefon tři minuty před tím pojezdem a někdo mi volal at lognu na pojezd, tak si řikám rly? ti jebe? a on že kačeři. AHA ! to že tam byli naši lidi, smůla no, samozřejmě že naši lidi mají věci zpět.
edit: a z uplně jiného úhlu, nevim proč jsme jim ty věci vraceli, když mají takovou drzost dungovat s kačerama.
Naposledy upravil(a) cermi dne 23.11.2016 18:35:46, celkem upraveno 1 x.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Jestli jsou konspirační teorii založeny na takových důkazech, tak to teda potěš koště pro svět ... Ale tak aspoň se opět a zase potvrdilo, co já vždycky říkám o Harpagonech.
Raxik píše:Ale tak aspoň se opět a zase potvrdilo, co já vždycky říkám o Harpagonech.
takže ještě že to tu stojí na tom co kdo o kom říká, protože když se to prosimtě řiká se to prosimtě ví
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Jestli jsou konspirační teorii založeny na takových důkazech, tak to teda potěš koště pro svět ... Ale tak aspoň se opět a zase potvrdilo, co já vždycky říkám o Harpagonech.
Ano video je důkazem že hrajete jinej lvl...dva se zabijou sami a pak obviní někoho z napomáhání kdo aspoň něco udělal
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Raxik píše:Ale tak aspoň se opět a zase potvrdilo, co já vždycky říkám o Harpagonech.
takže ještě že to tu stojí na tom co kdo o kom říká, protože když se to prosimtě řiká se to prosimtě ví
Tak naštěstí máme video, které mluví za vše
kdyby nam to nebylo dost jedno, tak video neni.
Ryko je zase na inom svete pozeram. Urcite sa pojazd konal preto, lebo tam bol jeden kacer Ty vole ty si fakt niemand.
EDIT: Tak som sa dozvedel, ze to nakoniec fakt bolo kvoli mne. Tak to uz fakt neviem co si ma clovek o tomto serveri mysliet. Respektive o par jedincoch.
Paci sa mi ale, ze Ego mi neska pisal, ze skusi najst tu bishopku a kedtak mi ju preda. Som rad, ze aspon niekto to tu ma este v hlave v poriadku ...
Naposledy upravil(a) Scorp -K- dne 23.11.2016 20:00:02, celkem upraveno 1 x.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
cermi píše:a ted z uplně jiného úhlu... mě se hrozně líbí jak tu každej rozjíždí teorie jak si prasíme vlastní lidi, jak mg propadli panice, že všude práskač najednou. WTF? se proberte dementi, jediné jasné pravidlo na dp je: Pokud máš možnost sprasit nějakého chuja od kačerů a nebo WR, tak do toho. Když mi zvonil telefon tři minuty před tím pojezdem a někdo mi volal at lognu na pojezd, tak si řikám rly? ti jebe? a on že kačeři. AHA ! to že tam byli naši lidi, smůla no, samozřejmě že naši lidi mají věci zpět.
edit: a z uplně jiného úhlu, nevim proč jsme jim ty věci vraceli, když mají takovou drzost dungovat s kačerama.
sam si ******, kdyz se nam tu jeste verejne priznas, ze to naprasil Libor (pro neznale ten wampik z videa), mozna oba Libor i dexxter...
edit: dexxter prej jeste pekne pred tim zdrzoval:)
cermi píše:a ted z uplně jiného úhlu... mě se hrozně líbí jak tu každej rozjíždí teorie jak si prasíme vlastní lidi, jak mg propadli panice, že všude práskač najednou. WTF? se proberte dementi, jediné jasné pravidlo na dp je: Pokud máš možnost sprasit nějakého chuja od kačerů a nebo WR, tak do toho. Když mi zvonil telefon tři minuty před tím pojezdem a někdo mi volal at lognu na pojezd, tak si řikám rly? ti jebe? a on že kačeři. AHA ! to že tam byli naši lidi, smůla no, samozřejmě že naši lidi mají věci zpět.
sam si ******, kdyz se nam tu jeste verejne priznas, ze to naprasil Libor (pro neznale ten wampik z videa), mozna oba Libor i dexxter...
edit: dexxter prej jeste pekne pred tim zdrzoval:)
EHm a kde to ryko píše že to libor nabonzoval longu(trefil jsem se že?) ?A jako kdyby si neznal 5 minut u dextra
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Podla toho co si doteraz pisal, som si predstavoval ze si rozbil pc, klavesnicu aj mys, trhal si vlasy, kopal do steny a nadaval vsetkym GMkam na ICQ ze akoto ze nie su vsetky PKcka delete a ban ip...
hlavně běhám zase jak socka, došli ekvipy, neprodáš mi zas něco za real longu?
cermi píše:hlavně běhám zase jak socka, došli ekvipy, neprodáš mi zas něco za real longu?
jasne:)
tak si řekni cenu