do měst přibyli vendoři
Re: do měst přibyli vendoři
Vendor na svitky v Jhelomu u dveří nějak nefunguje.. Nevykupeje nic krom oček.. Případná koupě od vendora tedy asi nebude možná..
Svitky opravim uz vim proc ... nevykupuje zadne. Dikz upozorneni nenapadlo me to.LaPiZza píše:Vendor na svitky v Jhelomu u dveří nějak nefunguje.. Nevykupeje nic krom oček.. Případná koupě od vendora tedy asi nebude možná..
Vendor na ryby v Occlu (shaman ryby) vypadá to, že nemá žádný úbytek shamanských ryb. V porovnání s jeho kolegou, který vykupuje obyč boost ryby...
Shodou okolností tohle byl ten bugnutý vendor, který měl 2M furcoats které mu tam ten Acarus nechal
Prosím o kontrolu a případné vyjádření k mojemu dřívějšímu postu na předchozí straně ohledně mapek
Díky
Shodou okolností tohle byl ten bugnutý vendor, který měl 2M furcoats které mu tam ten Acarus nechal

Prosím o kontrolu a případné vyjádření k mojemu dřívějšímu postu na předchozí straně ohledně mapek

Díky
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Vykup mapek podle me zbytecnost. Kazdou chvili muzes videt, ze nekdo vykupuje lvl3 mapky. Obcas nekdo vykupuje i lvl1,2 (treba obcas ja) a to za minimalni ceny. Napr sem nakoupil mix okolo 300 mapek lvl 1,2 po 1,5k/ks. Vykupovani by asi nebyl problem, ale prodej mozna jo - pravdepodobne by musely byt nelousknute.Legolend píše: Prosím o kontrolu a případné vyjádření k mojemu dřívějšímu postu na předchozí straně ohledně mapek
Tak jako tak je to ale podle me trosku skoda, protoze kdo mapky nechce - proda je i ted. Popripade si je muzes vymenit v COM na vyssi level.
Nehlede na to, ze by to opravdu generovalo zbytecne jen dalsi goldy. Alespon s tim, kolik lidi AFKuje fishing.
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Programos píše:Vykup mapek podle me zbytecnost. Kazdou chvili muzes videt, ze nekdo vykupuje lvl3 mapky. Obcas nekdo vykupuje i lvl1,2 (treba obcas ja) a to za minimalni ceny. Napr sem nakoupil mix okolo 300 mapek lvl 1,2 po 1,5k/ks. Vykupovani by asi nebyl problem, ale prodej mozna jo - pravdepodobne by musely byt nelousknute.Legolend píše: Prosím o kontrolu a případné vyjádření k mojemu dřívějšímu postu na předchozí straně ohledně mapek
Tak jako tak je to ale podle me trosku skoda, protoze kdo mapky nechce - proda je i ted. Popripade si je muzes vymenit v COM na vyssi level.
Nehlede na to, ze by to opravdu generovalo zbytecne jen dalsi goldy. Alespon s tim, kolik lidi AFKuje fishing.
LVL 3 mapek jsem se zbavil už před časem, kdy jsem je opravdu někomu prodal... Vývěšku sleduju sem tam a asi mi ti výkupci utíkají

Legolend [Etoiles]
and many others...
and many others...
Jeste je jedna efektivni vec jak se zbavovat mapek - chodit je 
A jinak je jasne, ze je tezke se jich zbavit. Vetsinou, kdyz je nekdo prodava, tak chce za lvl3 15k a podobne castky. To se ti pak fakt neoplati kupovat

A jinak je jasne, ze je tezke se jich zbavit. Vetsinou, kdyz je nekdo prodava, tak chce za lvl3 15k a podobne castky. To se ti pak fakt neoplati kupovat

Chodit je ok, ale ten drop je fakt minimalní a to co se nalézá v bednách je celkem smutné.. Neříkám aby padalo pořád něco, ale prostě není to úplně motivační a nějak moc chuť to chodit nějak v delším časovém úseku.Programos píše:Jeste je jedna efektivni vec jak se zbavovat mapek - chodit je
Smutné? To myslíš vážně? Víš vůbec co tam padá?
Zda se ti tam toho malo? Chapu, ze dneska uz nikdo +15 zbroje netahá, ale pořád tam ten drop je. Co nástroje, mystiky, zbraně na MC! Z monster soulshardy. Dokonce i velmistrovky na lvl 3 mapkách! To není motivační, za 5 minut práce? To myslíš vážně?
Jste akorát rozmazlení, o tom to je.
A nemluvím o tom, že když si mapy roztřídíte dle lokací(mám na jedné lokaci třeba 40 mapek), tak vyděláte i na lvl 1,2.... za hodinku 300k gp + trilion vecí, ať už mystiky nebo skill knížky(které lze nyní taky PRODAT!). Nástroje, který odemě furt někdo vykupuje ve velkým.
Opravdu to není o tom, že by se to nevyplatilo chodit - ono se to totiž vyplatí, je to jen o tom, že se vám nechce a čekáte na dropy typu sochy a wirecka. Za 20 hodin mapkování si vyděláš na string..... Musel bys mí sakra štěstí, aby ti za 20 hodin dungování nějaký padl.
Zda se ti tam toho malo? Chapu, ze dneska uz nikdo +15 zbroje netahá, ale pořád tam ten drop je. Co nástroje, mystiky, zbraně na MC! Z monster soulshardy. Dokonce i velmistrovky na lvl 3 mapkách! To není motivační, za 5 minut práce? To myslíš vážně?

A nemluvím o tom, že když si mapy roztřídíte dle lokací(mám na jedné lokaci třeba 40 mapek), tak vyděláte i na lvl 1,2.... za hodinku 300k gp + trilion vecí, ať už mystiky nebo skill knížky(které lze nyní taky PRODAT!). Nástroje, který odemě furt někdo vykupuje ve velkým.
Opravdu to není o tom, že by se to nevyplatilo chodit - ono se to totiž vyplatí, je to jen o tom, že se vám nechce a čekáte na dropy typu sochy a wirecka. Za 20 hodin mapkování si vyděláš na string..... Musel bys mí sakra štěstí, aby ti za 20 hodin dungování nějaký padl.
Pokud čteš forko celé tak jsem reagoval přesně na todle v postu od Qvida kde se ptal jak jsme spokojeni s mapkama atd.. tak si to tam přečti co jsem tam psal a pak mě tu nějak napadaj.. Nejsem rozmazlený omg.. Jen pro jsou věci co využiju a věci co nevyužiju.. Každý chytrý jak rádio... Já mapky chodim netak často ale chodím, a vícm jaký mostra skáčou, jaký je drop a co je v bednách... Vím co které monstrum umí a jaké má schopnosti tak mě tu přestan poučovat a pokud si takhle chytrý tak reaguj na post Qvida omg... určitě uvítá dálší názor na to...Programos píše:Smutné? To myslíš vážně? Víš vůbec co tam padá?
Prosím přidat ještě vendora na výkup klamáků.
Začínajícím rangerům to jistě pomůže aby nemuseli chodit jen na peří.
Děkuji

Děkuji
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nemohl by vendor Pepa v cechu craftů vykupovat logy i v deedech? Aby to bylo jednodušší nascriptit, tak klidně jen plné deedy 25k logů za 2 bronzový.
A vendorovi Barnabasovi v cechu craftů neubývá zboží. Je to úmysl?
A vendorovi Barnabasovi v cechu craftů neubývá zboží. Je to úmysl?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ty klamáky rád koupím , uplně všecky.NIkdy jich není dost a to asi nebudu sám.Han Gamms píše:Prosím přidat ještě vendora na výkup klamáků.
Děkuji
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
mno je fakt že prodávat obyč logy byla pakárna, ale zas na to jaký to jsou gp zadarmo, tak není od věci vyvinout nějaké úsilí s prodejem, než pustit afk script na sekání. Nehledě na to, že vše jde pořešit jednoduchým scriptem a s malou pomocí jsem to zvládl i já script antitalent přes yoko, ti někdo něco napíše na prodej logů
Vendor Kasen má u sebe 10000 ryb a další už nevykupuje.
Vendor Xenos má u sebe 100000 regů a další už nevykupuje.
Vendor Arnon má u sebe 100000 regů a další už nevykupuje.
Je to záměr? Pokud ano, tak to si ti nováčci moc nevydělají.
Vendor Xenos má u sebe 100000 regů a další už nevykupuje.
Vendor Arnon má u sebe 100000 regů a další už nevykupuje.
Je to záměr? Pokud ano, tak to si ti nováčci moc nevydělají.

Naposledy upravil(a) Fisik III dne 28.09.2016 11:01:22, celkem upraveno 1 x.
Ano.Fisik III píše:Vendor Kasen má u sebe 10000 ryb a další už nevykupuje. Je to záměr?
Tak to není šťastné řešeni. To naplní zdatný rybář sam.Han Gamms píše:Ano.Fisik III píše:Vendor Kasen má u sebe 10000 ryb a další už nevykupuje. Je to záměr?
A u některých regů (SA) snad i každý průměrný harvič.
Ano. Harvic. Otazkou je jestli se vendori zavadeli kvuli tomu, aby kvuli nim nekdo zacal harvit(pustil phoenix script)
Myslel jsem to spíš v minulém čase. Co sem pochopil, tak se to dělalo kvůli lidem co se sem třeba vrátí po pauze nebo tak. Je jasné, že hráči prodají vše co mají v bednách navíc. Pár prvních naplní vendory a jejich účel je zabitej..Pheme píše:Ano. Harvic. Otazkou je jestli se vendori zavadeli kvuli tomu, aby kvuli nim nekdo zacal harvit(pustil phoenix script)
Na to sem upozorňoval den po jeho představení, pokud to mělo být určeno po nb tak to měli dát na konec nb dungu, čí do nb města, určitě se to dalo vyřešit lépe. (kdyby to bylo určeno pro tu méně zkušenotou vrstvu lidí) předem bylo jasné, že toho využíjí v 95% hlavně Ti, co maj dobré skripty a čas mít zaplý PC 24h, tím se ale vyřešila moje otázka, kam v nočních hodinách mizí JíříPheme píše:Ano. Harvic. Otazkou je jestli se vendori zavadeli kvuli tomu, aby kvuli nim nekdo zacal harvit(pustil phoenix script)

STOP SUPPORTU!