Ja jsem si to tu cele precetl a kdyz teda nejsem vubec zadnej PeVePer, tohle tema me zaujalo.
Nejdriv jsem vyzkousel nejaky cisla. Za maga s magery 106 jsem se nasypal par spellu do oblecenyho clerica.
Cleric h122/m100/s114
Armor 86, Resists 88,3
- Harm = 10-11 dmg
- PCW = 14 dmg
- POG = 21-23 dmg
- KVF = 40-42 dmg
- Energy Bolt (Corp Por) avg. 37 dmg (53, 25, 49, 22, 29)
To jen tak protoze me to samotnyho zajimalo. (Cleric 90%mgr harmoval maga za 9-11).
Bohuzel PCW jsem palil do klera se 100int protoze nemam zadnyho dutohlava na kterym bych ho vyzkousel.
Mighty PvP God píše:- kuzla na posilenie hlavne tie co vedia len mag a nekro
Tak na tom nakonec neco bude, protoze kazdy posileni harm/pogu oslabi maga v duelu s cler/rangem. KvF pak hodne ovlivni mag vs mag.
Zajimalo by me nejvic PCW od maga do warr/vampa, popr. pala. Podle me by mel mit dmg srovnatelnou s kvf, coz?
Energy Bolt me prekvapil nejvic jeho dmg rozsahem, od 22 do 53 v peti pokusech. Pocita to armor nebo? Tenhle spell by se podle me taky dal upravit.
Vic se toho ale na prskovi asi zmenit neda.
Xan píše:naklady nula nula nic, res roba a regy a polozi si kdovi co, prsci co za behu bez moznosti missu davaji kotel dmg na dalku byli vzdy op, tohle rozhodne neni krok spravnym smerem, vzhledem k warum, co se musi dostat na 1 policko a i s bonus itemama muzou porad missnout a za uplne jiny naklady
Qvido píše:Zapsal jsem si jen, že by jste chtěli nějak rozlišit +5 a +25 zbroje.
Pokud by rozliseni +5 a +25 zbroji znamenalo upravu statu a prohloubeni rozdilu mezi nima, zasahlo by to nejen PvM ale take obchod.
Ted to trosku moc prezezenu do tech frakci a pominu obycejne pk vs blue duely. :/
Nejsem si jisty, zda-li maji frakce moznosti nejakych frakcnich armoru, okrem stitu.
Frakcni zbrane a zbroje by mohly vybalancovat nejen staty, ale i naklady.
Alternativa pro PK by byla mozna, ale nakonec by nejvic ostrouhal obycejny modrak bez frakce.
Acarus píše:Za me mi prijde nastaveni moc defenzivni, kdy proste prsk, kdyz nechce a vi, ze dotycneho ma malou sanci zabit, tak spis utece
Mighty PvP God píše: nieco typu teleport + slaba rana (za plechovky, dajme tomu s jednoruckou)
Tenhle "charge" co jsi tu popsal mi velmi pripomnel Special Attacky, se kterymi jsem se setkal na jinem, osi-like, shardu. Vypadaly asi takhle:
Kód: Vybrat vše
Swordsmanship Special Attack : Concussion Blow
Snizi inteligenci o 25% na 30s, efekt se nestackuje.
Macefighting Special Attack : Crushing Blow
Prida 50% damage pri uspesnem zasahu.
Fencing Special Attack : Paralyzing Blow
Paralyzuje na 4s. Bandaze, wandky i potiony jdou pouzit.
Sance na efekt se pocita u vsech stejne : % = Anatomy/4
Jinak to ale funguje u Wrestlingu, kde se Disarm a StunPunch nastavoval rucne v UO hotkeys. Moznost by byla efekty nastavit napr na rukavicich.
Kód: Vybrat vše
Wrestling Special Attack : Disarm
Wrestling + Arms Lore
Shazuje zbrane do zakladniho baglu.
Wrestling Special Attack : Stun Punch
Wrestling + Anatomy
Zastunuje target na 4s
Zdroj "Special Attacks"
Tyhle efekty ovlivnujici volbu zbrane, posleze strategii, jsou podle me take dobrou moznosti, obzvlaste pak pokud je cilem dosahnout aby se duely hraly vic telo na telo.
Nakonec snad jen ze mi mezi vsemi temi efekty chybi neco pro rangery, napr. sance strelou na dismount nebo tak..
Takhle jsem zase jednou myslel.