Dražba
Re: Dražba
U nás bugoval jeden člověk a to Migis, který byl ještě k tomu v Buccaniers a ban jsme za to ještě dostali já a Pekačko za nenahlášení bugování. Jestli byla guilda smazaná v rámci trestu nebo propadl GS kvuli neaktivitě, to už nevím
.

- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
no jak se to vemeOcroc píše: 40% removetrap

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
+1, líbí se mi, anální skialpinista, ale dobře jim takOcroc píše:Zpeněžit se to dalo celkem snadno, stačilo si do aleluja maxovat špatně trénovatelné skilly a přes Blank Skill booky psát knížky, například +1% taming knížku prodávali za 250k. Přičemž rozdíl mezi Hated a touto akcí je hlavně v tom, že u Hated se dalo vrátit save a navrátit co napáchali, s knížkami se bugovalo přes půl roku...
Většina účastníku tohoto bugování je z jedné guildy, proto se také potrestala daná guilda. Přičemž zde odpadá i "já o ničem nevěděl" faktor, protože všichni trestaní jsou hráči kteří hrají již několik let a je celkem "podivné" když vám spoluhráč na postavě udělá za 20 minut 40% removetrap a 30% tamingu.

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Po tych par sprav na ICQ s otazkami co sa stalo s MG som nechapal o co ide, kedze uz asi 3 mesiace nehram. Tak som dostal link na prehrešky a zacal som teda zistovat. Polka ludi netusila co sa deje a druha polka mi povedala zevraj bugovali skilly a dali mi link na forum, ze viac nevedia ani oni. Aby bolo jasne, hral som s MG v celku aktivne nejaku dobu pred mojou prestavkou pred 3 mesiacmi a nikdy som nezachytil nic o bugovani skillov. To ze ludia mali nové postavy ma neprekvapovalo, ked skoro kazdy druhy trenil nejaku postavu popri dungu ... a ked s nou siel do dungu, nikto nemohol vediet ci ma okrem zakladnych skilov ostatne maxnute ani ci sa to tak rychlo da vytrenit (nikto si nestopuje cas za kolko hodin sa vytreni alchemy ... Ja som vytrenil asi cca 50 tamingu ci kolko za nejakych 6 dni)
Zmazanie postav je podla mna uplne v poriadku, ak si chceli polepsit maju mat za to trest a i ten ich sukromny majetok ma byt zmazany tiez ... ale je mi trochu luto tých, čo maju s tym spoločne len to, ze su clenmi guildy a ich x-rocne snazenie sa a budovanie guildy a jej majetku pride navnivoc ... Ale tak ako vzdy na DP, ak niekto nieco buguje, zneuziva, ... tak na to doplati okrem neho aj xy ostatných nevinnych ludi ... tuto politiku som nikdy nemal rad a jedine co to prinesie, ze presvedcite tych slusnych, ze to nema zmysel ... toto je cesta ku koncu ...
Radsej pomazte sukromne majetky, mozno nejake casti co mohli byt zneuzite/nepravom zarobene ale neničte nieco co budovali ludia co z toho nic nemali. A ked chcete zabranit aby sa potrestaní vrátili a za guild majetok vytrenili dalsie postavy tak im dajte ban ...
Ja momentálne nehrám, takze je mi to v celku fuk len mi ide o ludi/kamaratov čo doplatia na to, ze si niekto chcel zarobit a oni z toho nic nemali a aj tak pridu o to, o čo sa snazili a starali ... a teraz uvazuju o konci, lebo to vazne pokazi chut i naladu od hrania ... A ti čo nemaju radi Empa, neberte ho ako celu guildu a jeho mamon, on viac nehral ako hral a ten majetok ziskali iní ...
Zmazanie postav je podla mna uplne v poriadku, ak si chceli polepsit maju mat za to trest a i ten ich sukromny majetok ma byt zmazany tiez ... ale je mi trochu luto tých, čo maju s tym spoločne len to, ze su clenmi guildy a ich x-rocne snazenie sa a budovanie guildy a jej majetku pride navnivoc ... Ale tak ako vzdy na DP, ak niekto nieco buguje, zneuziva, ... tak na to doplati okrem neho aj xy ostatných nevinnych ludi ... tuto politiku som nikdy nemal rad a jedine co to prinesie, ze presvedcite tych slusnych, ze to nema zmysel ... toto je cesta ku koncu ...
Radsej pomazte sukromne majetky, mozno nejake casti co mohli byt zneuzite/nepravom zarobene ale neničte nieco co budovali ludia co z toho nic nemali. A ked chcete zabranit aby sa potrestaní vrátili a za guild majetok vytrenili dalsie postavy tak im dajte ban ...
Ja momentálne nehrám, takze je mi to v celku fuk len mi ide o ludi/kamaratov čo doplatia na to, ze si niekto chcel zarobit a oni z toho nic nemali a aj tak pridu o to, o čo sa snazili a starali ... a teraz uvazuju o konci, lebo to vazne pokazi chut i naladu od hrania ... A ti čo nemaju radi Empa, neberte ho ako celu guildu a jeho mamon, on viac nehral ako hral a ten majetok ziskali iní ...
Největší sranda je, že těm kteří si to nabugovali je tohle všechno uplně ukradené. Na guildovním foru napsali jak jsou rádi že sou smazaní a konečně budou mít dost času a jejich přítelkyně jsou štěstím bez sebe. Že s tím počítali, když se na to přijde, že to tak dopadne a takové kecy. Ptal sem se jich proč si teda rovnou nenapsali o del accountu jak chtěli skončit a žádná odpověď.Mihal píše:...
A už se tam začíná objevovat reakce ostatních členů, kterým se nic nestalo(krom mazání guildy) a píšou o tom, jak si napíšou o smazání majetku a učtů. Že někteří to už udělali prý...
Souhlas s Mihalem, rozhodně dobrý dopad tohle plošné trestání guildy nemá. Taky bych byl pro dát těm buggerům ban místo smazání guildy / guildovního majetku. A hrát můžou na druhou šanci jestli jim to dovolíte.
To že smažete buggery se s váma nikdo přít nebude, nevěděl jsem že to dělali tak dlouho a že na tom vydělávali. Ale mazáním guildy trestáte i lidi, kteří o ničem nevěděli a nemaj s tím nic společného.
Pokud vám jde o itemy řekl bych že ti lidi mají mnohem více majetku(nepoměrně) než guilda, guilda platila nájmy a jediné co měla jsou ty baráky gaty a porty k dungům. Myslím pár M GP a sochy(počet nevím) možná lvl 5 mapy a nějaký bordel vstupenky do dungů takové nějaké klamáky možná ani nevím... do pokladů a do případné dražby máte všechna topka zbraně zbroje spotřebáky equipy pořád a určitě i sochy jednotlivců, kterých bude nejspíše mnohem víc než má guilda, dyt to byli mamonáři všechno.
Je to tak moc chtít trestat jen viníky ?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
barák v serpentu vám zůstal.. problém s místem očividně mít nebudete, když je vás polovina a příště si vedení guildy rozmyslí bugovat.. to je fér ne?:) a když píšeš že guilda nic nemá v poměru se členy, tak se mužete znovuzaložit a zase to rozjet ne? Emp beztak žhaví nějaké vpnko :pRaziel píše:Největší sranda je, že těm kteří si to nabugovali je tohle všechno uplně ukradené. Na guildovním foru napsali jak jsou rádi že sou smazaní a konečně budou mít dost času a jejich přítelkyně jsou štěstím bez sebe. Že s tím počítali, když se na to přijde, že to tak dopadne a takové kecy. Ptal sem se jich proč si teda rovnou nenapsali o del accountu jak chtěli skončit a žádná odpověď.Mihal píše:...
A už se tam začíná objevovat reakce ostatních členů, kterým se nic nestalo(krom mazání guildy) a píšou o tom, jak si napíšou o smazání majetku a učtů. Že někteří to už udělali prý...
Souhlas s Mihalem, rozhodně dobrý dopad tohle plošné trestání guildy nemá. Taky bych byl pro dát těm buggerům ban místo smazání guildy / guildovního majetku. A hrát můžou na druhou šanci jestli jim to dovolíte.
To že smažete buggery se s váma nikdo přít nebude, nevěděl jsem že to dělali tak dlouho a že na tom vydělávali. Ale mazáním guildy trestáte i lidi, kteří o ničem nevěděli a nemaj s tím nic společného.
Pokud vám jde o itemy řekl bych že ti lidi mají mnohem více majetku(nepoměrně) než guilda, guilda platila nájmy a jediné co měla jsou ty baráky gaty a porty k dungům. Myslím pár M GP a sochy(počet nevím) možná lvl 5 mapy a nějaký bordel vstupenky do dungů takové nějaké klamáky možná ani nevím... do pokladů a do případné dražby máte všechna topka zbraně zbroje spotřebáky equipy pořád a určitě i sochy jednotlivců, kterých bude nejspíše mnohem víc než má guilda, dyt to byli mamonáři všechno.
Je to tak moc chtít trestat jen viníky ?
///a pozdravuju chlapce Charlieho a hluboce se klaním jeho skillu v podáné emocíálnímu výtoku..když ses k nám hlásil že budeš práskat empovce..to byly časy

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
jak to tady tak procitam, tak koukam ze bychom mohli dostat zpatky cont town, jelikoz tam zneuzival herni pravidla jenom jeden nemocny clovek, ktery mel v dane dobe pristup ke guildovnimu majetku a diky sve dusevni nemoci ho rozprodaval za real, ale ostatni v tom byli nevine. Tak co nam vratit tower a baracky, kdyz se tady klukum z MG nechava serpents a porty, to zni fer ne?
To je bordel ze?Cracky píše:jak to tady tak procitam, tak koukam ze bychom mohli dostat zpatky cont town, jelikoz tam zneuzival herni pravidla jenom jeden nemocny clovek, ktery mel v dane dobe pristup ke guildovnimu majetku a diky sve dusevni nemoci ho rozprodaval za real, ale ostatni v tom byli nevine. Tak co nam vratit tower a baracky, kdyz se tady klukum z MG nechava serpents a porty, to zni fer ne?

Spíš to vypadá, že nakonec je lepší žádnou guildu nedělat a mít ji jen pomyslnou mezi lidma co chodí spolu dung ... pak máš jistotu, že při prohřešku jednoho nebo více lidí se ostatní nepotrestaj, protože je žádná zkratka za jménem spojovat nebudeCracky píše:jak to tady tak procitam, tak koukam ze bychom mohli dostat zpatky cont town, jelikoz tam zneuzival herni pravidla jenom jeden nemocny clovek, ktery mel v dane dobe pristup ke guildovnimu majetku a diky sve dusevni nemoci ho rozprodaval za real, ale ostatni v tom byli nevine. Tak co nam vratit tower a baracky, kdyz se tady klukum z MG nechava serpents a porty, to zni fer ne?

jenom nevím jestli by to contu pomohlo, jestli to prodával člověk na kterého by bylo napsáno město(což asi jo když měl přístup všude) vyšlo by to nastejno. Ale stačí si sehnat jednoho, bezuhonného člena a problem solved.
To že je nějaký prohřešek popsán na webu stejně jako jiný, neznamená že byli i stejné okolnosti. Proto je také v pravidlech, s kterými jste všichni souhlasili, klauzule o tom že GM můžou rozhodnout jinak, než co je dáno v pravidlech.
jabka nemichat s hruskami, i kdyz je to porad ovoce, rostou na jinych stromech.Cracky píše:jak to tady tak procitam, tak koukam ze bychom mohli dostat zpatky cont town, jelikoz tam zneuzival herni pravidla jenom jeden nemocny clovek, ktery mel v dane dobe pristup ke guildovnimu majetku a diky sve dusevni nemoci ho rozprodaval za real, ale ostatni v tom byli nevine. Tak co nam vratit tower a baracky, kdyz se tady klukum z MG nechava serpents a porty, to zni fer ne?
to bylo jenom takovy postouchnuti, uz probehla sahodlouha debata na tohle tema s jasnym zaverem, ale prislo mi to trochu k tematu, tak sem si to neodpustil 

Niečo na zamyslenie:Ocroc píše:Různé prohřešky se řeší různě, vždycky to tak bylo a vždycky to tak i bude.
Takže vlastne platí, že bohovia si môžu robiť všetko s nami ovečkami (hračmi) ako chcu? To mi pripomína diktatúru alebo komunizmus ...
Potom sa necudujte, ze vas ludia upodozrievaju zo supportu (tato konspiracna teoria moze byt pravdiva, kedze existuje tento vyrok a mozno neplati len na prohrešky) a spravaju sa k vám (ale i k serveru, hre, ostatným) tak ako sa správajú ... Vy ich vlastne učíte napr. ze ak si slusný, aj tak ta potrestajú za to co si nespravil a ak si zlý, tak dostaneš rovnaký trest ako ten čo nič nespravil. Takze nie moc dobrý príklad ludom, mládeži i detom čo tu hraju ... Kazdy meni/ovplyvnuje svojim spravanim ostatných ... takze si vlastne vychovávate svoju budúcnosť v reále

Si zase raz objavil AmerikuMihal píše:Niečo na zamyslenie:
Takže vlastne platí, že bohovia si môžu robiť všetko s nami ovečkami (hračmi) ako chcu?

No, ono už když použiješ to označení "bohové" tak si v podstatě sám odpovídáš. Hrajete jen za cenu svého volného času a jsme samozřejmě rádi že na našem serveru, ale pokud nesouhlasíte s pravidly nebo způsobem jakým je server řízen, tak máte možnost výběru jiného (třeba nějakého "demokratického") serveru kde se vám bude líbit více. My server řídíme tak, aby hra byla stále zábavná pro ten zbytek hráčů a tak jak nám to časové možnosti dovolují.Mihal píše: Niečo na zamyslenie:
Takže vlastne platí, že bohovia si môžu robiť všetko s nami ovečkami (hračmi) ako chcu?
Drtivá většina závažných prohřešků je způsobena lidmi, kteří již nějaký ten trest v podobě Prudice/Delete/Banu mají. Možná s jiným jménem, jinou IP, ale jsou to stále ti stejní. Proto se také trest upravuje dle historie hráče a to skutečně není něco, za co se budeme omlouvat.
Spíše je k zamyšlení proč větší část serveru dokáže hrát slušně, ale někteří jsou schopni dělat takovéto věci i když hrají s třemi bany.
Jen technická otázka, pokud se někdy stane v budoucnu jaké koliv guildě něco podobného. Chcete tedy tvrdit že se guildovní sekurky mažou také ? Hned objasním dotaz. Mám veškerý majetek v guilde sekurkách a je to přesně kůli akci hated a jejich vykrádání baráčků jinak bych měl vše v normalních bednách. Může se mi tedy stát, že jednoho krásného dne se vše smaže ?Ocroc píše:No, ono už když použiješ to označení "bohové" tak si v podstatě sám odpovídáš. Hrajete jen za cenu svého volného času a jsme samozřejmě rádi že na našem serveru, ale pokud nesouhlasíte s pravidly nebo způsobem jakým je server řízen, tak máte možnost výběru jiného (třeba nějakého "demokratického") serveru kde se vám bude líbit více. My server řídíme tak, aby hra byla stále zábavná pro ten zbytek hráčů a tak jak nám to časové možnosti dovolují.Mihal píše: Niečo na zamyslenie:
Drtivá většina závažných prohřešků je způsobena lidmi, kteří již nějaký ten trest v podobě Prudice/Delete/Banu mají. Možná s jiným jménem, jinou IP, ale jsou to stále ti stejní. Proto se také trest upravuje dle historie hráče a to skutečně není něco, za co se budeme omlouvat.
Spíše je k zamyšlení proč větší část serveru dokáže hrát slušně, ale někteří jsou schopni dělat takovéto věci i když hrají s třemi bany.
Bohužel nedokážu předpovídat budoucnost, ale pokud bys zapojen do daného problému nebyl, tak by se ti s sekurkami nic nestalo. Kvůli zachování "linků" se nemazal zatím ani guildstone MG, takže pokud někdo má v baráčku guildovní sekurku, může si její majetek vybrat.
Sekurky hráčů, kteří s tím nic nemají společeného a měli sekurky umístěné v nemovitostech které se zabavili, se přesouvají klasicky do Deceitu jako u každého jiného vystěhovávání.
Sekurky hráčů, kteří s tím nic nemají společeného a měli sekurky umístěné v nemovitostech které se zabavili, se přesouvají klasicky do Deceitu jako u každého jiného vystěhovávání.
Ty si tady pletes absulutne pojmy s dojmy, prosim mohl by si me vysvetlit vliv statniho zrizeni na korupci ? Nevsiml sem si, ze by to melo az nejaky zasadni vliv a v "demokracii" zadna korupce neexistuje. Mno me se staci podivat kolem sebe a vidim tunel v tunelu a jine.Mihal píše:Niečo na zamyslenie:Ocroc píše:Různé prohřešky se řeší různě, vždycky to tak bylo a vždycky to tak i bude.
Takže vlastne platí, že bohovia si môžu robiť všetko s nami ovečkami (hračmi) ako chcu? To mi pripomína diktatúru alebo komunizmus ...
Potom sa necudujte, ze vas ludia upodozrievaju zo supportu (tato konspiracna teoria moze byt pravdiva, kedze existuje tento vyrok a mozno neplati len na prohrešky) a spravaju sa k vám (ale i k serveru, hre, ostatným) tak ako sa správajú ... Vy ich vlastne učíte napr. ze ak si slusný, aj tak ta potrestajú za to co si nespravil a ak si zlý, tak dostaneš rovnaký trest ako ten čo nič nespravil. Takze nie moc dobrý príklad ludom, mládeži i detom čo tu hraju ... Kazdy meni/ovplyvnuje svojim spravanim ostatných ... takze si vlastne vychovávate svoju budúcnosť v reále
Stejne jako neni nic uplne bile a nic uplne cerne, a nakonec jsme to my, kdo udela rozhodnuti, a stoji si za nim, a jde s kuzi na trh, nikdo to neni rozhodnuti jednotlivce, ze on to tak chce, ale na zaklade konsenzu. Chtel bych videt kohokoliv z vas v necem vaznem (relativne) zodpovedne a s ohledem na vsechny mozne dusledky rozhodovat.
Technicky nemas problem dokavad guildu nesmazou realne. Pak se do guild sekurky nedostanes. Pokud je guild sekurka v guild dome, je to blbe a nelze urcit majitele, pokud ji mas ve svem baraku, tak je to kazdemu putna. Pokud ji mas u baraku kamarada, je to technicky predmet patrici jemu a ne tobe.Jamie píše: Jen technická otázka, pokud se někdy stane v budoucnu jaké koliv guildě něco podobného. Chcete tedy tvrdit že se guildovní sekurky mažou také ? Hned objasním dotaz. Mám veškerý majetek v guilde sekurkách a je to přesně kůli akci hated a jejich vykrádání baráčků jinak bych měl vše v normalních bednách. Může se mi tedy stát, že jednoho krásného dne se vše smaže ?
Nejistejsi je to mit v bezpecne bedne.