no aaanoMe píše:Náhodou, videa jsem celkem s chutí shlédl. Profesionálně zahrané a udělané, jen co je pravda. Nejvíc se mi líbilo, jak nám Sty(i)g ukázal potřebnost všech svých 160 hotkeys a největší a jedinou použitelnou věc u mága - zeď.

no aaanoMe píše:Náhodou, videa jsem celkem s chutí shlédl. Profesionálně zahrané a udělané, jen co je pravda. Nejvíc se mi líbilo, jak nám Sty(i)g ukázal potřebnost všech svých 160 hotkeys a největší a jedinou použitelnou věc u mága - zeď.
uloz.to nefungovalo. Ale ty youtube už ano.Strigwyr píše: a fungovalo ti to ked si si to stiahla cez uloz.to ?![]()
nepisane pravidla duelu:Wallace píše:nic moc si nepredvedl 2vs 1 ::-) haldy si mohl hodit, vyvolat si wraitha apod:-)
A na slunci byly zrovna strašně silné erupce, co?Strigwyr píše:.... som zlamil ale to pretovlebo mi nejak nefungirovala fena ked som chcel castit...Wallace píše:nic moc si nepredvedl 2vs 1 ::-) haldy si mohl hodit, vyvolat si wraitha apod:-)
.......
Ked zapnes caps-lock, tak potom ked drzis shift ako keby si nemal aktivne hotkeyeAtum-Re píše:Ahoj, jakožto PvP nbik a vlastně celkově se k UO zase po pěti letech vracim, mě zajima, jak sakra s hotkama rozsazenyma po vsech pismenech a cislech pises neco do hry?Vypinas hotky?
.. diky..
Takmer nepouzitelneAtum-Re píše:.. jinak hiding nepouzivas kdyz na tebe leti kvf?Taky se to da pouzit ne?
pripadne si zozenies ickoveho clienta, ze? :pWallace píše:j ale ne s prskem >p