Empair aneb pár věcí co mám na srdíčku.

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Re: Empair aneb pár věcí co mám na srdíčku.

Příspěvek od Oximus »

Ja myslim ze WIPE je paradni napad, za prve by top hraci meli duvod se snazit a hrat poradne aby byli zase nejbohatsi a nejlepsi na serveru, ale take by to dalo prostor hracum kteri nehraji tak dlouho se dostat do popredi. Pokud by zustaly skilly a postavy a smazal se majetek tak si myslim ze by to bylo fajn. Nejlepsi by bylo stanovit nejake konkretni datum, treba za deset dni a vyhlasit to, na stranky dat odpocitavani, aby lidi vytahli vsechny svoje rare cetky a rare musty a topka a jeste si s nima bez obav zahrali a uzili si je, posledni dva tri dny dat treba anarchy day (to byla vzdycky sranda), pak by se vse smazalo a opravdu dobri hraci s nejakou ctizadosti by vyuzili sance a zacali by otacet money. Tak by se poznali nejschopnejsi hraci, podle toho komu by se podarilo se dostat nejvejs jako prvnimu.
Je jasny ze mnoha hracum kteri maji majetek za x mega se to ted nelibi, ale myslim ze pak by kazdej zmenil nazor a bral by to jako pozitivni vec. Na serverech v jinych hrach (wowko a podobne) probihaji wipy celkem pravidelne.
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

muzes mi priblizit kdy byl naposledy na wow wipe?
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

kto ma problemy s motivaciou do dalsej hry koli pocitu ze vsetok mozny mamon uz nazbieral a potreboval by wipe, nech sa mi ozve cez pm alebo icq. velmi rad mu pomozem
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Shadowsong píše:kto ma problemy s motivaciou do dalsej hry koli pocitu ze vsetok mozny mamon uz nazbieral a potreboval by wipe, nech sa mi ozve cez pm alebo icq. velmi rad mu pomozem
btw kos je na kazdem rohu.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Kdyz se slucoval Black Sun, Valhalla, Spojka a Czechdream tak probehl normalni wipe majetku a a vsechno bylo absolutne ok, hracu zustalo stejne nebo dokonce pribyli. Na ofiku nevim.
Acarus píše:
Shadowsong píše:kto ma probemy s motivaciou do dalsej hry koli pocitu ze vsetok mozny mamon uz nazbieral a potreboval by wipe, nech sa mi ozve cez pm alebo icq. velmi rad mu pomozem
To je strasne pekny, ale evidentne nikdo tady nepochopil co by ten wipe znamenal, wipe celyho serveru urcite nema stejny dopad pro hrace jako kdyz nahaze svuj majetek do kose a vsichni ostatni maji porad to samy.
Ale je mi jasny ze tohle tady nikdy nprojde, i kdyz je na to nejlepsi doba :)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Tj fuk, chvíli by se pvmkovalo v kovovejch brnkách, prsky by to moc neovlivnilo po pár naharvenejch regách, po pár dungách by PvMkaři zas byli na svým a jen byste znechutili lidi, co hrajou for fun a jsou rádi, že mají pár ppixelů na hraní a nemusí se s tím stresovat. Výlsedek -> neukázalo by se, kdo je nej, ale kdo je true závislák a nesmazal by to po wipe

edit: nejlíp by se mely pk, pac by i tech par zbylejch lidi vic behalo po svete:)
Naposledy upravil(a) Xan dne 07.03.2013 20:23:40, celkem upraveno 1 x.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

asi tak nejak, rekl bych ze moc lidi by netrapilo to ze jim smazou topka apod. Tady jde o to pohodli ze uz mas nejaky spotrebak a porad mas do ceho refnout, nemusis pred dungem obihat regy, psat svitky apod. proste otevres banku/bezp. truhlu refnes a jdes.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Oximus píše:Kdyz se slucoval Black Sun, Valhalla, Spojka a Czechdream tak probehl normalni wipe majetku a a vsechno bylo absolutne ok, hracu zustalo stejne nebo dokonce pribyli. Na ofiku nevim.
Acarus píše:
Shadowsong píše:kto ma probemy s motivaciou do dalsej hry koli pocitu ze vsetok mozny mamon uz nazbieral a potreboval by wipe, nech sa mi ozve cez pm alebo icq. velmi rad mu pomozem
To je strasne pekny, ale evidentne nikdo tady nepochopil co by ten wipe znamenal, wipe celyho serveru urcite nema stejny dopad pro hrace jako kdyz nahaze svuj majetek do kose a vsichni ostatni maji porad to samy.
Ale je mi jasny ze tohle tady nikdy nprojde, i kdyz je na to nejlepsi doba :)

Tak na offiku to vím zas já naprosto přesně NIKDY ŽÁDNÝ WIPE NEBYL. Představa že by byl Wipe by znamenalo asi docela dost velký problem pro blizzard, ne kuli equipu který tam zas takový problém opravdu není (i když kdo složil Thunderfurry, nebo starou Atiesh stafku by mohl vypravet :D) Wipe zde by byla tragedie ne po strance majetku ale nahrat znova skilly to je mnohem pomalejší a otravnější než nabrat expy ve wow, nehledě na to že ve wow neriskuješ kromě straty času nic víc, vidíš naprosto lineárně postup. Takže nesrovnavej nesrovnatelne.
Pacholek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pacholek »

Arianna píše:asi tak nejak, rekl bych ze moc lidi by netrapilo to ze jim smazou topka apod. Tady jde o to pohodli ze uz mas nejaky spotrebak a porad mas do ceho refnout, nemusis pred dungem obihat regy, psat svitky apod. proste otevres banku/bezp. truhlu refnes a jdes.
To by se mi líbilo :)
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Chcete cíle, inspirujme se v tom WoW udělejte achievement :p (Nesnášel jsem je ale dělal)

Jak by vypadali na DP verzi? Představa knižky jak od Alidy. Odměna za dílčí plnění a za kompletní splnění. Realizovatelné pouze v čase jasně definovaném a jednou za čas třeba rok změnit. Odměna podobného charakteru jako Vánoční quest.

Kniha by narozdíl od alidy měla několik stran, řekněme 5 a každá strana by obsahovala řekněme 7 achievement(řádků). (Cíl není aby to bylo pouze pro top hráče ale pro všechny)

Kdo dočetl sem ví vše podstatné dále napíšu už konkretně můj návrh achievement budu to nazývat raději česky tzv Úspěchy.

fungovalo by to podobně jak navštivte doly s výzkum hornin, mala hromádka na zemi přes kterou by se proběhlo.

1. Strana (Globalni)
Vypij pivo ze všechny hostinců na DP. 10 bodů.
Navštiv všechny ostrovy na DP 10. bodu.
Kup Regy od 50 ruznych vendorů 10 bodu. (zde bych dal číslo velmi blízké maximalnimu počtu co jich na DP je pravě aby se museli najit i ti zašití.
Oběhni všechny doly na DP 10bodu
Navštiv zajímavá a věhlasná místa 10 bodu
Nakup bandy od všech resserů 10 bodu
Umři rukou obyčejného skelletona na HB v britu. 10bodu.

Odměna za splnění všech těchto úkolů by byla třeba NB bednička s váhou 1 kamene, nebo NB Invul Botky.

Zde by platilo že jmenované věci by se započetly průchodem přes reward gate daného dungu. Záměrně tam nedávám top Dungy, achiev ma byt chaleng pro všechny, má motivovat a schopnost plnit každý svým tempem.
2. Strana (Dungy)
Zabij 10x Mandose a Guardiana v Deciet. (Mandosovo srdce + Maso s jeho koně, + guardian item) 50bodu
Osvoboď 60 otroku ve wrongu 50bodu
Zabij 10x The one (počíta se vždy jen jeho srdce) 50bodu
Zabij 10x knihovníka(cyclop valey) 50 Bodů
Zabij 10x Frantu (cove) 50 Bodů
Další mě teď nenapadá
Odměna by byla šerpa nebo zástěra (linknutá speciální barvy s datumem kdy hráč splnil ať je soutěž o to kdo dřív) Druhá hodnotnější odměna by byl Mustang barvy Mandosova jezdítka. Tohoto mustanga by získalo maximálně prvních 5 hráču co by úkol splnilo.

3 Questy
ups zde moc nevím protože opravdu system tajuplných a nic neříkajicích příběhu o questu považuji spiše pro nasráni než za zabavu, kdyby ale byla snaha questy dělat tak v tom rad pomužu ale za předpokladu že budou mít indicie k jejich splnění tzv běž za frantou on tě někam pošle a pokud nerozumíš kam zajdi do knihovny a pujč si knihu o frantovi a snad se to dozviš.

4 Profese
mining 100
Lumber 100
Fishing 100
nasekej 10000 polinek
nachytej 10K ryb
nakopej 1000 blood rocku
Odměna Banda na hid? nebo v připadě tak 10x nasobku by mohla byt NB.

5 specializace (zde záleži co kdo má budu popisovat ostra
Natamuj 2000 zvířátek
Vystřílej 30 000 šipu nebo šipek
Tamni 5x phenixe (nevím zda je vůbec možné za ostra)
Zabij 1000 harpii
Použij 200x Hodf
vyleč 200x poison spoluhráči
tamni 100 mustangů

Za splnění všech těchto achivmentů by byla odměna v podobě Sochy v speciální síni slávy s cedulkou hráče kolikáty na serveru to splnil, datumem kdy tomu tak bylo, a připadně se členy kteří mu s tím pomáhali (max 4 jmena)
Dále by uvedený hráč za komplet splnění dostal NB mystika, a možnost získat jeden nájemní dům volný nebo hráčem vlastněný do vlastnictví.

Jinak budu potěšen kritikou těch "uspěchu" jediné o co prosím je, snažte se navrhovat achivmenty které může splnit každý normální hráč, někdo třeba za rok jiný to může dat za měsic nebo za dva dny při úsilí celé guildě. Jediné co je podstatné je aby se tím člověk motivoval a i bavil a hlavně měl u toho i emoce třeba i nasranost to je také cenná emoce :p
ALL
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALL »

to se mi líbí vic jak wipe a ako zmena soch az nb veci.
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

hm úchvatné, ale už vidím, jak se s tím někdo dělá pro těch pár blaznivých jedinců a dost z toho si myslím, že by nebylo zrovna snadno nascriptěné
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Suhlasim so Xanom a Ariannou. Ak (co je uz samo o sebe slovo dost nerealne) by sa spravil wipe, vyzeralo by to asi takto:
Hraci, ktori sa snazia nabrat skusenosti, a nechodia top dungy, by sa na to vykaslali, lebo ekvip, ktory zhanali tolko casu, aby konecne mohli ist skusit progress do tazsieho dungu, by bol fuc.
Top hraci (mysleno hraci, ktori maju ekvipy na 100 vylehov a chodia top dungy), by si za par hodin naharvili ekvipy, aby mohli ist opat top dungy, vktorom by nabrali ekvip na dalsi top dung.
A hraci, ktori hraju iba pre zabavu, na odburanie stressu, popripade ako alternativu medzi online hrami v praci, by sa na to vykaslali, lebo by viac nez polovica hracov, ktori aktivne hraju ( co je v momentalnom stave 100?, 200? ludi), by sa na to vykaslalo, lebo by za den hrania nestretli zivej duse.
Vysledok? -60 % populacie dp.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

tohle by sice bylo fajn, kvuli tomu taky existuje questbook, jenze.....

1a) by bylo potreba zas vytvorit xy itemu (dejme tomu treba 5), ktere by musela mit kazda postava, ktera by jednou ziskala achievbook. (celkem zvetseni save, ac se to nemusi zdat)

nebo

1b) ukladat tyto hodnoty do pameti podobne jak u qb (dost velka zatez na ramky)

2) kazda akce by musela mit kontrolu, zda se jeji provedeni zapise do achievbooku (vystrel ze zbrane kontroluje zda je povolani rang-specializace, heal bandou hlidat kolik jeste pro dane povolani apod.), coz by s nejvetsi pravdepodobnosti zalagovalo kouli

I broke the dam

Kompletní mapa 2.56
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Irto píše:
Tak na offiku to vím zas já naprosto přesně NIKDY ŽÁDNÝ WIPE NEBYL. Představa že by byl Wipe by znamenalo asi docela dost velký problem pro blizzard, ne kuli equipu který tam zas takový problém opravdu není (i když kdo složil Thunderfurry, nebo starou Atiesh stafku by mohl vypravet :D) Wipe zde by byla tragedie ne po strance majetku ale nahrat znova skilly to je mnohem pomalejší a otravnější než nabrat expy ve wow, nehledě na to že ve wow neriskuješ kromě straty času nic víc, vidíš naprosto lineárně postup. Takže nesrovnavej nesrovnatelne.
Kdyz teda nemam srovnavat nesrovnatelne, tak to praktikuj i u sebe a nesrovnavej FREE shard DP s ofi wow. A jasne jsem rekl ze skilly bych zachoval, smazal by se jen majetek, coz by za a) neskutecne ulevilo sphere a tim lagum, a za b) by lide typu empa, kteri "nemaji pro co hrat" meli opet nejakou motivaci k soutezivosti, a ne jen oni.
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

nejak nechapu proc chces dp porad srovnavat s nejakym free wowkem. Kdyby bylo dp kopie osi na ktery akorat nefunguje 80% veci, tak to pak jo.

Nejde o nejaky skilly apod, ale predmety, ktery uz se nedaji ziskat. Predpokladam, ze ty nic takovyho nemas, takze je ti to jedno, ale lidi co ziskali rare jezditka z eventu, barevna brneni/roby apod by byli celi zhavi z toho ze si muzou akorat polibit

I broke the dam

Kompletní mapa 2.56
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Tak k otazce wipu mam snad po tech letech jen tohle http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k :DD
Je videt ze zase prislo jaro a geneticka vybavenost s nadmira estrogenu u nekterych jedincu vyvolava potrebu jarniho uklidu.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Sa divim ze tento topik nie je v pokeci...

Neviem preco by som koli inym mal prist aj o tych par pixelov v hre ktora ma bavi :) a urcite by sa mi nechcelo zacinat odznova a harvit dookola...
Za to ze niekto po 10 rokoch hrania nema skoro nic a zavidi ostatnym, tak podla takych by sa rozhodne wipe nemal robit

btw nechcem byt nejak OT ale ten kto si mysli ze bude alebo chce wipe, by si mal dat nie jednu poriadnu facku :)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Mulambo píše:nejak nechapu proc chces dp porad srovnavat s nejakym free wowkem. Kdyby bylo dp kopie osi na ktery akorat nefunguje 80% veci, tak to pak jo.

Nejde o nejaky skilly apod, ale predmety, ktery uz se nedaji ziskat. Predpokladam, ze ty nic takovyho nemas, takze je ti to jedno, ale lidi co ziskali rare jezditka z eventu, barevna brneni/roby apod by byli celi zhavi z toho ze si muzou akorat polibit
V tom bych viděl právě výhodu, zase byste ty rare cetky, jezditka a dalši barevné šílenosti mohli rozdávat za eventy, dungy atd.

Nevidím v tom rovný přístup, hráči co nejsou true old, nemají možnost nějakou podobnou věc získat, a sám to tu vyzdvihuješ jako věci o které nejvíc jde. Věc, která je pro hráče vrcholem DP možností. Pro někoho i vyvrcholením.

Nechcete zveřejnit kolik je na serveru těch opravdu TOP itemů ? Jako Krabka na regy, NBi mystiky, rare musti.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Han Gamms píše: V tom bych viděl právě výhodu, zase byste ty rare cetky, jezditka a dalši barevné šílenosti mohli rozdávat za eventy, dungy atd.

Nevidím v tom rovný přístup, hráči co nejsou true old, nemají možnost nějakou podobnou věc získat, a sám to tu vyzdvihuješ jako věci o které nejvíc jde. Věc, která je pro hráče vrcholem DP možností. Pro někoho i vyvrcholením.

Nechcete zveřejnit kolik je na serveru těch opravdu TOP itemů ? Jako Krabka na regy, NBi mystiky, rare musti.

Pokud vím tak získat se dají pořád příkladem ti může být třeba nedávná dražba rare věcí
Odpovědět