Mapky pokladu
Re: Mapky pokladu
Neuvažuje se o přenastavení monster u lvl 4 mapy? Skáčou neustále samá prudérní monstra (ada, watara, mage cub, demon destroyer, magma mephit) v podstatě bez dropu. Dřív tam skákala pěkná monstra jako třeba Balron a LED, teď ani není pravidlem že pokaždé vůbec vyskočí nějaká lvl 9ka...
koukam ze fishing "promo akce" skoncila a drop je zase ve starych kolejich
Nechcete změnit omezený drop draků z lvl 5 mapek? Když vám ze tří mapek padne 5x omezená potvora, tak je to celkem smutný. 

On je tam nějaký omezený drop?
No neda sa ocarovat 

McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Tak to není taková tragédie ne? Já myslel, že tam je nějakej extrémně sníženej drop, nebo něco takovýho.
Já si teda myslím, že je tam i sníženej drop obecně, nejde tu jen o očarování. On se snižoval obecně, asi kvůli harvení v destu? Nešlo by to povolit třeba jen na mapkách? 

- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Co vim, tak v normálnim světě je sníženej drop oproti Dungeonu. Tak na tom asi ty mapy budou stejně
Jiná monstra omezená na mapce nejsou. Myslím si, že Law má nastavený drop jako Balík atd.
Hm hm... děkuji za vyjádření 

Bez sance na draty nie su, ale ten LAW loot nerfnuty ma odvtedy, ked si sa hral s destardom, a u lawov si nerfol loot. Viem ze bolo vtedy povedane, ze lawovia, ktori maju ability, budu mat vrateny loot naspat, ale nemyslim si, ze sa tak stalo.
Lawové s abilitkama mají normální 10tkovej loot se vším všudy, sám jsem jim ho vracel.
^ +1