Jste spokojeni s Witch Hunterem ?

Odpovědět
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Jste spokojeni s Witch Hunterem ?

Příspěvek od Kesemot »

Vazne je potreba to riesit v dvoch topikoch?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

Je za WH tolerovany "bug" sipka self a svetlo z kade?
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

- Witch Hunter: Magic imunita nefunguje na Magic Arrow

Káď bude opravena
balík
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od balík »

Když už musí pít ty poty aby měl světlo ježiš mu dejte aspon možnost aby na ty jeho zbraně nemusel chlastat GSko.I s nejlepším dostupným brněním a štítem prostě těch 180STR neudělá. Tohle fakt strašně odrazuje to hrát tenhle char.
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

no mas 2 moznosti:
1. ada ring kombo,
2. invul ring komplet + +25 kozeny krk + mw/enchanted stit napr buckler

a je pravda ze to co sa stalo z WH radsej nebudem komentovat :) hlavne RP hra po tme aby si clovek oci nicil :D
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

kdyz uz na nej jde para, mu dejte svetlo z kade, povolili ste na nej nejsilnejsi kouzlo na dp, a do jeho mizerneho armoru mu da kazdy 2 rany a lezi a jeste kdyz nemuze gs, ale musi pit svetlo..... me wh nevadil i kdyz nesel parnout v pvp byl absolutne neskodny
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Wallace píše:kdyz uz na nej jde para, mu dejte svetlo z kade, povolili ste na nej nejsilnejsi kouzlo na dp, a do jeho mizerneho armoru mu da kazdy 2 rany a lezi a jeste kdyz nemuze gs, ale musi pit svetlo..... me wh nevadil i kdyz nesel parnout v pvp byl absolutne neskodny
Ale walko prestan uz para je najslabsie kuzlo na dp co ti sni 1 ho nezobere... V pvm mas kompletne imunnehi wh tak nech ti to staci... Proste ten char nema behat v pvp aby bol imunny proti prskom ktory tvoria zaklad pvp a ktorych jedinou zbranou su kuzla... Take pvp ti nikto hrat nebude to mi ver tak ani ho nechci posilit v pvp...

V pvm si davajtw gs stejne sa nepotrebujete sipkovat a nemissnete s tymi skillmi... a zapnite si lighthack a mate vyriesene...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

o pvm se nebavim a ze je para nejslabsi?:-) radsi dostanu kvf nez paru u wara, para ti zrusi attack apod ... a aneskutecne fizuje sipka, takze dle meho je wh snazsi zabit i jak crafta..
Ben180
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ben180 »

Je pravda, že jakmile dostane Wh paru a ma tmu, tak neni problem ho dat do bloku jelikoz se muze stat ze fizne klidne i 5 sipek za sebou ... takze je okamzite nahrany ... Když nechcete Wh do pvp budis ... at ma postih jako destro/guard, cimž už je ta tma. Jinak Wh hraju uspešně pvm ... kdyby nekdo mel zajem o moje naměty, tak neni problem to sepsat
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

i v pvm zadna slava, ress to neumi, dmg nema , healovat nejde :p
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Ben180 píše: Jinak Wh hraju uspešně pvm
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Wallace píše:i v pvm zadna slava, ress to neumi, dmg nema , healovat nejde :p
V dungu neumieras prevazne na fyzicku dmg... akurat na flusy a silne masska...
Ked posles dakde WH staci si ti hidnut medzi 2 monstra co sa budu maskovat a behom chvile si na seba chytia target a uz sa budu len mlatit medzi sebou... alebo solo wh skoci na d4 ostrovcek a pokial ho tam nerozhryzie nake LSN tak sa tam vsetko navzajom vymasskuje - arachy a One... Ako pisal ben hra ho uspesne v PVM... a tam by to malo koncit...
Ta postava by nikdy nemala behat v pvp jednoducho nie je normalne aby bola totalne imunna voci charakteru ktoreho jedinou zbranou su kuzla... a to ani nevravim ked mal full imunku si nejaky jeden trapny WH behal medzi 8 ludmi a este mlatil prskov... to bola fakt teda zabava...

Byt namne reworknem WH tak, ze by mohol vsetky druihy chainov, bol by imunny LEN na paru a KVF a vsetko ostatne by donho slo castit(aj boosty a ivm) a mohol by kamenovky ... A castenie nanho vsetkych kuzel by nemalo ziadnu podmienku (ako je teraz invul roba) avsak to navrhnute by platilo len v pvp samozrejme... v pvm nech ma kludne full imunu

najprv som nepobral preco ma zakazane kamenovky a povolene +9tky ale ked je to tak vychadza z toho jasne, ze je to pvm char...

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:
Wallace píše:i v pvm zadna slava, ress to neumi, dmg nema , healovat nejde :p
V dungu neumieras prevazne na fyzicku dmg... akurat na flusy a silne masska...
Ked posles dakde WH staci si ti hidnut medzi 2 monstra co sa budu maskovat a behom chvile si na seba chytia target a uz sa budu len mlatit medzi sebou... alebo solo wh skoci na d4 ostrovcek a pokial ho tam nerozhryzie nake LSN tak sa tam vsetko navzajom vymasskuje - arachy a One... Ako pisal ben hra ho uspesne v PVM... a tam by to malo koncit...
Ta postava by nikdy nemala behat v pvp jednoducho nie je normalne aby bola totalne imunna voci charakteru ktoreho jedinou zbranou su kuzla... a to ani nevravim ked mal full imunku si nejaky jeden trapny WH behal medzi 8 ludmi a este mlatil prskov... to bola fakt teda zabava...

Byt namne reworknem WH tak, ze by mohol vsetky druihy chainov, bol by imunny LEN na paru a KVF a vsetko ostatne by donho slo castit(aj boosty a ivm) a mohol by kamenovky ... A castenie nanho vsetkych kuzel by nemalo ziadnu podmienku (ako je teraz invul roba) avsak to navrhnute by platilo len v pvp samozrejme... v pvm nech ma kludne full imunu

najprv som nepobral preco ma zakazane kamenovky a povolene +9tky ale ked je to tak vychadza z toho jasne, ze je to pvm char...
A v com je problem pre TOP PVPera s takym mamonom ako mas ty (ten topik o tvojom majetku) zobrat si invul robu alebo cobovku? Fama alebo equip (mamoooooooon) alebo oboje? :)
Ospravedlnujem sa ale neodolal som nerypnut si :( :D
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Vlastne som tak trochu zmenil nazor na WH, Bolo by dobre dat mu kompletnu imunitu nech je to predsa originalny postrach v pvp
(btw s pvp som skoncil a uz sa k ziadnej pvp teme nejdem vyjadrovat... nech si robi kto co chce)

Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Strigwyr píše:Vlastne som tak trochu zmenil nazor na WH, Bolo by dobre dat mu kompletnu imunitu nech je to predsa originalny postrach v pvp
(btw s pvp som skoncil a uz sa k ziadnej pvp teme nejdem vyjadrovat... nech si robi kto co chce)
To jsi tu tvrdil už tisíckrát krz PvP a stejně prd :-D Povídali, že mu hráli :oP
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Strigwyr píše:Vlastne som tak trochu zmenil nazor na WH, Bolo by dobre dat mu kompletnu imunitu nech je to predsa originalny postrach v pvp
pan chvastun nam zas na cas konci :D
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

1 plech je vzdy v grupe, pak si wh neskrtne, nevim proc z nej delas neco extra...
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

tvoje ukoncenia maju tolko pokracovaní ako serial Tak ide čas ;)
Ben180
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ben180 »

Nepřemýšlíte o upravě brnění i pro WH ? Zdá se mi to docela ochuzený bez minotauru ... Jediný co stojí za to na WH je tím pádem Ice ring .. a toho je taky nedostatek :) nebo mu zrusit minotaur a nějak upravit ice ringmail ... Další věc je nevyrovnanost stítů MW stit dava 31 ar +1str a nejaký dobák k tomu a Adamantinum Metal dava 25 ar +8 str +8 dex ... to semi taky zda docela nevyhovujcí poměr cena výkon
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

No ono to neni ani tak ze ten MW dava vela, skor ide o to, ze ten ada metal je uplne na hovno, co sa tyka cena/vykon.
Ked sa teda zobere ze sa kova z 14 ADA INGOV :D Heater z 18 ...
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Odpovědět