Druid
Re: Druid
U druida bych rad loboval za vyssi magery. Duvod? Summoned creatures. Domivam se, ze s vyssi magery by mene fizzovaly summy, tim by nedochazelo k tak rychlemu vycerpani poctu summu a vypisu hlasek 'uz nemuzes vykouzlit dalsiho summa' (nevim presne jak ta hlaska zni).
Druid má vyšší magery oproti ostatním rangerům +5 základ a +10 druidka. To musí mít menší fizz ne ?
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
Kdyz se sfere dari, tak se ji dari a fizne ti klidne 4 summy po sobe.
A to nemluvim o tom, ze u vsech sumujicich povolani je "uz nemuzes kouzlit dalsiho summona" strasny pain.
Uplne nejvetsi zabava je, kdyz te napr obklici mirkove, nebo nejaky ranged zmetci, zakouzlis summona a jakmile dostanes hit, tak ti fizzne. Tak kouzlis druheho, zase dostanes hryz a dalsi fizz, mno a takhle to dojde k tomu, ze najednou na dalsich 10 minut nemas jedinyho summa a misto hrani muzes cekat.
Chapu ze musi byt maximalni pocet summonu, ale tuhle "feature" teda fakt ne. Lobbuju za zruseni.
A to nemluvim o tom, ze u vsech sumujicich povolani je "uz nemuzes kouzlit dalsiho summona" strasny pain.
Uplne nejvetsi zabava je, kdyz te napr obklici mirkove, nebo nejaky ranged zmetci, zakouzlis summona a jakmile dostanes hit, tak ti fizzne. Tak kouzlis druheho, zase dostanes hryz a dalsi fizz, mno a takhle to dojde k tomu, ze najednou na dalsich 10 minut nemas jedinyho summa a misto hrani muzes cekat.
Chapu ze musi byt maximalni pocet summonu, ale tuhle "feature" teda fakt ne. Lobbuju za zruseni.
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Ano, zmíněných +15 oproti základnímu rangerovi je pěkný pokrok a summon creature fizzuje méně. Základní ranger si vypotí summa jednou za čas, druid je schopný si jich párkrát za dungeon zakouzlit dostatečně početnou skupinku.Aahz píše:Druid má vyšší magery oproti ostatním rangerům +5 základ a +10 druidka. To musí mít menší fizz ne ?
Jak píše ze své zkušenosti i Programos, je velmi snadné a rychlé počet summů u druida na delší čas vyčerpat. Summoni jsou u druida velmi důležitá věc pro jeho hratelnost ať už sólo a nebo support ve skupince. Pár fizzů a disturbnutí od monster a můžu si jít při čekání na uvolnění slotů třeba vařit oběd

Myslím, že by zvýšení na takovou úroveň, aby summy ideálně nefizzovaly vůbec (jako třeba prskům) mohlo být velmi vítanou pomocí a zpříjemněním hry. Pokud by to někomu připadalo jako neúměrné posílení druida, prosím, napište v čem nebo v jaké situaci.
Jistota vykouzlit suma (a také i paralýzy) by mohla zvýšit druidovu konkurenceschopnost oproti jiným specialitám, které mi přijdou více preferovány a ceněny.
Tak jak to čtu tak mi přijde, že to není lobing za vyšší magery pro druida, ale spíše lobbing za nepočítání fizzlých summonů do limitu...to by pak byla otázka na to jak je to napsané a jestli by to šlo vůbec nějak nascriptit.
Ohledně vyšší magery, mám dojem, že zrovna ranger má nastavený vyšší počet summonů jako kompenzaci za větší možnost fizzu.
Ohledně vyšší magery, mám dojem, že zrovna ranger má nastavený vyšší počet summonů jako kompenzaci za větší možnost fizzu.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
Pokud nechcete aby vám fizovali summy mirror spideři. Stačí mít zaplej war mod a házet summy na záložku. Pak už se fizz odvíjí od výše mgr a né od toho co vás mlátí. Každopádně žádné navyšování mgr u druida se neplánuje.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Pokud kousne mirrek tim kousnutim, kdy se mnozi, tak to fizzne cokoli. V podstate jako proklik war. Reseni je asi jedine na tyhle typy monster hodit nejprv klamaka a az se rozmirrori, tak pak teprv summit. Vyssi magery by fizz v tomhle pripade nezachranila.Qvido píše:Pokud nechcete aby vám fizovali summy mirror spideři. Stačí mít zaplej war mod a házet summy na záložku. Pak už se fizz odvíjí od výše mgr a né od toho co vás mlátí. Každopádně žádné navyšování mgr u druida se neplánuje.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Dekuji za odpoved. Slo by prosim tohle trosku vice polopate rozvest? Moc tomu nerozumim.Qvido píše:Pokud nechcete aby vám fizovali summy mirror spideři. Stačí mít zaplej war mod a házet summy na záložku. Pak už se fizz odvíjí od výše mgr a né od toho co vás mlátí.
Tak nějak nevím, co potřebuješ rozvést. Měj zaplý war mode a summona vykouzli na záložku npc, nebo nejlíp asi na svoji, nekouzli to někam na zem nebo tak, todle je nejzaručenější způsob...

1. nebudu mit warr mode, zacastim summa, targetnu treba sebe klikem na postavu a nebo targetself (a nebo targetnu cil klikem na cil a nebo na lasttarget)
2. budu mit warr mode, zacastim summa, targetnu na vytazenou zalozku svou a nebo cile
A pokud jeste rozlisim 2 pripady, ze:
A. me pri casteni summa kousne treba ten mirek. Znamena to, ze ze kdyz 1, tak me mirek kousnutim casteni prerusi a kdyz zacastim suma ala 2. tak mi to mirek kousnutim neprerusi?
B. vyse magery. Znamena to, ze kdyz druid zacasti suma ala 1., tak se neuplatnuje vyse magery (zaklad ranga +5 druid specka +10 roba). A ze kdyz 2, tak se uplatni vyse magery (+15 u druida s druid robou)?
Nebo jak si to Quidovo sdeleni mam vylozit? Predem dekuji za odpoved

prostě při kouzlení je základ mít zaplej war mode, třeba v pvp to bez toho nejde, ti to pak fizne kde co (dmg co dostaneš), se zaplým ne, to samý v pvm
Tak ja ti teda doplnim to co ti porad unika. Ty sumy nemusis hazet jen na npc a nebo zalozku, ale treba i kamkoliv na zem... ale zem nema zalozku 

Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Chcel by som sa opytat, ci sa planuje pre pre druidovu LC skladacku zapnut paru, nakolko nevidim v tom nijaky preboost a na pvp sa to celkom hodi, aj tak je tam mala sanca (vela krat miss) ze hodi LC paru. Kedze samotna LC nema nijak oslnivy dmg, tak je to vicemene len na okrasu prip. do 1-2 dungov. Bolo by to (i ked male) mile sprijemnenie za tu cenu.
Kuše a luky by meli mít krvácení pokud se nepletu.
Chápu, že zde platí ,,nelíbí se ti specka = nehraj za ní,, , ale dp svět se mění ... postupně se posiluje většina specek a dříve(aspoň pro mě) zajímavý druid se nyní stává poměrně hodně slabým ... taky tímhle nechci ani gm radit nebo trvat na nějáké upravě, jen by mohl nečím druid opravdu vynikat, neb když druida porovnám s shamanem, tak shaman je lepší úplně ve všem krom, tamingu který má na stejné úrovni. Samozřejmě speciální taming staffka na instant-tamnutí je fajn, a druidská hůl občas taky pomůže v krizových situacích... nicméně... druida do dungu stejně nikdo nechce, protože neumí (opravdu neumí) ani pořádně summovat
. Tak bych se rád na závěr zeptal ... když už je v popisu druida na stránkách napsáno, že je to ,,mistr nejtajemnější magie přírody,, a oproti obyčejnému rangerovi má v podstatě jen paru (omluvte mě pokud se mýlím) ... tak nebylo by od věci mu třeba dát nějákého summa třeba s více hp? například polara a lehce mu s tím navýšit tu magery? ... Je to jen návrh, neb druida mám hodně rád, mám ho ode dne kdy ta specializace vyšla a už jsem s ním leccos prošel, ale v dnešní době ho nikdo v dungu nechce vidět, což mi příjde jako veliká škoda ...

- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Druida co striela samozrejme nieSikus píše:Cdruida do dungu stejně nikdo nechce...

Keby to mam posudit z mojho celkoveho pohladu tak su rangovia (ostro druid) slabe chary (shaman netusim)... Ale povedal by som ze druid > ostro.
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
to je právě to... shaman klamakuje stejně, jen má daleko lepší damage a surviabilitu. A co se týká ostra, kterého taky mám, tak ten je super ... v dungu si z pohodlné vzdálenosti rozdává rozhodně nadprůměrný damage ...Mighty PvP GOD píše:Druida co striela samozrejme nieSikus píše:Cdruida do dungu stejně nikdo nechce...druida co klamakuje to uz je ina...
Keby to mam posudit z mojho celkoveho pohladu tak su rangovia (ostro druid) slabe chary (shaman netusim)... Ale povedal by som ze druid > ostro.
PS: shamana mám taky :p