Skupinovy turnaj Palu a Waru

Vše o podobných aktivitách ve hře
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Shart píše:
Sejra píše:aneb jak udelat Amothia's Cup :p
Kdo to vyhrál? :p
Hadam 1. Amothie tým 1
2. Amothie tým 2
3. Amothie tým 3
neexistující stranka
Longbowman
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Longbowman »

Hezký, ale bylo to takový .. noo .. předvídatelný :D
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

Sejra píše:
Shart píše:
Sejra píše:aneb jak udelat Amothia's Cup :p
Kdo to vyhrál? :p
Hadam 1. Amothie tým 1
2. Amothie tým 2
3. Amothie tým 3
Neviem ako dobre poznáš Amonthiu ale ja som tam od nás videl len 2 tými ;)
Bleda tvar
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bleda tvar »

diky za turnajek :)
Byla sranda :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Bleda tvar píše:diky za turnajek :)
np :p
Shart
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shart »

Kde sou napsaný výsledky pls?
Feagde
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Feagde »

Pekny to bylo, stval me tam jen ten potap z pardubic
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

Zitra to sem postnu komplet skupiny.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Athair Ar Neamh
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Athair Ar Neamh »

Jojo děkujeme za skvělý turnájek kde nešlo o umění pvp ale o to kdo má lepší equip,je fajn že naše milá a bohatá amonthie vytáhla své mocné brnění z temných koutů banky a přišla nám ukázat jak se to vlastně hraje.Měla bejt trochu zkoordinovaná výbava aby si zasoutěžily i obyčejní hráči darkparadise.Jasný už vidím posty riskovaly své top brnka si je mohl dát a lotnout si je ale jak každý viděl nedalo se proti tomu nic dělat.Prostě trapas a přeji amnthce pěkné využití nalotovaného vybavení :lol: :lol: :lol:
Tatka Smoula
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tatka Smoula »

Athair Ar Neamh píše:
Jojo děkujeme za skvělý turnájek kde nešlo o umění pvp ale o to kdo má lepší equip,je fajn že naše milá a bohatá amonthie vytáhla své mocné brnění z temných koutů banky a přišla nám ukázat jak se to vlastně hraje.Měla bejt trochu zkoordinovaná výbava aby si zasoutěžily i obyčejní hráči darkparadise.Jasný už vidím posty riskovaly své top brnka si je mohl dát a lotnout si je ale jak každý viděl nedalo se proti tomu nic dělat.Prostě trapas a přeji amnthce pěkné využití nalotovaného vybavení :lol: :lol: :lol:
Ono nic jineho na to rict ani nejde. Kdyz riskujes blood nestezuj si ze jini riskuji vice. Jinak ze dna banky jsme to nevytahli. To co jsme meli na turnaji obcas jednou za rok i do decu vytahnem. A pak samozrejme i na trh. Tam je to nejlepsi:p
Tatka Smoula (Amonthia) Mag
GiGi (Amonthia) War
The Light (Amonthia) Vampik
Woden (-Amonthia-) Klerik
John
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od John »

Athair Ar Neamh píše:
jako kdyby u plechu neslo o 2 veci a to o umeni PvP a o riskovani equipu, pokud war jde s crystalkou a v shadowna PvP, tak i kdyby umel kdovijak hrat tak toho prd sunda, kdyz si vezme lepsi equip bude lepsi, to je realita... jo a prosimte, todle je topik o turnaji, brec si jinde :p
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Promiňte že jsem tak smělý, ale kdy že mělo dojít k tomu "riskování" ?
Athair Ar Neamh
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

John píše:
Athair Ar Neamh píše:
jako kdyby u plechu neslo o 2 veci a to o umeni PvP a o riskovani equipu, pokud war jde s crystalkou a v shadowna PvP, tak i kdyby umel kdovijak hrat tak toho prd sunda, kdyz si vezme lepsi equip bude lepsi, to je realita... jo a prosimte, todle je topik o turnaji, brec si jinde :p
Proč bych brečel jen jsem řekl svuj objektivní názor...už tě vidím jak to vytáhneš do pvp to je jako bych já mluvil o voze a ty o koze :roll:
Trakat
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trakat »

Kdyby si vzal nekdo to samy, tak to risk je, ale nikdo jinej tak odvaznej se nenasel, tak se nediv :p
Burnaburias
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Burnaburias »

Ja byl jako divak tudiz je mi do toho prd, ale mela bejt urcita hranice co se muze vzit.Kazdej ten adamant a minotaurku nema.Takhle to bylo jen o tom,za jak dlouho amonthie protivnika slozi.
Promin Johne, ale o pvp umeni to podle mne zas az tak moc nebylo.
A s tim riskovanim....ono je risk a risk.
Tenhle post na nikoho neutoci ani nikoho nebrani, je to jen muj osobni pohled na vec a mozna snaha , aby priste byly pokud mozno co nejvyrovnanejsi podminky(teda samozrejme pokud ma jit o najiti nejlepsi pvp skupinky)
John
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od John »

Athair Ar Neamh píše:
John píše:
Athair Ar Neamh píše: Jojo děkujeme za skvělý turnájek kde nešlo o umění pvp...
jako kdyby u plechu neslo...
Proč bych brečel jen jsem řekl svuj objektivní názor...už tě vidím jak to vytáhneš do pvp to je jako bych já mluvil o voze a ty o koze :roll:
aha, to mas pravdu do pvp to nevytahnu, vysel bych z GZ a 20pk do me, neminim byt hlavni target, pro "slusny" hrace :pp do dungu to narozdil od veciny hracu taham...
Athair Ar Neamh
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

John píše:
Athair Ar Neamh píše:
John píše: jako kdyby u plechu neslo o 2 veci a to o umeni PvP a o riskovani equipu, pokud war jde s crystalkou a v shadowna PvP, tak i kdyby umel kdovijak hrat tak toho prd sunda, kdyz si vezme lepsi equip bude lepsi, to je realita... jo a prosimte, todle je topik o turnaji, brec si jinde :p
aha, to mas pravdu do pvp to nevytahnu, vysel bych z GZ a 20pk do me, neminim byt hlavni target, pro "slusny" hrace :pp do dungu to narozdil od veciny hracu taham...
Jistě to netvrdím nepsal jsem ten post abych tě shazoval jestli to někam nosíš nebo ne to je mě celkem fuk.Ale když jsem viděl posty typu děkujeme za pěkný turnájek bylo to fajn a není zač tak mě to dožralo nic víc.Asi brečím pěkně ale na špatném hrobě dp hold už není co bývalo a nikdy nebude to už všichni vědí,ale hráčské turnaje mívaly svou úctu a pravidla a ne tahle řezničina
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Strasne moc riksujete kdyz 2/3 z celyho turnaje sou tymu z amothie :pp
neexistující stranka
John
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od John »

Burnaburias píše:Ja byl jako divak tudiz je mi do toho prd, ale mela bejt urcita hranice co se muze vzit.Kazdej ten adamant a minotaurku nema.Takhle to bylo jen o tom,za jak dlouho amonthie protivnika slozi.
Tenhle post na nikoho neutoci ani nikoho nebrani, je to jen muj osobni pohled na vec a mozna snaha , aby priste byly pokud mozno co nejvyrovnanejsi podminky(teda samozrejme pokud ma jit o najiti nejlepsi pvp skupinky)
to ze na servru je Xkompletu topek a hodne top zbrani je pravda, to ze to nekdo ma jen v bance a na trh je taky pravda. ja se ale ptam, kde ty lidi byli? jetsli na turnaji proc to teda nevzali? na turnaji byli lidi co takovy equipy maj, neni problem u me ale u nich ze si to nevzali/neprihlasili se s tim.... spousta lidi sem pise ze jsme to dali na equip, tak proc si na ten turnaj nevzali srovnatelny? pokud ho nekdo nema tak to chapu, ale je pravdou, ze spousta lidi takove veci ma a to ze je nebere do dungu/turnaje je jejich a ne moje chyba... kdyby byl zakazanej loot, hned by jsi videl co si lidi jsou ochotny na sebe vzit zniceho nic :p
Athair Ar Neamh
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

John píše:
Burnaburias píše:Ja byl jako divak tudiz je mi do toho prd, ale mela bejt urcita hranice co se muze vzit.Kazdej ten adamant a minotaurku nema.Takhle to bylo jen o tom,za jak dlouho amonthie protivnika slozi.
to ze na servru je Xkompletu topek a hodne top zbrani je pravda, to ze to nekdo ma jen v bance a na trh je taky pravda. ja se ale ptam, kde ty lidi byli? jetsli na turnaji proc to teda nevzali? na turnaji byli lidi co takovy equipy maj, neni problem u me ale u nich ze si to nevzali/neprihlasili se s tim.... spousta lidi sem pise ze jsme to dali na equip, tak proc si na ten turnaj nevzali srovnatelny? pokud ho nekdo nema tak to chapu, ale je pravdou, ze spousta lidi takove veci ma a to ze je nebere do dungu/turnaje je jejich a ne moje chyba... kdyby byl zakazanej loot, hned by jsi videl co si lidi jsou ochotny na sebe vzit zniceho nic :p
No samozřejmě, jenže jak jsi psal já takové věci nemám a nikdy mít nebudu ale to mě absolutně nevadí hraji pro zábavu a té mám každý den dostatek i bez top brnek...ale chtěl jsem si prostě zahrát a užít si to a ne že za minutu budu mrtvej to je zase podle mě prostě trapný no

edit:pardon za 30 sekund :wink: bylo fajn to vidět v akci ale to bylo celý
Zamčeno