Hadam 1. Amothie tým 1Shart píše:Kdo to vyhrál? :pSejra píše:aneb jak udelat Amothia's Cup :p
2. Amothie tým 2
3. Amothie tým 3
Jojo děkujeme za skvělý turnájek kde nešlo o umění pvp ale o to kdo má lepší equip,je fajn že naše milá a bohatá amonthie vytáhla své mocné brnění z temných koutů banky a přišla nám ukázat jak se to vlastně hraje.Měla bejt trochu zkoordinovaná výbava aby si zasoutěžily i obyčejní hráči darkparadise.Jasný už vidím posty riskovaly své top brnka si je mohl dát a lotnout si je ale jak každý viděl nedalo se proti tomu nic dělat.Prostě trapas a přeji amnthce pěkné využití nalotovaného vybaveníBleda tvar píše:diky za turnajek
Byla sranda
Ono nic jineho na to rict ani nejde. Kdyz riskujes blood nestezuj si ze jini riskuji vice. Jinak ze dna banky jsme to nevytahli. To co jsme meli na turnaji obcas jednou za rok i do decu vytahnem. A pak samozrejme i na trh. Tam je to nejlepsi:pAthair Ar Neamh píše:Jojo děkujeme za skvělý turnájek kde nešlo o umění pvp ale o to kdo má lepší equip,je fajn že naše milá a bohatá amonthie vytáhla své mocné brnění z temných koutů banky a přišla nám ukázat jak se to vlastně hraje.Měla bejt trochu zkoordinovaná výbava aby si zasoutěžily i obyčejní hráči darkparadise.Jasný už vidím posty riskovaly své top brnka si je mohl dát a lotnout si je ale jak každý viděl nedalo se proti tomu nic dělat.Prostě trapas a přeji amnthce pěkné využití nalotovaného vybaveníBleda tvar píše:diky za turnajek
Byla sranda
jako kdyby u plechu neslo o 2 veci a to o umeni PvP a o riskovani equipu, pokud war jde s crystalkou a v shadowna PvP, tak i kdyby umel kdovijak hrat tak toho prd sunda, kdyz si vezme lepsi equip bude lepsi, to je realita... jo a prosimte, todle je topik o turnaji, brec si jinde :pAthair Ar Neamh píše:Jojo děkujeme za skvělý turnájek kde nešlo o umění pvp ale o to kdo má lepší equip,je fajn že naše milá a bohatá amonthie vytáhla své mocné brnění z temných koutů banky a přišla nám ukázat jak se to vlastně hraje.Měla bejt trochu zkoordinovaná výbava aby si zasoutěžily i obyčejní hráči darkparadise.Jasný už vidím posty riskovaly své top brnka si je mohl dát a lotnout si je ale jak každý viděl nedalo se proti tomu nic dělat.Prostě trapas a přeji amnthce pěkné využití nalotovaného vybaveníBleda tvar píše:diky za turnajek
Byla sranda
Proč bych brečel jen jsem řekl svuj objektivní názor...už tě vidím jak to vytáhneš do pvp to je jako bych já mluvil o voze a ty o kozeJohn píše:jako kdyby u plechu neslo o 2 veci a to o umeni PvP a o riskovani equipu, pokud war jde s crystalkou a v shadowna PvP, tak i kdyby umel kdovijak hrat tak toho prd sunda, kdyz si vezme lepsi equip bude lepsi, to je realita... jo a prosimte, todle je topik o turnaji, brec si jinde :pAthair Ar Neamh píše:Jojo děkujeme za skvělý turnájek kde nešlo o umění pvp ale o to kdo má lepší equip,je fajn že naše milá a bohatá amonthie vytáhla své mocné brnění z temných koutů banky a přišla nám ukázat jak se to vlastně hraje.Měla bejt trochu zkoordinovaná výbava aby si zasoutěžily i obyčejní hráči darkparadise.Jasný už vidím posty riskovaly své top brnka si je mohl dát a lotnout si je ale jak každý viděl nedalo se proti tomu nic dělat.Prostě trapas a přeji amnthce pěkné využití nalotovaného vybaveníBleda tvar píše:diky za turnajek
Byla sranda
aha, to mas pravdu do pvp to nevytahnu, vysel bych z GZ a 20pk do me, neminim byt hlavni target, pro "slusny" hrace :pp do dungu to narozdil od veciny hracu taham...Athair Ar Neamh píše:Proč bych brečel jen jsem řekl svuj objektivní názor...už tě vidím jak to vytáhneš do pvp to je jako bych já mluvil o voze a ty o kozeJohn píše:jako kdyby u plechu neslo...Athair Ar Neamh píše: Jojo děkujeme za skvělý turnájek kde nešlo o umění pvp...
Jistě to netvrdím nepsal jsem ten post abych tě shazoval jestli to někam nosíš nebo ne to je mě celkem fuk.Ale když jsem viděl posty typu děkujeme za pěkný turnájek bylo to fajn a není zač tak mě to dožralo nic víc.Asi brečím pěkně ale na špatném hrobě dp hold už není co bývalo a nikdy nebude to už všichni vědí,ale hráčské turnaje mívaly svou úctu a pravidla a ne tahle řezničinaJohn píše:aha, to mas pravdu do pvp to nevytahnu, vysel bych z GZ a 20pk do me, neminim byt hlavni target, pro "slusny" hrace :pp do dungu to narozdil od veciny hracu taham...Athair Ar Neamh píše:Proč bych brečel jen jsem řekl svuj objektivní názor...už tě vidím jak to vytáhneš do pvp to je jako bych já mluvil o voze a ty o kozeJohn píše: jako kdyby u plechu neslo o 2 veci a to o umeni PvP a o riskovani equipu, pokud war jde s crystalkou a v shadowna PvP, tak i kdyby umel kdovijak hrat tak toho prd sunda, kdyz si vezme lepsi equip bude lepsi, to je realita... jo a prosimte, todle je topik o turnaji, brec si jinde :p
to ze na servru je Xkompletu topek a hodne top zbrani je pravda, to ze to nekdo ma jen v bance a na trh je taky pravda. ja se ale ptam, kde ty lidi byli? jetsli na turnaji proc to teda nevzali? na turnaji byli lidi co takovy equipy maj, neni problem u me ale u nich ze si to nevzali/neprihlasili se s tim.... spousta lidi sem pise ze jsme to dali na equip, tak proc si na ten turnaj nevzali srovnatelny? pokud ho nekdo nema tak to chapu, ale je pravdou, ze spousta lidi takove veci ma a to ze je nebere do dungu/turnaje je jejich a ne moje chyba... kdyby byl zakazanej loot, hned by jsi videl co si lidi jsou ochotny na sebe vzit zniceho nic :pBurnaburias píše:Ja byl jako divak tudiz je mi do toho prd, ale mela bejt urcita hranice co se muze vzit.Kazdej ten adamant a minotaurku nema.Takhle to bylo jen o tom,za jak dlouho amonthie protivnika slozi.
Promin Johne, ale o pvp umeni to podle mne zas az tak moc nebylo.
A s tim riskovanim....ono je risk a risk.
Tenhle post na nikoho neutoci ani nikoho nebrani, je to jen muj osobni pohled na vec a mozna snaha , aby priste byly pokud mozno co nejvyrovnanejsi podminky(teda samozrejme pokud ma jit o najiti nejlepsi pvp skupinky)
No samozřejmě, jenže jak jsi psal já takové věci nemám a nikdy mít nebudu ale to mě absolutně nevadí hraji pro zábavu a té mám každý den dostatek i bez top brnek...ale chtěl jsem si prostě zahrát a užít si to a ne že za minutu budu mrtvej to je zase podle mě prostě trapný noJohn píše:to ze na servru je Xkompletu topek a hodne top zbrani je pravda, to ze to nekdo ma jen v bance a na trh je taky pravda. ja se ale ptam, kde ty lidi byli? jetsli na turnaji proc to teda nevzali? na turnaji byli lidi co takovy equipy maj, neni problem u me ale u nich ze si to nevzali/neprihlasili se s tim.... spousta lidi sem pise ze jsme to dali na equip, tak proc si na ten turnaj nevzali srovnatelny? pokud ho nekdo nema tak to chapu, ale je pravdou, ze spousta lidi takove veci ma a to ze je nebere do dungu/turnaje je jejich a ne moje chyba... kdyby byl zakazanej loot, hned by jsi videl co si lidi jsou ochotny na sebe vzit zniceho nic :pBurnaburias píše:Ja byl jako divak tudiz je mi do toho prd, ale mela bejt urcita hranice co se muze vzit.Kazdej ten adamant a minotaurku nema.Takhle to bylo jen o tom,za jak dlouho amonthie protivnika slozi.
Promin Johne, ale o pvp umeni to podle mne zas az tak moc nebylo.
A s tim riskovanim....ono je risk a risk.
Tenhle post na nikoho neutoci ani nikoho nebrani, je to jen muj osobni pohled na vec a mozna snaha , aby priste byly pokud mozno co nejvyrovnanejsi podminky(teda samozrejme pokud ma jit o najiti nejlepsi pvp skupinky)