Rating pvp arena?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Re: Rating pvp arena?

Příspěvek od Pheme »

Doted se dalo jeste rict, ze ses jen nudici se spratek. Po tom, co ted pises uz jses posunul dal

A kdyz jsme v tom pokecu a zminil jsi bimba, tak tohle zkus nazpivat

Sir Bimbo: 10 listopad 2007: Slyšeljsem žeste mněli nějáké problémy s Gm teamem , máme v součastné době zištěnou totožnost , a pokuď vím GM team vyhlásíl pátrání , je potřeba provést rychlý a profesionální zákrok . Nebýt pohotovosti a rychlosti GM teamu , ještě bychom žily , dyť GMka sou taky lidi , to je fór a nebo pravda ? Mr. Green ne , jako opravdu ... Zahlídsem Chlivek s názvem Policejní GMka
a v něm 4 prasátka to nestáváse z řídka , portly kemně že prej reg mail vidět chtějí znášto jak to chodí , ale já byl upřímnej řek jsem jim svůj názor na zločin na ulici a voni ať držím hubu , nebo mi daj jail , že skončím na tomto servru nebo mně najdou v ban listnici , tuse zanáma asi kdosi oběvil bylo jich asi 40 jásemse podivil v rukou nože , řetězy a cluby pochopiljsemto žeto nejsou NB vracejícíse ze školky , Gmka odkoply a jásemtam zůstal sám byljsem prostě v prdeli , zrychlenej kop , zrychlenej speedhack když jde oživot rozjedu nejrychlejší běh . Unik jsem jim ofous , přístě bymně dostaly Gmka a Ordeři byse namné vysraly Mluvim pravdu i když setito nehodí TO JE DPčko tak to prostě chodí "Gmkaaaaaaaaa Gmkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ponk ponk Gmkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vŠecko tady korubcí hnije .
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Strigwyr píše:tak tak :D :D :D sak pokec sekciu mam rad

[podplacanie]Ocroc - sprav tie pvp arenky dam ti na hernu postavu 1m ak ich spravis :paranoid: [/podplacanie]

Uz ked mas vlastne v popise prace o/ch/pvp tak dungov je az az... myslim ze by sa mohlo tentokrat trosicku urobit pre pvperov... Ani nepamatam kedy sa nieco urobilo v prospech pvperov... iba obmedzenia...
Dal jsem ti také na herní postavu dárek a ani arény spravovat nemusíš, či k nim postovat svoje nápady.

Pleteš si pojem PvP a PK, protože do PvP spadají i frakce.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Ocroc píše:Dal jsem ti také na herní postavu dárek a ani arény spravovat nemusíš, či k nim postovat svoje nápady.

Pleteš si pojem PvP a PK, protože do PvP spadají i frakce.
Hmm neviem preco by som si plietol pk a pvp, pisal som dakde ze chcem only pk areny? :)
btw diky za jail toto je fakt moc, a to s tou arenou bola skorej prosba ako "podplacanie" hh
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

hh nemáš to popisovat jako [podplacenie] a zmiňovat herní postavy hh

Neustálé řešení odlogů, relogů, ,hide, záložkování, cove prasení ubírá nejen čas, ale primárně chuť cokoliv nového dělat aby tak přibyly další problémy k řešení. Měl jsi to napsáno ze začátku když jsem to zmiňoval.
Kdyby se udělali arény, našlo by se spousta lidí co by podváděli (a zbytek nadával jak to je jen zkopírováno od jinud). Takže speciálně pro tebe: NEBUDE
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

No vsak okej tak nic nebude, a to ze som to nejak nazval tak tj myslim uplne fuk :)
No ale specialne by ma zaujimalo ze ktory bod pravidla som porusil ze som dostal jail :) chut som teraz stratil uplne ja

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

to je super :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Caligula
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caligula »

Locknete to, bezte vsichni nekam na pivko a za holkama.
Probrat to muzete v pondeli, snad to bude rozumnejsi Pokec.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Strigwyr píše: chut som teraz stratil uplne ja
To jsme všichni strašně rádi, ale pořád tu nevidím ty důkazy! Těším se na ně jak malá holka o Vánocích, ale asi jsi jen tlučhuba :( ...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Strigwyr píše:...No ale specialne by ma zaujimalo ze ktory bod pravidla som porusil ze som dostal jail :)...
Kedze maju ujovia GM urcite vela prace, rad ti odpoviem za nich...

#4 : GM může rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hry.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Kdybys hral pro PvP, hral bys O/Ch. To, ze hrajes PK ukazuje, ze nehrajes pro radost z PvP, ale pro radost z souboju se slabsimi a znevyhodnenymi hraci. Nevadi mi to - takovych lidi je fura. Vadi mi jen ti, kteri to neumeji priznat (mozna ani sami sobe) a stale vedou prednasky o tom, jak hraji pro PvP.

Poznal jsem par PK, kteri hrali pro PvP. Ale takovym nesahas se svymi nazory na hru ani po kotniky. Je, narozdil od tebe, bavila hra pro hrani samotne a ve hre za PK videli predevsim vyzvu. Nemeli az na par vyjimek snad ani ucet na foru a znamymi se stali kvuli svemu chovani a vystupovani ve hre. A ne kvuli psani postu plnych nesmyslu a urazek na forum...

(Psano z mobilu, tudiz bez diakritiky)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Retromancer
Dobre si toto zapamataj a zapni rozum konecne !

-nehram frakciu preto, a uz som to pisal 150x, ze co si myslis ked budeme 5-ti kamosi hrat v Orderi? Co si asi boha myslis ze sa stane? Ziadny CH proste nenalogne do cove a PRETO NEHRAM FRAKCIU ! ! ! Lebo to nema zmysel a vravim ti ze som bol vo frakcii uz asi 7x tak zase tu nieco rozoberas do coho sa nevyznas... Proste chaos NENALOGNE lebo urcite zdochnu a dostane ful.. chapes to uz? ??? A ked hrame PK, tak ma o/ch/neutral hraci sa mozu zhromazdit v cove a preto sa aspon tam trochu to pvp beha, tak uz nemudruj ked sa do toho nevyznas teraz som ti povedal 100% isty pravdivy dovod tak sa skus zamysliet ze asi lepsie viem o co ide

na servri s 50 hracov v spicke sa uz frakcne PvP nebeha uz to pochop, beha sa blue VS PK a ak neveris, tak si to chod odpozerat do cove !

Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

Strigwyr píše: tak sa skus zamysliet ze asi lepsie viem o co ide
Vsude si byl a vsechno taky znas co? nejsi ty kamarad toho mavence?
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Milý Strigwyre,

každý člen a adept Amonthie má svůj domek, přístup do guildovních domů, dvě ohrádky na tamování, rozsáhlou síť proportovanách domků po světě, vlastní město s bankéřem a domek uvnitř, runy všude možně po světě na důležitá místa, přístupné GM mortary a star dusty, spotřební výrobky od kraftů a další výhody přímo ve hře.

Dej si přihlášku a budeš to mít taky.

Guildovní poklad ti ale neukážu.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Deacon Frost píše:Milý Strigwyre,

každý člen a adept Amonthie má svůj domek, přístup do guildovních domů, dvě ohrádky na tamování, rozsáhlou síť proportovanách domků po světě, vlastní město s bankéřem a domek uvnitř, runy všude možně po světě na důležitá místa, přístupné GM mortary a star dusty, spotřební výrobky od kraftů a další výhody přímo ve hře.

Diky za ponuku ale asi by ma to stejne nebavilo. Prepac mi ak som poskodil Amonthiu ale ked sa domna mocny denny navaza tak ja sa budem donho, a stejne asi koncim rozmyslim si to behom nasledujucej hodiny takze budete mat pokoj .

Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Strigwyr píše: Diky za ponuku ale asi by ma to stejne nebavilo. Prepac mi ak som poskodil Amonthiu ale ked sa domna mocny denny navaza tak ja sa budem donho, a stejne asi koncim rozmyslim si to behom nasledujucej hodiny takze budete mat pokoj .
Až tě to bude bavit, tak mi napiš, něco zajdeme.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Zdravim junaky a skautky,

Co takhle udelat dalsi patro vezeni? Po splneni podminek v nizsim patre by se clovek propracoval do horniho patra a pak konecne az na zemsky povrch.
Strigwyr by ho mohl otestovat. Z ciste RP duvodu bych prvni patro pojmenoval "Passage to hell" a druhe jak jinak nez "Hell" :).

Ahoj Lukas
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Deacon Frost píše:
Strigwyr píše: Diky za ponuku ale asi by ma to stejne nebavilo. Prepac mi ak som poskodil Amonthiu ale ked sa domna mocny denny navaza tak ja sa budem donho, a stejne asi koncim rozmyslim si to behom nasledujucej hodiny takze budete mat pokoj .
Až tě to bude bavit, tak mi napiš, něco zajdeme.
a za nejake sochy pujdu s vama :)
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Pořád čekám na ty důůůkazy! Těch už se asi nikdo nikdy nedočka :( Jen si tu vyblil nějaký chrchle, kterým stejně nikdo nevěří a ted ticho po pěšině.. Ty jsi kodně kvalitní přizdisr..
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Strigwyr píše:
Deacon Frost píše:Milý Strigwyre,

Diky za ponuku ale asi by ma to stejne nebavilo. Prepac mi ak som poskodil Amonthiu ale ked sa domna mocny denny navaza tak ja sa budem donho, a stejne asi koncim rozmyslim si to behom nasledujucej hodiny takze budete mat pokoj .
ked nahodou skoncis tak nam vsetkym bude strasne luto :( a to si mohol nat vo VIR us aj mamon o ktory ti stale ide
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Robin de Martis píše:Pořád čekám na ty důůůkazy! Těch už se asi nikdo nikdy nedočka :( Jen si tu vyblil nějaký chrchle, kterým stejně nikdo nevěří a ted ticho po pěšině.. Ty jsi kodně kvalitní přizdisr..
Těch se bohužel nedočkáš, ale jde postupem času vidět, že by mohl Strig opravdu skončit.
Btw: Strigu, hrej si co chceš, dávej si RK,HK, fula a já nevím co. Ale přestaň tady ze sebe dělat orpavdu blbce..
Ve výsledku když se na to podíváš, jsi tu za totálního vola, každýmu jsi pro smích.
Nevím, ale kdybych osobně ze sebe udělal totálního vola, tak zalezu pod zem a nevylízám...nebo se snažím zamést stopy a umírnit to...
Ale ty to stupňuješ. Co takhle skusit zamyslet se opravdu sám nad sebou co ze sebe děláš. Ona to už není sranda totiž.
Mě už to směšný nepřijde. Ve výsledku škodíš jen sám sobě. Přiznej si to, jsi nemocný, co skusit požádat o lékařskou pomoc(nechat se hospitalizovat) :wink:
Odpovědět