A vis, ze jsou taky situace, kdy treba na sebe lidi v dungu musi nahidovat?u dveri co jdou otevrit jen jednou apod.?hmMephist píše: jen nesmis hidovat a nasledne prelejzat npc a hrace.
,hide v PvP (a to dost casto)
Re: ,hide v PvP (a to dost casto)
Je ovšem rozdíl mezi použitím skillu Hiding a příkazu ,hide a následného projití skrze hráče.
Kontakt: ICQ 727 506 222 nebo PM zde na foru
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Edit. od toho snad je TR a propo v některých dungách ti stejně skáčou jednopolíčkové pasti ...Aknah píše:A vis, ze jsou taky situace, kdy treba na sebe lidi v dungu musi nahidovat?u dveri co jdou otevrit jen jednou apod.?hm
Naposledy upravil(a) Wilson dne 03.05.2012 18:11:19, celkem upraveno 1 x.
Wilson píše:od toho snad je TR a propo ve většině dungů ti stejně skáčou jednopolíčkové pasti ...Aknah píše:A vis, ze jsou taky situace, kdy treba na sebe lidi v dungu musi nahidovat?u dveri co jdou otevrit jen jednou apod.?hm
Pokud pod většinou dungu vidíš desp, pride a ht tak prosím
To bych řekl že se nedělá od doby co se prodloužily timery u všech jen jednou dveří a zavedli pasti když na sobě stojí více jak 2 lidi.Aknah píše:A vis, ze jsou taky situace, kdy treba na sebe lidi v dungu musi nahidovat?u dveri co jdou otevrit jen jednou apod.?hmMephist píše: jen nesmis hidovat a nasledne prelejzat npc a hrace.
Pokud vám to dá solo s tím že jste nikoho okolo sebe něměli, napište mi na ICQ čas kdy to bylo. Zatím se odebere to snižování HP a Weaken. Stejně jako když proběhne někdo vás a vypíše to vám.
Oproman píše:Myslím, že zpráva kterou napsal Acarus mluví za vše, nemělo by to nijak omezovat hráče v PVM.Acarus píše: Byto nemelo nijak omezovat hrace v pvm.
Tímto mne chceš obvinit z toho, že používám něco z toho co jsi napsal výše? Myslíš to vážně? Není náhodou obviňování hráčů bez důkazu někde v pravidlech pro GM? Stejně tak jak to platí pro obviňování GM hráči?
Tímto bych také chtěl poprosit o otestování mých postav a mého klienta, protože jsem si 100% jist, že nic takového nepoužívám a vlastně ani nevím jak se to používá!
Prosím GM o vyjádření, nějak čekám odpoveď a nedochází. Došly argumenty?
Ja reaguju na to, ze pise, ze se to "nesmi" delat..Wilson píše:Edit. od toho snad je TR a propo v některých dungách ti stejně skáčou jednopolíčkové pasti ...Aknah píše:A vis, ze jsou taky situace, kdy treba na sebe lidi v dungu musi nahidovat?u dveri co jdou otevrit jen jednou apod.?hm

Nikde tě nikdo neobviňuje, takže se uklidni. Pokud máš nějaký problém s postupem GM obrať se na Acaruse popř. Triglava, kteří tohle mají na starosti.Oproman píše:Prosím GM o vyjádření, nějak čekám odpoveď a nedochází. Došly argumenty?Oproman píše:Tímto mne chceš obvinit z toho, že používám něco z toho co jsi napsal výše? Myslíš to vážně? Není náhodou obviňování hráčů bez důkazu někde v pravidlech pro GM? Stejně tak jak to platí pro obviňování GM hráči?Acarus píše: Byto nemelo nijak omezovat hrace v pvm.
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
neni lepsi hrat neco lepsiho ? neco kde neni strigwyr ? (pro rejpaly sem nelognul aspon mesic)
Jmenovite ho nikdo neobvinil, to je pravda,ale bylo tu receno, ze pokud, ta hlaska nad nekym je tak pouziva to nebo to.....coz neni u kazdeho pravda.Qvido píše: Nikde tě nikdo neobviňuje, takže se uklidni. Pokud máš nějaký problém s postupem GM obrať se na Acaruse popř. Triglava, kteří tohle mají na starosti.
A taky bych chtela rict, ze se mi teda posledni dobou nelibi slovnik a jednani nekterych GM ke zdejsim slusnym hracum...ted si zase uvedomte vy, ze tu hrajou hraci kterym neni 18ct, 20ct ba ani 30ct,ale jsou starsi, takze bych si nejaky to " se uklidni" apod. vyprosovala. Tenhle slovnik si nechte pro svoje kamarady
No ver, ze tenhle server tady dlouho nebude....s takovymhle pristupen a stouranim se porad do neceho fakt ne...Edward Cullen píše:neni lepsi hrat neco lepsiho ? neco kde neni strigwyr ? (pro rejpaly sem nelognul aspon mesic)
Jinak dobre delas, mas aspon klid....ja hraju obcas, pac prcek zamestnava,ale pak kdyz nalognu tak se nestacim divit...
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nevím no, ale zavedl bych drop deedu na kill Striga....
Není mi jasné proč na každej brekot Striga (když mu někdo uteče, nebo ho zabije) reagujete a zavádíte tohle....
To Vám tak leze do prdele? Nikdo si do této doby na to nestěžovat. A když už to tady je, proč se trestá zase celý DP. Co třeba potrestat dotýčného 20K logy a já nevím co, než zavádět kvůli brekotu celoplošný změny. Smazat ho a bůh ví co....tímhle stylem tu ale fakticky přestanou lidi hrát.
Není mi jasné proč na každej brekot Striga (když mu někdo uteče, nebo ho zabije) reagujete a zavádíte tohle....
To Vám tak leze do prdele? Nikdo si do této doby na to nestěžovat. A když už to tady je, proč se trestá zase celý DP. Co třeba potrestat dotýčného 20K logy a já nevím co, než zavádět kvůli brekotu celoplošný změny. Smazat ho a bůh ví co....tímhle stylem tu ale fakticky přestanou lidi hrát.

Proto jsi tam měl napsáno "pravděpodobně", protože jiný důvod moc zatím není. Ono na toto bohatě stačí upravená fena na rychlejší chůzi, což pokud máš skripty/pluginy(dll) od někoho tam můžeš mít ani o tom nevíš.Oproman píše: Prosím GM o vyjádření, nějak čekám odpoveď a nedochází. Došly argumenty?
Kdyby to bylo jisto jistě tím, je to už použito na detekci a autojail.
Strigwyrovi posty většinou nečtu, nicméně tohle je problém o kterém víme no. Postih byl upraven, chybnou detekci via ICQ, díky.
hh tak , hide nepouzivejte a je klid, holt je to adekvatni postrestani za pouziti bugu.... zrusme yoka, phoenixe a vsichni at jdou na assist, dalo se na tom hrat vsechno uplne v pohode ....
Ano chápu, poslední dobou se slovíčko pravděbodobně používá docela často, tak vím co znamená. Znamená to, že GM má možnost se z toho pokaždé poté co toto slovíčko napíše vymluvit. Ano tak vidíš, bylo by to použito na detekci a jail, proč tedy nebylo? Protože to nepoužívám a buguje mi to stejně...Ocroc píše: Proto jsi tam měl napsáno "pravděpodobně", protože jiný důvod moc zatím není. Ono na toto bohatě stačí upravená fena na rychlejší chůzi, což pokud máš skripty/pluginy(dll) od někoho tam můžeš mít ani o tom nevíš.
Kdyby to bylo jisto jistě tím, je to už použito na detekci a autojail.

Protože se nevědělo o tom že je možné takto detekovat více věcí.
Hm tak podla noveho co vidim je postih -30 stamky a -10 str? To je teda na ,hide dost nizky postih a dufam ze to takto navzdy neostane ze sa pri normal pvp ludia preslapnu a robi to to iste co aj bugovanie ,hidingomOcroc píše:Postih byl upraven, chybnou detekci via ICQ, díky.
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
vážený GM teame, hodili by jste se nám do dnešní politiky, či zdravotnictví. Nějaký politik/doktor (rozuměj GM) něco posere a kolegové ho okamžitě hájí

tak je nechte se ,hidovat v pvp když je to bavi..... vždyť jim to vyhovuje
E: Nechceš dělat v bulváru ? Když si tu stěžuješ screenem jak ti ta úprava vysála staminu, ale zapomněl jsi to blýsknout když jsi prošel minutu předtím spoluhráče co tam byl s tebou ?

tak je nechte se ,hidovat v pvp když je to bavi..... vždyť jim to vyhovuje
E: Nechceš dělat v bulváru ? Když si tu stěžuješ screenem jak ti ta úprava vysála staminu, ale zapomněl jsi to blýsknout když jsi prošel minutu předtím spoluhráče co tam byl s tebou ?

Legie (navzdy!!)
měl bych návrh smažte Strigwyroj ac at jde hrát jinam a bude klid
Bohužel není pravda, že by si na to nikdo doteď nestěžoval. Page na toto chodí co jsem GM a to v počtu větším než zanedbatelném. Jejich zpětné řešení, případně nárazová kontrola, o které už psal Acarus, je záležitost, která trvá dost dlouho a je složitá. Docela rozumím, že to často může vypadat, že se nijak neřeší. Takže já osobně a věřím, že i další GMka která bývají na page i aktivní PvP hráči, rozhodně uvítám systémovou kontrolu, právě díky které budu mít více času na "užitečnější věci", jak tu kdosi naříkal. Že je řešení zatím v nedokonalé fázi se nelíbí ani vám, ani nám a už vůbec to neznamená, že je to fáze konečná a odteď budeme všichni hrát s neustálým rizikem statů na 1/1/1 jako nějaký trest pro celé DP.Helloween píše:Nevím no, ale zavedl bych drop deedu na kill Striga....
Stejně tak si myslím, že není nutné změnu, která není ve finální podobě, nazývat hned sračkou, debilotinou a kokotinou. Pevně doufám, že většina z vás chápe, že opatření proti bugování prověří nejlépe právě bugeři samotní a myšlenka bezchybného řešení na první pokus je krásná, ale naivní. Hezký zbytek večera všem.
Kontakt: ICQ 727 506 222 nebo PM zde na foru