Edward Cullen píše:takze budes mit zbran za 8M ktera se od normalni +9-7 lisi jen v barve a dava efekt ktery za to ani nestoji ?
jop
no tak lepsie riesenie, podobne sa robi na prskov, ak to dobre chapu
- zrusit fame naroky na skladacky
- skladacka pojde nahodit iba ak..
rang> fena, +25, rang komplet + druidku alebo topko
palat/war> +25 alebo pal/war + master roba alebo topko samo
cler> +25 + healinga alebo topko
vamp> +25, blood + roba alebo topko
mag nekro> +25 alebo topko ak je
no a je to poresene, taka draha zbran nech vyzaduje naky ten eqip
Já mam lepší řešení : majzni párkrát hlavou do zdi, třeba se ti rozsvítí.
skladacka kdyz nepocitam roby a krumpac, tak je delana na pvp, proc do toho chces michat pvm armory?
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
jop, prave proto ze vsichni hrajou pvp kvuli mamonu, tak mi prijde logicky, ze nb veci sou delany na pvp
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
cermi píše:skladacka kdyz nepocitam roby a krumpac, tak je delana na pvp, proc do toho chces michat pvm armory?
Protože nepřemejšlí hlavou ale něčím uplně jiným..
Pokud vím tak jedinej problém je že rangovské skladačky davají dodatečný dmg prostě tam stačí hodit místo toho jenom paru a bude klid.
Prafotr Morava píše:Třeba ti, co to hrajou pro pvp a ne pro loot?
Proč se asi zakládali pvp servery?
a proc tam skoro nikto nehra?
Protože je UO stará hra. Zalez už někam, trumpeto. Celý DP chápe, proč jsou skládačky NB, jen Severka má místo mozku houbu, ale cejtí se jako spasitel PvP.
Prafotr Morava píše:Třeba ti, co to hrajou pro pvp a ne pro loot?
Proč se asi zakládali pvp servery?
a proc tam skoro nikto nehra?
Protože je UO stará hra. Zalez už někam, trumpeto. Celý DP chápe, proč jsou skládačky NB, jen Severka má místo mozku houbu, ale cejtí se jako spasitel PvP.
Ty si jasny teda... proc sou skladacky NB, ked to tak kazdy chape?? Akurat to to pvp kazi, ked ti tam beha rang smucka so skladanym lukom, co ta ik-ckne aj ked mas ancestralku a ak ho sundas, mas 50 sipov
chvili je op nekr, chvili je op plech, chvili je op rang, chvili je op gangrel, za chvili bude op neco jinyho, neni to jedno?
Tersivan píše:tu jen PK brecej ze kdyz zabijou nekoho se skladackou ze z nej nic poradneho nelootnou. pritom sami dropujou tak ress robu s par svitkama aregama:D
Nemluvíme o lootu, ten je mi upřímě úplně ukradenej, já třeba mluvím o tom, že když to vemu kolem a kolem, tak když doběhnu do Cove, tak když je tam jedinej rang se skládačkou, nebo frakční plech + whatever, tak to můžu tak leda zabalit. A to je prostě blbost. Nebo tu Dotku nechte a ať se nějak nabijí, nebo něco podobnýho... třeba fairy dustama/soul shardama... nebo ať se to tím hodně ničí... to je jedno, ale ať to teda toho člověka stojí 10k, když mi tím dá IK. Protože ze mě vždycky bude mít minimálně těch 10k lootu, většinou mnohem víc.
Edit: prostě když je loglej rang se skládačkou, nebo pár frakčních plechů, tak pokud těch pk není 6, aby udrželi 20 modráků až za ušima posranejch za hradbama, tak si nikdo nezahraje, protože pk to velice rychle zabalí a pvp se nekoná. To mi nepříjde jako optimální nastavení.
Pheme píše:A nebylo by lepsi, kdyz by pvp hrali lidi kteri uz maji trosku nahrano a nejde ani tak o to co ukradnou. Nebo pvp samo o sobe je bez kradeni nudne?
PVP je furt PVP ať s lootem nebo bez něj... Ti co hrajou pro loot buď chtěji nasírat hrače a kazit jim hru... nebo neumění jinak získavat věci
nesouhlasim, muzou byt i takovi co hrajou pvp a chteji loot proto, aby meli z ceho to pvp hrat...