MC

Vaše nápady a návrhy
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Re: MC

Příspěvek od Miki »

V něterém z dungeonu by šlo kupovat skilly za MC
0.1 skillu - 1k MC (třeba do určité hodnoty [80-90%]).

- Hráči , kteří aktivně dungují by nemuseli stát v domkách jak telátka.

V dungeonech by byly sochy a podle optížnosti dungeonu by tam byly příslušné skilly.
Naposledy upravil(a) Miki dne 16.03.2012 13:01:14, celkem upraveno 1 x.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Miki píše:V nekterém z dungeonu by šlo kupovat skilly za MC
0.1 skillu - 1k MC
*&%^%@#$ @#$%^&*%%^^ !!!
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Co jste nepochopily na tom že za MC se skilly kupovat nebudou :D
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Něco nového co takhle udělat za MC možnost pojištění si zbraní nebo equipu pro připad výlěhu. Jeden item pojistka ve výši 50K MC.

Navrh jak by to fungovalo:
Za 50K MC by šel koupit dead jenž by po použití zaznamenal nazev, durabilitu, typ, a ID itemu, zaroveň by mu do nazvu přibilo nejaká poznamka jako že se jedná o pojištěný item. (s důvodu podvodů s prodejem)
V případě že dotyčný o daný item přišel po aktivaci deadu by se mu item přesunul zpět do batohu. Jedno zda by to bylo mrtvé tělo v dungu nebo PK securka.
Dead by měl od nákupu po vypršení platnost pouze 24h, v připadě že by item přestal existovat, zmizlo tělo byla by to smula pojistka hold propadla.

Cena 50K MC je přiměřená k tomu aby se opravdu nepojišťovalo uplně vše a všude. Ale rozhodně zajimava aby si člověk topko pojistil když ho chce vytahnout do operace jista smrt.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Irto píše:Něco nového co takhle udělat za MC možnost pojištění si zbraní nebo equipu pro připad výlěhu. Jeden item pojistka ve výši 50K MC.

Navrh jak by to fungovalo:
Za 50K MC by šel koupit dead jenž by po použití zaznamenal nazev, durabilitu, typ, a ID itemu, zaroveň by mu do nazvu přibilo nejaká poznamka jako že se jedná o pojištěný item. (s důvodu podvodů s prodejem)
V případě že dotyčný o daný item přišel po aktivaci deadu by se mu item přesunul zpět do batohu. Jedno zda by to bylo mrtvé tělo v dungu nebo PK securka.
Dead by měl od nákupu po vypršení platnost pouze 24h, v připadě že by item přestal existovat, zmizlo tělo byla by to smula pojistka hold propadla.

Cena 50K MC je přiměřená k tomu aby se opravdu nepojišťovalo uplně vše a všude. Ale rozhodně zajimava aby si člověk topko pojistil když ho chce vytahnout do operace jista smrt.
Krásný nápad. A hurá včichni všude s masterama, berserkama, tempestama a podobnýma kravinama :) nemluvě o tom, že takový mág by vživotě nepřišel o ada robu(i když vlastně ano, po cca 200 dungách by se mu rozpadla) :clap: :clap: :clap:
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Arianna píše: Krásný nápad. A hurá včichni všude s masterama, berserkama, tempestama a podobnýma kravinama :) nemluvě o tom, že takový mág by vživotě nepřišel o ada robu :clap: :clap: :clap:
Opravdu? No já viděl docela dost topek nechat v Destardu, mam pocit že jste tam ten samej den nechali take docela dost topek pojistil by jsi se tam? Ono je to jen o ceně kolik těch MC by to stalo ze začatku by jsi pojistoval vsude vse, pozdeji by jsi rychle zjistil ze si musis pojistit jen to co je treba kam to treba. Na jednu stranu to umozni progress tem co na to zatim nemaji, nechteji obetovat xmilionu v dungu a na druhou stranu zajisti odliv obeziva aniz by to nahrazovalo soucasne goldy.

Nerikam ze to ma byt jen davam jednu moznost vyse pojistneho na ruzne itemy je veci zvazeni jinych, osobne bych si za 50K pojistil elvenku ale jak jsem psal za pul roku dungovani mam 113K MC takze rozhodne bych si ji nemohl pojistit do kazde vypravy.
Naposledy upravil(a) Irto dne 16.03.2012 14:43:37, celkem upraveno 1 x.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Já jsem navrhoval v nějakém dungu bonus místnost s 2-3 lvl 10 potvora s možností pojezdu což je eventuelně reálnější než tady ten blud... to je něco jako když tady zazněl nápad si za MC kupovat top zbraně(myslím tu tvoji využitelnost MC)
Naposledy upravil(a) Arianna dne 16.03.2012 14:42:05, celkem upraveno 1 x.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

a bude se PvPit jen v topkach a bude to vlastne nonloot, takže jako WoW.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Dudek píše:a bude se PvPit jen v topkach a bude to vlastne nonloot, takže jako WoW.
Viš dudku, ja wow hral asi 6let, vim že lidé jenž hraji jen UO to nepochopi ale věř mi strata equipu je to co mě zde fakt sere ze všeho nejmiň.

BTW kolik kdo mate opravdu MC a spočtěte si kolik pojištění si mužete zaplatit jen upozornuji ze 1M vam vyjde na dvacet deadu s mého navrhu a jejich platnost je jeden den, komplet topko ma 6itemu 1x zbraň tak GG pokud to budete pojistovat všude.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Jenže tady jde o to že není potřeba tahat topka...a k čemu jinému jsou? projdeš sněma 10 dungů pak skapeš a hurá jdem třeba skládat další nebo něco jiného...pro mě je duležitější aby byla dmg a k tomu mi to topko vážně nepomůže, takže by mi bohatě stačilo si pojistit top zbraň a to né do každého dungu. a řekl bych že spousta lidí by takhle uvažovalo.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Arianna píše:Jenže tady jde o to že není potřeba tahat topka...a k čemu jinému jsou? projdeš sněma 10 dungů pak skapeš a hurá jdem třeba skládat další nebo něco jiného...pro mě je duležitější aby byla dmg a k tomu mi to topko vážně nepomůže, takže by mi bohatě stačilo si pojistit top zbraň a to né do každého dungu. a řekl bych že spousta lidí by takhle uvažovalo.

Souhlasim, konečně věcna diskuse takže omezeni jen na zbraně. Cena 200K za pojistku? Věc co jak a za kolik je věci debaty, zde jde o myšlenku pojištěni co kdo už má zda je chtěná či nikoli.

Neřikam a ani to nijak neprosazuji že se to stane stači jeden post od GM kde bude NE a ja už s tim nezačnu. Je to prostě možnost toď vše.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Irto píše:
Dudek píše:a bude se PvPit jen v topkach a bude to vlastne nonloot, takže jako WoW.
Viš dudku, ja wow hral asi 6let, vim že lidé jenž hraji jen UO to nepochopi ale věř mi strata equipu je to co mě zde fakt sere ze všeho nejmiň.

BTW kolik kdo mate opravdu MC a spočtěte si kolik pojištění si mužete zaplatit jen upozornuji ze 1M vam vyjde na dvacet deadu s mého navrhu a jejich platnost je jeden den, komplet topko ma 6itemu 1x zbraň tak GG pokud to budete pojistovat všude.
já vím, žes hrával 6 let wow, já taky nehraju jen UO
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

A co takhle jen prostě zmenšit drop MC z rewardy a zdražit nákup zbraní z MC.
Nebo rozšířit sortiment za MC.
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Zrušit MC prosím !
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

nechodte dungy a budete radi za kazdy mc :-)
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

tie lepsie zbrane +11 a aby boli MC len po +9 je asi naj napad, tomu davam svoj hlas :)

a NPC, co by predavalo soul shard za MC sa mi nepaci.. ak ma niekto par milionov MC, si nakupi kotol +9 vikov (ak ide) a kotol soulou a to bude kopa ice vikov pak :)
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Irto píše:blabla
Konecne super napad nahodou.... Poistim si prazdny baglik a ked budem mat namale ( ci uz PVM alebo PVP ) tak to tam macrom vsetko nahadzem. Tlieskam :D
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Nycte píše:
Irto píše:blabla
Konecne super napad nahodou.... Poistim si prazdny baglik a ked budem mat namale ( ci uz PVM alebo PVP ) tak to tam macrom vsetko nahadzem. Tlieskam :D
Ja psal o tom že to pujde na conteiner?
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Zajímavý návrh avšak toto by dosti změnilo dobývání dungu. Už jen durabilita v despu4 nebo pekle se posune o více než o hodnotu 50k MC. Poté by se dělali guilovní sbírky (každý 15k MC a chodilo by se s 3 mastervikingama)
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Bejkal píše:Zajímavý návrh avšak toto by dosti změnilo dobývání dungu. Už jen durabilita v despu4 nebo pekle se posune o více než o hodnotu 50k MC. Poté by se dělali guilovní sbírky (každý 15k MC a chodilo by se s 3 mastervikingama)
OK zbraň takto přesunuta přijde o 20durabky. Co dal?
Odpovědět