Nejaky poklad som videl, ale je to bieda no. Nehovoriac ani tak o doplnovani, ale skor o tom cim sa tie poklady doplnuju. Neviem ako je to v low a medium dungoch, ale v top dungoch je stav fakt ubohy. Spravilo sa par novych dungov co je super neberte ma v zlom, ale poklady isli po par prejdeniach dole dole dole ako viacmenej s kazdym dungom na dp. V tomto a aj predchadzajucom topiku o pokladoch sa to riesi donekonecna, ze pristup gm je taky, ze ak nevidia ze dungy chodia viacere guildy, tak bud sa poklad doplna malokedy, alebo/a sa doplni uplnymi smejdami.
Ked tu padol navrh, ze sa bude poklad automaticky doplnovat podla urovne dungu nahodne, to sa hned zamietlo. A hej, tiez viem o par dungoch, ktore neboli doplnene tak 2 tyzdne. Nehovorim, ze gmka musia mat cas doplnovat, ale za zvazenie by stalo to automaticke doplnovanie skombinovane s tym, ze ked je gmko online, tak podla uvazenia prida/odobere itemy. Ale to tu samozrejme nikdy neprejde, takze asi nema zmysel sa na tuto temu vobec bavit.
Jediny pozitivny priklad som videl v destarde. Dung sa prerobil, a hned sme tam mali krasny poklad. Je pravda ze sme tam s Harpagonmi nechali dokopy mozno 4 ekvipy. To ale vobec nevadi. Problem je v tom, ze teraz tam bude max 3x pekny poklad, potom sa znova bude doplnovat stereotypicky: max 1 topko, nejaky elven log popripade ada ore a +9 zbrane, ktorych ma kazdy plnu prdel.
Navrhov tu padlo podla mna dost, ale to ze si polovica gm zmazala ucet na forku moc diskusii nepomohlo

The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.