barevna brnka z ingotu

Vaše nápady a návrhy
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: barevna brnka z ingotu

Příspěvek od Irto »

Severka píše:Ahoj, ked to chcete jemne stazit, zruste tych guard panakov u Homare dolu.. Je to (okrem trein dolu) jediny skutocne afk dol, bezneho by to bolo o kusok tazssie to kopanie... !

Jako opravdu mocné PVP pojiždět v dolech, on každý do dolu totiž sebou běžně tahne full PVP equip a spotřebak aby se mohl branit. Takže dokazujete jen a pouze fakt že jste malí kluci jenž si nedokáží sami jinak sehnat GP. Děláte to přes nejjednoduší cestu a tou je PK ideálně pojiždění v dolech. :clap:

Jinak severka nikdo zde nic o stiženi kopáni nic nepsal. Acarus napsal jen že nechce brněni lepší než +ková s důvodu možností neomezeného ziskání těchto zbrojí afk kopáním.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Irto píše:
Severka píše:... !
Takže dokazujete jen a pouze fakt že jste malí kluci jenž si nedokáží sami jinak sehnat GP. Děláte to přes nejjednoduší cestu a tou je PK ideálně pojiždění v dolech. :clap: .
Lol ty si urcite hral niekedy PK ze toto vravis zase pises nieco o com absolutne nic nevies, ako keby som ja pisal ze v deciku su balroni a sachovnica z D4 na konci. PK je najstratovejsia vec na DP, ziadna stratovejsia neexistuje okrem 10x vylahu v dungu vies ty mudrlant - ukaz mi nejake pk ktore si zarobilo sochy/string a daco podobne. PK hraci su 95% taky co hraju pre zabavu, nejakych 5% pre mamon a mozno si vydychnes lebo za chvilu stejne ziadne PK nebudu koho by to bavilo predsa...
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Pokud to je tak ztratovy, tak ho nehraj ne? Jestli ti jde oprvadu o to pitomy PvP, tak hraj ve frakci, tam, jak rikate, maj vsechno zadarmo.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Irto píše:
Severka píše:Ahoj, ked to chcete jemne stazit, zruste tych guard panakov u Homare dolu.. Je to (okrem trein dolu) jediny skutocne afk dol, bezneho by to bolo o kusok tazssie to kopanie... !

Jako opravdu mocné PVP pojiždět v dolech, on každý do dolu totiž sebou běžně tahne full PVP equip a spotřebak aby se mohl branit. Takže dokazujete jen a pouze fakt že jste malí kluci jenž si nedokáží sami jinak sehnat GP. Děláte to přes nejjednoduší cestu a tou je PK ideálně pojiždění v dolech. :clap:

Jinak severka nikdo zde nic o stiženi kopáni nic nepsal. Acarus napsal jen že nechce brněni lepší než +ková s důvodu možností neomezeného ziskání těchto zbrojí afk kopáním.
a ty zas len ukazujes svoje predsudky, nevedomost a zaujatost. pre kopu ludi s kt som hral bol vrah skor styl zivota v uo ako nejaka uber lahka cesta k tomu ako ziskat mamon mamon mamon. nejde o to ze si nevieme inak zohnat gp, ale ze sme sa rozhodli pre tento styl hry a gp ziskavat inak nebudeme. samozrejme neplati to na kazde pk... poznal som aj takych kt fakt mysleli ze pk je lahky mamon a zcervenali a potom museli obiehat doly a zabijat minerov aby mali aspon na regy do runebooku.
ja mam napr crafta len ako fun popri tom ako mi druhy char miesa/pise/trenuje/tripuje/whateva a tie drahe kovy padaju dost pekne. a to nemam ani len robu z cobov, nie este nejaky subclass... takze pri dualoch je urcite dostupnost farebnych kovov problem. sposob kt by ich vedel regulovat je bud:
prerabanie vacsieho mnozstva jedneho kovu na mensie mnozstvo druheho, lepsieho kovu z kt sa da urobi nieco vyuzitelne co mozem rozbit/nehat v dungu.
alebo
zameranie farebnych brniek hlavne na to pvp. cize hlavne vaha, mbe vysoka rozbitnost...
alebo
oboje :mrgreen:
alebo
nieco uplne ine a ja tu zbytocne trepem sprostosti (
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Irto píše:z důvodu možností neomezeného ziskání těchto zbrojí afk kopáním.
ved prave, keby su trebars len 4 nestrazene doly na celom servery, kde sa kopat da, tak by nebolo tak lahke tuto rudu ziskat... potom este uprava, aby myth padal len v kraftke napriklad a hned to neni len tak afk zalezitost, ze? No a potom by myth brnko mohlo byt ovela silnejsie, kedze jeho ziskanie by bolo neprijemnejsie, ako ziskanie +25 pomaly...
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Strigwyr píše:PK je najstratovejsia vec na DP, ziadna stratovejsia neexistuje okrem 10x vylahu v dungu vies ty mudrlant
Strigwyr píše:Takemu skill hracovi ako som ja, staci nalognut PK najst modraka s mythkom a mam mythko doma za 3 minuty
Mel by ses rozhodnout, jestli tu chces brecet, nebo machrovat. Takhle jses jen k smichu :)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Severka píše:
ved prave, keby su trebars len 4 nestrazene doly na celom servery, kde sa kopat da, tak by nebolo tak lahke tuto rudu ziskat... potom este uprava, aby myth padal len v kraftke napriklad a hned to neni len tak afk zalezitost, ze? No a potom by myth brnko mohlo byt ovela silnejsie, kedze jeho ziskanie by bolo neprijemnejsie, ako ziskanie +25 pomaly...
asi tazko mas specku/nb krump ktore ti nahradzaju robku takze si zas na tom co si bol
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Sikulka píše:
Severka píše:
asi tazko mas specku/nb krump ktore ti nahradzaju robku takze si zas na tom co si bol
tak to by bola vyhoda specky a nb krumpu... tam problem nevidim, nesu zas zadarmo...
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Sikulka píše: asi tazko mas specku/nb krump ktore ti nahradzaju robku takze si zas na tom co si bol
Specka nic do skillu nedává, bonus dává až roba, pro upřesnění.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Proč se zminimalizoval prozdíl mezi Mythem a bleckem? U plate armoru je rozdíl jen v AR což mi příjde dos nesmyslné...
Správce charity válečníků
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Strigwyr píše:
Irto píše:
Severka píše:... !
Takže dokazujete jen a pouze fakt že jste malí kluci jenž si nedokáží sami jinak sehnat GP. Děláte to přes nejjednoduší cestu a tou je PK ideálně pojiždění v dolech. :clap: .
Lol ty si urcite hral niekedy PK ze toto vravis zase pises nieco o com absolutne nic nevies, ako keby som ja pisal ze v deciku su balroni a sachovnica z D4 na konci. PK je najstratovejsia vec na DP, ziadna stratovejsia neexistuje okrem 10x vylahu v dungu vies ty mudrlant - ukaz mi nejake pk ktore si zarobilo sochy/string a daco podobne. PK hraci su 95% taky co hraju pre zabavu, nejakych 5% pre mamon a mozno si vydychnes lebo za chvilu stejne ziadne PK nebudu koho by to bavilo predsa...
ukazem... co napriklad nycte?
Mate radi ptacky?
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

To mi teda řekni jak nycták zarobil :ppp
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Jak nycte zarobil ?
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

sak Nycte kazdy den zabil par ludi v topku alebo aspon v ada komplete... Ten mal tusim nas 500 top kompletov este nedavno :/
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Pheme píše:Jak nycte zarobil ?
tvrdou a poctivou pracou v dole
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ale tak vetsina lidi ktere jsem znal zbohatla vic nez druzi protoze kseftovala, hadam ze u tebe tomu nebude jinak
Na druhou stranu jsem rad, ze se ti vedlo dobre
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

j 90% napraskanych .p
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele: