Já myslím že tyhle pk-blu diskuze vedou jedine retardovaní jedinciNemluva píše:Já chápu, že retardovaní jedinci jako ty, si musí předříkávat co píší, ale to se u mě nekoná. Prudce mi to promiňDepka píše: drz se svyho nicku v tomhle topicu
PK zmeny?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: PK zmeny?
Správce charity válečníků
Tak určitě
Opravdu? To mi vážně nedošlo....
Ovšem je to názor zcela zcestný, proč myslíš, že ji vedou jen retardovaní jedinci? Kromě toho, že nemáš již víc co říct k tématu, protože ty jsi starý oldschool pk a jako takový jsi zhnusen současnou situací a nehodláš ji komentovat.
Ovšem je to názor zcela zcestný, proč myslíš, že ji vedou jen retardovaní jedinci? Kromě toho, že nemáš již víc co říct k tématu, protože ty jsi starý oldschool pk a jako takový jsi zhnusen současnou situací a nehodláš ji komentovat.
Tendle má k oldskůl pk fakt hodně daleko :ppp
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
O retardech to je zcela trefné a pravdivé stačí si přečíst pár postů ) Mimoto tyhle debaty nikdy opravdu NIKDY nikam nevedly ,rozhodně ne ku zlepšení pk hry.
Můj nároz je takovej že na dp nemá smysl hrát a tudíž na dp nehruju
nepotřebuju být oldschool pk :p
Můj nároz je takovej že na dp nemá smysl hrát a tudíž na dp nehruju
nepotřebuju být oldschool pk :p
Správce charity válečníků
To asi bude kazdymu volny, timer na ankh je nesmyslnej, a harvit tam nikdo nechodi. To kdyz zrušíš tak si toho ani nikdo nevsimne. Myšleno z pohledu PKDarkness píše:ja bych zmenil to ze by pk nemohli do ish.
Ja jsem nadeji na jakoukoliv zmenu ztratil jiz pred casem.
takze nic novyho vsechno je pri starym.
takze nic novyho vsechno je pri starym.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslel ze uz ty hatedy smazali a zabanovali, nebo ne? Zkousel si lognout? x_xAnger píše: takze nic novyho vsechno je pri starym.
Ty voe zkousel a dokonce jsem i lognul a kdyz jsem zjistil ze mi nekam zmizeli pk bedny i se skladackou tak jsem zase odlog ale smazanej nejsem
-
- Inkless
jak vy rikate pk maji nejlepsi reward z blue ale ty nachazis budto cove ilshenar nebo dungy ale dungy uz nejdou ani dobihat a kempit? kempit tam jak dementicek 3 hodiny aby mi tam skocil naky predskokan? celkem nevyhoda a este v tom cove ti blue odlogovavaji z pvp? gm nic neresi acarus velke gm na pvp ale este jsem ho poradne nevidel nic resit z pvp za par let co hraju sem snad videl ze resil 2 odlogy z pvp ale page uz bylo napsano 100vky a prosim hrace ktery pvp ani nehrajou ad do toho nemelou je to zbytecny spam pouze
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Tak to PK nehraj.Undetecetable píše:...svět je na mě zlý, fňuk...
PS : stejnou radu jsem dostal já u šamana, takže to myslím upřímně.
podla mna tvoje keci su zbytocny spamUndetecetable píše:jak vy rikate pk maji nejlepsi reward z blue ale ty nachazis budto cove ilshenar nebo dungy ale dungy uz nejdou ani dobihat a kempit? kempit tam jak dementicek 3 hodiny aby mi tam skocil naky predskokan? celkem nevyhoda a este v tom cove ti blue odlogovavaji z pvp? gm nic neresi acarus velke gm na pvp ale este jsem ho poradne nevidel nic resit z pvp za par let co hraju sem snad videl ze resil 2 odlogy z pvp ale page uz bylo napsano 100vky a prosim hrace ktery pvp ani nehrajou ad do toho nemelou je to zbytecny spam pouze
podle me neni zadnej prohresek odlognout pkcku v gz
To bude spis zalezet na situaci
Jestli budes hrat pvp a kdyz bude ouvej tak odlognes, to si nemyslim, ze je moc v poradku
Jestli budes hrat pvp a kdyz bude ouvej tak odlognes, to si nemyslim, ze je moc v poradku
Blue to mají samozřejmě jednodušší s odlogem, ale mrtě PK buchen (nemá se jak crimnout) to taky dělalo, takže je to obvyklé přehazování špíny
jeste jsem nevidel pk plecha pobihat po svejch:pXan píše:Blue to mají samozřejmě jednodušší s odlogem, ale mrtě PK buchen (nemá se jak crimnout) to taky dělalo, takže je to obvyklé přehazování špíny
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
on ale myslel neúmyslně "krimnout" ...Longhorn píše:jeste jsem nevidel pk plecha pobihat po svejch:pXan píše:Blue to mají samozřejmě jednodušší s odlogem, ale mrtě PK buchen (nemá se jak crimnout) to taky dělalo, takže je to obvyklé přehazování špíny